مشاهده نسخه کامل
: ◄◄تمام سوالات در ارتباط با هدفمند سازی یارانه ها►►
kasra_khan2003
26-11-2010, 14:56
دیدم تاپیکی با این مضمون نیست، و خودم به شخصه خیلی سوال در این باره داشتم، پس گفتم یه تاپیک بزنم.
ما الان یه مشکلی داریم، به این سایت refahi.ir که میریم، وقتی مشخصات رو وارد میکنیم، دوباره همین صفحه میاد! اگر اطلاعات رو غلط بزنی که پیغام خطا میده، اما صحیح هم که میزنی، دوباره همون صفحه refresh میشه.
مشکل اینجاست که به شماره حساب ما پولی واریز نشده و میخوام این مورد رو بررسی کنیم یا کلا یه شماره حساب جدید بدیم.
اصلا فرض کنید یه نفر به خانوار اضافه شده، یا کم شده، چطور باید مشخصات خودمون رو Edit کنیم؟
خواهش میکنم وارد بحث 30یا30 نشین بیخودی! هرکی جواب و راه حل رو میدنه پست بده، بقیه لطف کنن نظرات محترم خودشون رو واسه خودشون نگه دارن! :11:
Golbarg01
03-12-2010, 20:46
ما یکی از اعضای خانوادمون ازدواج کرده رفتیم تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و اسمش رو از اعضای خانوارمون حذف کردیم. و بعد رفتیم تو قسمت ثبت خانوار جدید براش خانوار جدید تشکیل دادیم و اطلاعات خودش و همسرش رو هم کامل ثبت کردیم.
حالا باید چیکار کنیم؟
بریم تو سایت refahi.ir شماره حسابش رو بدیم؟
من رفتم تو سایت رفاهی کد ملی و سریال شناسنامش رو وارد کردم ولی میگه:
هموطن گرامی
اطلاعات هویتی سرپرست خانوار شما دارای اشکال بوده است.
لطفا منتظر مرحله اصلاح اطلاعات که بعدا توسط مرکز آمار ایران اعلام خواهد شد بمانید.
چنانچه سرپرست خانوار شما فوت کرده اند، شماره ملی و شماره حساب مسن ترین فرد خانوار را وارد کنید.
حالا باید چیکار کنیم؟
kasra_khan2003
04-12-2010, 00:03
این لینکی که گذاشتید که اصلا کار نمیکنه! کلا از این دومین هرچی بزنی کار نمیکنه!
shahinfarasystem
04-12-2010, 00:41
سلام اگر اشتباه نکنم شماره پشتیبانی اش 09620 هستش یا یه همچین چیزایی از 118 میشه گرفت
تا جایی هم که من شنیدم برای وارد کردن شماره حساب خانوارها از 10 آذر دوباره میشه اقدام کرد
Golbarg01
04-12-2010, 03:36
این لینکی که گذاشتید که اصلا کار نمیکنه! کلا از این دومین هرچی بزنی کار نمیکنه!
بعضی وقتها کار می کنه.
سلام اگر اشتباه نکنم شماره پشتیبانی اش 09620 هستش یا یه همچین چیزایی از 118 میشه گرفت
تا جایی هم که من شنیدم برای وارد کردن شماره حساب خانوارها از 10 آذر دوباره میشه اقدام کرد
از 10 آذر؟
ولی الان 13 آذره من نتونستم وارد کنم!
شماره هاش رو هم البته دارم ولی همیشه اشغاله.
kasra_khan2003
04-12-2010, 13:29
خیلی جالبه، سایت Refahi.ir رو اگه با IE برید، جواب نمیده و همون خطایی که تو پست اول گفتم رو میده، اما اگه با FireFox برید، مشکلی نداره!
الان رفتم و فعلا بهم این جواب رو داد:
1. به یکی از بانکهایی که امکان ثبت حساب در این سامانه را دارند مراجعه نمایید.
2. در صورتیکه در بانک مذکور حساب فراگیر دارید، از بانک بخواهید تا این حساب را به سامانه اعلام نماید در غیر اینصورت حساب جدیدی افتتاح نمایید.
3. به سامانه مراجعه و نسبت به اعلام حساب فوق اقدام نموده و رسید دریافت نمایید.
من میخواستم شماره حساب مادر بزرگم را وارد کنم که این پیغام را میده:
هموطن گرامی، هیچ حساب بانكی از شما به این سامانه اعلام نگردیده است.
جهت اعلام حساب طبق مراحل زیر عمل نمایید:
1. به یکی از بانکهایی که امکان ثبت حساب در این سامانه را دارند مراجعه نمایید.
2. در صورتیکه در بانک مذکور حساب فراگیر دارید، از بانک بخواهید تا این حساب را به سامانه اعلام نماید در غیر اینصورت حساب جدیدی افتتاح نمایید.
3. به سامانه مراجعه و نسبت به اعلام حساب فوق اقدام نموده و رسید دریافت نمایی
حالا باید چیکار کنم؟:دی
Golbarg01
04-12-2010, 18:08
من امروز تو سایت refahi.ir که میرم این صفحه میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با هر مرورگری هم رفتم فرقی نکرد.
چرا اینجوریه؟
من میخواستم شماره حساب مادر بزرگم را وارد کنم که این پیغام را میده:
حالا باید چیکار کنم؟:دی
از طریق بانکی که ثبت نام کردی اقدام کن
شماره حساب تایید نشده
بعدا باید بری از طریق سایت پیگیر بشی درست کردن یا نه
از طریق بانکی که ثبت نام کردی اقدام کن
شماره حساب تایید نشده
بعدا باید بری از طریق سایت پیگیر بشی درست کردن یا نه
بانک ثبت نام نکردم
خودم براشون ثبت نام کردم
یعنی الان باید به بانک مراجعه کنم تا مشکل برطرف بشه؟
ممنون
loyalamin
05-12-2010, 10:30
من هم وقتی برای وارد کردن شماره حساب میرم می نویسه مهلت شما تموم شده . تا کی باید سعی کنیم ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
من هم وقتی برای وارد کردن شماره حساب میرم می نویسه مهلت شما تموم شده . تا کی باید سعی کنیم ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahid_civil
05-12-2010, 12:32
من همه افراد خانواده رو توی سایت مرکز آمار ثبت کردم .
ولی توی رفاهی وقتی کد ملی و شناسه پدرم رو وارد میکنم پیغام پایین رو میده :
هموطن گرامی
لطفا منتظر مرحله اصلاح اطلاعات که بعدا توسط مرکز آمار ایران اعلام خواهد شد بمانید.
چنانچه سرپرست خانوار شما فوت کرده اند، شماره ملی و شماره حساب مسن ترین فرد خانوار را وارد کنید.
نمیدونم مشکل از کجاست هیچ راهی هم پیدا نکردم ! به کدوم سازمان باید مراجعه کنم ؟
بانک ثبت نام نکردم
خودم براشون ثبت نام کردم
یعنی الان باید به بانک مراجعه کنم تا مشکل برطرف بشه؟
ممنون
بله برو بانک و بگو این حسابی که باز کردم از طرف سایت تایید نشده
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
تا وقت اصلاح صبر کنید
Golbarg01
05-12-2010, 19:42
تا وقت اصلاح صبر کنید
وقت اصلاح کی هست؟
tiyam 01
06-12-2010, 14:32
زمان بعدی واسه اعلام شماره حساب یارانه نقدی کی هست؟
starpars
06-12-2010, 15:46
اگه يكي بخواد خودش سرپرست خودش باشه ميشه؟
الان دوستم توي سال 86 كه سربازي بوده باباش اونو توي اطلاعات خانوار وارد نكرده و يارانه اي هم براش واريز نشده. الان من توي مركز آمار اطلاعاتشو به عنوان يه خانوار تك نفره وارد كردم (خودش ميخواد) حالا مشكلي نداره ؟
شماره حساب هم كه سايت refahi نميزاره وارد كنم همون پيغام پست بالايي ميده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و اسمش رو از اعضای خانوارمون حذف کردیم. و بعد رفتیم تو قسمت ثبت خانوار جدید براش خانوار جدید تشکیل دادیم و اطلاعات خودش و همسرش رو هم کامل ثبت کردیم.
حالا باید چیکار کنیم؟
هموطن گرامی
حالا باید چیکار کنیم؟
این دقیقا مشکل منه .... خدا رو شکر ، حال نداشتم این همه تایپ کنم
وقت اصلاح کی هست ؟ من یه جا شنیدم هر هفته اطلاعات رو refresh میکنند ... مگه این سامانه بصورت آنی نیست اطلاعاتش ؟
piremard
07-12-2010, 12:30
اگه يكي بخواد خودش سرپرست خودش باشه ميشه؟
الان دوستم توي سال 86 كه سربازي بوده باباش اونو توي اطلاعات خانوار وارد نكرده و يارانه اي هم براش واريز نشده. الان من توي مركز آمار اطلاعاتشو به عنوان يه خانوار تك نفره وارد كردم (خودش ميخواد) حالا مشكلي نداره ؟
شماره حساب هم كه سايت refahi نميزاره وارد كنم همون پيغام پست بالايي ميده
از اسمش پیداست " اطلاعات سرپرستان خانوار" ؛ یک نفر مرد خانواده محسوب نمی شه . چه درآمدی از خودش داشته باشه یا خیر . چه میلیونر باشه و چه گدا ، چه 18 ساله باشه و چه پیرمرد !
من از قوانین این قضیه سر در نمی آرم . اما بهرحال ایشون اگر جا مانده بود باید در زیرگروه والدینش تصحیح بشه نه یک تک واحدی
Amin.P30
08-12-2010, 10:30
سلام.
منم الان بچه ی کوچک برادرم توی خانواده ی ما بود.
از خانواده ی پدرم پاکش کردم( از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) حالا میخام با کد رهگیری 16 رقمی برادرم برم داخل سیستم همین پیغام رو میده.
در حالی که کد رهگیری کاملا صحیح هستش.
شماه هاشون هم که کاملا اشغاله یا خودشون مسدودش کردن یا حوصله جواب دادن ندارن....!!!
یه بار فقط موفق شدم شماره رو بگیرم گفتن اگر بچه رو از خانوار خودتون پاک کنید بعد میتونید به خانوار دیگه وارد بشید که اصلا ربطی نداشت به مشکل.
همین کارو کردم بازم مشکل پا برجاست؟؟؟؟
فکر کنم هنوز برای کد های جدید تر سیستم رو باز نکردن.
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:
سلام.
منم الان بچه ی کوچک برادرم توی خانواده ی ما بود.
از خانواده ی پدرم پاکش کردم( از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) حالا میخام با کد رهگیری 16 رقمی برادرم برم داخل سیستم همین پیغام رو میده.
در حالی که کد رهگیری کاملا صحیح هستش.
شماه هاشون هم که کاملا اشغاله یا خودشون مسدودش کردن یا حوصله جواب دادن ندارن....!!!
یه بار فقط موفق شدم شماره رو بگیرم گفتن اگر بچه رو از خانوار خودتون پاک کنید بعد میتونید به خانوار دیگه وارد بشید که اصلا ربطی نداشت به مشکل.
همین کارو کردم بازم مشکل پا برجاست؟؟؟؟
فکر کنم هنوز برای کد های جدید تر سیستم رو باز نکردن.
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:
من پسوردی که گذاشتم با Caps Lock روشن بود ولی برای وارد کردنش باید capslock رو خاموش کنم. احتمالا که Capslock شما روشن نیست ؟
Amin.P30
08-12-2010, 12:06
من پسوردی که گذاشتم با Caps Lock روشن بود ولی برای وارد کردنش باید capslock رو خاموش کنم. احتمالا که Capslock شما روشن نیست ؟
نخیر.
روشن و خاموش تست کردم فرقی نکرد.
انگلیسی و فارسی هم مشکل پا برجاست.
با همون وضعیت شماره خودمون رو دادیم وارد شد.
hamed malekpour
10-12-2010, 12:22
یه سوال کی پول های ذخیره شده در بانک را می تونیم برداشت کنیم؟
دوستان ، اگه کسی که تا حالا اصلا هیچ اقدامی نکرده و ثبت نکرده باید چیکار کنه ؟ اول باید کدوم سایت بره ؟
فرض کنید کسی اون فرم های اطلاعات اقتصادی رو پر کرده باشه و فرستاده باشه ، الان باید برای اقدام چیکار کنه ؟
من تو سایت های رفاهی و آمار رفتم ولی اصلا اطلاعات رو قبول نمیکنه
یه سوال کی پول های ذخیره شده در بانک را می تونیم برداشت کنیم؟
اخبار اعلام میکنه
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
دوستان ، اگه کسی که تا حالا اصلا هیچ اقدامی نکرده و ثبت نکرده باید چیکار کنه ؟ اول باید کدوم سایت بره ؟
فرض کنید کسی اون فرم های اطلاعات اقتصادی رو پر کرده باشه و فرستاده باشه ، الان باید برای اقدام چیکار کنه ؟
من تو سایت های رفاهی و آمار رفتم ولی اصلا اطلاعات رو قبول نمیکنه
همین روزها نوبت اونایی که تابحال ثبت نام نکردن میرسه
از طریق اخبار یا سایت مرکز آمار دائم پیگیر باشه
hamed malekpour
10-12-2010, 14:54
یه سوال دیگه با هدفمند سازی یارانه ها آیا قیمت ماشین کاهش پیدا می کنه یا نه؟
این دیگه ربطی به تاپیک نداره
هر جوابی هم بدم احتماله و قطعی نیست
hamed malekpour
11-12-2010, 11:48
سوال ما سه چهار تا فامیل خر پول داریم که هیچ کدوم در یارانه ها ثبت نام نکرده اند و می گن که دولت می خواد از ما مالیات بگیره آیا برای این افراد چاره ای اندیشیده شده است یا نه همین جوری ولشون می کنند؟
D,Freeman
11-12-2010, 12:13
اتفاقا سوالت خیلی به تایپک مربوطه دوست عزیز...با هدفمندی یارانه ها قیمت حامل های انرژی که بنزین هم جزوشونه افزایش پیدا میکنه...تو همه جای دنیا باافزایش نرخ بنزین قیمت خودرو کاهش پیدا می کنه...ولی به دلیل اینکه تو مملکت ما هیچی مثل بقیه دنیا نیست پس برعکسه...یه مدت پیش معاون وزیر صنایع بود فکر کنم ...خبر از افزایش15درصدی قیمت خودرو بعداز هدفمندی یارانه ها داده بود!!!:18::2:
kasra_khan2003
11-12-2010, 14:38
اشخاصی که ثبت نام کردن، اما شماره حسابشون مشکل داشت و دوره ی قبل پولی نگرفتن، اگه الان اقدام به معرفی حساب کنن، پول ریخته نشده دوره ی قبل رو به حسابشون میریزن یا نه؟
hamed malekpour
11-12-2010, 16:13
یه سوال دیگه الان می شه شماره حسابمون را اصلاح کنیم ما شماره حساب تبریز را دادیم الان هم تو یه شهر دیگه ای هستیم می شه یا نه؟
kiarash3500
11-12-2010, 22:18
حالا كي ميتونيم برداشت كنيم؟
شهروندان میتوانند با ارسال کد ملی خود از طریق پیام کوتاه به شماره 300000 اطلاعات مربوط به سرپرست خانوار و تعداد اعضای خانوار را از مرکز آمار ایران دریافت کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تسهیل ثبت اطلاعات اقتصادی خانوارها و اعمال تغییرات لازم در این خصوص، شهروندان تهرانی به 11 نکته توجه کنند.
1- همه افراد میتوانند با ارسال کد ملی خود از طریق پیام کوتاه به شماره 300000 اطلاعات مربوط به سرپرست خانوار و تعداد اعضای خانوار را از مرکز آمار ایران دریافت کنند.
2- در صورت مواجه با مغایرت سرپرست خانوار می تواند به سایت مرکز آمار ایران به نشانیyaraneh.amar.org.ir مراجعه و به اصلاح مغایرت اقدام کنند.
3- شماره تلفن 16-85107708 مربوط به مرکز آمار ایران و تلفن سازمان هدفمندسازی یارانهها به شماره 09620 آماده پاسخگویی به تمامی سوالات هموطنان در زمینه اطلاعات اقتصادی خانوار است.
4- تلفن گویای مرکز آمار ایران به شماره 8587-021 به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به تمامی سوالات هموطنان در زمینه اطلاعات اقتصادی خانوار است.
5- خانوارهایی که با مواردی از قبیل فوت، اعتیاد سرپرست خانوار به مواد مخدر، زندانی بودن، مفقود و یا مجنون شدن، حضور نداشتن سرپرست در محل زندگی خانوار (مثل زندگی در خارج از کشور) و نداشتن صلاحیت سرپرست خانوار مواجهند، میتوانند با در دست داشتن گواهی معتبر از مراجع ذیصلاح به بخشداریها و یا فرمانداریهای شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.
6- خانوارهای جدید که موفق به ثبت کامل اطلاعات خانوار خود در سامانه مرکز آمار ایران نشدهاند، در صورت مراجعات بعدی به سامانه با پیغام "شماره ملی شما قبلا وارد این سامانه شده است"، مواجه میشوند.
7- مرکز آمار ایران اطلاعات مربوط به این افراد را آخر هر روز از سامانه حذف میکند و این افراد باید مجدداً پس از 48 ساعت به سامانه مذکور مراجعه کرده و به ورود کامل اطلاعات اقدام کنند.
8- افرادیکه هنگام ورود اطلاعات، به اشتباه در خانوار دیگری ثبتنام شدهاند نیاز به مراجعه حضوری به مرکز آمار ایران ندارند.
9- این افراد باید با شماره تلفنهای 16- 85107708 تماس گرفته و کد ملی خودرا اعلام کنند. مرکز آمار پس از بررسی، اطلاعات این افراد را از خانوار مذکور حذف میکند. این افراد باید 4 روز بعد به سامانه مراجعه و اطلاعات خود را در خانوار خود وارد کند.
10- در صورتی که حساب اعلامی سرپرست خانوار از 6 ماه پیش تاکنون غیر فعال بوده، مبالغ یارانه به حساب اعلامی واریز نشده است و افراد باید به شعب بانکهای مربوط مراجعه کنند.
11- سرپرستان خانوار هایی که حسابهایشان تأیید نهایی نشده است باید به یکی از شعب بانکهایی که دارای حساب می باشند مراجعه تا از طریق شعبه مربوط شماره حساب آنان با استفاده از سیستم E-bank در سامانه اعلام حساب خانوار وزارت رفاه و تأمین اجتماعی ثبت شود.
مرکز آمار ایران به زودی نحوه ورود به سامانه را برای افرادیکه کد رهگیری و یا رمز عبور خود را گم کردهاند، اعلام خواهد کرد.
حالا باید چیکار کنیم؟
هموطن گرامی
حالا باید چیکار کنیم؟
----------------
والا تا اونجا كه شنيديم ميگن وقتي كسي ازدواج كنه اسمش از توليست خونوادش حذف ميشه و يه ليست جديدبه اسم شاه دوماد بعنوان سرپرست جديد اضافه ميشه شما تو همين سايت رفاهي يه سري بزن يه شماره تلفن داره براي پاسخگويي به سوالات بزنگ ببين چي ميگن:5:
khoshgelafi
20-12-2010, 20:14
ثبت نام کنی ،چند ماه دیگه پشیمونی! شک نکن
یارانه نان تا فردا به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود
یارانه نان معادل 80 هزار ریال سرانه هر فرد برای دو ماه تا فردا 30 آذر ماه به حساب بانکی سرپرستان خانوار واریز خواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، یارانه نان معادل 80 هزار ریال سرانه هر فرد برای دو ماه تا فردا به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.
در این اطلاعیه با تاکید بر این نکته که در مرحله بعد اصلاح قیمت نان اجرا خواهد شد آمده است: قیمت انواع نان توسط استانداریها اعلام و در نانواییها نصب و به اطلاع مردم رسانده خواهد شد.
در بخش دیگری از اطلاعیه شماره 4 ستاد هدفمند کردن یارانه ها آمده است: بدنبال ابهامات مطرح شده در خصوص قیمت گاز خودرو(CNG) به استحضار می رساند که قیمت اعلامی گاز خودرو (CNG) برای هر متر مکعب معادل 3000 ریال است که با توجه به برابری 35/1 مترمکعب با 1 کیلوگرم گاز خودرو (CNG)، لذا قیمت هر کیلوگرم CNG معادل 4050 ریال است.
در اولين روز اجراي قانون هدفمندسازي يارانهها
قيمت برنج، ماکاروني و رب گوجه فرنگي در بازار کاهش يافت
در اولين روز اجراي قانون هدفمندسازي يارانهها قيمت برنج، ماکاروني و رب گوجه فرنگي کاهش يافت.
به گزارش ايسنا رييس اتحاديه کشوري بنکداران مواد غذايي ايران، با اعلام اين خبر گفت: اجراي مرحله نخست اصلاح قيمتها موجب کاهش 90 توماني برنج در هر کيلوگرم، 200 توماني رب گوجه فرنگي در هر قوطي و 50 توماني ماکاروني در هر بسته شده است.
قاسمعلي حسني، با تاکيد بر برنامههاي دولت براي کاهش قيمت برخي از اقلام غذايي، ادامه داد: حفظ و تثبيت قيمت ها تا پايان سال جاري در دستور کار قرار اين اتحاديه قرار دارد.
وي ذخيره مواد غذايي در کشور را مطلوب ارزيابي کرد و افزود: هيچ مشکلي در رابطه با تامين کالاهاي مورد نياز مردم در کشور وجود ندارد.
حسني با اشاره به شبکه پخش گسترده و منظم در سراسر کشور به شابا گفت: در صورت بروز هرگونه کمبود در نقاط مختلف کشور، شبکه توزيع در کوتاه ترين زمان ممکن اقدام به تامين کالا در نقطه مورد نظر خواهد کرد.
وي ادامه داد: در حال حاضر آرامش در بازار مواد غذايي حاکم است و بازرسان نيز با هرگونه تخلف به شدت برخورد خواهند کرد.
اینا دیگه نبایست cng رو گرون می کردن :13: ما قبلا این قدر تو صف وامیستادیم و حداکثر 500 تومان می دادیم ولی همون قدر گاز رو الان باید 4000 هزار تومان بدیم :13:
Feminist3500
22-12-2010, 22:22
ما خونوادمون هنوز ثبت نام نکردیم باید چی کار کنیم........
kasra_khan2003
23-01-2011, 09:48
دوستان کسی اطلاع نداره این سایت Refahi.ir کی میخواد اجازه بده شماره حساب خودمون رو ثبت کنیم؟
بعد اینکه طراحی این سایت گویا مشکل داره چون با ورژن جدید IE که میری، وقتی کد ملی و شماره شناسنامه رو وارد میکنی، دوباره همون صفحه برات refresh میشه ولی وقتی با FireFox میری، صفحه ی جدید باز میشه که فعلا امکان ثبت شماره حساب نیست لطفا منتظر بمانید...
اینا دیگه نبایست cng رو گرون می کردن ما قبلا این قدر تو صف وامیستادیم و حداکثر 500 تومان می دادیم ولی همون قدر گاز رو الان باید 4000 هزار تومان بدیم
العان گاز واسه ماشين به صرفه تره يا بنزين
kasra_khan2003
23-01-2011, 18:34
العان گاز واسه ماشين به صرفه تره يا بنزين
واسه ماشین یا جیب من و شما؟! واسه ماشین که بنزین سوپر با اکتان بالا و بدور از ناخالصی! اما واسه جیب من و شما...!
Golbarg01
19-11-2011, 20:43
دوستان سایت اصلاح اطلاعات خانوار کی باز میشه؟
برای تغییر شماره حساب در سایت رفاهی کی باید اقدام کنیم؟
فعلا که سایتش اجازه نمیده!
سلام دوستان الان یه دوماهی که ازدواج کردم حالا برای جدا کردن یارانه خودم و خانم از پدر باید چکار کنم !!!؟
Saeed System
21-04-2012, 08:48
سلام خسته نباشید :11::10:
طی پیامکی که برای خیلیها اومده بود و اشاره کرد بود که برید انصراف بدید و تمکن مالی دارید...
و برای بعضیها هم به اشتباه فرستاده شده بود چون رفاه مالی ندارند...
حالا ما موندیم چون ما یارانه ها رو لازم داریم و جزو قشر متوسط هستیم...
آیا باید برای دریافت یارانه ها طبق معمول عمل خاصی انجام داد؟
یعنی مراجعه به سایت رفاهی و در خواست عدم انصراف ؟ یا در صورت مراجعه نکردن با قطع یارانه ها مواجه می شویم؟
یعنی ما می خواهیم به هیچ عنوان یارانمون قطع نشه :11:
من تو خیابون محل زندگیمون دیدم بعضی خدمات کامپیوتریها اعلامیه زدند در خواست عدم انصراف یارانه ها..که
برای مردم کاری کنند که یارانه هاشون قطع نشه
با تشکر
مهلت مراجعه به سایت رفاهی تا ۱۲اردیبهشت
خبرگزاری فارس: سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرد: مهلت مراجعه به سایت رفاهی برای دریافت کنندگان پیامک یا متقاضیان ۲۸ هزار تومان تا ۱۲ اردیبهشت است.
خبرگزاری فارس: مهلت مراجعه به سایت رفاهی تا ۱۲اردیبهشت
به گزارش خبرگزاری فارس ، سازمان هدفمندی یارانهها در اطلاعیهای اعلام کرد: مهلت مراجعه به سایت رفاهی([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای دریافت کنندگان پیامک یا متقاضیان 28 هزار تومان تا 12 اردیبهشت است.
پیامکهای مبنی بر داشتن تمکن مالی برای تعدادی از هموطنان از سوی سازمان هدفمندی ارسال شده بود که از آنها خواسته شده بود، از دریافت یارانه 28 هزار تومان مرحله دوم هدفمندی یا کل یارانه و یا نیم یارانه یا یارانه 2مرحله انصراف دهند.
در این اطلاعیه تصریح شده است: کسانی که پیامک دریافت کردند یا کسانی که یارانه 28 هزار تومانی فاز دوم به حساب آنها واریز نشده است، تا 12 اردیبهشت ماه فرصت دارند با مراجعه به سایت رفاهی انصراف یا عدم انصراف خود را اعلام کنند، در غیر این صورت عدم مراجعه به سایت به معنی انصراف خواهد بود.
سازمان هدفمندی یارانه قبلا نیز اعلام کرده بود،عدم مراجعه به سایت رفاهی به منزله انصراف از دریافت یارانه مرحله دوم تلقی میشود.
برخی شهروندان تهرانی نیز با مراجعه به دبیرستان البرز نسبت به ارائه تقاضا برای دریافت یارانه 28 هزار تومانی اقدام کردند.
Saeed System
22-04-2012, 10:22
مهلت مراجعه به سایت رفاهی تا ۱۲اردیبهشت
خبرگزاری فارس: سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرد: مهلت مراجعه به سایت رفاهی برای دریافت کنندگان پیامک یا متقاضیان ۲۸ هزار تومان تا ۱۲ اردیبهشت است.
خبرگزاری فارس: مهلت مراجعه به سایت رفاهی تا ۱۲اردیبهشت
به گزارش خبرگزاری فارس ، سازمان هدفمندی یارانهها در اطلاعیهای اعلام کرد: مهلت مراجعه به سایت رفاهی([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) برای دریافت کنندگان پیامک یا متقاضیان 28 هزار تومان تا 12 اردیبهشت است.
پیامکهای مبنی بر داشتن تمکن مالی برای تعدادی از هموطنان از سوی سازمان هدفمندی ارسال شده بود که از آنها خواسته شده بود، از دریافت یارانه 28 هزار تومان مرحله دوم هدفمندی یا کل یارانه و یا نیم یارانه یا یارانه 2مرحله انصراف دهند.
در این اطلاعیه تصریح شده است: کسانی که پیامک دریافت کردند یا کسانی که یارانه 28 هزار تومانی فاز دوم به حساب آنها واریز نشده است، تا 12 اردیبهشت ماه فرصت دارند با مراجعه به سایت رفاهی انصراف یا عدم انصراف خود را اعلام کنند، در غیر این صورت عدم مراجعه به سایت به معنی انصراف خواهد بود.
سازمان هدفمندی یارانه قبلا نیز اعلام کرده بود،عدم مراجعه به سایت رفاهی به منزله انصراف از دریافت یارانه مرحله دوم تلقی میشود.
برخی شهروندان تهرانی نیز با مراجعه به دبیرستان البرز نسبت به ارائه تقاضا برای دریافت یارانه 28 هزار تومانی اقدام کردند.
دستت درد نکنه..
من رفتم مراجعه کردم...اول گفت اینجانب فلان م یخواهم کلا انصراف بدهم..بعد دکمه عدم تایید رو زدم..
بعد با نوشت اینجانب فلان از نصف مبلغ انصراف بدم...بعد باز عدم تایید زدم..
باز نوشت اینجانب فلان م یخواهم مابه اتفاوت فاز 1.2 رو انصراف بدم باز عدم تایید زدم.....
و آخرش نوشته اینجانب فلان کل یارانه رو م یخواهم و آخرش تایید رو زدم... و یک اس ام اس اومد رو موبایل
تیترش کد عدم انصراف بود و داخلش کد رو نوشته بود
بعد داخل سایت رفاهی یه باکس واسه وارد کردن کدی که به موبایل اومده بود ...و اون کد رو زدم
و در آخر نوشته درخواست شما و برای دریافت کامل مبلغ یارانه بررسی خواهد شد و بعدا به شما اعلام م یگردد..
فکر کنم از طریق اس ام اس میگن :11:
دستت درد نکنه..
من رفتم مراجعه کردم...اول گفت اینجانب فلان م یخواهم کلا انصراف بدهم..بعد دکمه عدم تایید رو زدم..
بعد با نوشت اینجانب فلان از نصف مبلغ انصراف بدم...بعد باز عدم تایید زدم..
باز نوشت اینجانب فلان م یخواهم مابه اتفاوت فاز 1.2 رو انصراف بدم باز عدم تایید زدم.....
و آخرش نوشته اینجانب فلان کل یارانه رو م یخواهم و آخرش تایید رو زدم... و یک اس ام اس اومد رو موبایل
تیترش کد عدم انصراف بود و داخلش کد رو نوشته بود
بعد داخل سایت رفاهی یه باکس واسه وارد کردن کدی که به موبایل اومده بود ...و اون کد رو زدم
و در آخر نوشته درخواست شما و برای دریافت کامل مبلغ یارانه بررسی خواهد شد و بعدا به شما اعلام م یگردد..
فکر کنم از طریق اس ام اس میگن :11:
دقیقا همینطوره .
اول قرار بود هر کس تمایل دارد یارانه نگیرد. بعدا پیامک دادند که بیا و یارانه نگیر. وقتی اعتراضها بالا گرفت، گفتند به سامانه refahi.ir مراجعه کنید و بگویید که یارانه میخواهید. منطقا فرض بر آن است کسی که گفته یارانه میخواهم برای بار دوم دوباره تقاضا نکند. ما خسته شدیم از بس از این و آن تقاضا کردیم. فرض بر این است که اگر کسی یارانه نخواست برود و بگوید که نمیخواهم. اما این سازمان سرنا را از سر گشادش مینوازد و قرار شد دوباره برویم و بگوییم که یارانه میخواهیم. اما اینجا هم رندی کردهاند. به گزارش همشهري آنلاين وقتی به سامانه مراجعه میکنید در مرحله اول باید کد ملی و سریال شناسنامه خود را وارد کنید و بعد وارد صفحه اصلی شوید. در مرحله دوم در ستون اصلی آمده است: "اینجانب انصراف خود را از دریافت کل مبلغ یارانه اعلام می نمایم." نکته قابل توجه این است که سوال نکرده بلکه به شیوه روانشناسانه اصل را بر انصراف گذاشته تا مراجعه کننده شاید ناخودآگاه آن را تایید کند. به هر روی در زیر این ستون دو گزاره " تایید" و "عدم تایید" آمده است. اگر گزینه " عدم تایید" را انتخاب کنید به این معنی است که مخالف حذف دریافت کل مبلغ یارانه هستید. سپس به صفحه بعدی میروید.
در صفحه دوم نوشته شده است: " اینجانب انصراف خود را از دریافت نیمی از مبلغ یارانه اعلام مینمایم." در اینجا نیز دو گزینه "تایید" و "عدم تایید" قرار دارد. اگر اینجا هم گزینه "عدم تایید" را انتخاب کنید به مرحله آخر میروید.
در مرحله آخر با این نوشته مواجه میشوید:" اینجانب انصراف خود را از دریافت مابه التفاوت مرحله اول و مراحل بعدی اعلام مینمایم."
با کمال تعجب در این قسمت فقط گزینه " تایید" وجود دارد. به عبارتی باید حتما بگویی که مابهالتفاوت را نمیخواهی.
به این ترتیب اگر این گزینه را انتخاب کنی یعنی خودت با کمال اختیار اعلام کردهای که مابهالتفاوتهای مرحله اول و دیگر مراحل را نمیخواهی. و اگر این گزینه را انتخاب نکنی به این معناست که تو مراحل ثبت را کامل طی نکردهای و چون اطلاعیه دادهاند که اگر در سامانه ثبت نکنید به صورت خودکار یارانه قطع میشود، در نتیجه باز هم یارانه شما قطع میشود.
خلاصه اینکه سازمان هدفمندی یارانهها کاری کرده است که در هر حالت شما بازندهاید و نمیتوانید تقاضای انصراف را رد کنید.
این اقدام سازمان هدفمندی انسان را یاد دادگاه سقراط میاندازد. در آن دادگاه حکم دادند که سقراط حتما باید بمیرد منتها میتواند نوع مرگ خود بین نوشیدن جام شوکران یا طناب دار را انتخاب کند. ما نیز در این موقعیت حتما باید انصراف بدهیم منتها میتوانیم یا از طریق سایت اینکار را بکنیم یا اینکه بیخیال شویم و خودشان این کار را بکنند.
armin_punisher6
29-04-2012, 09:08
سلام.امروز سر یه چهار راه دیدم نوشته بود برای انصراف یا عدم انصراف یارانه نقدی خود به سایت refahi برین.تو سایت رفتم خیلی مشکوک بود.جریان چیه؟اگه نریم یارانمون قطع میشه؟
amir_oyama
29-04-2012, 21:47
سلام من امروز رفتم و عدم انصراف رو تایید کردم
بعد که با یکی از دوستان صحبت کردم گفت عدم انصراف فقط واسه اوناییه که قبلا براشون مسیج پیشنهاد انصراف اومده
در حالی که برای ما نیومده
حالا مشکلی برامون پیش نمیاد؟
استاکس نت
29-04-2012, 22:06
آیا کسی که مجرد باشه میتونه یارانشو از خانوادش جدا کنه؟بعد حکایت این 28 تومنا چی شد؟
فردا آخرین مهلت مراجعه به سایت رفاهی برای انصرف یا عدمانصرف
خبرگزاری فارس: مهلت مراجعه به سایت رفاهی برای انصرف یا عدم انصراف دریافتکنندگان پیامک یا متقاضیان ۲۸ هزار تومان تا فردا ۱۲ اردیبهشت است.
خبرگزاری فارس: فردا آخرین مهلت مراجعه به سایت رفاهی برای انصرف یا عدمانصرف
به گزارش خبرگزاری فارس ، بر اساس اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانهها، مهلت مراجعه به سایت رفاهی([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای دریافت کنندگان پیامک یا متقاضیان 28 هزار تومان تا 12 اردیبهشت است.
سازمان هدفمندی یارانه قبلا نیز اعلام کرده بود، عدم مراجعه به سایت رفاهی به منزله انصراف از دریافت یارانه مرحله دوم تلقی میشود.
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
سلام من امروز رفتم و عدم انصراف رو تایید کردم
بعد که با یکی از دوستان صحبت کردم گفت عدم انصراف فقط واسه اوناییه که قبلا براشون مسیج پیشنهاد انصراف اومده
در حالی که برای ما نیومده
حالا مشکلی برامون پیش نمیاد؟
نه مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت . کار رو محکم کردی .
Saeed System
30-04-2012, 17:33
سروراشون ترکیده!!
من که ماله بابام رو اون اولاش که اعلام کردم رفتم سریع عدم انصراف زدم اونموقع چه قدر زود لود می شد سایتش..
امروز که روز آخره همه فامیلمون زنگ زدن میگن واسه مارو هم ردیف کن....حالا بدبختی مگه این سایت باز میشه!
با گوگل کرومی و اپرا و اینترنت اکسپلورر با هر چی میزم نهایتش صفحه اولش و تا دم وارد کردن کد میره بعد ارور میده...
خیلی سنگین شده ترافیک سروراشون..اصلا جواب نمیده....به زور 1 نفر رو تونستم ردیف کنم 1 ساعت طول کشید
Saeed System
30-04-2012, 22:59
از ساعت 5 بعدظهر تا الان که 12 شب می خوام عدم انصراف یارانه عموم و شوهر عمم رو بزنم نمیشه!!!
خسته شدم شاید قریب به 800 بار رفرش کردم.....سردرد گرفتم...چند بار هم تا مراحل 2 رفت ولی سرور پاسخ نداد...
چه ساعتی دوباره سعی کنم ؟ اگر امشب نخوابم ساعت مثلا 3 صبح برم تو سایت امکان داره
سرور خلوت باشه؟
زنگ زدم به فامیلمون گفتم خودتون هم برید کافی نت سعی کنید ...امروز فردا آخرین مهلته سرورها اصلا پاسخ نمیدن...
دوستان سرورها به شما پاسخ میدن؟ میتونید عدم انصراف بزنید؟ :11:
چشام از حدقه داره میزنه بیرون از خستگی
همین الان سایت درست شد زدم برای همرو.....امروز صبح
نه کلا نمیشه وارد شد
من شانسی بعد 1000 بار رفرش یکی دو بار تونستم وارد بشم جالب اینجاست:
عدم تایید رو برای کل یارانه میزنی
بعد پیغام میاد برای نصف یارانه اونم عدم تایید میزنی
بعد میاد برای ماب التفاوت اونجا دیگه عدم تایید وحود نداره lol
یعنی بالا بری پایین بیای باید اونو تایید کنی که به منزله انصرافه.
یعنی چه وارد بشی چه نسی در هر صورت کارت راه نمیفته.
Saeed System
01-05-2012, 10:33
نه کلا نمیشه وارد شد
من شانسی بعد 1000 بار رفرش یکی دو بار تونستم وارد بشم جالب اینجاست:
عدم تایید رو برای کل یارانه میزنی
بعد پیغام میاد برای نصف یارانه اونم عدم تایید میزنی
بعد میاد برای ماب التفاوت اونجا دیگه عدم تایید وحود نداره lol
یعنی بالا بری پایین بیای باید اونو تایید کنی که به منزله انصرافه.
یعنی چه وارد بشی چه نسی در هر صورت کارت راه نمیفته.
سلام ....آره من چون برای چند خانواده رو وارد کردم فقط 1 مورد اینطوری دیدم...
یه لحظه شک کردم که شاید اونطرف وضع مالیش خوب بود که اونجا دکمه عدم تایید وجود نداشت...
اتفاقا اون لحظه عکس هم گرفتم...ولی برای خانواده خودم و عموم و پسر عمم و چند نفر دیگه اون دکمه بود
فقط برای 1 نفر نبود....که چند بار هم رفتم بازم نبود...ولی بعدش برای پسر عمم رفتم اون دکمه وجود داشت..
من شک کردم کسایی که وضع مالی خوبی دارند اون دکمه عدم تایید وجود نداره...که اون پول مرحله جدید رو نگیریند..
نه فکر نمیکنم بخاطر وضع مالی باشه
احتمالا بخاطر اینه که روز قبلش من یبار تست کردم و تا آخرین مورد رو عدم تایید زدم و شماره ای که به موبایل اومد رو زدم و گفت عدم انصرافتون بررسی میشه و خبرتون می کنیم
چون خبری نداد بعد از یک روز دوباره خواستم اینکارو بکنم اول اینکه الان اصلا سایتش باز نمیشه دوم اینکه باز هم بشه عدم تایید نداره
دقیقا مثل همین عکس شما.
راستی شما اون 28 تومن دریافت کردین؟شاید برای کسایی که دریافت کردن این مورد فرق می کنه؟
ملا نصرالدین
01-05-2012, 12:21
انهایی که قبلا عدم انصراف رو زدند و گفته شد بررسی میشه و جواب بررسی نیامده چکار باید بکنند؟سایت رفاهی هم که باز نمیشه
استاکس نت
01-05-2012, 13:14
فقط کسایی که براشون پیامک اومده باید برن عدم انصراف بزنن؟
Lady parisa
01-05-2012, 13:16
قرائنی از جمله وعده ارزانی از اواخر اردیبهشت،تصویب اعتبار ویژه 24میلیاردی خرید و ذخیره کالاهای اساسی و اتمام اعتبار بنزین 100 تومانی از اول خرداد، زمزمه آغاز فاز دوم هدفمندی یارانه ها را از خردادماه تقویت می کند.
اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها که دولت از ماهها پیش وعده آن را داده بود ولی به دلایل مختلف کارشناسی آن را به تاخیر انداخت، این روزها زمزمه اجرای آن از خردادماه به گوش می رسد و البته قرائنی از اقدامات اخیر دولت وجود دارد که صحت این خبر را تقویت می کند.
دولت این روزها همانند فاز اول اجرای هدفمندسازی یارانه ها اقدامات خود را برای کنترل بازار و قیمتها تشدید کرده است که از جمله می توان به مصوبه ویژه روز گذشته کارگروه کنترل بازار برای واردات 24 میلیارد دلار کالای اساسی اشاره کرد. ذخیره سازی کالاهای اساسی در فاز اول هدفمندی یارانهها نیز برنامه ویژه دولت بوده است که به نظر می رسد دولت در آستانه فاز دوم هدفمندی برای اطمینان بخشی به بازار و مردم به این سیاست روی آورده است.
مسئولان دولتی نیز طی روزهای اخیر از تشدید نظارتهای خود بر بازار خبر می دهند به ویژه اینکه اخیراً وزیر صنعت، معدن و تجارت وعده ارزان شدن مواد غذایی و کالاهای اساسی را از اواخر اردیبهشت داده است.
یکی از مهمترین قرائنی که آغاز فاز دوم هدفمندی یارانه ها از خرداد ماه را تشدید می کند، تصمیم جدید دولت برای حذف بنزین 100 تومانی کارتهای سوخت از اول خرداد است. بر اساس این تصمیم ، کسانی که در کارتهای سوخت خود بنزین 100 تومانی دارند، تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند بنزین موجود را در خودروهای خود مصرف کنند.
به گزارش فارس، کارتهای سوخت به گونه ای طراحی شده است که تعداد محدودی قیمت متفاوت را می تواند اعمال کند، بنابراین در صورت اجرای فاز دوم و تعیین قیمت سهمیه ای جدید، دولت برای افزودن یک قیمت جدید به کارت سوخت مجبور است یکی از قیمتهای قبلی را حذف کند که حذف بنزین 100 تومانی و تبدیل آن به بنزین 400 تومانی در همین راستا ارزیابی می شود.
اجرای فاز دوم هدفمندی در حال حاضر از نظر بسیاری از کارشناسان و اقتصاددانان به صلاح نیست و دولت باید ابتدا اهداف فاز اول را به طور کامل محقق کند که حمایت از تولید یکی از این پیش نیازهاست.
"فارس"
سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرد
مهلت مراجعه به سایت رفاهی تا پنجشنبه تمدید شد
خبرگزاری فارس: سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرد: مهلت مراجعه مردم به سایت رفاهی تا ساعت 24 روز پنجشنبه این هفته تمدید شد.
خبرگزاری فارس: مهلت مراجعه به سایت رفاهی تا پنجشنبه تمدید شد
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درپی بروز اختلال در سایت رفاهی و درخواست مردم برای تمدید مهلت مراجعه به این سایت برای اعلام انصراف یا عدم انصراف، سازمان هدفمندسازی یارانهها در اطلاعیهای اعلام کرد: زمان مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ساعت 24 روز پنجشنبه هفته جاری تمدید شد.
در این اطلاعیه تاکید شد: تنها کسانی که پیامک دریافت کرده اند باید به سایت مراجعه کنند
Saeed System
01-05-2012, 15:51
سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرد
مهلت مراجعه به سایت رفاهی تا پنجشنبه تمدید شد
خبرگزاری فارس: سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرد: مهلت مراجعه مردم به سایت رفاهی تا ساعت 24 روز پنجشنبه این هفته تمدید شد.
خبرگزاری فارس: مهلت مراجعه به سایت رفاهی تا پنجشنبه تمدید شد
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درپی بروز اختلال در سایت رفاهی و درخواست مردم برای تمدید مهلت مراجعه به این سایت برای اعلام انصراف یا عدم انصراف، سازمان هدفمندسازی یارانهها در اطلاعیهای اعلام کرد: زمان مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا ساعت 24 روز پنجشنبه هفته جاری تمدید شد.
در این اطلاعیه تاکید شد: تنها کسانی که پیامک دریافت کرده اند باید به سایت مراجعه کنند
خودشونم میدونم سروراشون داغون شده و جوابگو هجوم ملیونی مردم نیست....هنوز خیلی از مردم شاید
ملیونها نفر عدم انصراف نزدن....سر همین خرا ب بودن سایتشون...واسه همین تمدید کردن
بله دوست عزیز ..همونطور که مدیر انجمن فرمودند فقط کسانی که پیامک دریافت کردند باید مراجعه کنند ..
انهایی که قبلا عدم انصراف رو زدند و گفته شد بررسی میشه و جواب بررسی نیامده چکار باید بکنند؟سایت رفاهی هم که باز نمیشه
گفته اعلام میشه ..به نظرم پیامکی میگن که آقا ما به شما نمیدیم یا میدیم...وگرنه که باز باید با هجوم ملیونی به سایت مواجه بشند ....یا هم خود مردم می فهمند اگر براشون نیاد پول اضافه تو حساب...
نه فکر نمیکنم بخاطر وضع مالی باشه
احتمالا بخاطر اینه که روز قبلش من یبار تست کردم و تا آخرین مورد رو عدم تایید زدم و شماره ای که به موبایل اومد رو زدم و گفت عدم انصرافتون بررسی میشه و خبرتون می کنیم
چون خبری نداد بعد از یک روز دوباره خواستم اینکارو بکنم اول اینکه الان اصلا سایتش باز نمیشه دوم اینکه باز هم بشه عدم تایید نداره
دقیقا مثل همین عکس شما.
راستی شما اون 28 تومن دریافت کردین؟شاید برای کسایی که دریافت کردن این مورد فرق می کنه؟
نه برای ما هم نریختن....:11:ما 4 نفریم 182 تومن می گیریم.....2 برابرش باید بدیم پول گاز ..برق ...بنزین و...
نه دوست عزیز سریعتر برو عدم انصراف رو بزن همه مردم کشور باید بزنن.......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#62 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس چرا همه ملت ریختن دارن عدم انصراف میدن؟
برای من پیام نیومده.اما موندم توی دوراهی که برم یا نرم؟
پس چرا همه ملت ریختن دارن عدم انصراف میدن؟
برای من پیام نیومده.اما موندم توی دوراهی که برم یا نرم؟
مردم بیشتر از اینکه به مستندات توجه داشته باشند ، ترجیح میدن محافظه کارانه عمل کنند ، نتیجه ی این بسیج همگانی و حضور مردم همیشه در صحنه برای عدم انصراف :31: هم این شده که سایت رفاهی مختل شده /
Saeed System
01-05-2012, 16:59
....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرمنده..اشتباه کردم..اینقدر تو این چند روز همه گفتن یارانه رو برید عدم انصراف بزنید...من فکر کردم
همه مردم ایران باید بزنند...عموم ساعت 1 شب زنگ زده بود به همه فامیل میگفت برید عدم انصراف بزنید
وگرنه قطع میشه....الکی جو درست کردن...ما رو هم گمراه کردن..
خلاصه شرمنده :11:
amir_oyama
01-05-2012, 17:16
....
سلام بر همه
آقا ما نفهیدیم کار درستی کردیم یا نه امروز همکارمون میگفت یارانت قطع میشه
مسیج نیومد ولی رفتم عدم انصراف زدم.
یکی از دوستان همینجا گفت مشکلی نیست
Amin4All
01-05-2012, 19:33
اس ام اس نیومده نرین برا عدم انصراف.
اینا منتظر بهونه ان که طبق گفته شون عمل نکنین تا یارانه رو قطع کنن براتون :31:
سلام بر همه
آقا ما نفهیدیم کار درستی کردیم یا نه امروز همکارمون میگفت یارانت قطع میشه
مسیج نیومد ولی رفتم عدم انصراف زدم.
یکی از دوستان همینجا گفت مشکلی نیست
خیلی ببخشید مگه همکارتون معاون یا مدیر یا مسئول سازمان هدفمندی یارانه هاست!!!!. از خودش یه چیزی گفته و بی خبر از همه جاست
اصلا اون یه حرفی زده برای خودش ، شما یه عقل و منطقی هم داری . یه دو دو تا چهار تا کنی خودت می دتونی تشخیص بدی که اصلا ربطی به قطع کردن یارانه نداره.
من با قاطعیت تمام می گم به هیچ مشکلی بر نمی خوری . خیالت راحت . کار رو محکم کردی
در ضمن به حرفای نسنجیده دور و برت اصلا اهمیت نده
مرادی تأکید کرد: به هیچ وجه مبنای ما قطع یارانه سرانه و ماهانه 45500 تومان نبوده، نیست و نخواهد بود، بلکه آن مابهالتفاوت 28 هزار تومانی به حساب عدهای پرداخت نشده است.
وی تأکید کرد: یارانه 45500 تومان حتی در مرحله دوم برای همه متقاضیان کمافی سابق واریز میشود و حتی در آینده نیز ادامه دارد.
M i L @ D
02-05-2012, 15:05
سلام دوستان... !
دیشب یکی از دوستای بابام بهم زنگ زد گفتش که برم تو سایت رفاه و واسه یارانه عدم انصراف بزنم...
بعد من رفتم اشتباهی انصراف در یارانه رو واسش ثبت کردم... ! : )
خودشم خبر نداره... !
حالا چه خاکی بر سرم بریزم؟
چطوری میتونم اصلاحش کنم؟
تلفنی، جایی، ایمیلی...
ممنون میشم راهنمایی کنید... !
خیلی ضروریه...
سلام دوستان... !
دیشب یکی از دوستای بابام بهم زنگ زد گفتش که برم تو سایت رفاه و واسه یارانه عدم انصراف بزنم...
بعد من رفتم اشتباهی انصراف در یارانه رو واسش ثبت کردم... ! : )
خودشم خبر نداره... !
حالا چه خاکی بر سرم بریزم؟
چطوری میتونم اصلاحش کنم؟
تلفنی، جایی، ایمیلی...
ممنون میشم راهنمایی کنید... !
خیلی ضروریه...
نحوه اصلاح اشتباه شهروندانی که گزینه انصراف از یارانه را ثبت کردهاند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیر عامل سازمان هدفمندی یارانهها گفت: شهروندانی که اشتباها به جای گزینه عدم انصراف، انصراف خود از یارانه را در سایت رفاهی ثبت کردهاند نگران نباشند زیرا این امر به راحتی قابل جبران است.
به گزارش همشهریآنلاین بهروز مرادی گفت: شهروندانی که اشتباها به جای عدم انصراف، انصراف خود از دریافت یارانه را در سایت رفاهی ثبت کردهاند برای حل این مشکل میتوانند به شعبه بانکی که شماره حساب آن را در سایت رفاهی برای دریافت یارانه اعلام کردهاند مراجعه کرده و درخواست خود مبنی بر اصلاح این موضوع را ارائه کنند تا سریعا این اشتباه تصحیح شود.
وی گفت: بانکها نیز باید درخواست اصلاحیه شهروندانی که به اشتباه در سایت به جای عدم انصراف، گزینه انصراف را انتخاب کردهاند ترتیب اثر دهند.
مدیرعامل سازمان هدفمندی یارانهها با تاکید بر اینکه در صورت نیاز و پس از بررسی درخواست شهروندان مبلغ 28 هزار تومان به حساب آنها واریز میشود گفت: البته این موضوع منوط به این است که سازمان هدفمندی درخواست دوباره آنها را بررسی و تایید کند.
عدم انصراف از یارانه + آموزش تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش تصویری و مرحله به مرحله اعلام عدم انصراف از دریافت یارانه نقدی خانوارها …
۱- در این مرحله پس از ورود به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بر روی گزینه انصراف کلیک کنید.
۲- در مرحله بعد در قسمت کدملی ، کد ملی سرپرست خانوار را وارد کنید و در قسمت سریال شناسنامه ، سریال شناسنامه سرپرست خانوار که در بالای تمام صفحات شناسنامه سرپرست خانوار هست و نحوه وارد کردن آن به شکل زیر است.
بعنوان مثال: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این مثال اعداد ۱۲۳۴ را بعنوان سریال شناسنامه وارد کنید. سپس کد ۵ رقمی که در تصویر نمایش داده شده را در کادر مشخص شده وارد و گزینه تایید را وارد کنید.
۳- همانطور که در تصویر میبینید در این مرحله مشخصات مشخصات سرپرست خانوار و تلفن همراه منتسب به ایشان را نمایش و از ایشان میخواهد که انصراف خود را از کل مبلغ یارانه دریافتی تایید کند. در صورتیکه تمایل به انصراف ندارید بر روی گزینه عدم تایید کلیک کنید.
۴- در این مرحله از سرپرست در مورد انصراف از دریافت نیمی از یارانه سوال می شود که در صورت عدم تمایل به انصراف بر روی گزینه عدم تایید کلیک کنید.
۵- در این مرحله از سرپرست خانوار در مورد انصراف از دریافت مابه تفاوت مرحله اول و دوم یارانه سوال پرسیده می شود که در صورت عدم تمایل گزینه عدم تایید را انتخاب کنید.
۶- در این مرحله از سرپرست خانوار در مورد عدم تمایل به انصراف از یارانه سوال پرسیده می شود که در صورت عدم تمایل به انصراف گزینه تایید را انتخاب کنید.و شماره همراهی که فعال و دردسترس است را انتخاب کنید. پس از انتخاب گزینه تایید کد چند رقمی برای شماره ای که انتخاب کرده اید ارسال (SMS) می شود.
۷- در این مرحله کد چند رقمی را در قسمت کد دریافتی وارد و گزینه تایید را انتخاب کنید.
۸- و در مرحله آخر پیامی تحت عنوان عدم انصراف شما مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه به اطلاع شما خواهد رسید را برای شما نمایش می دهد.
MoH_@_MaD
03-05-2012, 12:32
در صورت عدم انصراف حتما باید از طریق سایت اقدام کنیم ؟؟
اگه هیچ کاری نکنیم خود به خود قطع میشه ؟؟
در صورت عدم انصراف حتما باید از طریق سایت اقدام کنیم ؟؟
اگه هیچ کاری نکنیم خود به خود قطع میشه ؟؟
پیامک مبتنی بر انصراف برای شما اومده؟
اگه اومده باید برید سایت و عدم انصراف رو بزنید
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
از دقایقی پیش
اختلال سایت رفاهی بالاخره رفع شد
خبرگزاری فارس: اختلال در سایت رفاهی که عدم دسترسی به آن را طی روزهای موجب شده بود، از دقایقی پیش رفع شد و هماکنون دسترسی به این سایت ممکن است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سایت رفاهی بعد از اینکه از دسترس خارج شده بود، بالاخره از دقایقی پیش باز شد و امکان ورود به سایت و اعلام انصراف یا عدم انصراف از دریافت یارانه قابل درج شد.
سایت سازمان هدفمندی یارانهها به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بر اساس اعلام سازمان هدفمندی یارانهها تا ساعت 24 روز پنج شنبه 14 اردیبهشت آماده مراجعه سرپرستان خانوار برای اعلام انصراف یا عدم انصراف از دریافت یارانه نقدی است.
MoH_@_MaD
03-05-2012, 13:48
پیامک مبتنی بر انصراف برای شما اومده؟
اگه اومده باید برید سایت و عدم انصراف رو بزنید
پیامکی که نیومده ولی دقیقا یادم نیست شماره هایی که دادیم شماره های فعلی بودن یا خیر !!
امکان داره اگه از طریق سایت اقدام نکنیم قطع بشه ؟
پیامکی که نیومده ولی دقیقا یادم نیست شماره هایی که دادیم شماره های فعلی بودن یا خیر !!
امکان داره اگه از طریق سایت اقدام نکنیم قطع بشه ؟
28 هزار تومن رو واریز کردند برای شما؟
اگه واریز کردن, دیگه نمی خواد برید برای انصراف
اگه نکردن حتما برید عدم انصراف رو تکمیل کنید.
استاکس نت
04-05-2012, 09:11
امروز هم وقت داره برای عدم انصراف؟
استاکس نت
04-05-2012, 09:23
از تو سایت رفاهی میشه فهمید 28000 رو واریز کردن یا نه؟
امروز هم وقت داره برای عدم انصراف؟
فعلا که سایت بازه .
از تو سایت رفاهی میشه فهمید 28000 رو واریز کردن یا نه؟
از تو استی رفاهی نمی شه فهمید . باید پرینت صورتحساب بگیری .
استاکس نت
04-05-2012, 14:26
فعلا که سایت بازه .
بازه ولی میگه مهلت عدم انصراف تموم شده
Reza31001
18-05-2012, 11:28
تکلیف فاز دوم معلوم نشده؟
از کی؟
چقدر افزایش قیمت؟
چقدر افزایش یارانه؟
استاکس نت
18-05-2012, 13:44
یارانه ها حدود 9000 تومان زیاد شد درسته؟
تا واریز نکنند معلوم نمی شه
pedram_ashena
10-06-2012, 15:03
سايت رفاهي باز نميشود؟يك هفته است سعي ميكنم اما بالا نمياد.اين مشكل را شما هم داريد؟
ashi-khan
12-07-2012, 17:16
سلام
دوستان برای تغییر سرپرست خانوار باید به کجا مراجعه کنم؟؟
ممنون
pedram_ashena
12-07-2012, 18:40
برای تغییر سرپرست خانوار باید بری پلیس +10
برای تغییر سرپرست خانوار باید بری پلیس +10
+ اینکه سرپرست خانوار و کسی که میخواد سرپرست جدید بشه هردو باید حضور داشته باشن + کلیه مدارک شخصی مثل کارت ملی و شناسنامه.توصیه میکنم چندتا فتوکپی همراه داشته باشن که اذیت نشن اونجا .
ashi-khan
12-07-2012, 22:29
ممنون از عباس عزیز و آقا پدرام
دوستان مادر پدرم جدا شدن الان مادرم با طلاق نامه بره پلیس+10 ترتیب اثر نمیدن؟ حتما پدرمم باید باشه؟
دوستان مادر پدرم جدا شدن الان مادرم با طلاق نامه بره پلیس+10 ترتیب اثر نمیدن؟ حتما پدرمم باید باشه؟
تماس بگیر بپرس . اما فک کنم وقتی طلاق نامه باشه دیگه نیازی به هردونفر نباشه .
من یکی رو می شناسم تازه طلاق گرفته و بدون حضور شوهرش رفته و رایانه شو جدا کرده پس نیازی به پدرتان نیست. فقط مدارکتون کامل باشه کافیه
ashi-khan
24-07-2012, 13:37
بچه ها ممنون بدون مشکل رفتم پلیس +10 اوکی کردم همه چیزو!
فقط گفت برو شماره حسابت رو از بانک یا سایت رفاهی وارد کن!
الان سایت رفاهی میرم میگه برای اعلام حساب به شعبه بانک مراجعه کن بانک میگه سیستما بستست الان!!!!
چه کنم!؟
Saeed System
24-07-2012, 14:17
سلام و خسته نباشید دوستان...:11:
1 خانواده 2 نفره هستند که جا موندن و تا حالا ثبت نام نکردن. به من گفتن برو ثبت نام کن. من رفتم داخل سایت رفاهی و گذینه ای ندیدم برای ثبت نام. گفتم از شما عزیزان بپسرم ببینم آیا از سایت دیگه ای باید ثبت نام کرد؟ آِیا اصلا دیگه میشه دوباره ثبت نام کرد؟
Amin4All
14-09-2012, 18:15
من تازه ازدواج کردم .
کسی میدونه چطور خودم و خانومم رو از خانواده حذف کنم و جدا ثبت نام کنم ؟
قبلا خودشون باز میکردن .خیلی وقته باز نکردن .
کسی میدونه چرا؟ کی باز میکنن ؟
pedram_ashena
16-09-2012, 14:56
باید به پلیس +10 مراجعه کنید.اونها خودشان انجام میدهند
Amin4All
25-09-2012, 22:06
باید به پلیس +10 مراجعه کنید.اونها خودشان انجام میدهند
کسی دقیق مراحلش رو میدونه ؟
باید هر سه سرپرست باشن ؟
فرمانداری هم باید رفته بشه ؟
طرح هدفمندي يارانهها كه ديگر با عنوان قانون هدفمندي يارانهها شناخته ميشود، از هنگامه نظريهپردازي تا اجرا و اكنون كه نزديك به دوسال از عملياتي شدن آن سپري ميشود، دو هدف اصلي را در نظر داشت. لازم به ذكر است كه اين طرح با وجود عنواني كه با مضمون «هدفمندي» بر آن نهاده شده بود، مقصود از آن بهبود و اصلاح سيستم توزيع درآمد و جهتدهي يارانهها به سمت گروههاي كمدرآمد و همچنين اصلاح قيمت نسبي، سبد توليد و نهادهها و ايجاد كارآيي در دادهها در نظر گرفته شده بود.
در تشريح اين مهم بايد گفت كه فاز اول هدفمندي يارانهها، در اصلاح سبد مصرفي بسيار موفق عمل كرده و يكي از نشانههاي موفق و بارز آن را ميتوان در كاهش مصرف انرژي ديد. يكي از نگرانيها و دغدغههاي هميشگي دولتها، واردات بنزين و قاچاق آن به كشورهاي همسايه به دليل قيمت ارزان در داخل بود؛ اما اكنون علاوه بر بينيازي از واردات بنزين، قاچاق حاملهاي انرژي و سوخت به خارج از كشور 40درصد كاهش يافته است.
حتي نكته ديگري كه حائز اهميت است، بحث تورم است؛ مثلا پيش از اجراي قانون هدفمندي همه از تورم 40درصد و 60درصد صحبت ميكردند اما چنين تورمي اتفاق نيفتاد و تورمي هم كه پايان سال قبل وجود داشت، به دليل نوسانات نرخ ارز بود. اما موضوعي كه درباره نحوه اجراي هدفمندي يارانهها حائز اهميت است، به بحث توليد برميگردد. در اين بخش پيش از هرچيز چند سوال بنيادين مطرح است؛ اينكه آيا هدف از كمك بايد منجر به اتلاف منابع و توليد بيكيفيت باشد؟
آيا بخش توليد انرژي مجاني دريافت ميكند كه توليد بيكيفيت داشته باشد؟ در پاسخ بايد گفت كه يكي از چالشهاي بخش توليد، استراتژي است كه در مقابل آن وجود دارد. استراتژي تدويني براي بخش توليد، اعطاي انرژي مجاني به همه است. در اين شرايط صنايع انگيزهاي براي بازسازي و بهكارگيري تكنولوژي جديد براي صرفهجويي ندارد؛ چرا كه بازسازي و بهسازي هزينههاي سنگين 20 تا 30 ميلياردي بر بخش تحميل ميكند.
بخش توليدي كه انرژي ارزان و مجاني ميگيرد مسلماً زير بار اين هزينه نميرود و همين ميشود كه اكنون هست. آن چه براي بهبود بخش توليد در اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها بايد در پيش گرفته ميشد، هدفمند كردن منابع بود نه پرداخت پول و انرژي ارزان.
Amin4All
30-10-2012, 18:59
دوستان کسی میدونه چرا ثبت خانوار جدید رو که قبلا اینترنتی بود رو الان به پلیس +110 دادن ؟
قبلا راحت از طریق سایت ثبت و اضافه و کم میشد .
دوستان کسی میدونه چرا ثبت خانوار جدید رو که قبلا اینترنتی بود رو الان به پلیس +110 دادن ؟
قبلا راحت از طریق سایت ثبت و اضافه و کم میشد .
به خاطر اینکه یک سری کافینتها از اطلاعات مردم سوء استفاده کرده بودند .
تو این جامعه تر و خشک با هم میسوزه
panther99
28-11-2012, 18:23
ممنون دوستان . فقط سریع به من بگید برای اونا که تازه ازدواج کردن چه مدارکی رو باید ببریم پلیس +10 ؟؟؟؟؟؟ و آیا فقط حضور سرپرست خانواده کافیه موقع ثبت نام ؟؟؟؟؟ چقدر طول میکشه تا واریز کنن به حساب خودمون ؟؟؟؟ لابد تو این وسط ماله یکی دو دوره نفله میشه نه ؟؟؟؟؟
panther99
01-12-2012, 14:49
خوبه گفتم فوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟ من شنیدم قبلش باید بریم دبیرستان البرز ؟؟؟!!!!!! کسی میدونه چی به چیه ؟؟؟!!!!!! برای اونایی که تازه ازدواج کردن !
خوبه گفتم فوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟ من شنیدم قبلش باید بریم دبیرستان البرز ؟؟؟!!!!!! کسی میدونه چی به چیه ؟؟؟!!!!!! برای اونایی که تازه ازدواج کردن !
تو این انجمن هر کی به هر کیه و کسی جواب کسی رو نمی ده .
شما یه سر بزن پلیس + 10 اونجا ببین چی می گن .
ba maram
16-12-2012, 19:01
سلام دوستان
من واسه یارانه ها ثبت نام نکردم
میشه الان ثبت نام کرد ؟ باید چه شرایطی رو داشت و مراحلش به چه صورته؟
با تشکر
لطفا کمکم کنید
ba maram
21-12-2012, 03:22
کسی نیست به من کمک کنه آیا؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-12-2012, 21:33
کسی نیست به من کمک کنه آیا؟سلام . بنده یه دوست داشتم که خیال داشت ازدواج کنه و از خانوادش جدا بشه . برای همین ثبت نام نکرد باهاشون . بعدش از ازدواج هم منصرف شد . زنگ زد به 118 شهرشون شماره ی اداری رایانه رو گرفت و زنگ زد و اونها هم بهش گفتند باید چکار کنه .
milad_heartsick
29-01-2013, 17:36
سلام دوستان
از کجا میشه فهمید دهک چندم هستیم؟
با سپاس:n16:
Drug Man
16-05-2013, 10:41
آیا یارنه نقدی بعد از دولت احمدی نژاد بازم پرداخت میشه؟
Amin4All
14-08-2013, 18:40
سلام.
قبلا یه تاپیک داشت پیداش نکردم .
داداشم بچه دار شدن حالا به اون بچه ـش یارانه ـش رو میدن ؟باید پلیس 110 برن برا ثبت نام ؟
میگن کسایی که تازه ازدواج کردن و میخان از خانواده هاشون جدا بشن و یه خانوار درست کنن 5-6 ماه نمیدن شاید اخر سر بعد از پیگیری
بدن .
واسه چند نفر اشنایان اتفاق افتاده .
قضیه چیه ؟!!!
Amin4All
05-10-2013, 22:56
پلیس 110 یه کد رهگیری داده گفته 1 ماه بعد با این برید بانکی که میخاید حسابش رو بدید تا حساب شما رو ثبت کنه .
کسی خبر داره ترفندی راه میانبری داره زودتر بشه ثبت کرد شماره حساب رو ؟
Amin4All
06-11-2013, 16:33
کسی میدونه واریز یارانه ها از چه سالی و ماهی دقیقا اغاز شد ؟
Amin4All
15-01-2014, 22:50
سلام.
یکی از دوستان یارانه بچه 2 ماهه ـش 2 ماه هست که نریختن .
کجا باید مراجعه کنه ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-01-2014, 23:05
سلام.یکی از دوستان یارانه بچه 2 ماهه ـش 2 ماه هست که نریختن .کجا باید مراجعه کنه ؟سلام . قاعدتاً باید واریز بشه . شناسنامه اش صادر شده ؟ کارت ملی هم صادر میشه برای نوزاد ؟ اگه اره , گرفتند براش ؟
Amin4All
19-01-2014, 13:48
سلام . قاعدتاً باید واریز بشه . شناسنامه اش صادر شده ؟ کارت ملی هم صادر میشه برای نوزاد ؟ اگه اره , گرفتند براش ؟
نه ریختن براش .
تو رفاهی چک کردم براش و از بانک صورت حساب گرفته اوکی بود .
شناسنامه فقط صادر میشه .
سلام از طریق پلیس +10 پیگیری کنه
Reza31001
28-03-2014, 12:39
در رابطه با فاز دوم خبر رسمی منتشر شده؟
من هر چی می بینم حدس و گمانه
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-03-2014, 15:05
در رابطه با فاز دوم خبر رسمی منتشر شده؟من هر چی می بینم حدس و گمانهسلام . طبق آخرین اخبار , 25 فروردین ثبت نام شروع میشه . ظاهراً معیار استحقاق هم درآمد یک میلیون به پائین هست . بعدش دولت دست به کار میشه و وضع همه ی ثبت نام کرده ها رو بررسی میکنه و غیر مستحق ها حذف میشند . گفته شده جریمه هم بهشون میخوره اگر اطلاعات غلط و گمراه کننده داده باشند .
pashangparsi6
09-04-2014, 21:40
دوستان منم دقیقا همین پرسش رو دارم
من از خانواده جدا زندگی می کنم و 30 سالم هست و ازدواج هم نکردم و درآمدم هم زیر 500 هست. من می تونم برای یارانه نام نویسی کنم؟ قانون درست و دقیقی در این زمینه وجود نداره؟
با سپاس
سلام.تا سایت رفاهی میخوام ثبت نام کنم زده "لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید" در حالی که ساعت و تاریخ کاملا تنظیمه؟! امروز هم تموم میشه میره بعد میگن ممنون که ثبت تام نکردید......... الان باید چکار کنیم.
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من دیشب همسایه مون اومد گفت میشه برامون ثبت نام کنی حالا هرچی وارد سایت میشم این پیغام رو میاره ساعت سیستم هم تنظیم
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید
بعدش زیرش این نوشته شده
توجه: کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد
ملا نصرالدین
10-04-2014, 13:57
دوستان یه بازنگری در تاریخ سیستم خودتون داشته باشید
صبح برای من همین پیغام رو میداد
چون تاریخ به میلادی هست من هیچ وقت دقت به تنظیمش نمیکنم
حالا باز یه نگاهی به قبل از ظهر و بعد از ظهر و تقویم بیندازید
امروز 10 اپریل هست
برای من اینجوری درست شد
Mehdi.M2
10-04-2014, 14:01
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من دیشب همسایه مون اومد گفت میشه برامون ثبت نام کنی حالا هرچی وارد سایت میشم این پیغام رو میاره ساعت سیستم هم تنظیم
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید
بعدش زیرش این نوشته شده
توجه: کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد
سلام :
دوستان من كه داشتم گشتي ميزدم تو نت ديدم كه براي تقريبا همه اين پيغام تو صفحه اول سايت رفاهي مياد :
تفريبا هم همه گفتن كه هر چقدر ساعت رو اين ور اونور كردن مشكلشون حل نشده .. خوب بايد بگم كه اين بازيا رو در اوردن كه مردم رو مثل هميشه كلافه كنن و آخرش يه آماري از خودشون بدن و بگن كه فلان درصد از دريافت يارانه انصراف دادن !!
حالا من راه حل عبور از اين مشكل رو براتون ميزارم كه راحت بتونيد ثبت نام كنيد تو به حقتون برسيد ...
دوستاني كه پيغام :
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید .... مشاهده مي كنند لطفا از اين لينك وارد سايت بشن :
اين دقيقا همون صفحه اي هست كه بعد از تائيد اوليه و در صفحه ي اول وجود داره و تائيد صفحه ي اول عملا به هيچ دردي نميخوره ! پس لازم نيست تو اون صفحه معطل بشيد ... رو لينكي كه دادم كليك كنيد و وارد صفحه ي ثبت نام بشيد .. فقط اگر عكس كد 5 رقمي براتون باز نشد از خودتون يه كد الكي بزنديد .. سايت بعد از چند ثانيه ميگه كه كد رو اشتباه وارد كرديد و ايندفعه خودش عكس كد رو باز ميكنه كه براحتي ميتونيد همون كد رو وارد كنيد و به صفحه ي بعد بريد ...
موفق باشيد
TheGnomonWorkshop
10-04-2014, 14:29
سلام
من بخوام از لیست یکی جدا شم و برم تو لیست یکی دیگه باید چیکار کنم؟
میتونم خودم جدا ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟
برای تنظیم ساعت باید برید تو این قسمت
Date And Time
Internet Zone
Change Settings
تیک Synchronize رو بزنید
Update Now
بعد اوکی کنید.
دوستان ما ثبت نام کردیم
فقط یه موضوعی
تو تلوزیون گفته بودن که تو سایت در مورد داشتن یا نداشتن ماشین هم سوال میشه ولی چیزی تو سایت نبود فقط در مورد ملک بود که اونم اصلا با جزئیات نبود.
غول مرحله اخر
10-04-2014, 18:46
1- من شنیدم علاوه بر ثبت نام اینترنتی یه فرمِ کاغذی هم باید پر کنیم تحویل فرمانداری شهرستان بدیم. درسته؟
2- الان هر کی ثبت نام کنه، (چه با درآمد بالای 2میلیون) هم یارانه تعلق میگیره؟ اگه جواب آره پس چه دلیل داشت بیان درآمد ها رو تقسیم بندی کنن؟؟؟!!!
3- جریمه 3برابری یارانه اگه دروغ گفته باشین. بنظرتون واقعیت داره؟
این دفعه به شدت دارن غربال میکنن!
یعنی حسابی دارن میچلونن فقط به اونایی که واقعا نیاز دارن بدن ، دلیلش هم اینه که کلی به سودشون میشه مثلا الان دارن به 50 میلیون نفر یارانه میدن ، بعد از فیلتر مقدارش از یک سوم هم کمتر میشه
ممکنه براشون در ابتدا زمان بر و هزینه بر باشه ولی طی 1 ماه تمام هزینه هاش در میاد. چون بعد از فیلتر قراره به خیلی ها یارانه ندن اینطوری دست خودشون پر میشه.
هماهنگ شدن با سازمان های زیربط مثل ثبت اسناد که قشنگ املاک و زمین و.. هر شخص مشخص بشه + بیمه و حقوق
جریمه هم نمیدونم چطوری ولی احتمالش زیاده چون تو یکی از بند های ماده 10 قانون مصوب مجلس اومده.
شاید قوانینی که به ضررشون باشه رعایت نشه ولی صددرصد قوانین که به سودشونه مثل این رعایت میشه
به نظرم منصفانه است.
درآمد هارو هم دارن تقسیم بندی میکنن که بعدا روی یه درامد خاصی اتفاق نظر داشته باشن و از اون مقدار بالاتر رو یارانه ندن.
من فکر میکنم بعد از چند وقت یه فرم دگه هم باید ثبت کنیم که شامل خرج هاییه که میشه ، مثل قسط و اجاره و هرینه های دانشگاه و...
چون تو این فرم فعلی فقط درامد ورودی رو گفتن بزنید.یعنی اگر ماهی 1 تومن داری در میاری و ماهی هم 400 داری اجاره میدی باید همون 1 تومن درامد رو بزنی!(بدون کم کردن اقساط و اجاره و...)
aaaammmm87
11-04-2014, 11:10
سلام
یارانه تا الان بدون هیچ مشکلی رو حسابم میومد ولی دیشب که رفتم ثبت نام کردم یارانه این ماهم (فروردین) رو حسابم نیومده باید چکار کنم ؟ هیچی نشده یارانم قطع شد ؟
کسی میدونه اونا که بانک پارسیان دارن تو شماره حساب چجوری وارد کنم ؟ امروز یکی اومد هر کار کردم میگفت شماره حساب نادرست ه ، در حالی که طرف با همین حساب یارانه میگرفته
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-04-2014, 23:22
کسی میدونه اونا که بانک پارسیان دارن تو شماره حساب چجوری وارد کنم ؟ امروز یکی اومد هر کار کردم میگفت شماره حساب نادرست ه ، در حالی که طرف با همین حساب یارانه میگرفتهسلام . زنگ بزنین به پارسیان . خودشون میدونند مشکل چی هست
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-04-2014, 23:32
سلام . مسئله ساده هست : اگر خودتون تشخیص میدین که نیاز دارین , ثبت نام کنین و هیچکس هم نمیتونه بگه نیازمند نیستین به شرطی که اطلاعات دروغ ندین و واقعاً لازم داشته؟باشین . . دولت : ثروتمندان ثبت نام نکنند چون دیگه این 45 تومن تاثیری نداره برای اونها . فقیر : حالا مگه واسه ی فقرا و نیازمندان تاثیری داره با این گرونیهایِ بی در و پیکر و بی حساب و کتابِ روزافزون ؟
Amir Hossein
12-04-2014, 12:20
سلام
یه سوال...
اگه یه موردی رو حواسمون نباشه اشتباهی بزنیم حین ثبت نام...
بعد هم تآیید کنیم بره...بعد تازه یادمون بیوفته اون رو اشتباه زدیم
چه راهی برای تصحیحش وجود داره؟ بلآخره پیش میاد یه اشتباهی بشه دیگه
خیلی مهمه ها...ممنون
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-04-2014, 12:22
سلام . امروز از پلیس 10 سوال کردند گفتند همه باید مثل قبل ثبت نام کنند و ازدواج کرده ها نمیتونند توی این مرحله از خانوادهاشون جدا بشند . بعداً برای جدا شدن اعلام میکنند .
این نیومدن پیامک هم معرضی شده واسه همه
میگن 2 3 روزه میاد ، ولی برا بعضی ها 2 3 روزه هم نیومده
اگه بعدا کدشناسایی خواستن باید چیکار کرد !
H_crysis_EN
16-04-2014, 14:16
سلام
دوستان اگه روی گوشی کسی اون کد بعد از ثبت نام نیومد باید چیکار کرد؟؟ازکجا بفهمم که اطلاعات ثبت شده یا نشده؟
با تشکر
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-04-2014, 12:09
سلام . امروز سخنگوی اداره ی یارانه ها گفت به زودی تاریخی تعیین میشه برای انجام تغیراتِ چهارگانه ( ازدواج , طلاق , تولد و فوت ) و جدا شدن به شرطی که این چهار واقعه ی حیاتی قبل از 22 اسفند 92 ثبت شده باشه در سامانه ی رفاهی ار طریق پلیس 10+
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-04-2014, 08:30
سلام . دیروز در اخبار , یکی از مسئولین گفت همه ی کسانی که ثبت نام کردند از اردیبهشت یارانه هاشون واریز میشه و به مرور زمان کسانی که واجد شرایط نبودند حذف میشند و امکان انصراف هم تا ابد وجود داره .
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-05-2014, 00:29
سلام دوستان
بارها توی تلوزیون مسئولین دولتی اعلام کردند که برای مطمئن شدن از نیازمند بودنِ مردم وارد حسابهای بانکیشون نمیشیم .
نیازی هم نیست .
چون با چک کردنِ پیامکهای موبایلهای اعضای خانواده میشه موجودی حسابها و مقدار واریزها و برداشتها رو راحت کنترل کرد .
از روی مقدار مبالغ خرج شده برای خرید شارژ موبایل و تعداد خطها و قبضهای موبایلهای دائمی میشه پی برد که خانواده وضع مالیش چطوره
راههای زیاد دیگه ای هم هست :
تعداد خودرو و نوع و مدلش
تعداد ملک و املاک
تعداد پروانه های کسب و نوعش
تعداد سهام
تعداد سفرها با هواپیما
تعداد سفرها ی خارجی
مقدار مالیات
و خیلی چیزهای دیگه
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-05-2014, 08:47
سلام .
اصلاح اطلاعات هدفمندی از چهارشنبه آینده از طریق پلیس 10++ .
اما تغییر سرپرست از طریق فرمانداری
خدا کنه کلا قطش کنند خبال همه راحت بشه به بهانه یارانه همه چی روز به روز داره گرون میشه:n03::n28:
خدا کنه کلا قطش کنند خبال همه راحت بشه به بهانه یارانه همه چی روز به روز داره گرون میشه:n03::n28:
حرف دل همه رو زدی
از وقتی یارانه ها اومد قیمت روند صعودی خودش رو در پیش گرفت
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-05-2015, 19:09
سلام
طبق خبر IRINN
قراره سایتی اعلام بشه برای اعتراض کسانی که معتقدند یارانه ی اونها بدونِ دلیلِ موجه حذف شده
از 5 خرداد هم کار اون سایت شروع میشه
روندِ رسیدگی به اعتراضها کاملاً غیرحضوری هست
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-05-2015, 20:14
سایت ثبتِ اعتراض به قطع شدنِ یارانه
yaraneh10.ir
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-06-2015, 19:14
ثبت اعتراض تا آخِر مرداد تمدید شد
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-08-2015, 17:44
طبق خبر 18:30 کانال TV5
تا پایان مرداد یارانه ی 2 ملیون نفر حذف میشه
یارانه ی کارگران و بازنشستگان قطع نمیشه
هر فردی هم که اعتراض کرده , اگر حگفش درست بوده یارانه ش برگشته
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-01-2016, 15:35
طبق خبر IRINN
افرادِ بالای 18 سال اگر تا 15 بهمن کارت ملی نگیرند سال آینده یارانه نقدی ندارند
==================================
سال 95 هم یارانه پرداخت میشه به همون مبلغ 45,500 تومن
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-03-2016, 02:12
سلام
طبق خبر IRINN
پورابراهیمی گفت:
کمیسیون تلفیق بودجه 95 مصوبه ای داشت که براساس آن گروه های زیر نمی توانند در سال آینده یارانه دریافت کنند:
1.همه پزشکان عمومی و بالاتر
2.همه اعضای هیئت علمی، موسسات آموزشی و پژوهشی دولتی و غیردولتی
3.همه کارکنان دولت که دریافتی آنها در سال بیش از 35 میلیون تومان باشد.
4.همه مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت های دولتی، غیردولتی، وابسته به دولت و نهادهای عمومی غیردولتی
5.همه کارکنان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که دریافتی آنها در سال از 35 میلیون تومان به بالا باشد.
6.همه بازنشستگانی که مجموع دریافتی آنها در سال بیش از 35 میلیون تومان باشد.
7.همه حقوق بگیران ، مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی که مجموع دریافتی آنها در سال بیش از 35 میلیون تومان باشد.
8.همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی
9.قضات دادگستری
10.کارکنان قوه قضاییه که مجموع دریافتی آنها در سال بیش از 35 میلیون تومان باشد.
اگر مجلس هم به این دستورالعمل رای بدهد اجرائی میشود
پس باید منتطر موند و دید مجلس تصویب میکنه یا رد
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-03-2016, 09:11
سلام
طبق خبر IRINN
اگر خانواری جزء دهکهای ذکر شده در بالا باشه اما تعدادشون بیش از 5 نفر باشه یارانشون حذف نمیشه
یارانه ی 24 ملیون نفر از اول 95 قطع میشه دیگه حق اعتراض هم ندارند
یعنی دولت هر ماه 1092 ملیارد تومن صرفه جوئی میکنه
یارانه ی خارج نشینهایی هم که هنوز یارانه میگیرند از اول 95 میپره
دولت وضعش خیلی خرابه . دست از سر بقیه یارانه بگیرها هم برنمیداره .بالاخره سراغ اونها هم میره
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-04-2016, 18:42
سلام
مجلس هم امروز حذف یارانه ی 3 دهک پردرآمد رو تصویب کرد . فقط مونده تایید شورای نگهبان که اونها هم حتماً مهر تایید میزنند
مجلس همچنین دولت رو مکلّف کرد که از کسانی که واجد شرایط یارانه هستند و ثبت نام نکرده اند ثبت نام کنه
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-04-2016, 11:31
دیشب بحث بود توی تلوزیون بین مسئولین
یکیشون میگفت این قانون قابل اجرا نیست
دولت چطوری میخواد پردرآمدها رو پیدا کنه مگر اونهائی که وضعیت مالیشون شفافه که خیلی کم هستند
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-04-2016, 17:42
تصمیم امروز مجلس:
همه ی خانواده هائی که 5 نفره یا بیشتر هستند یارانه میگیرند
از تیر 95 کسانی که واجد شرایط نباشند و با تقلب یارانه بگیرند جرم حساب میشه و باید 2 برابر مبلغ دریافتی جریمه بدهند
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-05-2016, 03:02
سلام
طبق اخبارهای امروز کانالهای ایران:
مجلس با پرداخت یارانه به خانوارهای 5 نفره موافقت نکرد و از قانون یارانه حذف شد
یعنی 5 نفره ها هم اگر درآمدشان از سالی 35 میلیون بیشتر باشه یارانه ندارند
Netw0rks
05-05-2017, 08:40
سلام
کسی اطلاع داره مبنای حذف یارانه نقدی خانوار چیه و چه کسانی از لیست دریافت یارانه حذف میشن ؟
سلام
کسی اطلاع داره مبنای حذف یارانه نقدی خانوار چیه و چه کسانی از لیست دریافت یارانه حذف میشن ؟
خودشون هم نمیدونن. خیلیایی که باید حذف بشن نمیشن خیلیا که واقعا متوسط هستن میشن. کم کمک همه رو حذف خواهند کرد. دقیقا بر خلاف گفته هاشون.
اگر بخوایم بگیم کلا کسانی که به صورت تابلو سند چند زمین و خانه و ماشین و این قبیل موارد رو دارند حذف میشن. در ضمن مقدار حذفی ها بسیار بیشتر از اون 3 میلیونی هست که میگن
Netw0rks
05-05-2017, 15:27
خودشون هم نمیدونن. خیلیایی که باید حذف بشن نمیشن خیلیا که واقعا متوسط هستن میشن. کم کمک همه رو حذف خواهند کرد. دقیقا بر خلاف گفته هاشون.
اگر بخوایم بگیم کلا کسانی که به صورت تابلو سند چند زمین و خانه و ماشین و این قبیل موارد رو دارند حذف میشن. در ضمن مقدار حذفی ها بسیار بیشتر از اون 3 میلیونی هست که میگن
منظورم منم همین ملاک های به قول شما تابلو هست .
تا جایی که اطلاع دارم مجموعا مالکیت 3 عدد از انواع دارایی مثل زمین ، خانه یا وسیله نقلیه منجر به حذف یارانه نقدی میشه؛ مثلا کسی که یه خونه و دو ماشین به نامشه حذف میشه یا کسی که سه ماشین به نامشه یارانه ش حذف میشه
کسی اطلاع داره در مورد خودرو ، سند قطعی رو ملاک قرار میدن یا برگ سبز ؟
منظورم منم همین ملاک های به قول شما تابلو هست .
تا جایی که اطلاع دارم مجموعا مالکیت 3 عدد از انواع دارایی مثل زمین ، خانه یا وسیله نقلیه منجر به حذف یارانه نقدی میشه؛ مثلا کسی که یه خونه و دو ماشین به نامشه حذف میشه یا کسی که سه ماشین به نامشه یارانه ش حذف میشه
کسی اطلاع داره در مورد خودرو ، سند قطعی رو ملاک قرار میدن یا برگ سبز ؟
حتی کسی که این شرایط رو نداشت هم قطع کردن.
کسی که هیچ سندی نداشت فقط طلافروش یه شهر کوچک بود!
Amin.P30
26-06-2017, 11:48
سلام،
کسی هست وام یارا کارت گرفته باشه؟
1-کسی که وام 5 میلیونی رو میگیره ، یعنی به ازای هر سال 900 هزار میده و سر سه سال 2700 (18 درصد )؟
2- این پنج میلیون رو بخوایم پول کنیم چه ترفندی میشه زد؟
سلام،
کسی هست وام یارا کارت گرفته باشه؟
1-کسی که وام 5 میلیونی رو میگیره ، یعنی به ازای هر سال 900 هزار میده و سر سه سال 2700 (18 درصد )؟
2- این پنج میلیون رو بخوایم پول کنیم چه ترفندی میشه زد؟
خیر اشتباه حساب میکنید. خیلی ها در ایران از نحوه محاسبه سود وام با خبر نیستن. شما هر ماه قسط میدید 1,807,620 ريال یعنی 180000 تومان تقریبا و در سه سال شما کلا 6480000 تومان برمیگردونید به بانک یعنی 1480000 تومان اضافی. (اگر 18 درصد سه ساله باشه)
خیلی ساده میرید مغازه اشنا کارت میکشید ا ونم نقد میریزه به حساب شما مثل اب خوردن!
این وام ها به درد ما نمیخوره به درد عمه شون میخوره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.