ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تا سقف 18 تومن مزدا 323 گیر میاد؟

AU900
26-11-2010, 13:00
سلام دوستان من می خوام مزدا 323 بخرم رنگش و تیپش مهم نیست ولی می خوام تمیز باشه کل پولمم 18 تومنه فکر می کنید بتونم چیزی پیدا کنم که واسم کار کنه. یا از کجا می تونم تمیزشو پیدا کنم کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟؟
و اینکه کدوم رنگ بیشتره قیمتش؟؟؟؟
ممنون:20:

total_overdose
26-11-2010, 13:11
سلام دوستان من می خوام مزدا 323 بخرم رنگش و تیپش مهم نیست ولی می خوام تمیز باشه کل پولمم 18 تومنه فکر می کنید بتونم چیزی پیدا کنم که واسم کار کنه. یا از کجا می تونم تمیزشو پیدا کنم کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟؟
و اینکه کدوم رنگ بیشتره قیمتش؟؟؟؟
ممنون:20:
بله 100 درصد گیرتون میاد البته بهتر بود تاپیکتون رو تویه قسمت مشاوره خرید میزدید چون شما مشاوره خاصی نمیخواید:46:

AU900
26-11-2010, 13:37
ممنون ولی می خوام بدونم به چه مشخصاتی موقع خرید باید دقت کنم که کلاه سرم نره. تا چه سالیش گیرم میاد
در کل می خوام بدونم چی باید بخرم چه تیپی از همه بهتره. یعنی فرقی تو کیفیت ماشینشم هست؟

total_overdose
26-11-2010, 13:55
ممنون ولی می خوام بدونم به چه مشخصاتی موقع خرید باید دقت کنم که کلاه سرم نره. تا چه سالیش گیرم میاد
در کل می خوام بدونم چی باید بخرم چه تیپی از همه بهتره. یعنی فرقی تو کیفیت ماشینشم هست؟

سلام
فکر میکنم آخرین مدل تا سال 86 تولید شده.
اما در مورد قیمت ببین اول مزدا 323 پنج تیپ داره
تیپ 1 ساده ساده هست و امکانات خاصی نداره.
تیپ 2 کیسه هوا و ترمز ABS اضافه شد.
تیپ 3 امکانات تیپ 2 به علاوه سانروف برقی داره.
تیپ 4 امکانات تیپ 2 با گیربکس اتوماتیک هست.
تیپ 5 امکانات تیپ 3 با گیربکس اتوماتیک هست.
اما قیمت تمییز کم کارکردش به ویژه تیپ 5 به بالای 20 میرسه حتی ممکنه تا 25 هم برسه بخاطر کارکرد کم.
اما در کل نظر خودم
بنظرم سراغ دنده اتومات نرو به 2 دلیل
1 بودجتون برای یه سالمش خیلی کمتره.
2 دنده اتومات این ماشین چون صفرش گیر نمیاد و خدایی نکرده بندازتتون تو خرج و تعویض گیر باکس بخواد هزینه بالایی داره.
بنظر من برای شما بهترین تیپ 2 و اگه هم گیرتون بیاد 3 هست.
و احتمالا با این بودجتون بتونید مدل 84 و 85 خوب گیر بیارید.
مورد بعد شناخت یه خودرو سالم
ببین خیلی خودتو در گیر مدل بالا نکن.مثلا ممکنه یه 85 گیرت اومده باشه 130 تا کار کرده و یه 83 هم گیرت اومده باشه ماشین 60 تا یا 70 تا کار کرده.کارکرد دقیق ماشین هم ببر تنظیم انژکتوری و بگو دیاگ بزنه مشخص میشه حتی اگه کیلومتر بسته شده باشه.در ضمن کارکرد معقول یه ماشین هم سالی بین 20 تا 25 هزارتاست.مثلا یه 84 الا باید 100 تا 120 باشه.
مورد بعد در مورد تصادف.ببین ماشین رو پیش صافکار ماهر ببر و نشون بده ببین ماشین از سر جلو و عقب ضربه بد نداشته باشه مثلا اگه یه مورد تمیز گیرت اومد اما یه گلگیر تعویض باشه و یا یه در (به شرطی که شاسی ضربه نخورده باشه) مشکلی نداره.
موتور رو هم ببر پیش یک مکانیک وارد که چک بشه وضعیتش چطوره چه چیزایی تعویض شده چه چیزایی میخواد مثله دیسک و صفحه جلو بندی و ...

آرشین
26-11-2010, 15:43
سلام
فکر میکنم آخرین مدل تا سال 86 تولید شده.
اما در مورد قیمت ببین اول مزدا 323 پنج تیپ داره
تیپ 1 ساده ساده هست و امکانات خاصی نداره.
تیپ 2 کیسه هوا و ترمز ABS اضافه شد.
تیپ 3 امکانات تیپ 2 به علاوه سانروف برقی داره.
تیپ 4 امکانات تیپ 2 با گیربکس اتوماتیک هست.
تیپ 5 امکانات تیپ 3 با گیربکس اتوماتیک هست.
اما قیمت تمییز کم کارکردش به ویژه تیپ 5 به بالای 20 میرسه حتی ممکنه تا 25 هم برسه بخاطر کارکرد کم.
اما در کل نظر خودم
بنظرم سراغ دنده اتومات نرو به 2 دلیل
1 بودجتون برای یه سالمش خیلی کمتره.
2 دنده اتومات این ماشین چون صفرش گیر نمیاد و خدایی نکرده بندازتتون تو خرج و تعویض گیر باکس بخواد هزینه بالایی داره.
بنظر من برای شما بهترین تیپ 2 و اگه هم گیرتون بیاد 3 هست.
و احتمالا با این بودجتون بتونید مدل 84 و 85 خوب گیر بیارید.
مورد بعد شناخت یه خودرو سالم
ببین خیلی خودتو در گیر مدل بالا نکن.مثلا ممکنه یه 85 گیرت اومده باشه 130 تا کار کرده و یه 83 هم گیرت اومده باشه ماشین 60 تا یا 70 تا کار کرده.کارکرد دقیق ماشین هم ببر تنظیم انژکتوری و بگو دیاگ بزنه مشخص میشه حتی اگه کیلومتر بسته شده باشه.در ضمن کارکرد معقول یه ماشین هم سالی بین 20 تا 25 هزارتاست.مثلا یه 84 الا باید 100 تا 120 باشه.
مورد بعد در مورد تصادف.ببین ماشین رو پیش صافکار ماهر ببر و نشون بده ببین ماشین از سر جلو و عقب ضربه بد نداشته باشه مثلا اگه یه مورد تمیز گیرت اومد اما یه گلگیر تعویض باشه و یا یه در (به شرطی که شاسی ضربه نخورده باشه) مشکلی نداره.
موتور رو هم ببر پیش یک مکانیک وارد که چک بشه وضعیتش چطوره چه چیزایی تعویض شده چه چیزایی میخواد مثله دیسک و صفحه جلو بندی و ...
تایید میشه
بیمه هم حتما بررسی کن