ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری فوری : مشاوره در مورد این چند قطعه ی کامپیوتری خیلی قوی

JafarActive
26-11-2010, 10:16
سلام دوستان
دوستان من دارم سفارش یه کامپوتر خیلی قوی رو میدم و از اونجایی که کلی هزینه دارم بابتش میدم خواستم قطعات اصلیشو بگم تا ببینید خوب هست و نیز چند تا سوال دارم که خیلی مهمه
مشخصات قطعات اصلی
cpu : core i7 860
ram : 8 gig ddr3 360 box
mainboard : p55 giga
vga : 460 giga
power : 1034 green بود یا همچین چیزی بود و الان یادم نیست

خب این مشخصات قطعه های اصلی بود
از طرفی ال سی دیم هم 27 اینج ال جی هست
خب من این کیس رو برا کارهای سخت دارم میگیرم و میخوام نظر شماهارو هم بدونم که این قطعه ها خوبه یا نه

خب از اونجایی که میخوام باهاش بازی هم انجام بدم برا همین اون کارت گرافیک رو بهم پیشنهاد دادند
ولی خب ای این کارت گرافیک سه بعدی رو هم ساپورت میکنه
میشه باهاش کانالهای اچ دی رو هم دید از اونجایی که این کارت گرافیک گرون قیمت هست
از طرفی چون ال سی دی من فول اچ دی هست برا همین میخوام گیمهارو با آخرین کیفیت ممکن بعلاوه روزولیشن 1080p باتزی کنم برا همین اصلا نمیخوام کم بیاره
یعنی حتی بازیهای جدید که در چند ماه دیگه ارائه میشند نیز نمیخوام کم بیاره
چون کلی پول هم بابتش دارم میدم حداقل ارزش داشته باشه
درضمن ایا میشه از این کارت دی وی بی به ال سی دی خونه که 50 اینج هست کابل برد؟

مادر بودر رو بهم گفت که مخصوص این سی پی یو هست ولی usb3 رو ساپورت میکنه ولی ساتا 3 رو ساپو.رت نمیکنه
میخوام بدونم ماودربورد دیگه ای هم هست که ساتا 3 رو هم ساپورت کنه
البته مثل اون مادر بود usb 3 و نیز pci-e رو هم ساپورت کنه و مخصوص این سی پی ها باشه

ایا رمش هم خوبه؟

پاور چی؟
چون از این کیس یبرا آهنگسازی هم استفاده میکنم برا همین کارت صوتی جداگونه بهش وصل میشه از طرفی شاید یه کارت دی وی بی هم بهش وصل کنم ایا پاور کم میاره حتی اگه چندین هارد هم بهش وصل بشه

سی پی یو هم بهم گفتند که این آخرین مدل هست که اومده آیا از این قویتر هم اومده

خواهشا دقیق راهنماییم که من باید بزودی این پی سی رو سفارش بدم

( البتهپیش این کیس 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال بعلاوه مانیتور 27 اینج ال جی بعلاوه چاپگر و اسکنر نیز سفارش میدم که چاپگر مدل اپسون تی 50 رو انتخاب کردم ولی برا بقیه نمیدونم
حداکثر تا 3 میلیون برا همش حاضرم خرج کنم
ولی خب میخوام از هر لحاظ شاخ باشه و هم در گیمهای کامپچویتری و هم در کارهای سخت که روش بیشتر اهنگسازی میکنم کم نیاره
برا همین سی پی یو مدل i7 رو بهم پیشنهاد دادند ولی از اونجایی که اینا مادربورد مخصوص به خودشون رو دارن میخوام بدونم مادربوردی هست که هم ساتا 3 و هم usb3 و نیز pci-e رو ساپورت کنه
البته برا بازی هم میخوام بازیهارو با آخرین کیفیت ممکن بعلاوه رزولیشن 1080p بازی کنم و اصلا کم نیاره
حتی بشه سه بعدی هم بازی کرد
یعنی کارت گرافیک ساپورتش کنه و حتی بازیهایی که در ماه های انیده میاد رو هم راحت اجرا کنه و اصلا کم نیاره
پاور هم که بهترین باشه تا اصلا اونم کم نیاره و الی اخر
به من بالایی هارو پیشنهاد دادن ولی خب نظر دوستان هم خیلی مهمه که ایا خوب هستند یا نه
چون گفتم اون همه هزینه میکنم حداقل چیزی باشه که بهترین باشه
درضمن اصلا مهم نیست که کارت صوتی رو مادربودر باشه یا نه چون کارت ضوتی جداگونه براش وصل میکنم )

santamove
26-11-2010, 11:21
سلام دوستان
دوستان من دارم سفارش یه کامپوتر خیلی قوی رو میدم و از اونجایی که کلی هزینه دارم بابتش میدم خواستم قطعات اصلیشو بگم تا ببینید خوب هست و نیز چند تا سوال دارم که خیلی مهمه
مشخصات قطعات اصلی
cpu : core i7 860
ram : 8 gig ddr3 360 box
mainboard : p55 giga
vga : 460 giga
power : 1034 green بود یا همچین چیزی بود و الان یادم نیست

خب این مشخصات قطعه های اصلی بود
خب من این کیس رو برا کارهای سخت دارم میگیرم و میخوام نظر شماهارو هم بدونم که این قطعه ها خوبه یا نه

خب از اونجایی که میخوام باهاش بازی هم انجام بدم برا همین اون کارت گرافیک رو بهم پیشنهاد دادند
ولی خب ای این کارت گرافیک سه بعدی رو هم ساپورت میکنه
میشه باهاش کانالهای اچ دی رو هم دید از اونجایی که این کارت گرافیک گرون قیمت هست
از طرفی چون ال سی دی من فول اچ دی هست برا همین میخوام گیمهارو با آخرین کیفیت ممکن بعلاوه روزولیشن 1080p باتزی کنم برا همین اصلا نمیخوام کم بیاره
یعنی حتی بازیهای جدید که در چند ماه دیگه ارائه میشند نیز نمیخوام کم بیاره
چون کلی پول هم بابتش دارم میدم حداقل ارزش داشته باشه
درضمن ایا میشه از این کارت دی وی بی به ال سی دی خونه که 50 اینج هست کابل برد؟

مادر بودر رو بهم گفت که مخصوص این سی پی یو هست ولی usb3 رو ساپورت میکنه ولی ساتا 3 رو ساپو.رت نمیکنه
میخوام بدونم ماودربورد دیگه ای هم هست که ساتا 3 رو هم ساپورت کنه
البته مثل اون مادر بود usb 3 و نیز pci-e رو هم ساپورت کنه و مخصوص این سی پی ها باشه

ایا رمش هم خوبه؟

پاور چی؟
چون از این کیس یبرا آهنگسازی هم استفاده میکنم برا همین کارت صوتی جداگونه بهش وصل میشه از طرفی شاید یه کارت دی وی بی هم بهش وصل کنم ایا پاور کم میاره حتی اگه چندین هارد هم بهش وصل بشه

سی پی یو هم بهم گفتند که این آخرین مدل هست که اومده آیا از این قویتر هم اومده

خواهشا دقیق راهنماییم که من باید بزودی این پی سی رو سفارش بدم

( البتهپیش این کیس 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال بعلاوه مانیتور 27 اینج ال جی بعلاوه چاپگر و اسکنر نیز سفارش میدم که چاپگر مدل اپسون تی 50 رو انتخاب کردم ولی برا بقیه نمیدونم
حداکثر تا 3 میلیون برا همش حاضرم خرج کنم
ولی خب میخوام از هر لحاظ شاخ باشه و هم در گیمهای کامپچویتری و هم در کارهای سخت که روش بیشتر اهنگسازی میکنم کم نیاره
برا همین سی پی یو مدل i7 رو بهم پیشنهاد دادند ولی از اونجایی که اینا مادربورد مخصوص به خودشون رو دارن میخوام بدونم مادربوردی هست که هم ساتا 3 و هم usb3 و نیز pci-e رو ساپورت کنه
البته برا بازی هم میخوام بازیهارو با آخرین کیفیت ممکن بعلاوه رزولیشن 1080p بازی کنم و اصلا کم نیاره
حتی بشه سه بعدی هم بازی کرد
یعنی کارت گرافیک ساپورتش کنه و حتی بازیهایی که در ماه های انیده میاد رو هم راحت اجرا کنه و اصلا کم نیاره
پاور هم که بهترین باشه تا اصلا اونم کم نیاره و الی اخر
به من بالایی هارو پیشنهاد دادن ولی خب نظر دوستان هم خیلی مهمه که ایا خوب هستند یا نه
چون گفتم اون همه هزینه میکنم حداقل چیزی باشه که بهترین باشه
درضمن اصلا مهم نیست که کارت صوتی رو مادربودر باشه یا نه چون کارت ضوتی جداگونه براش وصل میکنم )

اگه می خواین سه تومن خرج کنید قطعات انتخابی شما اصلا" مناسب نیست!

Corei7_980X
26-11-2010, 11:31

بهتر هست بفروشید ... به قیمت 300 راحت ازتون می خرند ( البته اگه گیم بازی می کنید ...) و به جاش این رو بگیرید :
Samsung p23500 = 260
و این هم کیس تا 3 تومن :
GIGabyte X58-ud3 :380
CPU:core i7 970:1000
Ram : GSKILL 12gb(6X2gb) 1600 cl6 : 580
Power : green G1230b =210
Case :cooler master haf922: 130
VGA:2XATI XFX 6870 = 640
H.D.D=2Xseaget 1tb 7200.12 prm = 150
All=3090

JafarActive
26-11-2010, 11:49
بهتر هست بفروشید ... به قیمت 300 راحت ازتون می خرند ( البته اگه گیم بازی می کنید ...) و به جاش این رو بگیرید :
Samsung p23500 = 260
و این هم کیس تا 3 تومن :
VGA:2XATI XFX 6870 = 640
H.D.D=2Xseaget 1tb 7200.12 prm = 150
All=3090
این سامسونگ که گفتید چند اینج هست
چون میخوام اینجش بالا باشه
برا همین این 27 رو انتخاب کرده بودم؟!
راستی این کارت گرافیکی که معرفی کردید میشه باهاش بازیهای سه بعدی بعلاوه بازیهای جدیدی که در اینده میاد رو با بهترین کیفیت و رزولیشن 1080p بازی کرد
درضمن من میخوام در کل 3 میلیون هزینه بدم
یعنی کیس بعلاوه مامنیتور 27 اینج بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال بعلاوه چاپگر اسپون تی 50 و نیز یدونه اسکنر
میخوام برا اینا در کل 3 میلون بدم
پس اگه قطعاتی که به من پیشنهاد شده جالب نیستتند لطفا قطعاتی معرفی کنید که حداکثر در کل 3 میلیون بشه یعنی همه اینها کیس بعلاوه مامنیتور 27 اینج بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال بعلاوه چاپگر اسپون تی 50 و نیز یدونه اسکنر

santamove
26-11-2010, 12:05
اینم پیکربندی پیشنهادی من برای شما،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته1:این پیکربندی از نظر من قویترین پیکربندی برای گیمینگ با در نظرگرفتن مسائل جانبی است!
نکته2:چینش دوکاناله کراس فایرکه مختص کارت های amdاست نسبت به چینش دو کاناله sliکه مختص کارت های nvidiaاست،کارایی بسیاربالاتری دارد،
نکته3:چون آهنگسازی می کنید،قویترین کارت صدای کمپانی کریتیو را برایتان پیشنهاد دادم
نکته4:حدود200تومن از بودجه تان می ماند،که می توانید برایموس و کیبرد و اسپیکر اختصاص دهید.
نکته5:برای خرید اسکنر و چاپگر بعدا" اقدام نمائید،مهم کارایی است،
نکته6:6عدد هارد دو ترابایتی را برای چه می خواین؟ مگه می خواین سرور راه بیندازین،پیشنهاد من یک هارد یک ترابایتی دوموتوره خاوایار سیاه وسترن و یک هارد بسیار بسیار پر سرعت 128گیگابایتی جامد ای دیتا
نکته 7:یک مانیتور ارزون فعلا بگیرین،بعدا که دوباره پول دستتون اومد برا یه مانیتور خوب اقدام کنید،قدرت این سیستم به حدی هست که هر گیمی را در بالاترین وضوح و جزئیات به راحتی آب خوردن اجرا کند و بهتر است 3عدد مانیتور بگیرید!
نکته8:شما وقتی بازی ها رو روی هارد ssd نصب کنید،اونا 70درصد سریعتر لود و اجرا میشن و هفتاد درصد نیز روانتر اجرا میشن!
یعنی حیف نیس به خاطر یه اسکنر یا پرینتر یا 12ترابایت هارد این لذتو از خودتون سلب کنید؟به هیچ عنوان کارایی سیستم را فدای چیز دیگه ای نکنید!

قدرت این سیستم به حدی هست،که حیف هست شما تنها یک مانیتور بخرید،شما3عدد مانیتور بخرید،و لذتی 100برابر را تجربه کنید!!!

Erfan.
26-11-2010, 12:11

برای کاربرد ایشون زیادی بالا نیست ؟ 950 به قیمت 350 تومان به نظر من خیلی بهتره ... بقیه ی هزینه هم پخش میشه رو ی قطعات ...

البتهپیش این کیس 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال بعلاوه مانیتور 27 اینج ال جی بعلاوه چاپگر و اسکنر نیز سفارش میدم که چاپگر مدل اپسون تی 50 رو انتخاب کردم ولی برا بقیه نمیدونم

5 تا هارد رو با همین بودجه میخواید تهیه کنید یا جداست ؟

JafarActive
26-11-2010, 12:11
کارت صوتی رو دارم
فقط مادروبدری برا این سی پی یوهای i7 نیست که ساتا 3 رو هم پشتیبانی بکنه؟

JafarActive
26-11-2010, 12:15
برای کاربرد ایشون زیادی بالا نیست ؟ 950 به قیمت 350 تومان به نظر من خیلی بهتره ... بقیه ی هزینه هم پخش میشه رو ی قطعات ...

5 تا هارد رو با همین بودجه میخواید تهیه کنید یا جداست ؟
نه با همین بودجه
البته مانیتور و چاپگر و اسکنر رو هم با همین بودجه میخوام تهیه کنم
یعنی در کل 3 میلیون یا حتی 3 میلیونو 500 هزار تومن هم میشه
هدف اصلیم در اول آهنگسازی هست بعد بازی کردن گیم
درضمن کارت صوتی رو هم خودم دارم

JafarActive
26-11-2010, 12:28

نکته1:این پیکربندی از نظر من قویترین پیکربندی برای گیمینگ با در نظرگرفتن مسائل جانبی است!
نکته2:چینش دوکاناله کراس فایرکه مختص کارت های amdاست نسبت به چینش دو کاناله sliکه مختص کارت های nvidiaاست،کارایی بسیاربالاتری دارد،
نکته3:چون آهنگسازی می کنید،قویترین کارت صدای کمپانی کریتیو را برایتان پیشنهاد دادم
نکته4:حدود200تومن از بودجه تان می ماند،که می توانید برایموس و کیبرد و اسپیکر اختصاص دهید.
نکته6:6عدد هارد دو ترابایتی را برای چه می خواین؟ مگه می خواین سرور راه بیندازین،پیشنهاد من یک هارد یک ترابایتی دوموتوره خاوایار سیاه وسترن و یک هارد بسیار بسیار پر سرعت 128گیگابایتی جامد ای دیتا
نکته 7:یک مانیتور ارزون فعلا بگیرین،بعدا که دوباره پول دستتون اومد برا یه مانیتور خوب اقدام کنید،قدرت این سیستم به حدی هست که هر گیمی را در بالاترین وضوح و جزئیات به راحتی آب خوردن اجرا کند و بهتر است 3عدد مانیتور بگیرید!
نکته8:شما وقتی بازی ها رو روی هارد ssd نصب کنید،اونا 70درصد سریعتر لود و اجرا میشن و هفتاد درصد نیز روانتر اجرا میشن!
یعنی حیف نیس به خاطر یه اسکنر یا پرینتر یا 12ترابایت هارد این لذتو از خودتون سلب کنید؟به هیچ عنوان کارایی سیستم را فدای چیز دیگه ای نکنید!

قدرت این سیستم به حدی هست،که حیف هست شما تنها یک مانیتور بخرید،شما3عدد مانیتور بخرید،و لذتی 100برابر را تجربه کنید!!!

میدونی الان خودم ماینتور 21.5 اینج فول اچ دی ال جی ور تو خونه دارم
ولی میخواستم یکم سایزش بزرگتر بشه
موس و کیبود و اسپیکر هم نمیخوام
چون تو خونه الان اسپیکر حرفه ای دارم
چاپگر و 5 تا هاردو لازم داشتم برا همین نوشتم!
الان خودمم موندم بگیرم یا نگیرم
چون از طرفی لازمشون دارم
از طرفی این کیس پر قدرت !!!!!!!!!!!!!!

Advanced Ali-001
26-11-2010, 12:58
سلام.
به نظر من شما کارت گرافیکی رو ازبرندnvidia تهیه کنید که3d هم داره.
متاسفانه امروز جمعس شما هم احتمالاًفردا میخوای این سیستم روبگیری اگر تهران هستین باید صبرکنید تا قیمتا فردابه دستمون برسه ازنظر اسکنر وپرینتر وکپیرنگران نباشید مدل توپ ازhp هست a4باقیمت200
البته شما برای این هذینه سنگین یه اسپیکر بسیار توپ نیاز دارین وکارت صدایی که قابل کنرل پیشرفته باشه پس به نظر من بهتره شمااین دوقطه رو مدنظرداشته باشی.
SPEAKER=EDIFIER C6=270
SOUND CARD CREATIVE TITANIUM=140
نظر من:
CPU=CORE I7 950=350
M.B=RAMPAGE ||| EXTERME=550
VGA=EVGA-GTX460-1G*2(دوتا باشهSLIشده)=550
RAM=G.SKILL-3*2G-DDR3-1600-TREADENT=200
POWER=GREEN-GP1000BGOLD-1000W-E=95.4%=240
CASE=COOLER MASTER HAF932=180
HDD=WESTERN DIGITALL-SATA3-CAVIAR BLACK-1TB=140
MONITOR=ASUS-MS238H-23"-LED-FULL HD=400
SPEAKER=EDIFIER-C6=270
SOUND CARD=CREATIVE TITANIUM=160
DVD=ASUS-24X=2*27=54
PRINTER=HP-PHOTO SMART=200
MOUSE=LOGITECH-G9XLASER=100
KEY=LOGITECH-DINOVO EDGE=130
ALL=3530
البته باکلی قیمت بالا زدن چون قیمت 3شنبه روگفتم ....

Corei7_980X
26-11-2010, 13:09
این سامسونگ که گفتید چند اینج هست
چون میخوام اینجش بالا باشه
برا همین این 27 رو انتخاب کرده بودم؟!
راستی این کارت گرافیکی که معرفی کردید میشه باهاش بازیهای سه بعدی بعلاوه بازیهای جدیدی که در اینده میاد رو با بهترین کیفیت و رزولیشن 1080p بازی کرد
درضمن من میخوام در کل 3 میلیون هزینه بدم
یعنی کیس بعلاوه مامنیتور 27 اینج بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال بعلاوه چاپگر اسپون تی 50 و نیز یدونه اسکنر
میخوام برا اینا در کل 3 میلون بدم
پس اگه قطعاتی که به من پیشنهاد شده جالب نیستتند لطفا قطعاتی معرفی کنید که حداکثر در کل 3 میلیون بشه یعنی همه اینها کیس بعلاوه مامنیتور 27 اینج بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال بعلاوه چاپگر اسپون تی 50 و نیز یدونه اسکنر
23 هست ...
در ضمن 3 تا مانیتور قدرت کارت گرفیک رو کاهش می ده ... اگه مایل به چندتا هستید پیشنهاد من دوتا هست اون هم فقط برای اجرای 3d ...
حالا که 10 ترا هارد می خوان دوباره پیشنهاد می دم ... :
این هم کیس تا 3 تومن :
CPU:core i7 950:350
VGA:2Xzotac GTX 460 sli = 580
و راجع به مانیتور می تونید این رو بگیرید :
2XLG W2253TQ=400
یا اگه بیشتر پول خرج کنید پیشنهاد من :
2Xp22500 =440
All=2990

JafarActive
26-11-2010, 14:08
سلام.
به نظر من شما کارت گرافیکی رو ازبرندnvidia تهیه کنید که3d هم داره.
متاسفانه امروز جمعس شما هم احتمالاًفردا میخوای این سیستم روبگیری اگر تهران هستین باید صبرکنید تا قیمتا فردابه دستمون برسه ازنظر اسکنر وپرینتر وکپیرنگران نباشید مدل توپ ازhp هست a4باقیمت200
البته شما برای این هذینه سنگین یه اسپیکر بسیار توپ نیاز دارین وکارت صدایی که قابل کنرل پیشرفته باشه پس به نظر من بهتره شمااین دوقطه رو مدنظرداشته باشی.
SPEAKER=EDIFIER C6=270
SOUND CARD CREATIVE TITANIUM=140
نظر من:
CPU=CORE I7 950=350
M.B=RAMPAGE ||| EXTERME=550
VGA=EVGA-GTX460-1G*2(دوتا باشهSLIشده)=550
RAM=G.SKILL-3*2G-DDR3-1600-TREADENT=200
POWER=GREEN-GP1000BGOLD-1000W-E=95.4%=240
CASE=COOLER MASTER HAF932=180
HDD=WESTERN DIGITALL-SATA3-CAVIAR BLACK-1TB=140
MONITOR=ASUS-MS238H-23"-LED-FULL HD=400
SPEAKER=EDIFIER-C6=270
SOUND CARD=CREATIVE TITANIUM=160
DVD=ASUS-24X=2*27=54
PRINTER=HP-PHOTO SMART=200
MOUSE=LOGITECH-G9XLASER=100
KEY=LOGITECH-DINOVO EDGE=130
ALL=3530
البته باکلی قیمت بالا زدن چون قیمت 3شنبه روگفتم ....
من تهران نیستم و از شهر خودم اینارو دارم سفارش میدم ولی اونا هم از تهران میگیرن
من کارت صوتی خوم m-audio 2496 هست
ولی انگار باید کارت صوتی رو عضو کنم
پس بهترین کارت صوتی اینی هست که شما میگید
البته بتونه سمپلهای نرم افزار سونارو هم بکشه و باز کنه

JafarActive
26-11-2010, 14:43
من هرچقدر که حساب میکنم چیزهایی که پیشنهاد دادید با مانیتور و چاپگر و هارد اینا خیلی بیشتر میشه

اصلا اینطوری بگم
دوستان خواهشا برام مشخصات کیسی رو بنویسید که با مانیتور 27 اینج الی جی بعلاوه چاپر اپسون تی 50 بعلاوه یه اسکنر ( که این میتونه اروزن هم باشه ) بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال جمعا 3 میلیون در بیاد و از این بیشتر نشه
قیمت چاپگر هم با تانکش 380 هست
پس خواهشا چیزی بگید که با نیا جمعا 3 تومن بشه نه بدون اینا
در اول هم برام اهنگسازی مهمتر هست تا بازی کردن
اگه بشه که ماردبورد ساتا 3 رو هم ساپورت کنه که خیلی عالیتر میشه
حالا جناب Corei7_980X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا دوستان دیگه خواهشا برام نسبت به این پستم مشخصات یک کیس رو بگید
بازم میگم میخوام با اینا جمعا 3 میلیون بشه : کیس بعلاوه مانیتور 27 اینج الی جی بعلاوه چاپر اپسون تی 50 بعلاوه یه اسکنر ( که این میتونه اروزن هم باشه ) بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال

Advanced Ali-001
26-11-2010, 16:01
سلام.
بخشید من فکر کنم اشتباه متوجه شدم ممکنه شما کلابگین چی میخواین وچی نمیخواین!
برای من مبهم شده....
بودجتون تا3500هست باپرینتر؟
ممنون میشم جواب بدین من یه خورده گیج شدم.....:41:

santamove
26-11-2010, 16:03
خوب اگه می خواین تنها یه دونه مانیتور داشته باشین،بی خودی:31: پولتون رو هدر ندین!!!
چون بیش از 70درصد توان پردازش سیستمی که من معرفی کردم بلااستفاده می مونه!!!

سیستمی که من معرفی کردم،می تونه به راحتی تا 12 تا مانیتور رو درایو کنه!!!:18:
شما اگه کارت صدا رو دارین پس275 تومن از اونجا می مونه و سقف بودجه شما3500هست،پس 975تومن بودجه دارین هنوز،
پس شما 3تا مانیتور aoc2436Vwaبگیری که24اینچ هستن!،که میشه250*3یعنی 750تومن،225تومن از بودجتون می مونه که می تونید لوازم دیگه رو بخرین!!!

Corei7_980X
26-11-2010, 16:11

مهم تعداد نیست ... مهم اینه که با چه فریم ریتی می شه باهاش بازی کرد ...(مدلی نمخواهد که ...)

پس شما 3تا مانیتور aoc2436Vwaبگیری که24اینچ هستن!،که میشه250*3یعنی 750تومن،225تومن از بودجتون می مونه که می تونید لوازم دیگه رو بخرین!!!

دوست عزیز این مانیتوری که نوشتی اصلا توصیه نمی شه ... 5m هست و برای گیم اصلا مناسب نیست ...

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

در ضمن کی گفته در حالت عادی 12 رو support میکنه ؟؟؟

santamove
26-11-2010, 16:13
مهم تعداد نیست ... مهم اینه که با چه فریم ریتی می شه باهاش بازی کرد ...(مدلی نمخواهد که ...)

دوست عزیز این مانیتوری که نوشتی اصلا توصیه نمی شه ... 5m هست و برای گیم اصلا مناسب نیست ...

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

در ضمن کی گفته در حالت عادی 12 رو support میکنه ؟؟؟

تو سایز 24اینچ ما مانیتورهای بسیار محدودی داریم که زمان پاسخ دهیشون 2ms باشه،
الان دارم مستندات لازم رو جمع می کنم،تا خدمتتون ارائه بدم،چون من هیچ وقت از خودم چیزی نمی گم!
در ضمن برا ایشون 2تا کارت معرفی کردیم که در حالت کراس فایر می تونه12تا مانیتور رو درایو کنه،
در وب حتی تونستن از 4تا کارت،24تا مانیتور رو درایو کنن!

×××بنچ1:کارت5870که از6870ضعیفتر است،در حالت کراس فایر و متصل به شش عدد مانیتور:

یعنی تا 6مانیتور از پس گرافیکی ترین بازیا برمیاد،و بالای 30فریم اجرا می کنه....:21:

Corei7_980X
26-11-2010, 16:18
سایز 24اینچ ما مانیتورهای بسیار محدودی داریم که زمان پاسخ دهیشون 2ms باشه،

دوست عزیز چرا 24؟

الان دارم مستندات لازم رو جمع می کنم،تا خدمتتون ارائه بدم،چون من هیچ وقت از خودم چیزی نمی گم!

بنده هم چین حرفی نزدم ...:11:
فقط می خواستم بدونم منبع موجهی برای گفتتون دارید یا نه ...

Advanced Ali-001
26-11-2010, 16:28
کیس بعلاوه مانیتور 27 اینج الی جی بعلاوه چاپر اپسون تی 50 بعلاوه یه اسکنر ( که این میتونه اروزن هم باشه ) بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال
سلام.
دوستان خواهش میکنم چند لحظه صبرکنین.
ممنون میشم.
تافرداصبرکنین ماخیرسرمون بریم فردابازار سرکارببینیم قیمت چطوریه بعد پیشنهاد میدم فقط دوستان لطف کنین این دوستمونو زیاد گیج نکنین.
ممنون علی.:11:

JafarActive
26-11-2010, 16:29
سلام.
بخشید من فکر کنم اشتباه متوجه شدم ممکنه شما کلابگین چی میخواین وچی نمیخواین!
برای من مبهم شده....
بودجتون تا3500هست باپرینتر؟
ممنون میشم جواب بدین من یه خورده گیج شدم.....:41:
من یه کیس بعلاوه یه مانیتور 27 اینج ال جی بعلاوه چاپگر اپسون تی 50 بعلاوه یه اسکنر بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال میخوام
همین
منتها تو کیسش موندم که قطعاتش چی باشه که در کل با چاپگر و هارد و مانیتور و اسکنر در کل 3 میلیون یا چند صد تومن بیشتر باشه ( البته 3 میلیون باشه تا حساب کتابای منم به هم نریزه )

JafarActive
26-11-2010, 16:31
خوب اگه می خواین تنها یه دونه مانیتور داشته باشین،بی خودی:31: پولتون رو هدر ندین!!!
چون بیش از 70درصد توان پردازش سیستمی که من معرفی کردم بلااستفاده می مونه!!!

شما اگه کارت صدا رو دارین پس275 تومن از اونجا می مونه و سقف بودجه شما3500هست،پس 975تومن بودجه دارین هنوز،

میدوین من چند تا ماینتور نمیخوام
همین که با یک مانیتور بازی کنم برام بسته
گفتم در وحله اول برام برا آهنگسازی و در وحله دوم برا بازی میخوام
منتها طوری باشه که خود کیس با مانیتور 27 اینج و نیز 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال و نیز یک عدد چاپگر اپسون تی 50 و ن یز 1 عدد اکسنر در کل هزینشون برام 3 میلیون در بیاد
پس در مل میخوام هزینه اونقدر باشه
کارت صدای خودمم گفتم m-audio 2496 هست

Corei7_980X
26-11-2010, 16:31
سلام.
ممنون میشم.
تافرداصبرکنین ماخیرسرمون بریم فردابازار سرکارببینیم قیمت چطوریه بعد پیشنهاد میدم فقط دوستان لطف کنین این دوستمونو زیاد گیج نکنین.

علی جون منظورتون چی بود یعنی پرینتر + اسکنر + هارد + کیس =3 میلیون ؟ یا بدون پرینتر ...

JafarActive
26-11-2010, 16:33
سلام.
ممنون میشم.
منظور منم همینه که در کل کیس با مانیتور و هارد و چاپگر و اسکنر 3 میلیون در بیاد
و از دوستان میخوام که قطعات کیسی رو بهم پیشنهاد بدن که در کل باسایر مواردی که گفتم قیمتشون 3 میلیون در بیاد.

Advanced Ali-001
26-11-2010, 16:34
علی جون منظورتون چی بود یعنی پرینتر + اسکنر + هارد + کیس =3 میلیون ؟ یا بدون پرینتر ...
هادی جان وظیفه ما اینه که جنس موجود روباقیمت روز به دوستمون پیشنهاد بدیم.
پس اجازه بدین به من تافردا.

JafarActive
26-11-2010, 16:35
آره کیس + پیرینتر اپسون تی 50 بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت بعلاوه یک اسکنر ( که اسکنر میتونه ارزون قیمت هم باشه ) = 3 میلیون

JafarActive
26-11-2010, 16:37
آره کیس + پیرینتر اپسون تی 50 بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت بعلاوه یک اسکنر ( که اسکنر میتونه ارزون قیمت هم باشه ) = 3 میلیون
منتها در وحله اول از کیس بر اهنگسازی بیشتر استفاده میکنم تا بازی کردن
وئ نیز اگه میشد که مادربورد علاوه بر usb3 ساتا 3 رو هم پشتیبانی بکنه عالی میشد
و نیز میشد که بازیهارو بصورت سه بعدی هم بازی کرد.

santamove
26-11-2010, 17:03
منتها در وحله اول از کیس بر اهنگسازی بیشتر استفاده میکنم تا بازی کردن
وئ نیز اگه میشد که مادربورد علاوه بر usb3 ساتا 3 رو هم پشتیبانی بکنه عالی میشد
و نیز میشد که بازیهارو بصورت سه بعدی هم بازی کرد.

10tb*1024=2^11gb
یعنی می تونید دومیلیون عدد ترک mp3 آرشیو کنین!!!
یعنی تمامی موسیقی های خوانده شده در جهان از 5000سال قبل میلاد تا الان!!!

JafarActive
26-11-2010, 17:11
10tb*1024=2^11gb
یعنی می تونید دومیلیون عدد ترک mp3 آرشیو کنین!!!
یعنی تمامی موسیقی های خوانده شده در جهان از 5000سال قبل میلاد تا الان!!!
من mp3 رو هاردها نگه داری نمیکنم و یه چیز دیگه نگهداری میکنم

santamove
26-11-2010, 17:25
میدوین من چند تا ماینتور نمیخوام
همین که با یک مانیتور بازی کنم برام بسته
گفتم در وحله اول برام برا آهنگسازی و در وحله دوم برا بازی میخوام
منتها طوری باشه که خود کیس با مانیتور 27 اینج و نیز 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال و نیز یک عدد چاپگر اپسون تی 50 و ن یز 1 عدد اکسنر در کل هزینشون برام 3 میلیون در بیاد
پس در مل میخوام هزینه اونقدر باشه
کارت صدای خودمم گفتم m-audio 2496 هست

ولی به نظر من آهنگسازی و استفاده از برنامه های نظیرcubase یا fl studio با یک مانیتور واقعا زجر آور است،چون فضای زیادی را برای manage استیج ها و نوارابزارهای فراوان این برنامه ها نیاز دارید!!!
حداقل دو مانیتور بگیرین،در این صورت یکی را تنها به استیج اختصاص دهید و دیگری را به ابزارها!

mg_mahyar
26-11-2010, 18:01
من یه کیس بعلاوه یه مانیتور 27 اینج ال جی بعلاوه چاپگر اپسون تی 50 بعلاوه یه اسکنر بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال میخوام
همین
منتها تو کیسش موندم که قطعاتش چی باشه که در کل با چاپگر و هارد و مانیتور و اسکنر در کل 3 میلیون یا چند صد تومن بیشتر باشه ( البته 3 میلیون باشه تا حساب کتابای منم به هم نریزه )
سلام
خدایی خیلی خندیدم تا اینجا رسیدم . همه سر کارید ها:11:
خوب یک کلام چرا میپیچونی قیمت اینا رو از 3 میلیون کم کن. یه عدد حاصل میشه . با اون مبلغ ما یک کیس بهت پیشنهاد میدیم.
الان میبینم بچه ها از کیسه خلیفه میبخشند حسابی. مگه این دوستمون کارش رندره که 12 گیگ رم با باس 1600 و تایمینگ 6 بهش دادید؟
MB :ASUS RAMPAGE III EXTREME=480
Cpu:core i7 950 = 350
VGA:2 * ZOTAC GTX460 768MB DDR5 =460
Ram:A-DATA -Triple Channel 3*2GB CL 8 - 1600 =250
HDD:segest 1TB 7200:1 = 65
power:GREEN-GP1235B =210
Case:GREEN-INFINITY = 115
ODD:PIONEER - FX =40
1970
این کیس هم الان خوبه. هم بهترین مادربرد ممکن رو داره و تا بی نهایت جا برای ارتقا. پارو زیاد گفتم که راحت بتونی اور کنی یا بعدا ارتقا بدی. هارد رو 1 ترا گرفتم چون با این همه هاردی که خودت سفارش دادی دیگه نیازی نیست من هارد پیشنهاد بدم. ssd برای شما خیلی تاثیر گزار نیست فقط سرعت بالا اومدن برنامه ها و ویندوز رو بیشتر میکنه هزینه اضافی هست.
به جای هارد انترنال اونم 5 تا من جات باشم هارد اکسترنال میخرم هم خرابیش کمتره و هم صداش کمتره و هم بعدا روی هر سیستمی قابل استفاده هست.
در مورد کارت صدا نظر ندادم اطلاعات نداشتم.
اگر هزینش زیاد شده میتونی فعلا یه دونه کارت گرافیک بخری. میتونی پاور رو هم GREEN-GP1035B بخری با قیمت 195 تومن یا کمتر.
اگر بازم قیمت زیاد هست بگو ببینیم کجا ها کاهش بدیم خوبه
البته برای کیس بهتره صبر کنید اگر میتونید تا اینو بخرید قیمت تقریبی 75 تومن هست نهایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Corei7_980X
26-11-2010, 18:17
HDD:segest 1TB 7200:1 = 65
1970

مهیار جان زیادیرو مادربرد تند نرفتی ؟
درضمن تو کار ویرایش صدا و تبدیل غیره رم یک قطعه ی حیاتی هست ...

---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

MB :gigabyte-x58-ud3=380
VGA:2 * ZOTAC GTX460 1gb MB DDR5 =580برای 3 بعدی
Ram:gskill12 gb(6X2gb)1600 cl6 =580
HDD:5Xsegest 2TB 7200:12 = 325
Case:GREEN-INFINITY = 110
ODD:Hp 1320 i=35
2570

mg_mahyar
26-11-2010, 18:28
مهیار جان زیادیرو مادربرد تند نرفتی ؟
درضمن تو کار ویرایش صدا و تبدیل غیره رم یک قطعه ی حیاتی هست ...
یه نمه سرما خوردم حوصله کل کل ندارم.
رم چقدر حیاتیه؟ 12 گیگ؟ بعدا این حجم رم واقعا نیازه؟
G-SKILL PI -Triple Channel 3*2GB CL 6 - 1600 =300
اینم رم اگر پولشو داره بخره کی بخیله.
ولی 12 گیگ اشتباه هست .
من خودم باشم با این کاربرد پول دو تا کارت گرفیکم نمیدم. یکیشو میخرم اگر کمبود داشتم یکی دیگه. اضافه میکنم.
مادربرد به نظرم اره بهتره اینو برداره. MB :ASUS P6X58D-E=380 اگر بیش از یک pci نیاز داره. وگرنه همون قبلی.
اینجوری اگر خواست بعدا سه تا کارت گرافیک سوار میکنه:8: و 230 خرجشه اما اگر مادربرد رو یه مدل دیگه بگیره باید کارتو بفروشه یک کارت قویتر بخره مثلا 480 که خوب هزینش بیشتره.
ولی پول براش مهم هست MB :ASUS P6X58D-E=380
بهترین گزینه هست.

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

MB :gigabyte-x58-ud3=380
VGA:2 * ZOTAC GTX460 1gb MB DDR5 =580برای 3 بعدی
Ram:gskill12 gb(6X2gb)1600 cl6 =580
HDD:5Xsegest 2TB 7200:12 = 325
Case:GREEN-INFINITY = 110
2570
ظاهره هارد رو سفارش داده خودش نیاز نیست معرفی کنی.12 گیگ رم زیاده بزار 6 گیگ بخره کم اومد مغازه دارا در نمیرن بازم 6 گیگ میره میخره.
الباقی سیستم تایید میشه خودتم که نور چشمی:10::11:
البته هنوز MB :ASUS P6X58D-E=380
رو ترجیح میدم . پون گیگا باید تنظیم بشه واسه رم 1600. ولی ایسوز اونم نمیخواد. البته به اینکه تنظیمات ساده یا سخته کار ندارم . سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

ASUS - 26" - VK266H + SPEAKER

480 هم واسه مانیتور اگر خواستی.

santamove
26-11-2010, 18:33
ایشون در کنار کار با cubase و fl studio در حد پروفشنال می خوان،بزنن تو کار gaming،
پس باید از چینش کراس فایر استفاده کنن تا با دوتا مانیتور تو گیما به مشکل برنخورن،

من تجربه بدی با یه مانیتور دارم،اصلا فضا برای استیج نمی مونه،و تمرکزت به هم می ریزه،
آهنگسازای حرفه ای من ندیدم از دو تا کمتر مانیتور استفاده کنه،

3*2گیگ رم برا ایشون کافیه،و اگه هارد ssd شصت و شش درصد باعث میشه برنامه ها سریعتر اجرا شن،و باید حداقل یه 32گیگی باشه برا برنامه های که خیلی باهاشون سرکار داره رو اون هارد بریزه،

بازم میگم،اگه قصد ایشون کار با یه مانیتوره نصف بودجشونو الکی هدر می دن!

Corei7_980X
26-11-2010, 18:37
یه نمه سرما خوردم حوصله کل کل ندارم.

مهیار جان شما خودت استاد مایی ... عافیت باشه ...

رم چقدر حیاتیه؟ 12 گیگ؟ بعدا این حجم رم واقعا نیازه؟

ایشون که دارن اینقدر خرج می کنند معلومه کارشون حرفه ایی هست و تو کلیپ های بلند و صداگذاری و غیره حتما به کارشون میاد ... ولی حرفت رو قبول دارم ...
ظ
اهره هارد رو سفارش داده خودش نیاز نیست معرفی کنی.
؟؟؟؟ پس چرا ایم جوری همه رو پیچونده ؟؟؟؟؟ معما طرح می کنی ؟ نظر من اینه برو طراح جدول شو یه جایزه 100 میلیونی هم جایزه بزار .. مطمعا باش کسی جایزه رو نمی بره ...:31:

اینجوری اگر خواست بعدا سه تا کارت گرافیک سوار میکنه:8: و 230 خرجشه اما اگر مادربرد رو یه مدل دیگه بگیره باید کارتو بفروشه یک کارت قویتر بخره مثلا 480 که خوب هزینش بیشتره.
اما مهیار جان gtx460 هردو مدلش فقط 3 way sli می شه ...

mg_mahyar
26-11-2010, 18:40
»نم گفتم نهایتا بعدا 3 تا 460 میشه دیگه. چیز دیگه گفتم مگه؟
به هر حال اگر هارد سفارش نداده من نظرم روی اکسترناله.
ولی اگربرد 2 تا گرافیک بیشتر ساچورت نکنه مجبوره برای ارتقا 2 تا 480 بخره

Corei7_980X
26-11-2010, 18:46
مهیار جان مانیتوری که نوشتی تصویرش چندان دلچسب نیست ... پشنهاد من اینه که با این دوتا مانیتور ریفرش از 120 رد می شه و به راحتی می تونه با استفاده از 3dvisionبه راحتی 3 بعدی بازی کنه ...
2XSamsung p22500 =440

ایشون در کنار کار با cubase و fl studio در حد پروفشنال می خوان،بزنن تو کار gaming،
پس باید از چینش کراس فایر استفاده کنن تا با دوتا مانیتور تو گیما به مشکل برنخورن،

برای 3d حتما باید NVIDIA بگیرند که کیفیت خوبی توی 3بعدی داره ...

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

ولی اگربرد 2 تا گرافیک بیشتر ساچورت نکنه مجبوره برای ارتقا 2 تا 480 بخره

مگه می خواهد ذوب آهن راه بندازه ؟

به هر حال اگر هارد سفارش نداده من نظرم روی اکسترناله.
آخه اینجوری یکم سخت میشه ... می دونی منظورم اینه که نمی تونه همزمان به همه ی اطلاعات دسترسی داشته باشه ...

santamove
26-11-2010, 18:56
ایشون می تونن از چینش دو کاناله gtx580به صورت sli نیز بهره ببرن!!!
در این صورت دیگه روی هر چی بازی هست کم می کنن!!!

Corei7_980X
26-11-2010, 19:52
هنوز وارد بازار نشده ...

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

اگر هم وارد بشه کم کم 700 هزار تومن قیمت داره ...

mg_mahyar
27-11-2010, 00:15
فرق سیستمایی که من میگم با سیتمای شما توی یک چیزه.
من سعی میکنم خودمو بزارم جای خریدار و تا میشه و به قدرت سیستم لطمه نمیزنه سیتم رو ارزون کنم.
ولی شما یعی میکنید تا سقف بودجه رو پر کنید و بهترین سیستم رو بگید.
مثلا اینکه دو تا کارت گرافیک 460 برای ایشون زیادم هست با یک مانیتور ولی شما دارید سعی مکنید بکنید دوتا مانیتور.
در هر صورت اگر تصمصیم گرفت دوتا مانتور داشته باشه سیتمو تغییرات میدم.
این برد اگر فقط و فقط نیاز به یک pci دارید خوبه مثلا مودم و یک کارت Pci دگیه داشته باشید نمیتونید این برد رو بخرید.
MB :ASUS P6X58D-E=380
این برد برای کسی که فقط دوتا کارت گرافیک میخواد استفاده کنه خوبه و نه تعداد کارت بالاتر. در هر صورت نرمال تره.
در مورد ذوب آهن هم نه زمستون سرده مارو که انداخته از پا احتمالا از پس سه تا کارتم بر میاد:31:

santamove
27-11-2010, 00:24
فرق سیستمایی که من میگم با سیتمای شما توی یک چیزه.
من سعی میکنم خودمو بزارم جای خریدار و تا میشه و به قدرت سیستم لطمه نمیزنه سیتم رو ارزون کنم.
ولی شما یعی میکنید تا سقف بودجه رو پر کنید و بهترین سیستم رو بگید.
مثلا اینکه دو تا کارت گرافیک 460 برای ایشون زیادم هست با یک مانیتور ولی شما دارید سعی مکنید بکنید دوتا مانیتور.
در هر صورت اگر تصمصیم گرفت دوتا مانتور داشته باشه سیتمو تغییرات میدم.
این برد اگر فقط و فقط نیاز به یک pci دارید خوبه مثلا مودم و یک کارت Pci دگیه داشته باشید نمیتونید این برد رو بخرید.
این برد برای کسی که فقط دوتا کارت گرافیک میخواد استفاده کنه خوبه و نه تعداد کارت بالاتر. در هر صورت نرمال تره.
در مورد ذوب آهن هم نه زمستون سرده مارو که انداخته از پا احتمالا از پس سه تا کارتم بر میاد:31:

فرق منم با شما اینه که کاربردی تر و تخصصی تر فکر می کنم!
شما تا به حال با cubase یا fl studio کار کردید،محال است،تنها با یک مانیتور از پس فضاهای بسیار شلوغ این برنامه بر بیایید و آهنگ ایده آل رو بسازید،
شما تنها به کارایی کلی یک سیستم فکر می کنید،نه این که هدف نهایی اینه که طرف به راحتی کریتیویتی مغزشو به عرصه ظهور برسونه...

mg_mahyar
27-11-2010, 00:43
ایشون خودش کار کرده اگر لازم بود میگفت دو مانیتور. من این برنامه ها رو کار نکردم.
تصمیم با خودشه
کیس از نظر من ok هست. مانیتورم خودش میدونه یا دوتا میخواد یا یکی
بای تا های

JafarActive
27-11-2010, 00:51
میدونید من خودم گفتم که الان تو خونه یه مانیتور 21.5 اینج فول اچ دی دارم
ولی یه مانیتور 27 هم میخرم و اگه لازم شد از دو تاش استفاده میکنم

JafarActive
27-11-2010, 12:10
از اونجایی که همه قطعات معرفی کردن منم رسما گیج شدم
حالا میشه یکی یه جمع بندی نهایی بکنه و بگه چی بخرم؟

mg_mahyar
27-11-2010, 14:37
توی گیج شدن خودت مقصری.
اولا بودجتو برای کیس بگو. ثانیا بگو دقیاقا یک مانیتور میخوای یا دوتا؟
ثالثا هارد اینترنال چقدر میخوای؟
به نظرم بهتره شما بودجتونو برای کیس جدا بفرمایید سپس بگید یک مانتیور تا مبلغ 00000 فلان بهم معرفی کنید.
هارد.

JafarActive
27-11-2010, 14:44
توی گیج شدن خودت مقصری.
اولا بودجتو برای کیس بگو. ثانیا بگو دقیاقا یک مانیتور میخوای یا دوتا؟
ثالثا هارد اینترنال چقدر میخوای؟
به نظرم بهتره شما بودجتونو برای کیس جدا بفرمایید سپس بگید یک مانتیور تا مبلغ 00000 فلان بهم معرفی کنید.
هارد.
والله اگه به پستهای قبلیم نگاه کنید نوشتم که دوستان من هزینه خرید هارد ها و نیز مانیتور و نیز چاپگر رو از بودجم کم کردم
حالا در بودجم 2 میلیون موند که 2 میلیون رو فقط به یک کیس بدون هارد اختصاص میدم چون از اون 2 ترابایت ها براش استفاده میکنم
پس 2 میلیون رو به کیس بدون هارد اختصاص میدم
در وحله اول آهنگسازی برام مهمه و در وحله دوم بازی کردن و فیلم و نگاه کردن و نیز اچ دی اینا نگاه کردن البته بشه سه بعدی هم بازی کرد
الان خودم تو خونه یه مانیتور 21.5 دارم ولی خب یه مانیتور 27 اینج ال جی هم میخوام بخرم که نظرات دوستان رو در این مورد میخوام ( چون میخوام باهاش اچ دی هم نگاه کنم )
البته هنوز تصمیم نگرفتم که از دو مانیتور همزمان استفاده کنم یا نه

mg_mahyar
27-11-2010, 18:04

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه چارت نگاه کن دو تا 460 در رتبه چهارم قرار داره قیمتشم 460 تومن میشه.
دوتا 5850 رتبه سومه قیمتشم بسته به برندش 800 تا 900 تومنه.
رتبه دوم مال دوتا 470 هست با قیمت 1200 تا 1100 بسته به برد
رتبه اولم مال دوتا 480 هست با قیمت تقریبی 1500 تا 1600 بسته به برند.
__________________________________________________ _____
نسبت به قیمت شما بهترین کارایی رو داری. اگر فکر میکنی کمه که از نظر من نیست این تغییرات رو اعمال کن.
یک فن خوب بخر
VGA:3 * ZOTAC GTX460 768MB DDR5 =690
البته کیس بهتر همدر اولوی هست. ولی در کل هزینت نمیرسه. 1805 تومن بالا بهترین عملکرد رو براتون داره.
__________________________________________________ _____
مانیتورم من نفهمیدم چی شد بالاخره ولی ظاهرا دوتا قراره بخرید. مبارکتون باشه.

Advanced Ali-001
27-11-2010, 18:16
سلام.
پس کیس بدون هارددرسته تا2تومن باشه بیا بروحال کن:
CPU=CORE I7 950-3.07G=350
M.B=ASUS P6X58D-E=350
RAM=G.SKILL-1600-DDR3-TREADENT=200
VGA=2*EVGA-GTX460-SLI-2G-GDDR5-3D-PHYSICS-CUDA-01G-1371-TR=2*270=540
POEWR=GREEN-GP1035B=180
DVD=2*ASUS-24X=2*27=54
وحتماًحتماً:
SOUND CARD=CREATIVE TITANIUM 2*=260
این کارت صدارودست نداره خیالت تخت.
CASE=COOLER MASTER-HAF932=190
به قدرت خنک سازی وخشگلی این کیس شک نکن یه فن بزرگ20سانتی داره واسه خنک کردن هرنوع هاردی.
ALL=2125
می ارزه به قدرتش یه خورده بالا درومد....

Corei7_980X
27-11-2010, 18:33
M.B=Gigabyte-X58-UD3=380
RAM=G.SKILL TREADENT 1600-DDR3 cl8=200
VGA=2*EVGA-GTX460-SLI-2G-GDDR5=540
POEWR=GREEN GP1035B=180
DVD=Hp 1230i=30
SOUND CARD : CREATIVE Sound Blaster X-Fi Titanium= 170
CASE=COOLER MASTER-HAF922=150
all=2000

JafarActive
27-11-2010, 18:36
سلام.
پس کیس بدون هارددرسته تا2تومن باشه بیا بروحال کن:
M.B=ASUS P6TD=350
POEWR=GREEN-GP1035B=180
DVD=2*ASUS-24X=2*27=54
وحتماًحتماً:
این کارت صدارودست نداره خیالت تخت.
به قدرت خنک سازی وخشگلی این کیس شک نکن یه فن بزرگ20سانتی داره واسه خنک کردن هرنوع هاردی.
ALL=2125
می ارزه به قدرتش یه خورده بالا درومد....
فقط رم چند عدد شد؟
راستی مادربورد ایسوس الان برا کار من بهترین گزینه هست؟ و نیز این مادربورد usb3 و نیز ساتا 3 و نیز pci-e رو ساپورت میکنه دیگه ها؟

کارت گرافیک از اونجایی که دو تا شد دیگه اصلا کم نمیاره دیگه ها برا هر بازی
منظورم اینه که بتونم با آخرین کیفیتش و نیز رزولیشن 1080p بازی کنم

یه سوال دیگه هم در مورد کارت صدا دارم
این مارک یعنی بهترین هست باتوجه به قیمتش؟
چون گفتم چیزی میخوام که از عهده سمپلهای سنگین نرم افزار سونار بر بیاد؟ وگرنه گفتم خودم 2496 دارم ولی اگه این کارت یا کارتهای دیگه ای باشند که از کارت من بهتر باشند و بتونند برا اون سمپلها جواب بدن کارت صوتی رو هم بخرم؟

mg_mahyar
27-11-2010, 18:41
پولش به اون کیس نمیرسه و کیس پیشنهادی منم بد نیست. کارت صدا هر جور راحتی من اطلاعات صفرم.
سیستم شما هم 2110 شده. تازه usb 3 رو هم از دست میدن.
رم رو هم نیاز به تنظیم و اور داره تا مادربرد درست باهاش کار کنه.

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

M.B=Gigabyte-X58-UD3=380
POEWR=GREEN GP1035B=180
DVD=Hp 1230i=30
all=2000
واسه اینکه گیج نشی این کارو میکنم
همین مادربرد در نظرمه. نه چیز دیگه.
الباقی قطعات سیستم دوستمونم موردی نداره. حق انتخاب با خودت. از قبیل کیس و کارت صدا و رم و کارت گرافیک.
هر جور دوست داری بردار تفاوت آنچنان نیست که بخوای گیج بشی.
پاورم بیشتر برداری ضرر نداره افت خود پاور توی این حجم طبیعیه.

Advanced Ali-001
27-11-2010, 19:32
پولش به اون کیس نمیرسه و کیس پیشنهادی منم بد نیست. کارت صدا هر جور راحتی من اطلاعات صفرم.
سیستم شما هم 2110 شده. تازه usb 3 رو هم از دست میدن.
رم رو هم نیاز به تنظیم و اور داره تا مادربرد درست باهاش کار کنه.
دوست عزیز مینشون که1600ساپورت میکنه الان کاتالوگش جلوی روی منه ومشکلی نداره وقیمتشم2125میشه خب سیستمش حرف نداره ازهمه نظر چه مین چه گرافیکی چه صوتی تصویری همه جوره عالیه.
خب حالا 100تومن زیادترشد اونم به خاطر کارت صدا هست وگرنه تکیش رومیگیرن160تومن 100تومن میادپایین میشه2025
خب بازم25تومن زیادشد؟
من معزرت میخوام یادم رفت مدل مین بوردشما USB3 وساتا3 ساپورت نمیکرد شما مدل:
ASUS-P6X58D-E=360
ALL=2135
باکم کردن100تومن کارت صدامیشه2035
سیستم عالیه هم ازنظر صدا هم ازنظر گرافیک هم ازنظر قدرت.

JafarActive
27-11-2010, 22:23
قط رم چند عدد شد؟
راستی مادربورد ایسوس الان برا کار من بهترین گزینه هست؟ و نیز این مادربورد usb3 و نیز ساتا 3 و نیز pci-e رو ساپورت میکنه دیگه ها؟

یه سوال دیگه هم در مورد کارت صدا دارم
چون گفتم چیزی میخوام که از عهده سمپلهای سنگین نرم افزار سونار بر بیاد؟ وگرنه گفتم خودم 2496 دارم ولی اگه این کارت یا کارتهای دیگه ای باشند که از کارت من بهتر باشند و بتونند برا اون سمپلها جواب بدن کارت صوتی رو هم بخرم؟

mg_mahyar
27-11-2010, 22:49
دوست عزیز مینشون که1600ساپورت میکنه الان کاتالوگش جلوی روی منه ومشکلی نداره وقیمتشم2125میشه خب سیستمش حرف نداره ازهمه نظر چه مین چه گرافیکی چه صوتی تصویری همه جوره عالیه.
خب حالا 100تومن زیادترشد اونم به خاطر کارت صدا هست وگرنه تکیش رومیگیرن160تومن 100تومن میادپایین میشه2025
خب بازم25تومن زیادشد؟
ASUS-P6X58D-E=360
ALL=2135

یا واقعا من مریضم و چشام آلبالو یلاس میبین یا واقعا شما حواستون نیست.
هم ساتا 3 داره و هم یو اس بی 3.
و هم رم رو 1600 ساپورت میکنه بی درد سر.
مین شما اون دوتا رو نداره . برای رم هم باید در بایوس تنطیمات بشود.(بازم میگم سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن)
سیستم شما هم اشکالش همون قیمتش بود. و مادربردش الباقی قطعات خوب هستن و مورد تایید. فقط یه مطلب در مورد کارت گرافیکتون گارانتیشو با گاانتی آواژنگ که مال زوتک هیت مقایسه نکنید.( یک در ملیون خراب بشه مکافات دارن بهتر نیست توی رده هم قیمت گارانتی بهتر رو پیشنهاد کنیم؟)

pasargadd
28-11-2010, 00:01
به نظر من سیستم علی اقا عالی هست و ارزش داره.

mg_mahyar
28-11-2010, 10:15
پس بظور نهایی یا اینو بخر مال علی آقا:
M.B=Gigabyte-X58-UD3=380
POEWR=GREEN GP1035B=180
DVD=Hp 1230i=30
یا تغییرات منم اعمال کن و اینو بردار:
به دلیل همون usb 3 و عدم نیاز به تنطیمات.
mb:ASUS-P6X58D-E=360
VGA:2*ZOTAC GTX460 768MB DDR5 =460 به دلیل گارانتی آواژنگ
دلایلم گفتم.ایشالا دیگه به نتیجه رسیده باشید.
برای سوال آخرت من معمولا افکت صوتی پریمیر رو با آنبرد اجرا کردم. به نظرم بهتره شما یک بار با آنبر تست کنید بعدا برید بخرید.
در کل در مورد کارت صدا اطلاعات ندارم.

Advanced Ali-001
28-11-2010, 11:03
.( یک در ملیون خراب بشه مکافات دارن بهتر نیست توی رده هم قیمت گارانتی بهتر رو پیشنهاد کنیم؟)
بدترین گارانتی دنیا آواژنگه کل دنیا میدونن الان کیبورت خفنه ازلاجیتک هست گارانتی لادیز که به جرأت میگم یکی ازبهترین هاست میده180ولی همون باگارانتی آواژنگ به من همکار220پایینتر نمیدن.

M.B=Gigabyte-X58-UD3=380
نگیری بدبخت میشی به قرآن منو کفن کن بادستات بزار تو قبر ولی این مدلو نگیر.
من یه زمانی میگفتم فقط گیگا اخطارم گرفتم ولی حالا....:دئ

460زوتاک که فرکانسش570هست همون خفنشو وریوی سه تاکارت ازمین روراحت میپوشونه یکی که خودش دوتا هم که دیگری رو من خودم اسمبل کردم قیمتشم که با460evga یکی هست چرا خوب وگلچین شده وقدرتمند روباگارانتی توپ نخره خوب زوتاک270هست اینم270دیگه بهانه چیه؟
منو کفن کن ولی زیربار گارانتی آواژنگ نرو....:دئ
شما گفتین کارت صدایی میخواین که هم قوی باشه وهم کیفیت داشته باشه منم به شما دوتا مدل معرفی کردم جاشم دارم یکیش160بود یکیشش260که اون260دوبرابر160قدرت وکیفیت داره خب عزیزم اتنخاب کن دیگه....

من هیچ وقت به مشتری زور نمیگم وبراش تعیین تکلیف نمیکنم فقط دلم میسوزه همین...
وگرنه ایسوس یا گیگا یازوتاک یا evga برای من فرقی نمیکنه مشتری صاحب اختیار من فقط دلم میسوزه اینجوری میکنم همینجاعزرخواهی میکنم.....:11:

Erfan.
28-11-2010, 11:15
من یه زمانی میگفتم فقط گیگا اخطارم گرفتم ولی حالا....:دئ

یادمه :31: ولی حالا چرا از اون ور افتادید ؟ گیگابایت مشکلی نداره ...

JafarActive
28-11-2010, 11:27
خب بازم25تومن زیادشد؟
ASUS-P6X58D-E=360
ALL=2135
نگفتید این رمی که مرعفی کردید چند عدد بود یا چند گیگ بود
نکه بعضی دوستان مینوستند 4x2gig یا 6x2 gig
حالا مال شما جمعا چند گیگ شد
چون میخوام یه جمع بندی بزنم

pasargadd
28-11-2010, 11:29
M.B=Gigabyte-X58-UD3=380
POEWR=GREEN GP1035B=180
DVD=Hp 1230i=30
یا تغییرات منم اعمال کن و اینو بردار:
به دلیل همون usb 3 و عدم نیاز به تنطیمات.
mb:ASUS-P6X58D-E=360
دلایلم گفتم.ایشالا دیگه به نتیجه رسیده باشید.
برای سوال آخرت من معمولا افکت صوتی پریمیر رو با آنبرد اجرا کردم. به نظرم بهتره شما یک بار با آنبر تست کنید بعدا برید بخرید.
در کل در مورد کارت صدا اطلاعات ندارم.
منظورتون از این مادربرد x58aud3r هست؟لطفا مدل مادربردو کامل بنویسین.
به نظر من این مادربرد بسیار عالی هست.

JafarActive
28-11-2010, 12:41
خب دوستان من نشستم و از پستهای دوستان که پیشنهاد دادند یه جمع بندی کردم این قطعاتی که پایین نوشتم قطعی شد برام
فقط چند قطعه پایین مینویسم که دیگه بصورت نهایی بگید از بین اونا کدومشون رو انتخاب کنم که به کار من بیاد
گفتم در اولیت اول اهنگسازی هست و در اولیتهای بعدی بازی و فیلم اچ دی نگاه کردن اینا

پس این قطعات قطعی شد :

خب الان در قسمت ماردبورد و نیز رم موندم که کدوم یکی از پشنهاداتتون رو اضافه کنم؟
با رم کاری ندارم و هر کدوم که بنظرتون به کار من میاد رو بگید و ازشون هر کدوم رو انتخاب کنید برمیدارم حتی اگه قیمت کمی بالاتر بره عیبی نداره یکاریش میکنم
ولی برا مادربورد میخوام که ماردبورد تا حدالامکان این چیزهارو داشته باشه یا درصد بیشتری از این چیزهایی که میگم رو داشته باشه :
usb3 رو ساپورت کنه
اگه بشه ساتا 3 رو هم ساپورت کنه
قسمت pci-e دو تا یا از 2 تا بیشتر باشه چون دو تاش با کارت صوتی و نیز کارت --- که دارم مصرف میشه ( قسمت pci خودش یونه یا دو تا باشه بسه مهم برام pci-e هست )

خب اینم مدلهای مادربوردی که پیشنهاد داده بودید و خواهشا چیزی بگید که با گفته های من سازگاری داشته باشه و بگید یکیش رو انتخاب کنم ( خلاصه از این 3 تا هر کدوم رو بگید انتخاب میکنم البته خب دیگه دو تا کارت گرافیک رو هم ساپورت کنه )
لطفا هر کدوم رو انتخاب کردید بگید که چقرد از گفته های منو شامل میشه؟
M.B=Gigabyte-X58-UD3=380
M.B=ASUS P6X58D-E=350

اینم مدل رمهایی که پیشنهاد داده بودید البته من تعدد رم سومی رو به 3 عدد تغییر دادم تا هزینه کمی پایین تر بیاد تا در اینده اگه بازم لازم شد برم بخرم
پس حالا از بین این رمها کدوم رو انتخاب کنم که به کار من بیشتر میاد ( از این 3 پیشنهاد رمی هم که دادید هر کدوم رو بگید من برمیدارم حتی اگه هزینه بیشتر از هزینه کل من بشه که یکاریش میکنم )
Ram:gskill12 gb(3X2gb)1600 cl6 =290

یه سوال دیگه این odd چی هست که نوشتید
ایا در این سیتم من باید باشه
اصلا کارش چیه چون من نفهمیدم

یه سوال دیگه یا این کارت SOUND CARD=CREATIVE TITANIUM 2*=260 از کارت خودم که m-audio 2496 هست بهتر هست؟راستی من رو کیس دی وی دی رایتر یا مودم نمیخوام چون دی وی دی رایتر دارم و مودم هم Adsl دارم برا همین در بالا ننوشتم.
خواهشا مکنم دیگه نظراتتون رو برا این پست من بگید و نیز جواب سوالاتم رو نیز بدید تا من دیگه لیست قطعات رو نهایی کنم و برم بخرمشون

Advanced Ali-001
28-11-2010, 14:07
جناب ALI HONDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه بشه پستهای قبلی منو که چند سوال توشون هست رو نیز جواب بدید
سلام.
چشم.

قط رم چند عدد شد؟
3تاست مشکلی هم نداره.3تا2گیگ هست

بله میتونه بهترین باشه.
بله همه اینارو که گفتین ساپورت میکنه.

گرافیک محشره2G-GDDR5
نزدیک به5970هست یه خورده ضعیف تر بجاش فیزیکس هم داره.

:31:

فکرمیکنم خیلی توپ باشه من توپ ترازاین سراغ ندارم....

والا این کارت دوتاییش خیلی خفنه رودست نداره حالا نمیدونم کارت شما چی هست درزمینه اون برنامه ها هم تخصص ندارم وفقط میدونم که کارت دوتای کریتیو تیتانیم خیلی قدرتمند هست تاجاییکه میتونه یه اسپیکر80وات روتا200وات ارتقا بده البته روی جعبش نوشته خیلی قدرتمنده...
حالا تعریف ازخودنباشه منم همین کارت رودارم.:8:

JafarActive
28-11-2010, 14:58
سلام.
چشم.

3تاست مشکلی هم نداره.3تا2گیگ هست

بله میتونه بهترین باشه.
بله همه اینارو که گفتین ساپورت میکنه.

گرافیک محشره2G-GDDR5

:31:

فکرمیکنم خیلی توپ باشه من توپ ترازاین سراغ ندارم....

والا این کارت دوتاییش خیلی خفنه رودست نداره حالا نمیدونم کارت شما چی هست درزمینه اون برنامه ها هم تخصص ندارم وفقط میدونم که کارت دوتای کریتیو تیتانیم خیلی قدرتمند هست تاجاییکه میتونه یه اسپیکر80وات روتا200وات ارتقا بده البته روی جعبش نوشته خیلی قدرتمنده...
حالا تعریف ازخودنباشه منم همین کارت رودارم.:8:
تو نت یه سرچی در باره این کارت کردم
انگار این کارن برا بازی اینا به درد میخوره تا صدای زنده تری داشته باشیم نه برا اهنگسازی؟

JafarActive
28-11-2010, 16:30
لطفا دوستان نظراتتشون رو در مورد این پست من بدن

چون پستها یکم دیر تایید شد برا همین پستم به پستهای قبل از شما منتقل شد برا همین لطفا جوابتون رو در مورد اون پستم بفرستید
درضمن کارت صوتی رو هم اون مدل رو برنداشتم و یه مدل دیگه پسنیدیم که جدا میخرمش
پس میتننید سوالم در کارت صوتی در اون پستم رو جواب ندید
چون یه تحقیقی مکردم و این کارت برا بازی هست نه اهنگسازی چون کارتهای حرفه ای آهنگسازی قیمتشون خیلی بیشتر از این بود که دارم یه حرفه ای شو سفارش یدم

mg_mahyar
28-11-2010, 17:48
سلام.

گرافیک محشره2G-GDDR5
.:8:
واقعا 2 گیگ میشه؟
یعنی شما میگی 2 تا یک گیگ توی sli میشه دو گیگ؟
من چیز دیگه خوندم اگر مقاله داری بده ما هم بخونیم.ممنون میشم.
تا جایی که من میدونم توی sli حجم اضافه نمیشه فقط پردازش بیشتر میشه

تو نت یه سرچی در باره این کارت کردم
انگار این کارن برا بازی اینا به درد میخوره تا صدای زنده تری داشته باشیم نه برا اهنگسازی؟
بهتر هست هزینتو نگه درای با آنبرد سیستمو اجرا کنی اگر مشکل داشتی بعدا بخری. بازم میگم مغازه دار ها میمونند و در نمیرند.
__________________________________________________ _________________________________
در مورد مادربرد یه توضیح مفصلی میدم و میرم.
MB :GIGABYTE X58A-UD3R=380
MB :ASUS RAMPAGE II EXTREME=390
MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330

اینا مادربرد هایی هست که توی این رنج قیمت معمولا توصیه میکنیم. الباقی مادربرد ها یا رونن خیلی یا خیلی ضعیف.به نسبت اینا.
اولی با قیمت 480 تومن فقط یک PCI داره ولی سه تا جا برای VGA . فعلا با این بودجه برات پیشنهاد نمیکنم. مخصوصا انکه کارت جوری هست ممکنه نیاز به pci داشته باشی.
دومی مادربرد گیگا هست و از بهترین ها اما نقاط عیبش اینه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر بخواهی رم با باس 1600 بهش بشناسونی نیاز به تنظیمات در بایوس داری. ظاهرا این کار سادس ولی من ترجیح میدم کسی رو در گیر تنطیمات نکنم وقتی قطعه بهتر هست. برای نضب دوتا کارت گرافیک هم نیاز به تنظیمات داری.
کلا برد خوبی هست ولی گاهی باید تنظیماتی رو انجام بدی. اگر برات سخته نکن. ضمنا این مادربرد هم فقط یک PCI داره. معمولا مودم ها و قطعات این تیپی از Pci استفاه میکنن. مثلا کارت صدا و..
____
مادربرد سوم هیچ کدوم از مشکلات بالاا رو نداره و قیمتشم ظاهرا 360 تومن شده. ولی کارایی مثل همون برد گیگا هست ولی راحت تر.
ASUS RAMPAGE II EXTREME مثل قبلی ها هست یه نمه تو اور کلاک بهتره ول یقیمتم بالاتره (مشخصات دقیق رو بهتره سرچ کنی) البته ساتا 3 و usb 3 هم نداره
ASUS RAMPAGE III GENE اینم برای یک کارت گرافیک بهترینه. که خوب شما دوتا کارت دارید.
__________________________________________________ ___________________________________
در مورد رم هم من اینو بگم رم دو تا نکته توجه کن اولا باس رم هست هر چی بیشتر بهتر فعلا قیمت 1333-1600 نرماله.
نکته دوم cl یا زمان تاخیرشونه هر چی کمتر باشه بهتره.
یک تذکرم بدم رم ا توی برند ها هیچ فرقی با هم ندارن مگر در دو حالت اولا گارانتی - دوما اورکلاک. برندر هرچی معتبر تر باشه توی اورکلاک قوی تره.
Ram:A-DATA -Triple Channel 3*1GB CL 8 - 1600 =140
Ram:GEIL -Triple Channel 3*1GB CL 7 - 1600 =170
G-SKILL RIPJAWS-Triple Channel 3*2GB CL7-1600 =250

اینم کلیه رم هایی که ارزش خرید دارن. من نظرم اینه شما 3 تا 2 گیگ بخر اگر کم اومد بعدا بازم بخر.
از لیست بالا هر چی دوست داری انتخاب کن با نکاتی که گفتم . البته هماهنگ با پولی توی جیبتون

JafarActive
28-11-2010, 18:12
واقعا 2 گیگ میشه؟

بهتر هست هزینتو نگه درای با آنبرد سیستمو اجرا کنی اگر مشکل داشتی بعدا بخری. بازم میگم مغازه دار ها میمونند و در نمیرند.
__________________________________________________ _________________________________
در مورد مادربرد یه توضیح مفصلی میدم و میرم.
MB :GIGABYTE X58A-UD3R=380
MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330

اینا مادربرد هایی هست که توی این رنج قیمت معمولا توصیه میکنیم. الباقی مادربرد ها یا رونن خیلی یا خیلی ضعیف.به نسبت اینا.
اولی با قیمت 480 تومن فقط یک PCI داره ولی سه تا جا برای VGA . فعلا با این بودجه برات پیشنهاد نمیکنم. مخصوصا انکه کارت جوری هست ممکنه نیاز به pci داشته باشی.
دومی مادربرد گیگا هست و از بهترین ها اما نقاط عیبش اینه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر بخواهی رم با باس 1600 بهش بشناسونی نیاز به تنظیمات در بایوس داری. ظاهرا این کار سادس ولی من ترجیح میدم کسی رو در گیر تنطیمات نکنم وقتی قطعه بهتر هست. برای نضب دوتا کارت گرافیک هم نیاز به تنظیمات داری.
کلا برد خوبی هست ولی گاهی باید تنظیماتی رو انجام بدی. اگر برات سخته نکن. ضمنا این مادربرد هم فقط یک PCI داره. معمولا مودم ها و قطعات این تیپی از Pci استفاه میکنن. مثلا کارت صدا و..
____
مادربرد سوم هیچ کدوم از مشکلات بالاا رو نداره و قیمتشم ظاهرا 360 تومن شده. ولی کارایی مثل همون برد گیگا هست ولی راحت تر.
ASUS RAMPAGE II EXTREME مثل قبلی ها هست یه نمه تو اور کلاک بهتره ول یقیمتم بالاتره (مشخصات دقیق رو بهتره سرچ کنی)
ASUS RAMPAGE III GENE اینم برای یک کارت گرافیک بهترینه. که خوب شما دوتا کارت دارید.
__________________________________________________ ___________________________________
در مورد رم هم من اینو بگم رم دو تا نکته توجه کن اولا باس رم هست هر چی بیشتر بهتر فعلا قیمت 1333-1600 نرماله.
نکته دوم cl یا زمان تاخیرشونه هر چی کمتر باشه بهتره.
یک تذکرم بدم رم ا توی برند ها هیچ فرقی با هم ندارن مگر در دو حالت اولا گارانتی - دوما اورکلاک. برندر هرچی معتبر تر باشه توی اورکلاک قوی تره.
Ram:A-DATA -Triple Channel 3*1GB CL 8 - 1600 =140
Ram:GEIL -Triple Channel 3*1GB CL 7 - 1600 =170
G-SKILL RIPJAWS-Triple Channel 3*2GB CL7-1600 =250

اینم کلیه رم هایی که ارزش خرید دارن. من نظرم اینه شما 3 تا 2 گیگ بخر اگر کم اومد بعدا بازم بخر.
از لیست بالا هر چی دوست داری انتخاب کن با نکاتی که گفتم . البته هماهنگ با پولی توی جیبتون

کارت صدا یه چیز دیگه انتخاب کردم که قیمتش 850 هزار تومنه و اونو جدا میخرم
راستی از اونجایی که کارت صدا اکسترنال هست و با USB2 وصل میشه پس اگه PCI کمتر هم داشت عیبی نداره ( چون تو خونه ADSL دارم و اونم که با یو اس بی وصل میشه )
ولی خب الان رفته رفته همه چی PCI-E میشه و PCI-E بیشتری داشته باشکه در پست زیر گفتم

خب از بین رمها پس بهتره این رم رو انتخاب کنم
G-SKILL PI -Triple Channel 3*2GB CL 6 - 1600 =300 که فکر کنم همونی هست که من در پست بالاییم گفتم یعنی : Ram:gskill 6 gb(3X2gb)1600 cl6 =290

خب در مورد مادربورردها با توضیحاتی که شما دادید درواقع این انتخابها برا من موند :
خب حالا از بین این 3 تا کدوم رو انتخاب کنم که همون USB3 و هم اگه بشه ساتا 3 و نیز PCI-E ( پی سی آی ای حداقل به تعداد 2 عدد داشته باشه )
البته از توضیحاتی که دادید این 3 تا 2 عدد کارت گرافیک رو که ساپورت میکنند
خب کدوم رو انتخاب کنم که بیشتر برام باصرفه تر باشه
ببخشید که هی سوال پیچ میکنم

Corei7_980X
28-11-2010, 19:18
ربطی نداره ...
به مشخصات کالا بستگی داره ...

واقعا 2 گیگ میشه؟
100 مین بار تو sli قدرت و حافظه تصاعدی بالا نمیره مثلا دو تا کارت یکی gb می شه حدود 1.75gb ...

بهترین رم هست ...

Advanced Ali-001
28-11-2010, 19:55
خب همینیه که من پیشنهاددادم قیمتش200هست که!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Corei7_980X
28-11-2010, 19:59

همین مادربرد در نظرمه. نه چیز دیگه.
الباقی قطعات سیستم دوستمونم موردی نداره. حق انتخاب با خودت. از قبیل کیس و کارت صدا و رم و کارت گرافیک.
هر جور دوست داری بردار تفاوت آنچنان نیست که بخوای گیج بشی.
پاورم بیشتر برداری ضرر نداره افت خود پاور توی این حجم طبیعیه.
چرا گیج میشه ؟؟؟ می شه دلیل بیارید ممنون میشم ...
M.B=Gigabyte-X58-UD3=380
POEWR=GREEN GP1035B=180
DVD=Hp 1230i=30
all=2000

mg_mahyar
28-11-2010, 21:05
ربطی نداره ...
به مشخصات کالا بستگی داره ...

100 مین بار تو sli قدرت و حافظه تصاعدی بالا نمیره مثلا دو تا کارت یکی gb می شه حدود 1.75gb ...

بهترین رم هست ...
اصلا متوجه شدی چی گفتم؟
من میگم با مشخصات یکسان.
بعدا شما میگی به مشخصات ربط داره؟ من میگم همه چیز یکیه برند فرق داره و تفاوت قیمت. دلیلش اینه......

خب همینیه که من پیشنهاددادم قیمتش200هست که!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت cl 8 200=

چرا گیج میشه ؟؟؟ می شه دلیل بیارید ممنون میشم ...
M.B=Gigabyte-X58-UD3=380
POEWR=GREEN GP1035B=180
DVD=Hp 1230i=30
all=2000
هر کس یه چیزی میگه.
الان همه قطعات ok شده فقط ار در مورد رم و مادربرد نظری دارید بگید.

Corei7_980X
28-11-2010, 21:25
بعدا شما میگی به مشخصات ربط داره؟ من میگم همه چیز یکیه برند فرق داره و تفاوت قیمت. دلیلش اینه......
شما فرمودید

منظورم این بود .:46:
ا
لان همه قطعات ok شده فقط ار در مورد رم و مادربرد نظری دارید بگید.
مشخصات سیستم انتخابی رو بگید ... که بشه رو m.b و ram بحث کرد ...
رم همونپیشنهاد علی جان خوب هست ... UD3 هم خوب هست ...

JafarActive
28-11-2010, 22:36
شما فرمودید

منظورم این بود .:46:
ا
مشخصات سیستم انتخابی رو بگید ... که بشه رو m.b و ram بحث کرد ...
رم همونپیشنهاد علی جان خوب هست ... UD3 هم خوب هست ...

تو این پست نوشتم

فقط نکه پستهای من دیگه خیلی دیر تایید میشند برا همین شماها نمیبینیدشون
چون مثلا از ظهر چند تا پست فرستادم و هنوز که هنوزه تایید نشدن
اصلا یکی ایمیلشو بده به من تا من متن چستهامو بگم اون از طرف من بزنه
چون آدم خیلی ضایع میشه مثثلا از طهر پست رو زدم و تاپیک کم مونده بره سفحه جدید ولی هنوز پستم نمایش داده نشده وقتی هم بره صفحه جدید و پستم تایید بشه خب مسلما میاد صفحه قبلی نمایش داده میشه که شما ها نمیبینید

JafarActive
28-11-2010, 22:43
راستی دوستان فقط پستهای منو هم بخونید
چون کمی دیر تایید میشند و باعث میشند بعضیاشو نخونید
هیچ کس بالاخره نگفت این odd چی هست

JafarActive
29-11-2010, 12:26
دوستان در مورد مادربورد هم نرتون رو بدید تا دیگه برمسفارششو بدم
چون رم هم اینو انتخاب کردم که فکر کنم به نظر همتون گزینه خوبی باشه
Ram:gskill 6gb (3X2gb) 1600 cl6 =290

Advanced Ali-001
29-11-2010, 14:52
odd
سلام.
همونDVD هست دیگه.
دوتاایسوس24Xمیگیری54تومن.
من فکرکردم شما سیستم روگرفتی....

JafarActive
29-11-2010, 15:30
سلام.
همونDVD هست دیگه.
دوتاایسوس24Xمیگیری54تومن.
من فکرکردم شما سیستم روگرفتی....
نبابا باید تا الان میگرفتم
ولی تو چپست قبلی هم توضیح دادم که دوستان بالاخره من نفهمیدم چی رو بگیرم
چون هر دوستمون یه پیشنهادید داد
منم اومدم چیزهایی که همشتون مشابه پیشنهاد دادید رو نهایی کردم
مونده بود مادربورد و رم که رم هم در پست بالایی نوشتم اونو انتخاب کردم که فکر کنم از نظر شما هم عالی باشه
حالا فقط موند مادربورد که در پستهای قبلیم نوشتم که از بین این مکادربوردهایی که نوشتم اونی رو بگید که به کار من بیاد و با شرایط من که در اون پست نوشتم سازگار باشه
حالا اگه اون مادربورد رو هم بگید دیگه من راحت میشم و میزمزودی سفارشش بدم
تو این پست نوشتم

حالا ممنون میشم بالاخره برام مادروردی رو بگید که با شرایط من سازگار باشه

mg_mahyar
29-11-2010, 20:50
من توصیح مفصل دادم برات . pci نوشتی دوتا میخوای ولی از بین این یه تا برد که گفتی فقط یکیشون دوتا PCI داره.

Corei7_980X
29-11-2010, 22:05
به نففعتون هست و خوش قیمت هم هست ...

mg_mahyar
29-11-2010, 22:14
به نففعتون هست و خوش قیمت هم هست ...
من نمیدونم واقعا چی بگم فقط میتونم بگم این حرکتت یعنی هر چی من بگم مخالفی همین.
پست شماره 65 رو بخون بولد شده مشکی
در پست 75 مجدد اشاره شده به پست 65 و خواهش کرده اونو لحاظ کنیم.
usb 3
ساتا 3
PCI حد اقل دوتا.

خیلی برام جالبه شما مادربردی رو پیشنهاد میدین که کاملا متصاد هست.

و هیچ کدوم از سه خواسته رو نداره.
فقط میتنم بگم واسه لج بازی بی مورد متاسفم.

Corei7_980X
29-11-2010, 22:21
من نمیدونم واقعا چی بگم فقط میتونم بگم این حرکتت یعنی هر چی من بگم مخالفی همین.
پست شماره 65 رو بخون بولد شده مشکی
در پست 75 مجدد اشاره شده به پست 65 و خواهش کرده اونو لحاظ کنیم.
usb 3
ساتا 3
PCI حد اقل دوتا.
مهیار جان بنده اون پست رو الان خوندم ...

خیلی برام جالبه شما مادربردی رو پیشنهاد میدین که کاملا متصاد هست.
کد:
در ضمن تو خیلی از پست هات لحن حرف زدن نه تنها با من بلاکه با بقیه هم درست نیست ... دیگه نمی تونم تحمل کنم و باید بهت رک می گفتم ...
امان از آدم هایی که مثل تو الکی می خوان شر به پا کنن و بحث را بندازن و تعداد پست هاتشون رو بیشتر کنن...
چه لج بازی ؟ بفهم چی می گی مهیار ...
من تا الان کی از گل نازکتر بهت گفتم ؟حالا نه تو این تاپیک تو تو جاهای دیگه هم این جوری حرف چرت می زنی ...
لج باز به تو می گن چون بنده ud3 پیشنهاد دادم گفتی گیج می شن ؟ این یعنی چی ؟ به خودت بیا ...

[/COLOR]GIGABYTE - X58A-UD3R
چرا این رو تولیستت نزاشتی ؟ این که هم دوتا داره و هم ساتا 3 و یو اس بی 3 ؟
حالا فهمیدی کی لج بازه ؟ تازه ارزون تر هم هست ...
حرفی هست تو p.m ...
تاپیک دوستمون رو خراب نکن ...

JafarActive
29-11-2010, 22:29
دوستان خواهشا با هم دعوا نکنید
از اونجایی که کارتصوتی رو دارم جدا میخرم و اونم اکسترنال هست پس اگه ماردبورد یدونه pci هم داشته باشه عیبی نداره
ولی حتما pci-e دو تا یا بیشتر از 2 تا داشته باشه
هم ساتا 3 و هم usb3 رو ساپورت کنه

خواهشا دیگه مادربوردی با این مشخصات بگید تا منم دیگه بیشتر از این مزاحم همتون نشم
منتها ماردبورد به کار من بیاد
خیلی از همتون ممنونم

Corei7_980X
29-11-2010, 22:33
-----------------

JafarActive
30-11-2010, 12:19
دینگ دینگ

بابا مادروبرد رو هم راهنمایی کنید تا من برم بخرم
خیلی ممنون از همتون

JafarActive
30-11-2010, 13:44
خب دوستان من با توجه به مشخصاتم که گفتم این مادروبرد رو انتخاب کردمن
ولی انگار فقط یدونه pci-e داره؟
ولی خب هم ساتا 3 و هم usb3 رو پشتیبانی میکنه
نظر شما هم برا این کارت مثبته تا انتخابش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در

البته کاش کارتی بود که مشخصات این مادربورد رو داشت .ولی خب pci-e 2 عدد میداشت؟

JafarActive
30-11-2010, 13:45
درضمن قیمت این کارت MB :ASUS RAMPAGE III EXTREME=480 همون 480 هزار تومن هست دیگه ها؟

Corei7_980X
30-11-2010, 18:49
از اونجایی که کارتصوتی رو دارم جدا میخرم و اونم اکسترنال هست پس اگه ماردبورد یدونه pci هم داشته باشه عیبی نداره
ولی حتما pci-e دو تا یا بیشتر از 2 تا داشته باشه
هم ساتا 3 و هم usb3 رو ساپورت کنه
ASUS Rampage III=540
کم تر هم پیدا نمی کنی ...
به نظر من بجای خرج گزاف برای مادربرد این رو بگیرید :
Gigabyte -X58-UD3 = 380
که قابلیت هایی که شما می خواید رو کاملا داریه و قیمت مناسبی هم داره و از همه مهمتر گارانتی آواژتگ داره ...

mg_mahyar
30-11-2010, 19:13
خب دوستان من با توجه به مشخصاتم که گفتم این مادروبرد رو انتخاب کردمن
ولی انگار فقط یدونه pci-e داره؟
ولی خب هم ساتا 3 و هم usb3 رو پشتیبانی میکنه
نظر شما هم برا این کارت مثبته تا انتخابش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در

البته کاش کارتی بود که مشخصات این مادربورد رو داشت .ولی خب pci-e 2 عدد میداشت؟
الان خرج اضافی هست
بهتره.
فکر نکنم به نتیجه برسی.منم لغو اشتراک میکنم از تاپیک. ایشالا هر چی خریدید حالشو ببری
بای تا های

Corei7_980X
02-12-2010, 17:36

اما
gigabyte - X58_ud3=380
کاملا بهتره + گارانتی آواژنگ ...

فکر نکنم به نتیجه برسی.
یعنی چی ؟ باز هم بحث های همیشگی ؟:41:بس کن این لج بازی رو ... دوستانه بهت می گم ...:46::10:

pasargadd
02-12-2010, 18:40
giga خوبه اما یک pci داره.
در ضمن اسم مادربردو کامل بنویسید.شاید کاربران بخوان تحقیق کنن بعد اینو سرچ میکنن و چیزی پیدا نمیشه.
:11:

Corei7_980X
02-12-2010, 18:50
در ضمن اسم مادربردو کامل بنویسید.شاید کاربران بخوان تحقیق کنن بعد اینو سرچ میکنن و چیزی پیدا نمیشه.
اگه منظورتون کلمه "r" هسا هیچی فرقی تو موتور های جستجو ایجاد نمی کنه ...... من خودم هم سرچ کردم ومشکلی نسیت ... معمولا بودن r هم می نویسند ...

gigabyte X58 ud3

خوبه اما یک pci داره.
اما ایشون گفتن نیازی به دو تا نیست ... چون gigabyte هم قابلیت آور خوبی داره و هم گارانتی بسیار بهتر از ASUS

pasargadd
02-12-2010, 19:07
اگه منظورتون کلمه "r" هسا هیچی فرقی تو موتور های جستجو ایجاد نمی کنه ...... من خودم هم سرچ کردم ومشکلی نسیت ... معمولا بودن r هم می نویسند ...

اما ایشون گفتن نیازی به دو تا نیست ... چون gigabyte هم قابلیت آور خوبی داره و هم گارانتی بسیار بهتر از ASUS
x58a-ud3r
تو یکی از پستاشون گفتن ولی نمیدونم منظورشون اسلات گرافیک بود یا اسلات کارت.