PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اعصاب خورد کن هنگ کردنه Explorer

SA.JJ.AD
26-11-2010, 06:43
سلام به شما دوستان
من یه مشکل دارم از نوعه دیوانه کننده :27:که خیلی وقته میخواستم اینجات مطرح کنم که فراموش میکردم . خلاصه...من اکثرا که میرم تو فولدر های مربوط به فیلم هام یهو نشانگر موس کند میشه و بعدش این ارور لعنتی میاد که میگه باید اکسپلورر رو ری استارت کنی که بعد از ری استارت درست میشه !!
برا کسه دیگه ای تا به حال این مشکل پیش اومده ؟ چاره ی کار چیه ؟ اصلا برا چی اینجور میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزی 5.6 بار این ارور رو شاخه:13:اوایل که ویندوز نصب میکنم این مشکل وجود نداره اما بعد از مدتی همش اینطور میشه !

ha3an_khafan
26-11-2010, 07:55
من هم همین مشکل رو با سون 64 بیت دارم
دوستان راهنمایی کنن:11:

Macushla
26-11-2010, 11:11
منم اين مشكل رو داشتم ، ولي تو xp
وقتي كدك هاي ويديويي مختلف رو ويندوز نصب ميكنيد ، و فايل هاي ويديويي داخل فولدر به حالت thumbnail نمايش داده ميشه ، با وود به فولدر ، سيستم هنگ ميكنه ، چون اين كدك ها با هم مشكل پيدا ميكنن !!!

معمولا هم برنامه k-lite codec باعث اين تداخله ، اگه رو سيستم دارين ، حذفش كنيد .

از يه برنامه استفاده كنيد و بقيه رو uninstall كنيد ، مشكل حل ميشه .

ifu
26-11-2010, 11:17
اتفاقا من از موقعی که k-lite codec رو نصب کردم این مشکل رو دیگه ندارم!
قبلا هر وقت دیویدی فیلم رو باز میکردم این مشکل سراغم می آمد! ولی بعد از نصب k-lite codec این مشکل رو دیگه ندارم!

FAR_FA
26-11-2010, 13:18
سلام به شما دوستان
من یه مشکل دارم از نوعه دیوانه کننده :27:که خیلی وقته میخواستم اینجات مطرح کنم که فراموش میکردم . خلاصه...من اکثرا که میرم تو فولدر های مربوط به فیلم هام یهو نشانگر موس کند میشه و بعدش این ارور لعنتی میاد که میگه باید اکسپلورر رو ری استارت کنی که بعد از ری استارت درست میشه !!
برا کسه دیگه ای تا به حال این مشکل پیش اومده ؟ چاره ی کار چیه ؟ اصلا برا چی اینجور میشه ؟

روزی 5.6 بار این ارور رو شاخه:13:اوایل که ویندوز نصب میکنم این مشکل وجود نداره اما بعد از مدتی همش اینطور میشه !

انتخاب نرم افزار رو بزارید روی یه پلیر دیگه . یعنی اگه بفرض الآن روی مدیا پلیره ، از طریق Open With بزارش
روی مثلا" جت آدیو یا برنامه دیگه و ثابت بمونه. یعنی با دابل کلیک برنامه دوم باز بشه . ببینید درست میشه

Dew Drop
26-11-2010, 18:00
سلام
علاوه بر مطالبی که دوستان گفتند یه بار هم این رو امتحان کنید که
حالت نمایش رو از حالت large, medium icon دربیارید و thumbnail رو غیر فعال کنید.

SA.JJ.AD
26-11-2010, 19:23
سلام
علاوه بر مطالبی که دوستان گفتند یه بار هم این رو امتحان کنید که
حالت نمایش رو از حالت large, medium icon دربیارید و thumbnail رو غیر فعال کنید.

حالت پیشفرض اکثر فیلم هام همون k.lite بود که به مدیا پلیر تغییر دادم . فعلا دیگه هنگ نکرده !!:20:این دیگه چه مشکل مزخرفیه:13:

Amir Varasteh
26-11-2010, 19:39
سلام.

همونطور که sharifdorsa_ گفتن باید thumbnail رو غیر فعال کنین.

برین به Folder Options و تب View و از اونجا گزینه ی Always show icons, never thumbnails رو غیرفعال کنین و OK کنید و تمام.

موفق باشـید.

SA.JJ.AD
26-11-2010, 21:17
به نظرتون با غیر فعال کردن اون کلی ضرر نمیکنیم ؟ اصلا ویندوز به گند کشیه میشه !!! مثلا من یه فولدر دارم که 100 تا مثلا موزیک ویدیو داخلشه - اسامیشونم 1.2.3..4.5 و ایناست چه جوری انتخاب کنم چیزیو که میخوام ؟!!! یا مثلا یه سری عکس که رو دسکتاپه که میخوام اپلود کنم . باید یکی یکی رو همه کلیک کنم تا بفهمم کدومه ؟!

بنابراین اصلا روشه درستی حداقل از نظر من نیست !!

ebicross
26-11-2010, 21:22
مشکل با فایلهای FLV هستش که فکر میکنم با نصب ورژن جدید k-Lite مشکل حل میشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خواستید این رو هم نصب کنید. کلا با این کدک ها مشکل حل میشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kactos
26-11-2010, 21:50
اکسپلورر ویندوز با حالت نمایش بندانگشتی بعضی از فرمتهای تصویری مشکل داره و در صورت فعال بودن این حالت برای فرمتهای ذکر شده اکسپلورر با مشکل مواجه میشه و Restart میشه !
برای حل این مشکل وارد تنظیمات برنامه Klite Codec Pack بشوید و طبق تصاویر زیر عمل کنید :

1- وارد تنظیمات برنامه Klite بشوید و تیک گزینه آخر یا Thumbnail Setting رو بزنید و بر روی Next کلیک کنید :

2- بر روی Select windows default کلیک کنید و بر روی Next کلیک کنید :

3- بر روی Finish کلیک کنید تا تنظیمات نمایش بندانگشتی فایلهای تصویری به حالت پیشفرض ویندوز تغییر پیدا کند :

تمام...

Amir Varasteh
26-11-2010, 23:07
به نظرتون با غیر فعال کردن اون کلی ضرر نمیکنیم ؟ اصلا ویندوز به گند کشیه میشه !!! مثلا من یه فولدر دارم که 100 تا مثلا موزیک ویدیو داخلشه - اسامیشونم 1.2.3..4.5 و ایناست چه جوری انتخاب کنم چیزیو که میخوام ؟!!! یا مثلا یه سری عکس که رو دسکتاپه که میخوام اپلود کنم . باید یکی یکی رو همه کلیک کنم تا بفهمم کدومه ؟!

بنابراین اصلا روشه درستی حداقل از نظر من نیست !!
ممکنه زیاد روش خوبی نباشه، اما از نظر من تنها روش همینه!

اگه روش دیگه ای پیدا کردی به منم بگو:46:

SA.JJ.AD
27-11-2010, 05:00
با این دو روش که دوستان گفتن مشکل حل شد :

انتخاب نرم افزار رو بزارید روی یه پلیر دیگه . یعنی اگه بفرض الآن روی مدیا پلیره ، از طریق Open With بزارش
روی مثلا" جت آدیو یا برنامه دیگه و ثابت بمونه. یعنی با دابل کلیک برنامه دوم باز بشه . ببینید درست میشه

و این :

اکسپلورر ویندوز با حالت نمایش بندانگشتی بعضی از فرمتهای تصویری مشکل داره و در صورت فعال بودن این حالت برای فرمتهای ذکر شده اکسپلورر با مشکل مواجه میشه و Restart میشه !
برای حل این مشکل وارد تنظیمات برنامه Klite Codec Pack بشوید و طبق تصاویر زیر عمل کنید :

1- وارد تنظیمات برنامه Klite بشوید و تیک گزینه آخر یا Thumbnail Setting رو بزنید و بر روی Next کلیک کنید :

2- بر روی Select windows default کلیک کنید و بر روی Next کلیک کنید :

3- بر روی Finish کلیک کنید تا تنظیمات نمایش بندانگشتی فایلهای تصویری به حالت پیشفرض ویندوز تغییر پیدا کند :

...

ممنون دوستان:11::10: خلاص شدم:27:

David.Jn
27-11-2010, 09:35
خوشحالم مشکل دوستمون حل شد
من هم یه تاپیک 2-3 روز پیش با هیمن مضمون زده بودم ولی جواب درست نگرفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا جالبه این مشکل واسه من حتی زمانی که فیلم هم نمیبینم پیش میاد نمیدونم واسه این دوستمون هم اینجوری بوده یا...؟