PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید گوشی زیر 350

ehsan_
25-11-2010, 21:26
سلام

دوستان من یک گوشی می خوام زیر 350-60

البته بین 2 کلاس صفحه لمسی و کشویی گیر کردم
تا اونجا که خودم دیدم این گوشی ها رو در اولویت دارم برای انتخاب:20:

Vivaz Pro
Xperia X1
s8000 jet

aino
W995

البته توی نمایندگی نوکیا n85 دیدم...بد نبود ولی قیمت رو خیلی بالا می گفت..355 بدون گارانتی
من شش ماه پیش قیمت 335 تومن ازش داشتم !!...بعد از شش ماه بجای ارزونتر شدن 20 تومن گرون شده؟:19:

به جز اینها چیز خوشکل دیگه چی هست؟(شبیه اینها)
حالا نظر شما چیه ؟ با دلیل؟
پیشنهادتون رو 2 قسمت کنید یکی بین کشویی ها و یکی بین لمسی ها

hoha881
25-11-2010, 23:10
به نظرم که کشویی نخر.
لمسی با این قیمت
ویواز (دوربین و cpu ) و nokia x6 صدا و تاچ
اگه 50 هم بزاری روی پولت samsung wave از همشون بهتره.

ehsan_
26-11-2010, 14:15
به نظرم که کشویی نخر.
لمسی با این قیمت
ویواز (دوربین و cpu ) و nokia x6 صدا و تاچ
اگه 50 هم بزاری روی پولت samsung wave از همشون بهتره.

منظورت کدوم wave هست داداش؟
4-5 wave داره که توی gsm قیمت هیچ کدوم 400 نیست

rawen.west69
26-11-2010, 20:29
منظور ایشون wave s8500 هست که پیشنهاد میشه
بین کیبرد دار ها من c6 و vivaz pro رو پیشنهاد میدم (البته اگه کیبرد خیلی لازمه)

faghat AMD
26-11-2010, 22:52
بین کیبرددارها من فقط c6 را پیشنهاد میدم و شما رو از ویوازپرو و x1 بر حذر میدارم.

ehsan_
27-11-2010, 14:10
بین کیبرددارها من فقط c6 را پیشنهاد میدم و شما رو از ویوازپرو و x1 بر حذر میدارم.

دلیل شما برای ویواز به خاطر این هست که 2-3 تا توی کلپش گفتن سرعتش کند هست ؟

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

اقا X2 چطوره؟ 400 تومن بدون گارانتی

ehsan_
27-11-2010, 14:35
منظور ایشون wave s8500 هست که پیشنهاد میشه
بین کیبرد دار ها من c6 و vivaz pro رو پیشنهاد میدم (البته اگه کیبرد خیلی لازمه)

wave که 450 هست

با نوکیا کلا حال نمی کنم:31:

نظر شما در مورد x2 چی هست ؟

shahin_100
27-11-2010, 14:37
بین کیبورد دار ها من Aino رو پیشنهاد می کنم . ( خودم aino دارم ) گوشی خوش دستی هست . و کار کردن باهاش راحته و تاچش هم خازنی هست ( ولی فقط توی قسمت مدیا میشه از تاچ استفاده کرد ) و سرعت این گوشی هم به خاطر داشتن سیستم عامل جاوا بالا هست .
بین گوشی های لمسی هم من پیشنهاد می کنم که ویواز بگیری ( ویواز پرو نگیر ) . ویواز همه چیزش خوبه فقط مشکلش صدای کم اسپیکرش هست اگه اهل آهنگ گوش دادن از اسپیکر نیستی انتخاب خوبی هست .
سرعت s8000 jet هم به خاطر داشتن سیستم عامل جاوا از ویواز بیشتره .

faghat AMD
27-11-2010, 16:02
دلیل شما برای ویواز به خاطر این هست که 2-3 تا توی کلپش گفتن سرعتش کند هست ؟

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

اقا X2 چطوره؟ 400 تومن بدون گارانتی

ویواز که نه، ویوازپرو

دو سه نفر هم نبودن، خیلی ها شاکی هستن از سرعتش، در کل بیشتر اونهایی که این گوشیو گرفتن شاکی هستند.

سرعت فقط یکی از مشکلاتشه.

در کل خریدن گوشی سونی اریکسون با سیمبین به نظر من کار زیاد عاقلانه ای نیست. سونی اریکسون خودش بعد از این گوشی بی خیال سیمبین شده. دیگه پشتیبانی و آپدیتش هم نمی کنه.

شما مطمئن باش اگه سیمبین رو این گوشی خوب جواب داده بود سونی اریکسون همچین کاری نمی کرد.

hasanmotori
27-11-2010, 16:08
به نظر من شما ویو بگیر
گوشیشاپ میده 410 بگردی 370 80 پیدا میکنی
تو سرعت و روونی و تاچ و کیفیت صفحه و بازیهای گرافیکی از همشون یه سرو کله بالاتره

faghat AMD
27-11-2010, 18:19
ویو خیلی گوشی جالبیه، ال سی دیش که خداست واسه خودش. ولی یه ایرادی داره

اگه ویو میخری حداقل واسه یه سال فرض کن گوشیت سیستم عامل نداره. سیستم عامل این گوشی "بادا" هست که حداقل هنوز نرم افزار زیادی براش موجود نیست.

در ضمن خود سیستم عامل بادا هم معلوم نیست چیکاره هست و هنوز امتحان پس نداده.

اگه سیستم عامل برات مهمه به ویو فکر نکن. ولی غیر از این مورد گوشی خوبی به نظر میرسه.

hasanmotori
27-11-2010, 19:04
شما تعداد نرم افزارها براتون مهمه یا کاربردشون ؟
حدود 50 تا شایدم بیشتر بازی گرافیکی داره شاید در برابر آیفون هیچی نباشه ولی مهم اینه که بهترین بازیای آیفون براش هست و هر روزم بیشتر میشن ... یعنی شما الان که شروع کنی به بازی تا اینارو تموم کنی کلی بازی جدید میاد براش
برنامه هم به اندازه کافی داره
مثلاً دیکشنری آریان پور براش هست که کارو راه میندازه و کمبودی نداره
برنامه های دیگه هم همینطور
یه خوبی دیگه که داره اینه که بازیای پولیشو خیلی راحت میشه دانلود کنی و کپی کنی و رایگان استفاده کنی
به هر حال شاید در برابر اندروید و IOS کم بیاره ولی از سیمبین و ویندوز موبایل خیلی بهتره
تو رنج خودشم که اندروید بدرد بخور گیر نمیاد پس خریدش کاملاً به صرفست

bibak_fa
27-11-2010, 21:59
سلام

دوستان من یک گوشی می خوام زیر 350-60

البته بین 2 کلاس صفحه لمسی و کشویی گیر کردم
تا اونجا که خودم دیدم این گوشی ها رو در اولویت دارم برای انتخاب:20:

Vivaz Pro
Xperia X1
s8000 jet

aino
W995

البته توی نمایندگی نوکیا n85 دیدم...بد نبود ولی قیمت رو خیلی بالا می گفت..355 بدون گارانتی
من شش ماه پیش قیمت 335 تومن ازش داشتم !!...بعد از شش ماه بجای ارزونتر شدن 20 تومن گرون شده؟:19:

به جز اینها چیز خوشکل دیگه چی هست؟(شبیه اینها)
حالا نظر شما چیه ؟ با دلیل؟
پیشنهادتون رو 2 قسمت کنید یکی بین کشویی ها و یکی بین لمسی ها
به نظره من ویواز پرو و ان86 با توجه به سلیقه ای که دارین میتونن بهترین گزینه های باشن.
البته ایکس6 هم گوشیه خوبیه در صورتی که با تاچ تنها کنار بیاین ولی در صورت نیاز داشتن به کیبرد ویواز پرو یکی از بهترین گزینه ها میباشد

faghat AMD
28-11-2010, 00:25
wave که 450 هست

با نوکیا کلا حال نمی کنم:31:

نظر شما در مورد x2 چی هست ؟

ولله تا جایی که من مطالعه کردم x2 یعنی همون مشکلات قدیمی x1 در لباسی زیباتر و به روز شده. مهم ترین مشکلی که در موردش ذکر شده اینه که سی پی یوش کفاف سیستم عاملشو نمیده و کنده.

faghat AMD
28-11-2010, 00:55
دوستان نظرشون در مورد htc wildfire و سونی اریکسون x8 چیه؟
یهو رفتم تو فاز آندروید :31:

panther99
28-11-2010, 01:17
vivaz pro یا Wave به نظر من به غیر از این دو به گوشیه دیگه ای فکر نکن . یعنی وقتی یکدوم از این 2 تا رو بگیری تا 80% نظرتت رو تامین میکنه . زیبایی کارایی و خوشدستی و همچنین ارزش . این فاکتورها رو تو این دو تا گوشی به نسبت پولی که میدی خواهی دید . انخاب با خودته !! Wildefire هم گوشی خیلی خوبیه . .

ehsan_
28-11-2010, 14:25
یعنی شما معتقدید andriod و بادا از ویندوز موبایل بهتر هستن ؟

پردازنده x2
528 در حالی اکثر htc های 500-400 تومنی همین مقدار هست پردازندشون چرا اونها مشکل ندارن ؟

البته واضح هست x2 گوشی کاملی نیست چون بعد از 5 ماه از 1 میلیون قیمتش اومده زیر 400

faghat AMD
28-11-2010, 16:24
پردازنده x2
528 در حالی اکثر htc های 500-400 تومنی همین مقدار هست پردازندشون چرا اونها مشکل ندارن ؟

خوب دیگه، سرعت عملکرد که فقط به سی پی یوش نیست. به طراحی و معماری سیستم داخلی و هماهنگی با سیستم عاملش هم بستگی داره. مثل کامپیوترهای رومیزی، 100 تا فاکتور دیگه هم غیر از سی پی یو دخیل هستند.

البته واضح هست x2 گوشی کاملی نیست چون بعد از 5 ماه از 1 میلیون قیمتش اومده زیر 400

این افت قیمتی که فرمودین دقیقن همون چیزیه که سر x1 هم اومد. اتفاقن x1 و تا حدودی x2 از نظر امکانات ممکن برای یک گوشی هوشمند فوق العاده کامل هستند. ولی در عملکرد و عمر باطری و ..... ضعف نشون دادن.

یعنی شما معتقدید andriod و بادا از ویندوز موبایل بهتر هستن ؟
400

ولله من در مورد بادا زیاد اطلاعاتی ندارم.آقای حسن موتوری در مورد بادا نظرشون مثبت بود.
ولی حقیقت اینه که فعلا زیاد خبری از نرم افزاراش نیست. همین جا تو همین فروم خبری از بخش نرم افزارهای بادا نیست. شاید آینده روشنی داشته باشه ولی فعلن که....
من شخصن وضعیت اندروید رو روشن تر از ویندوز می بینم. تو مدت کمی که وارد عرصه شده بدجوری ویندوزو پشت سر گذاشته.
سیمبین هم که باهاش آشنا هستید، در این رده قیمتی سیستم عامل بدی نیست. البته فقط رو نوکیا.

نظر شخصی من اینه در این حدود قیمت اگه بخوایم یه گوشی بگیریم که خیالمون از بابت ساپورت نرم افزاریش راحت باشه بهترین انتخاب ها سیمبین و اندروید هستند.
در مورد اندروید توجه کنید که گوشی ای تهیه کنید که از حداقل رزولوشن 480×320 پيکسل پشتیبانی کنه، وگرنه در پشتیبانی از بسیاری از نرم افزارهای اندروید دچار مشکل میشین. بنابراین میشه به wildfire فکر نکرد.

من خودم مثل شما د حال تحقیق برای خرید یک گوشی تو همین رده قیمت هستم. فعلا تو گوشی های اندروید x8 و تو سیمبین ها c6 توجهمو به خودش جلب کرده.