ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اطلاعاتی در مورد دوربین مداربسته

Mahiar0
25-11-2010, 16:23
اطلاعاتی در مورد دوربین مداربسته میخواهم
16تا دوربینی با بردش بالا باشه
دیجیتال
رنگی دید در شب ومه شکن و برای جاهای رطوبتی هم خوب باشه
ضبط اتوماتیک تصاویر
و حالا موارد دیگر که باید باشه قیمت چنده کلا اطلاعات میخواهم
کسی تجربه داشته اینجا راهنمایی کنه
که برم چه مارک وم دل و... بگیرم

Sara Kia
29-11-2010, 05:42
دوست عزیز
من اطلاعات کمی دارم ولی چون دیدم چند روز از پرسش شما گذشته و کسی پاسخی نداده فکر کردم فعلا اینهارا داشته باشید تا بعد کسی بهتر و بیشترش را بگوید.
محل خریدش که در تهران لاله زار جنوبی است.
از برد بالا چیزی دستگیرم نشد اگر منظورت زوم بالاست که گران قیمت هاش زوم خوبی دارند.
اکثرا مشکلی با رطوبت هوا ندارند فقط چون شما در رشت هستید بهتره اتصالات را با روغن یا گریس چرب کنید تا دیرتر زنگ بزند.
اکثرا رنگی هستند و لی دید در شب یعنی چه؟ اگر منظورت دوربینی هست که مادون قرمز باشد , که در تاریکی مطلق هم تصویر بدهد, بسار گران قیمت هستند. و آنچه دید در شب بعضی فروشندگان تبلیغ میکنند عبارت است از چند دیود نوری که اطراف دوربین میگذارند ولی بیشتر از یکی دو متر برد ندارد.و فکر نمیکنم بجز دوربینهای مادون قرمز هیچکدام ضد مه باشد,ولی برای اینکه شب های مه آلود با همین دوربینهای معمولی دید بهتری داشته باشی باید منبع نور را پشت به دوربین و نزدیک محلی که میخواهی ببینی قرار بدهی و فکر میکنم آن دوربینهائی که دیود نوری دارند در این مورد بد تر عمل کنند چون شب مه آلود همین جلو را روشن میکنند و پشتش هیچی دیده نمیشه.
در مورد ضبط اتوماتیک هم تا آنجائی که میدانم نرم افزاری هست که به حرکت حساس است و هرگاه حرکتی در محدوده دیدش حس کند شروع به ضبط میکند.
ولی اینها هیچکدام جلو دزد را نمیگیره تا زمانی که قانون شل باشه.

farvardin_2
07-08-2011, 11:40
با سلام خدمت دوستان من با پیشنهاد دوستمون درباره ی لاله زار جنوبی چندان موافق نیستم چون اون مغازه ها
1- اکثر جنس هاشون بی نام چین هست و خودشونم اطلاعات فنی محدودی دارن

بهتره با نمایندگی ها و شرکت های خاص تری کار کنی

اما درباره ی آموزش و توضیحات کامل در خصوص دوربین های مداربسته شاید بتونی از این لینک هااستفاده کنی که توضیحات کاملی در خصوص نحوه ی پیاده سازی یه سیستم کنترلی و دوربین مداربسته توضیح داده

لینک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید