مشاهده نسخه کامل
: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒
MasterGeek
07-06-2011, 08:40
کلا خیلی با ویندوز وصل نمیشدم اما حالا که وصل شدم بعد از چند آپدیت از حالت Genuine خارج شده....(احتمالا اون بسته ی KB..1033 نصب شده...
حالا سوال من اینه با توجه به اینکه ویندوز آپدیت میشه (الانم داره اپدیت میشه) Genuine نبودن چه مشکلی پیش میاره؟ من فقط میخوام وینندوزم مثل قبل بعضی از برنامه ها رو بالا بیاره آیا این از حالت غیر اصل خارج شدن مشکلی پیش میاره؟
پ.ن: تنها تغییری که دیدم اینه که گوشه ی دسکتاپ نوشته که این نسخه اصل نیست (سری 7600) ...
SevenCity
07-06-2011, 19:47
چی شد؟
ما که کرک کردیم ویندوزم که آپدیت نشد چرا پیغام windows is not geniune اومد چقدر مارمولکه این مایکروسافت
آخرین کرک کدومه
Amirrezaajalli
07-06-2011, 20:04
چی شد؟
ما که کرک کردیم ویندوزم که آپدیت نشد چرا پیغام windows is not geniune اومد چقدر مارمولکه این مایکروسافت
آخرین کرک کدومه
نمیدونم چرا همه با کرک و آپدیت مشکل دارن!
من پارسال کرک 1.87 رو زدم تا الانم هر روز هم ویندوز هم سایر برنامه هارو آپدیت میکنم(شامل service pack1 هم میشه).تا حالا هم Geniune ویندوز نپریده!
فکر کنم آخرین کرک2یا 2.2 باشه
SevenCity
07-06-2011, 21:25
نمیدونم چرا همه با کرک و آپدیت مشکل دارن!
من پارسال کرک 1.87 رو زدم تا الانم هر روز هم ویندوز هم سایر برنامه هارو آپدیت میکنم(شامل service pack1 هم میشه).تا حالا هم Geniune ویندوز نپریده!
فکر کنم آخرین کرک2یا 2.2 باشه
اتفاقا دست هر چی کرکره درد نکنه منم مشکل چندانی ندارم فقط ویندوز آپدیت نشد اما geniune پرید هرچند 24 ساعته به نت وصلم
میدونی اینجا دو حالت داره
1- کسایی که میان لینک کرک و توضیحاتو آپلود و درج میکنن (که به هیچ عنوان مشکل ندارند)
2- کسانی که فقط مشکل دارند و میان مشکلشونو اینجا حل میکنن
اونایی که مشکل ندارند اصلا نمیان پس همه مشکل ندارند که تعدادشون ملیون ها برابر نسبت به اونایی که مشکل دارن
اینجوری گفتم که اونجوری دیگه نگی بعضی ساده لوحان برن بخاطر این مشکل ناچیز پول بریزن تو جیب مایکروسافت پول پرست
چی گفتم :31:
Amirrezaajalli
08-06-2011, 01:28
با ابن حساب فکر کنم بعضی نسخه های کرک مشکل دارن که توسط ماکروسافت شناسایی شدن که باعث میشه Geniune بپره!!!!!
چون کرک خود من قدیمیه (1.87) ولی هیچ مشکلی نداره و تمام آپدیت هارو حتی سرویس پک رو زدم و میزنم بازم Geniune نپریده!!!:27:
masood.ashoori789
08-06-2011, 02:29
بعد از نصب ویندوز ابتدا با استفاده از فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقدام به کرک ویندوز کنید .
پس از ری استارت و مشاهده نتیجه موفقیت آمیز بودن کرک ، این فایل رو اجرا کنید .
یک بار دیگه سیستم ری استارت میشه و ویندوز شما برای همیشه کرک میشه .
برای اطلاع از این موضوع روی computer کلیک راست کرده و گزینه properties رو انتخاب کنید . قسمتی تحت عنوان windows activation نباید وجود داشته باشه .
از این به بعد بدون هیچ گونه مشکلی شما می تونید به آپدیت ویندوز بپردازید .
دقت کنید که در طول مراحل کرک به هیچ وجه نباید به اینترنت متصل باشید .
موفق باشید .
MasterGeek
08-06-2011, 09:43
ویندوز من بعد از نصب خودکار اون پکیج از حالت جنیون خارج شد و مدام پیام میداد...بعد من WAT Remover رو از صفحه ی اول برداشتم که مشکل پیام و ... رو حل کرد ولی هنوز ویندوز جنیون نیست.
کرک ویندوز لودر ورژن 2.0.3 از صفحه ی اول رو برداشتم ولی وقتی دکمه هاش غیر فعالن و مثل اینکه میگه کرک قبلی باید حذف بشه اما من جائی نتونستم این کرک رو پیدا کنم....
چطوری میتونم این لودر رو فعال کنم .... اگه اینو نصب کنم ویندوز دوباره جنیون میشه؟
کسی این کیجن رو نداره ؟
این عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دارید لطفا اینجا بزارید ممنون
mohammad_e_d
09-06-2011, 09:35
بعد از نصب ویندوز ابتدا با استفاده از فایل
اقدام به کرک ویندوز کنید .
پس از ری استارت و مشاهده نتیجه موفقیت آمیز بودن کرک ، این فایل رو اجرا کنید .
یک بار دیگه سیستم ری استارت میشه و ویندوز شما برای همیشه کرک میشه .
برای اطلاع از این موضوع روی computer کلیک راست کرده و گزینه properties رو انتخاب کنید . قسمتی تحت عنوان windows activation نباید وجود داشته باشه .
از این به بعد بدون هیچ گونه مشکلی شما می تونید به آپدیت ویندوز بپردازید .
دقت کنید که در طول مراحل کرک به هیچ وجه نباید به اینترنت متصل باشید .
موفق باشید .
سلام و خسته نباشید من لپ تاپ دارم و وقتی ویندوز رو عوض میکنم ویندوز اصلی خوده لپ تاپ هستش آخرسر که کامل میریزم میپرسه ویندوز 7 اکتیو کنید اکتیو کنید در صورتی اینکه چیزی نداره آخه
از دوستان پرسیدم گفتم موقعه نصب ویندوز 7 در طی مراحلش ازت میپرسه که باید تیکش رو بزاری ولی من متوجه نشدم خواهشن شما راهنماییم کنید
و یک عکس بزارید ممنونتون میشم
Amirrezaajalli
09-06-2011, 11:08
کسی این کیجن رو نداره ؟
این عکسش
اگر دارید لطفا اینجا بزارید ممنون
این دیگه چیه؟؟؟
چرا از کرک های رایج استفاده نمیکنید؟
سلام
من با این آپدیت اخیر ویندوزم غیرفعال شده بود.
remove wat ی که گذاشته بودین رو نصب کردم.حالا کلا قسمتی که
مربوط به نمایش اطلاعات فعال سازی هست پاک شده.میخواستم ببینم
الان دیگه ویندوز فعال هست ؟ و اینکه چرا اونجا کاملا پاک شده ؟
با تشکر
MasterGeek
09-06-2011, 13:52
روی MyComputer که راست کلیک کنید باید لوگوی Genuine رو ببینید.
منم با WAT remover اون مشکل رو حل کردم ولی جنیون نشد الانم که SP1 رو نصب کردم دوباره اخطار غیر اصل بودن رو میده...
دوباره رفتم سراغ WAT Remover که پاکش کنم ولی اینبار عمل نکرد (میگه که نصب شده و هیچ دکمه ای بجز restore فعال نیست) اون ویندوز لودرها هم میگن که کرک قبلی رو unistal کن در حالیکه دیگه کرکی ندارم و اینم هیچ دکمه ایش فعال نیست....
jafarian
09-06-2011, 14:06
روی MyComputer که راست کلیک کنید باید لوگوی Genuine رو ببینید.
منم با WAT remover اون مشکل رو حل کردم ولی جنیون نشد الانم که SP1 رو نصب کردم دوباره اخطار غیر اصل بودن رو میده...
دوباره رفتم سراغ WAT Remover که پاکش کنم ولی اینبار عمل نکرد (میگه که نصب شده و هیچ دکمه ای بجز restore فعال نیست) اون ویندوز لودرها هم میگن که کرک قبلی رو unistal کن در حالیکه دیگه کرکی ندارم و اینم هیچ دکمه ایش فعال نیست....
شماابتدابه وسیله این برنامه MBR_Regenerator کرک قبلی رو کامل پاک کنید درمرحله ازآخرین کرک داخل تاپیک پایین استفاده کنید تا ویندوزتون جنیون بشه :20:
لینک دانلود MBR_Regenerator
تاپیک کرک 7
KAHAKDAM
10-06-2011, 11:37
سلام
من به تجربه خودم میبینم که هیچ برنامه ای مثل برنامه زیر خوب عمل نمیکنه!هر چی امتحان کردم هیچ کدوم عمل نکرد الا نرم افزار زیر:
واقعا عالی بود.
موفق باشین!
Amirrezaajalli
10-06-2011, 11:47
سلام
من به تجربه خودم میبینم که هیچ برنامه ای مثل برنامه زیر خوب عمل نمیکنه!هر چی امتحان کردم هیچ کدوم عمل نکرد الا نرم افزار زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا عالی بود.
موفق باشین!
ورژن چنده؟؟؟؟؟
KAHAKDAM
10-06-2011, 11:52
ورژن چنده؟؟؟؟؟
سلام
والا توی ریدمی زده Version 2.0.1
البته چندتا ورژن زده ولی این فکر میکنم باشه!!!:20:
ولی من روی هر سیستمی زدم کار کرد!:27:
Amirrezaajalli
10-06-2011, 11:58
سلام
والا توی ریدمی زده Version 2.0.1
البته چندتا ورژن زده ولی این فکر میکنم باشه!!!:20:
ولی من روی هر سیستمی زدم کار کرد!:27:
منم همین ورژن و ورژن 1.97 و 1.87 رو تو صفحات قبلی به تعدادی از دوستان معرفی کردم!
ولی گفتن که کار نمیکنه و از این حرفا!!!!!نمیدونم اشکال از کجا بوده که نمیتونستن کرک کنن.!
من ورژن 1.87 رو حداقل رو 50-60 تا کامپیوتر زدم تا حالا هم مشکلی نداشتن!:19:
KAHAKDAM
10-06-2011, 16:30
منم همین ورژن و ورژن 1.97 و 1.87 رو تو صفحات قبلی به تعدادی از دوستان معرفی کردم!
ولی گفتن که کار نمیکنه و از این حرفا!!!!!نمیدونم اشکال از کجا بوده که نمیتونستن کرک کنن.!
من ورژن 1.87 رو حداقل رو 50-60 تا کامپیوتر زدم تا حالا هم مشکلی نداشتن!:19:
به نظر من مشکل از اپدیت هستش!
منم یه زمانی چون ADSL داشتم زودبه زود اپدیت میکردم!برای همینم شد که همیشه قاط میزد و کرکش از کار میفتاد!به نظر من اپدیت هیچ نقشی توی ارتقای ویندوز نداره!حد اقل بهش رسیدم و دیدم!به جز هنگ کردن و از بین رفتن کرک که نتیجش میشد دربه در دنبال کرک باشم!
حالا که این فایل رو پیدا کردم اپدیت ویندوز رو Never کردم و خیالم راحت شد!!!
MasterGeek
11-06-2011, 09:45
پستی که آقای جعفریان دادن مشکل منو کامل حل کرد (احتمالا واسه باقی دوستان هم کار میکنه)
ولی من واسه اینکه دیگه این مشکل پیش نیاد کلا آپدیت ویندوز رو غیرفعال کردم. دلیل اینکه روی Ask me نداشتم این بود که دوبار ویندوز من از حالت Genuine خارج شد. یکی موقعی که اون پکیج KB..1033 نصب شد. و یکی وقتی سرویس پک 1 نصب شد. یعنی در واقع به نظر میاد که فقط KB..1033 نیست که این مسئله رو بررسی میکنه...
راهی هست که با خیال راحت آپدیت ویندوز رو فعال کرد؟
> بعضا به خرید یه نسخه ی قانونی هم فکر میکنم، من لایسنس ویستا رو روی لپ تاپم دارم اگه بخوام به Win7Ult آپگرید کنم مایکروسافت همه ی پولو میگیره یا خلاصه قیمتش مجوز ویستا رو کم میکنه؟
titanium_zarin
11-06-2011, 14:32
اینکه که میگید ویندوز جنیون شده و ویندوز غیرفعال شده یعنی چی؟ دقیقا چه اتفاقی برای ویندوز می افته؟
Amirrezaajalli
11-06-2011, 14:35
اینکه که میگید ویندوز جنیون شده و ویندوز غیرفعال شده یعنی چی؟ دقیقا چه اتفاقی برای ویندوز می افته؟
جنیون یعنی ویندوز کرک شده.....!!!!غیر فعال هم یعنی کرک ویندوز شناسایی و غیر فعال شده که در این صورت مجددا باید کرک بشه
MasterGeek
11-06-2011, 15:13
genuine یعنی اصیل و منظور ویندوز اصل هست.
fire_gun
11-06-2011, 15:15
سلام دوستان من حدودا 2 ماه پیش ویندوز 7 و نصب کردم
مشخصاتشم Winodows 7 ultimate servic pack 1
copyRighte 2009
بعد 1 15 روز فک کنم این درخواست کرک میداد بعد بالای ساعت میزنه build7601
کرک های زیادی رو امتحان کردم هیچ کدوم فایده نداشته
وقتی که یک کرک و نصب میکنم میزنه lویندوز سوسفول ..بعد ریست میشه ولی وین کرک نمیشه........
الان بااد چه کنم ؟
MasterGeek
11-06-2011, 15:38
منم مشکلم شبیه شما بود
از صفحه قبل پست آقای جعفریان رو دنبال کنید حل میشه
من محض اطمینان ویندوز رو از حالت آپدیت اتوماتیک خارج کردم. واسه ما که هراز چند گاهی ویندوز جدید نصب میکنیم و ویندوزمون هم پر از پچ و کرک هست به نظرم آپدیت خیلی به درد بخور نیست....
Amirrezaajalli
11-06-2011, 15:42
copyRighte 2009
وقتی که یک کرک و نصب میکنم میزنه lویندوز سوسفول ..بعد ریست میشه ولی وین کرک نمیشه........
الان بااد چه کنم ؟
با جدید ترین ورژن کرک ورژن های قبلی رو پاک کنید و آخریشو بزنید ببینید کار میکنه!
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
منم مشکلم شبیه شما بود
از صفحه قبل پست آقای جعفریان رو دنبال کنید حل میشه
من محض اطمینان ویندوز رو از حالت آپدیت اتوماتیک خارج کردم. واسه ما که هراز چند گاهی ویندوز جدید نصب میکنیم و ویندوزمون هم پر از پچ و کرک هست به نظرم آپدیت خیلی به درد بخور نیست....
پس چرا من که دائم ویندوز و برنامه هاموآپدیت میکنم تو این 1.5سال مشکلی برام پیش نیومده؟؟؟؟؟ویندوزم هم پر کرک و بازی هر چیزی که فکرشو بکنیده!
MasterGeek
11-06-2011, 16:32
نمیدونم من یه بار کرک کردم و جنیون شد تا مدتی خوب بود تا اینکه یه روز دیدم گوشه دسکتاپ زده که جنیون نیست و Build 6700 یا همیچین چیزی... دسکتاپم رو ورداشت و یه صفحه ی سیاه و ..
واسه همین میگم ارزشش رو نداره مگه اینکه بتونین با این کرک از سایت مایکروسافت validate بگیرین که من نتونستم و بیخیالش شدم...
fire_gun
11-06-2011, 16:57
copyRighte 2009
الان بااد چه کنم ؟
اقا این مشکلم حل شد فقط ladder و ک نصب کردم مطمان نیستم که این کار کرده باشه چون اون اولی و که گفتید و نصب کردم که اپدیت ا پاک شه بعد اون دیگه یه جور خودش اکتیو شد :D
الان با خیال راحت میتونم اپدیت کنم ؟؟؟؟
یا که کار خاصی بااد انجام بدم ؟؟
:11:
titanium_zarin
11-06-2011, 18:15
جنیون یعنی ویندوز کرک شده.....!!!!غیر فعال هم یعنی کرک ویندوز شناسایی و غیر فعال شده که در این صورت مجددا باید کرک بشه
خب ...من پایین سمت راست برام زده که نمیدونم چی چی ...منظورم دسکتاپمه ...
این جریانش چیه ؟؟
Amirrezaajalli
11-06-2011, 18:22
این جریانش چیه ؟؟
اگه دسکتاپتون مشکیه و پایین سمت راست نوشته BUILD 7600 و از این مزخرفات یعنی ویندوزتون اکتیو نشده و باید کرکش کنید!
Amirrezaajalli
11-06-2011, 18:29
اگه ویندوز اکتیو یا جنیون شده باشه باید وقتی روی my computer راست کلیک میکنید این شکلی شده باشه:
masood.ashoori789
11-06-2011, 20:22
یه توضیح کلی میدم واسه کسایی که پست قبلی منو نخوندن . لطفا انقدر هم با فرستادن مطالب تکراری تاپیک رو شلوغ نکنید .
ویندوزی که از مدت نصبش خیلی گذشته باشه نمیشه اکتیو کرد . بلافاصله بعد از نصب وبندوز باید کرک شه .
کرک ویندوز 7 شامل دو مرحله هست که اولین مرحله برای کرک کردن و دومین میرحله برای غیر فعال کردن اون قسمت از ویندوزه که وظیفه چک کردن اصلی یا کپی ودن ویندوز رو بر عهده داره . دوست عزیزی که فقط مرحله ی دوم رو انجام دادی. خوب کاملا مشخصه که ویندوز کزک نمیشه .
کسایی که از مدت نصب ویندوزشون یا مدتی که پیغام کپی بودن ویندوز نمایش داده میشه ؛ ابتدا ویندوز رو عوض کنند .
بعد از نصب کامل ، قبل از انجام هر کاری ، مرحله اول کرک رو انجام بدید .
لینک دانلود مرحله اول .
بعد از اتمام کار سیستم ری استارت میشه که عد از روشن شدن شما پیغامی مبتنی بر انجام درستی کار میبینید .
با وارد شدن به قسمت properties کامپیوتر از درستی انجام کار مطمئن بشید . در بعضی موارد خاص نیاز به تکرار مراحل بالا هم هست . یعنی باد دو باره این مرحله ها تکرار بشه .
حالا مرحله دوم .
لینک دانلود
این مرحله فقط و فقط بعد از مرحله اول کرک انجام بشه .
این نرم افزار برای انجام کار خودش نیاز به یک بار ری استارت کردن کامپیوتر داره .
بعد از انجام کار ویندوز شما برای همیشه کرک خواهد شد .
در انجام تمام مراحل بالا ، از زمان عوض کردن ویندوز تا آخرین مرحله کرک به هیچ وجه به اینترنت متصل نشید تا کار انجام بشه .
اگه سوالی بود در خدمتم .
Dew Drop
11-06-2011, 20:33
این جریانش چیه ؟؟
این پست رو ببینید.
Mohammad King
11-06-2011, 22:00
اگه ویندوز اکتیو یا جنیون شده باشه باید وقتی روی my computer راست کلیک میکنید این شکلی شده باشه:
اینو ببینید لطفا!!
باید چیکار کنم؟؟
سلام
دوستان عکس های با این حجم قرار ندید ریسایز کنید.
11-06-2011, 22:59
سلام
دوستان عکس های با این حجم قرار ندید ریسایز کنید.
شرمنده اینا رو نسبت به رزولیشن تصیر خودم گذاشتم بعد این ریسایز میکنم!
Mohammad King
12-06-2011, 08:51
شرمنده اینا رو نسبت به رزولیشن تصیر خودم گذاشتم بعد این ریسایز میکنم!
خواهش میکنم عزیز.
من برای دوستان دایل آپی گفتم :20::11:
الان بالاخره اکتیو کردم ویندوز رو و جنیون اومد.
الان لازم هست اون قسمت آپدیت رو ترن آن بکنم؟
kamran3dmax
12-06-2011, 18:19
آقا من که همه کرک هارو نصب کردم ریمو وات ، لودر ، داز، و ... الان هم ویندوزم اکتیو هست یعنی از قبلا هم بود اما دقیقا راس هر 2 ساعت یکبار ریسیت میشه !!!
حوصله ندارم دوباره ویندوز بریزم چون کلی برنامه روش نصب کردم
یکی بگه چکار کنم این دو ساعت یکبار ریسیت نشه ؟؟؟؟
بعد از اینکه ویندوزم رو آپ دیت کردم اینجوری شد
kamran3dmax
12-06-2011, 18:41
ضمناً به پست اول هم صد بار سر زدم اوکی ؟؟
پس هی نگو به پست اول سر بزن :2:
mehran gorji
12-06-2011, 20:04
دوستان سلام
کرک ویندوز ultimate 64 bit رو میخواستم خواهشا اگر تست کردید بزارید ممنون میشم.
آقا من که همه کرک هارو نصب کردم ریمو وات ، لودر ، داز، و ... الان هم ویندوزم اکتیو هست یعنی از قبلا هم بود اما دقیقا راس هر 2 ساعت یکبار ریسیت میشه !!!
بنده هم با این مشکل داشتم ....
فکر می کردم از دماست ولی نه...
با تعویض ویندوز اوکی شد.
masood.ashoori789
13-06-2011, 03:38
دوستان سلام
کرک ویندوز ultimate 64 bit رو میخواستم خواهشا اگر تست کردید بزارید ممنون میشم.
صفحه 54 همین تاپیک کامل توضیح دادم . کرک سیستم های 32 بیتی با 64 بیتی تفاوتی نداره . کاملا تست شده و عملیه .
---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
شما به این نکته که بلافاصله بعد از نصب ویندوز ، عملیات کرک باید انجام بشه توجه نکرده بودی . ویندوزی که یه مدت کار کرده رو دیگه نمیشه کرک کرد .
سلام
با تشکر
masood.ashoori789
13-06-2011, 12:11
سلام
با تشکر
سلام . نه اکتیو نشده . گفته بودم که اول باید مرحله ی اول انجام بشه بعد remove wat
باید ویندوز رو عوض کنی و همه ی مراحل رو به ترتیب انجام بدی . :8:
دلیل این که اطلاعات قسمت اکتیویشن حذف میشه اینه که این برنامه با دست کاری فایل های DLL و تغییرات در رجیستری ویندوز ، قسمتی از ویندوز رو که وظیفه چک کردن کپی یا اصل بودن ویندوز هست رو از کار می اندازه .
بنابراین سیستمی که کرک شده باید این کار روش انجام بشه . بدیهیه که اگه سیستم کرک نشده باشه این برنامه کار خاصی انجام نمیده . :31:
سلام . نه اکتیو نشده . گفته بودم که اول باید مرحله ی اول انجام بشه بعد remove wat
باید ویندوز رو عوض کنی و همه ی مراحل رو به ترتیب انجام بدی . :8:
دلیل این که اطلاعات قسمت اکتیویشن حذف میشه اینه که این برنامه با دست کاری فایل های DLL و تغییرات در رجیستری ویندوز ، قسمتی از ویندوز رو که وظیفه چک کردن کپی یا اصل بودن ویندوز هست رو از کار می اندازه .
بنابراین سیستمی که کرک شده باید این کار روش انجام بشه . بدیهیه که اگه سیستم کرک نشده باشه این برنامه کار خاصی انجام نمیده . :31:
والا من دقیقا طبق همون چیزایی که در پست اول نوشته شده بود رفتار کردم.
الانم نمیتونم به هیچ وجه ویندوز عوض کنم.ممنون میشم یه راه حل بدون عوض کردن ویندوز بدین.
masood.ashoori789
13-06-2011, 14:28
والا من دقیقا طبق همون چیزایی که در پست اول نوشته شده بود رفتار کردم.
الانم نمیتونم به هیچ وجه ویندوز عوض کنم.ممنون میشم یه راه حل بدون عوض کردن ویندوز بدین.
شما روی صفحه ی دسکتاپ پیغام کپی بودن ویندوز رو میبینی ؟ من فکر کردم فقط removewat رو انجام دادی . اگه این پیغام روی صفحه نیست حله دیگه .
CHEGUEVARA.
13-06-2011, 15:39
من اخرین ورژن رو دانلود و نصب کردم از کجا بفهمم که ویندوز اکتیو شده....؟؟؟
من اینترنتم در موقع نصب ویندوز و کرک وصل بود موردی که نداره....؟؟:13:
ممنون
شما روی صفحه ی دسکتاپ پیغام کپی بودن ویندوز رو میبینی ؟ من فکر کردم فقط removewat رو انجام دادی . اگه این پیغام روی صفحه نیست حله دیگه .
نه پیغام اکتیو نبودن نمیاد.
آخه اون روز که این کار رو کردم 22 روز مونده بود تا پایان تریالش.
واسه همین الان نمیدونم چه اتفاقی افتاده.و میخوام اون قسمت رو برگردونم.
masood.ashoori789
14-06-2011, 00:13
اینم آخرین بخش آموزش .... دیگه هر چی بلد بودم گفتم .
داخل قسمت search استارت ویندوز 7 این عبارت رو تایپ کنید تا یه فایل نمایش داده بشه .
slui
این نرم افزار خود ویندوز هست که وضعیت اکتیویشن ویندوز رو نمایش میده . از این طریق میتونی مطمئن شی .
یه دکمه اون بغل هست . روش نوشته تشکر . :5:
OQyanoOoOS
14-06-2011, 21:50
سلام دوستان؛
حدود یک ساله لپ تاپ خریدم که سیستم عاملش win7 هست و طبیعتا باید original باشه. تا چند هفته قبل مشکلی نداشتم ولی یکدفعه شروع کرد به پیغام دادن که: ویندوز شما genuine نیست!
تنها اشتباهی که به نظرم میرسه انجام دادم اینه که چند ماه قبل یک نفر شماره سریال ویندوز می خواست، عجله هم داشت و من شماره سریال ویندوز خودم رو بهش دادم!
حوصله کرک کردن و از کار افتادن ویندوز و ... رو ندارم! چیکار باید بکنم؟:41:
سلام دوستان..
من تازگی را رو لپتاپم win7 ultimate 64-bit sp1نصب کردم...
crack هم کردم active شد..
کجا نشون میده این crack چند روزه هست..؟
اگر بخواهم crack جدید بهش بدم قبلی را از کجا باید
پاک کنم..؟
Mohammad King
15-06-2011, 10:51
سلام دوستان..
پاک کنم..؟
سلام
start /control panel/system
اونجا هست
معمولان کرکها دائمی هستن ( اگر از کرک های پست 1 این تاپیک استفاده کردین.)
Amirrezaajalli
15-06-2011, 11:04
سلام دوستان..
پاک کنم..؟
اگه مطمئنی کرک شده بیخود دوباره کرک نکن!به ریسکش نمی ارزه!
masood.ashoori789
15-06-2011, 12:36
سلام دوستان؛
حدود یک ساله لپ تاپ خریدم که سیستم عاملش win7 هست و طبیعتا باید original باشه. تا چند هفته قبل مشکلی نداشتم ولی یکدفعه شروع کرد به پیغام دادن که: ویندوز شما genuine نیست!
تنها اشتباهی که به نظرم میرسه انجام دادم اینه که چند ماه قبل یک نفر شماره سریال ویندوز می خواست، عجله هم داشت و من شماره سریال ویندوز خودم رو بهش دادم!
حوصله کرک کردن و از کار افتادن ویندوز و ... رو ندارم! چیکار باید بکنم؟:41:
عزیز با وجود کرک های دائمی نیاز به نگرانی نیست . چه اورجینال باشه چه کپی ، وقتی کرک میشه میتونی از همه ی امکانات ویندوز استفاده کنی . شما پست های قبلیو که خودم ارسال کردم دنبال کنی روش کرک دائمیشو توضیح دادم . انجام بده . اگه سوالی بود بپرس
masood.ashoori789
15-06-2011, 12:57
سلام دوستان..
پاک کنم..؟
SLUI رو توی نوار استارت سرچ کن . یه فایل میاد . فایل رو که باز کنی وضعیت اکتیو ویندوز رو بهت میگه .
ویندوز مثل نرم افزار های دیگه یا مثل آنتی ویروس نیست که کرکش مدت دار باشه . یا کرک شده یا نشده . مسئله چند روزه بودن اینجا مطرح نمیشه .
دو صفحه قبل برنامه removeWAT رو گذاشتم . شما از این راه که اول گفتم مطمئن شو که ویندوز اکتیوه ، بعد این برنامه رو اجرا کن که دیگه خیالت راحت باشه . :31:
سلام
دوستان من از Windows.7.Loader.v2.0.3 استفاده کردم واسه کرک . ولی هر 3 4 روز 1 بار موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه و وقتی ریستارت میکنم میگه که جنیون نیست . حالا چی کار کنم ؟ اصلا همینجوری ولش کنم کرک نکنم اتفاقی میفته ؟ ویندوز عوض کنم 1 ویندوز دیگه بریزم فایده ای داره ؟
ممنون میشم کمک کنید
masood.ashoori789
16-06-2011, 14:15
سلام
دوستان من از Windows.7.Loader.v2.0.3 استفاده کردم واسه کرک . ولی هر 3 4 روز 1 بار موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه و وقتی ریستارت میکنم میگه که جنیون نیست . حالا چی کار کنم ؟ اصلا همینجوری ولش کنم کرک نکنم اتفاقی میفته ؟ ویندوز عوض کنم 1 ویندوز دیگه بریزم فایده ای داره ؟
ممنون میشم کمک کنید
اگه کرک نکنی رفته رفته امکانات ویندوز غیر فعال میشه تا اینکه بعد تموم شدن مدت تریال از کار میوفته و دیگه بالا نمیاد . شما ویندوز رو عوض کن . بعدش اون مراحلی که دو صفحه قیل گفتم رو مرحله به مرحله انجام بده . با خیال راحت از ویندوز استفاده کن . روی چن تا سیستم امتحان کردم جواب داده که بعد از عوض کردن ویندوز فقط برنامه ی removeWAT و اجرا کنی مشکلی پیش نمیاد . یعنی نیازی نیست مرحله اول انجام شه . این واسه ورژن جدیدش بود که فرار دادم . ورژن های فبلیش این کارو انجام نمیداد . :8:
دوستان دارم یه کرک جدید واسه ویندوز 7 مینویسم . هروقت تموم شد اینجا قرار میدم . :31:
shabnam1986
16-06-2011, 16:43
با توجه به این که برای استفاده از تمامی قابلیت های ویندوز 7 نیاز به نصب کرک و انواعی از فایل های Patch بوده تا بتوان از این سیستم عامل برای مدت طولانی استفاده کرد امکان از کار افتادن کرک ها قبلی نیز وجود دارد. به همین دلیل کاربرانی که این سیستم عامل فوق موفق را برگزیده اند می بایست در صورت از کار افتادن کرک ها و از بین رفتن License ها نسخه های جدیدی از کرک ها را دریافت کرده و برای فعالسازی سیستم عامل اقدام کنند.
با توجه به درخواست های مکرر کاربران مبنی بر از بین رفتن License فعالسازی برآن شدیم تا تعدادی از کرک های جدید و تست شده را برای دانلود قرار دهیم ، دقت داشته باشید که هریک از این نرم افزارها به صورت جداگانه در هاست قرار داده شده اند و می توانید پس از دریافت هریک از آن ها ابتدا لایسنس قبلی را Uninstall نموده و سپس کرک جدید را اعمال کنید.
دوستان سوالات خودشون را در این زمینه توی این تاپیک سوال کنند.
================================================== ================================================== =========
خب لازم دونستم این مطلب رو هم قرار بدم:
آپدیت kb971033 باعث از کار افتادن ویندوز ۷ می شود
مایکروسافت هر چند وقت یکبار، بعد از عرضه نسخه های جدید ویندوز خود، برای شناسایی و از کار انداختن نسخه هایی از ویندوزکه به طور غیر قانونی اکتیو شده اند و به طور رسمی از مایکروسافت خریداری نشده اند، آپدیتهایی را برروی مرکز آپدیت خود قرار می دهد که دریافت و نصب آنها بر برروی سیستم، در صورتی که ویندوز به طور قانونی تهیه نشده باشد، باعث غیر فعال شدن ویندوز می شود.
با توجه به اینکه بسیاری از کاربران بخش Windows Update را در کنترل پنل ویندوز برروی اتوماتیک قرار می دهند، لذا به هنگام اتصال به اینترنت، آخرین آپدیتها از سرور مایکروسافت دریافت و بدون اطلاع کاربر برروی ویندوز نصب می شود که در صورتی که آپدیت موردنظر هم در میان آنها باشد باعث از کار افتادن ویندوز خواهد شد.
اکنون نیز که چند ماه از عرضه ویندوز ۷ گذشته است مایکروسافت آپدیت جدیدی تحت عنوان KB971033 عرضه کرده است که با نصب آن برروی سیستم ممکن است اکتیویشن ویندوز از کار بیفتد و ویندوز حالت Geniune را از دست بدهد.
راه حلها :
آپدیت KB971033 هنوز نصب نشده است :
۱-بهترین راه حل این است که در Control Panel > Windows Update در منوی سمت چپ برروی Change setting کلیک نمایید و گزینه Install update automatically (recommended) را برروی Check for updates but let me choose whether to Download and install them. تنظیم نمایید.این گزینه باعث می شود ویندوز برای دریافت و نصب آپدیتها از شما اجازه بگیرد و شما می توانید انتخاب نمایید کدام یک از آپدیتها را نصب نمایید و کدام یک را نصب ننمایید.
هر چند توصیه ما این است که این گزینه را به طور کل برروی Never check for updates تنظیم نمایید تا اصولا آپدیتهای ویندوز نصب نشود.
۲-بعد از اینکه ویندوز به سایت مایکروسافت متصل شد و لیست آپدیتها را به شما نشان داد تیک جلوی اپدیت شماره KB971033 را بردارید تا نصب نشود.
آپدیت KB971033 نصب شده ولی ویندوز هنوز از کار نیفتاده است :
شما آدم خوش شانسی هستید ولی ممکن است تا یکی دوروز آینده اکتیویشن از کار بیفتد که در این صورت از روش مرحله بعد استفاده نمایید.
آپدیت KB971033 نصب شده و ویندوز از کار افتاده است :
این بدترین اتفاق ممکن است ولی از یکی از لینکهای زیر فایل RemoveWAT را دانلود نمایید و آنرا اجرا نمایید و دکمه RemoveWat را بزنید تا این مشکل حل شود.
برای از بین بردن آپدیت غیر فعال کننده ی ویندوز7:»»
Remove Wat:دوستانی که بعد از آپدیت ویندوز 7 ویندوزشون غیر فعال شده از این برنامه استفاده کنند:
RemoveWATv2.2.6.0.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
================================================== =========================================
دانلود پچ اکتیو سایز ویندوز7:»»
دقت داشته باشید که 3 کرک از یک شرکت هستند فقط کرکهای آخر جدید تر هست. می توانید تنظیمات مختلف را در کرک کردن اعمال کنید. براي استفاده از كرك جديد حتما با استفاده از كرك قبلي اقدام به حذف كردن كرك نماييد و سپس كرك جديد را نصب نماييد.
قابليت قعالسازي و پشتيباني از ويندوزهاي:
Windows 7 Ultimate
Windows 7 Professional
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Starter
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Business
Windows Vista Business N
Windows Vista Home Premium
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Starter
Windows Server 2008 R2: Enterprise
Windows Server 2008 R2: Standard
Windows Server 2008 R2: Foundation
Windows Server 2008: Enterprise
Windows Server 2008: Standard
Windows Server 2008: Foundation
Windows Small Business Server 2008
طریقه استفاده: کرک را دانلود کنید سپس پس از دانلود با کیک راست روی کرک و گزینه Run As Admin اجراش کنید سپس وقتی کرک اجرا شد 2 گزینه به نام های Install و Uninstall وجود داره ابتدا گزینه ی Uninstall را زده .....صبر کنید پیغامی مبنی بر Restart کامپیوتر ظاهر شود سپس کامپیوتر Restart میشود سپس دوباره پس از بالا اومدن کامپیوتر کرک را اجرا کنید و گزینه Install را بزنید صبر کنید پیغامی مبنی بر Restart کامپیتر ظاهر شود سپس کامپیوتر Restart میشود و پس از بالا اومدن کامپیوتر ویندوز شما اکتیو شده است.
***نکته***:3 کرکی که پیوست شده مال یک شرکت هستند فقط کرکهای آخر جدید تره. میتوانید از هر کدام که خواستید استفاده کنید.نسخه هر کرک نوشته شده.
پسورد: p30world
آپدیت شد.
آخرین ورژن کرکها:
میشه کمک کنین؟
هیچ کودوم از این دو برنامه جواب نمیده
mansourfcb
16-06-2011, 16:46
اگه فایل KB971033 نصب بشه چه اتفاقی میافته؟
آخه چند روز پیش ویندوز من دیگه بالا نمیومد. مجبور شدم دوباره ویندوز رو نصب کنم. میخواستم بدونم مربوط به آپدیت میشه یا مشکل از جای دیگه ایی بوده
چرا کسی جواب سوال منو نداد؟
amirbrad
16-06-2011, 16:56
چرا کسی جواب سوال منو نداد؟
اگر این آپدیتو نصب کنید میکروسافت متوجه میشه که ویندوز قلابیه البته اگر ویندوزتون قلابی نباشه و چند ردوز بهتون مهلت میده تا اصلشو بریز که میتونید برای قانونی کردن ویندوزتون از پست اول استفاده کنید. خرابیه ویندوزتون مربوط به خیلی چیزا میباشه از جمله ویروسی بودن یا...اگر geniue ویندوزتون از بین رفت یعنی مال این بوده.
masood.ashoori789
16-06-2011, 21:15
میشه کمک کنین؟
هیچ کودوم از این دو برنامه جواب نمیده
از این برنامه استفاده کن . فقط کافیه اجراش کنی و سیستم ری استارت شه . به همین سادگی . :31:
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
سلام
ممنون میشم کمک کنید
شما اول با استفاده از همین برنامه ی Windows.7.Loader.v2.0.3 فایل پچ رو پاک کن . بعد این برنامه رو یک بار اجرا کن و سیستم ری استارت میشه .
shabnam1986
16-06-2011, 23:28
از این برنامه استفاده کن . فقط کافیه اجراش کنی و سیستم ری استارت شه . به همین سادگی . :31:
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
شما اول با استفاده از همین برنامه ی Windows.7.Loader.v2.0.3 فایل پچ رو پاک کن . بعد این برنامه رو یک بار اجرا کن و سیستم ری استارت میشه .
ممنون اما این که همون برنامه remove wat هست که اثر نکرد...
jafarian
17-06-2011, 08:10
شمااین تاپیک بخونید مشکلتون به احتمال زیاد حل میشه:20:
لینک
masood.ashoori789
18-06-2011, 12:24
کسایی که از برنامه removeWAT نتیجه نگرفتن ، یک بار دیگه همین برنامه رو اجرا کنند . بعد که ری استارت شد ( کرک پاک شد ) ، دوباره removeWAT رو باز کنید و به ارور هایی که میده توجه نکنید . کرک میشه . کاملا تست شده و جواب میده . به هیچ وجه ویندوز رو آپ دیت نکنید . :31:
موفق باشید . :8:
saghar14sahba
18-06-2011, 23:46
ویندوز من ظاهرا قانونی شده اما هنوز صفحه دسکتاپم سیاهه و سمت راست پایین پیغام غیرقانونی بودن ویندوز هست باید چه کار کنم؟
مرسی از مطالب مفیدتون
hassan232
19-06-2011, 06:30
سلام
من چند وقت پیش ویندوز رو با یه کرک جدید که از جایی غیر از این انجمن گرفتم کرک کردم، ولی از اون به بعد بیشتر برنامه های نصبشده روی ویندوز وسط کار یه دفعه پیغام crash میده و بسته میشه. واقعا کلافه شدم.
یکی گفت ممکنه از کرکت باشه، رفتم هرسه کرک پست اول این تاپیک رو گرفتم اما موقع اجرای هر سه تا کرک، گزینه های uninstal و instal غیر فعاله.
اگه کسی اطلاعی داره بی زحمت کمک کنه.
ممنون
jafarian
19-06-2011, 06:35
سلام
من چند وقت پیش ویندوز رو با یه کرک جدید که از جایی غیر از این انجمن گرفتم کرک کردم، ولی از اون به بعد بیشتر برنامه های نصبشده روی ویندوز وسط کار یه دفعه پیغام crash میده و بسته میشه. واقعا کلافه شدم.
یکی گفت ممکنه از کرکت باشه، رفتم هرسه کرک پست اول این تاپیک رو گرفتم اما موقع اجرای هر سه تا کرک، گزینه های uninstal و instal غیر فعاله.
اگه کسی اطلاعی داره بی زحمت کمک کنه.
ممنون
شماابتدابه وسیله این برنامه MBR_Regenerator کرک قبلی رو کامل پاک کنید درمرحله ازآخرین کرک داخل تاپیک پایین استفاده کنید تا ویندوزتون جنیون بشه:20:
لینک دانلود MBR_Regenerator
تاپیک کرک 7
hassan232
19-06-2011, 07:09
سلام
آقای jafarian، دستتون درد نکنه، از MBR_Regenerator استفاده کردم وبه نظر می رسه که ویندوز geniun شده.
آیا نیازی به کرک بعدی که گفتین هست؟
jafarian
19-06-2011, 07:36
سلام
آقای jafarian، دستتون درد نکنه، از MBR_Regenerator استفاده کردم وبه نظر می رسه که ویندوز geniun شده.
آیا نیازی به کرک بعدی که گفتین هست؟
این برنامه ای که شما استفاده کردین فقط کرک پاک میکنه یا همون آنیستال شما باید ازکرک داخل اون تاپیک که آدرسش گذاشتم برای جنیون کردن استفاده کنید.
دوستان من کامپیوترم روشن کردم قبل از بالا اومدن این اخطار و میده
صفحه دکستاپ هم کلا سیاه شده
قبلا از ریمو و اکتیو استفاده می کردم درست میشد ولی الان نمیشه !!!!!!!!!
jafarian
19-06-2011, 21:13
دوستان من کامپیوترم روشن کردم قبل از بالا اومدن این اخطار و میده
صفحه دکستاپ هم کلا سیاه شده
قبلا از ریمو و اکتیو استفاده می کردم درست میشد ولی الان نمیشه !!!!!!!!!
این پست بخونیدبه احتمال خیلی زیاد مشکلتون برطرف بشه:20:
لینک
این پست بخونیدبه احتمال خیلی زیاد مشکلتون برطرف بشه:20:
لینک
دانلود نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!
من زمانی که میخوام ویندوز 7 نصب کنم در قسمت Expanding windows files این ارور رو میده
windows cannot install required files . make sure all files required for installation are available ,and restart the installation. error code : 0*8007045D
چندین بار سعی کردم همین ارورو تکرار میکنه
نمیدم باید چی کار کنم کمک کنید لطفا:41:
من چیکار کنم ویندوزم غیر قانونی شده !!!!!!!!!!!!!!!!!
این باره دومه که اینطوری میشه
بعد از نصب ویندوز نور صفحه معمولی و درسته اما زمانی که ویندوز آپدیت میشه نور صفحه خیلی کم میشه ،خیلی .البته قبل از بالا اومدنه ویندوز هم درسته زمانی که ویندوز بالا میاد اینطوری میشه
باید چی کارش کنم ؟؟؟!:18:
SAJAD DP
22-06-2011, 19:50
برا منم امروز از اکتیو در اومد
الان اون فایل RemoveWATv2.2.6.0.zip رو استفاده کنم یا یکی از کرک ها؟
این هم اطلاعاتی که پوشه صفحه نوشته:
masood.ashoori789
23-06-2011, 00:31
دوستان ویندوز قدیمی رو نمیشه کرک کرد ، این 100 بار . من موندم شما ها واسه چی ویندوزتون رو آپ دیت میکنید آخه ؟
ویندوز بلافاصله بعد از نصب باید کرک شه . بعدش removeWAT رو اجرا کنید . و از آپ دیت کردن ویندوزتون خودداری کنید . این روش رو شاید بالای 1000 بار انجام دادم و هنوز هم کار میکنم . توضیحات کامل هم اینجا دادم .
siamak5561
27-06-2011, 02:50
من ویندوز7 ,sp1 نسخه Enterprise رو نصب کردم، از چه فایلی برای اکتیو شدنش استفاده کنم؟
سلام
کرک 7 واسه لپ تاپ با PC فرق میکنه یا نه؟؟
Mohammad King
27-06-2011, 21:07
سلام
کرک 7 واسه لپ تاپ با PC فرق میکنه یا نه؟؟
سلام
فرقی نمیکنه.
masood.ashoori789
29-06-2011, 00:11
من ویندوز7 ,sp1 نسخه Enterprise رو نصب کردم، از چه فایلی برای اکتیو شدنش استفاده کنم؟
نسخه یا سرویس پک ویندوز هیچ تاثیری در کار کرک نداره . شما از همین برنامه ها که در صفحه های قبل هست میتونی استفاده کنی .
Mohammad King
29-06-2011, 09:02
سلام
صفحه اول همین تاپیک 3 تا کرک معرفی شده
شما از آخرین استفاده کنید طبق توضیحات صفحه اول
madadnoki
30-06-2011, 01:10
من ویندوزم update شده تبدیل به sp1 شده و از حالت کرک شده خارج شده چی کار کنم؟؟؟
از نرم افزار های RemoveWAT و Windows Loader 2.0.3 Final By Daz هم استفاده کردم ....جواب نگرفتم
SONY1983
30-06-2011, 11:32
سلام ویندوز سونم تا دیروز خوب بالا میمومد اما آلان 20 دقیقه طول میکشه بالا بیاد هیچ برنامه ای هم نصب نکردم وقتی بالا میاد خیلی خوب کار میکنه و اصلا سرعت کند نیست درایو سی هم جا پر نیست ممنون میشم از راهنماییتون .
اگه بخوام ریسورت کنم باید چجوری اینکار بکنم تو اکسسوری که ریسورت نیست.؟
دیسک دیفزگ هم کار نمیکنه!!
jafarian
30-06-2011, 14:11
سلام ویندوز سونم تا دیروز خوب بالا میمومد اما آلان 20 دقیقه طول میکشه بالا بیاد هیچ برنامه ای هم نصب نکردم وقتی بالا میاد خیلی خوب کار میکنه و اصلا سرعت کند نیست درایو سی هم جا پر نیست ممنون میشم از راهنماییتون .
اگه بخوام ریسورت کنم باید چجوری اینکار بکنم تو اکسسوری که ریسورت نیست.؟
دیسک دیفزگ هم کار نمیکنه!!
اگربخواین سیستم رو restore کنید باید منوی استارت باز کنید داخل قسمت سرچش همین فرمان restore رو تایپ کنیدبعدش گزینه system and restore روانتخاب کنید واسه دیفرگ هارد هم ازبرنامه Defraggler میتونید استفاده کنید :20:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
من ویندوزم update شده تبدیل به sp1 شده و از حالت کرک شده خارج شده چی کار کنم؟؟؟
از نرم افزار های RemoveWAT و Windows Loader 2.0.3 Final By Daz هم استفاده کردم ....جواب نگرفتم
این تاپیک بخونید مشکلتون حل میشه به احتمال زیاد:20:
لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من موقع اجرا این ارور رو میده
درست شد.
درایو oem رو فرمت کردم
من دانلودش کردم و run as admin رو زدم ولی گزینه ی un\install غیر فعالند
Mohammad King
04-07-2011, 10:31
سلام
کرک پست اول آپدیت شد
ورژن 2.4 اضافه شد
Mohammad King
04-07-2011, 13:51
من دانلودش کردم و run as admin رو زدم ولی گزینه ی un\install غیر فعالند
از نسخه 2.4 استفاده کنید ببینید جواب میده؟
سلام ویندوز من باز مشکل قانونی پیدا کرده تورو خدا کمک دسکتاپم سیا شده
سلام ویندوز من باز مشکل قانونی پیدا کرده تورو خدا کمک دسکتاپم سیا شده
از لودر های پست اول استفاده کنید
دوستان من اول Remove WAT رو نصب کردم. بعد کرک رو نصب کردم
ولی هنوز هم ویندوز ریست میشه و پیغام END_OF_NT_REVELOUTION_PERIOD رو نشون میده
اپدیتی که در صفحه ی اول گفته شده رو هم پاک کردم. نمیدونم درست شده یا نه
چطوری میشه بدون پاک کردن ویندوز درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
jafarian
05-07-2011, 13:26
دوستان من اول Remove WAT رو نصب کردم. بعد کرک رو نصب کردم
ولی هنوز هم ویندوز ریست میشه و پیغام END_OF_NT_REVELOUTION_PERIOD رو نشون میده
اپدیتی که در صفحه ی اول گفته شده رو هم پاک کردم. نمیدونم درست شده یا نه
چطوری میشه بدون پاک کردن ویندوز درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تاپیک بخونید:20:
لینک
الان ویندوز از حالت Genuine در اومد
ولی کرک کار نمیکنه و دوباره اکتیو نمیشه!!!!
حالا چیکار کنم؟؟؟؟
با اینکه لاسنسی نصب نیست بازم کامپیوترم ریست میده و همون پیغام و میده
یکی کمک کنه خواهشا
سلام
من چند وقته که یه لب تاپ خریدم که لایسنس WIN 7 Home Permium رو داره میخواستم ببینم از کجا میتونم ویندوز Home Permium که با اخرین اپدیت ها باشه و کرک هم نشده باشه رو بریزم بعد با این لایسنس اورجینالش کنم...........................
سلام
من چند وقته که یه لب تاپ خریدم که لایسنس WIN 7 Home Permium رو داره میخواستم ببینم از کجا میتونم ویندوز Home Permium که با اخرین اپدیت ها باشه و کرک هم نشده باشه رو بریزم بعد با این لایسنس اورجینالش کنم...........................
شما اگه ویندوزت اورجینال هستش میتونید با خود ویندوز بدون مشکل اپدیت کنید...
ویندوزم اینطوری شد چیکار کنم::41:
Mohammad King
06-07-2011, 21:44
ویندوزم اینطوری شد چیکار کنم::41:
سلام
عکس مشخص نیست.
باز نمیشه.
شما اگه ویندوزت اورجینال هستش میتونید با خود ویندوز بدون مشکل اپدیت کنید...
اپدیت که مشکلی ندارم ............
این ویندوز لپ تاپم با یه مشت برنامه اشغال و گمنام همراهه من میخواستم کل هارد رو فرمت کنم و ویندوز تنها و خام
روش بریزم......
حالا می خوام ویندوز دستکاری نشده (مشابه اورجینال) رو دانلود کنم بعد با لایسنس اورجینالش کنم که نمی دونم از کجا باید ویندوز اورجینال دانلود کنم؟
دوستان من میخواستم نسخه Enterprise وین 7 رو دان کنم بخاطر نحوه Active شدنش که فقط با یه کد انجام میشه مثل xp
حالا مایکروسافت راحت میتونه بفهمه که من از کدی که قبلا استفاده شده ، استفاده میکنم (و چه جوری میفهمه)
برای این میخواهم نسخه Enterprise رو دان کنم چون فکر میکنم مشکل کم تر داره (کرش ، صفحه آبی و...) برای این که کرک نشده :31:
حالا این فکر من درسته :20:
Dreamland
07-07-2011, 01:17
فعال ساز Windows 7 Enterprise
دریم جون دست درست اما جواب من چی شده :19:
این ویندوز لپ تاپم با یه مشت برنامه اشغال و گمنام همراهه من میخواستم کل هارد رو فرمت کنم و ویندوز تنها و خام
روش بریزم......
حالا می خوام ویندوز دستکاری نشده (مشابه اورجینال) رو دانلود کنم بعد با لایسنس اورجینالش کنم که نمی دونم از کجا باید ویندوز اورجینال دانلود کنم؟
اون برنامه ها برای لپ تاپته و استفاده میشه...
من اگر جای شما بودم به خاطر چند تا برنامه ، ویندوز اصل رو پاک نمیکردم !!!
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
یکی به من کمک کنه!!
من با این کرک ها نمیتونم ویندوز رو اکتیو کنم!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
masood.ashoori789
08-07-2011, 12:04
اکتیو کنید و حالشو ببرید :دی
masood.ashoori789
08-07-2011, 12:12
روش بریزم......
این یه مشت برنامه گم نام که میگی واسه خود لپ تاپه . امکانات لپ تاپ همه به وجود این برنامه ها وابستست . توصیه میکنم این کارو نکنی .
peyman_nn
08-07-2011, 16:26
ممنون میشم بگین کار این لودرها چطوری هستش ؟؟
ویندوز من سر 2 ساعت ریستارت میشه و بنا به نظر دوستان ایراد از کرک بوده
ایا با این کرک میشه حلش کرد یا باید دوباره ویندوز نصب کنم و اون وقت حل میشه
نسخه ی جدیدش رو اجرا کردم و بعد از مدتی گفت تموم شده و ویندوز پچ یا همون کرک شده . ولی من باز هم همین مشکل رو دارم
و سیستم بعد از 2 ساعت ریستارد میشه
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید چون از پست های قبلی هیچی حالی نمیشم
masood.ashoori789
08-07-2011, 23:49
ممنون میشم بگین کار این لودرها چطوری هستش ؟؟
ویندوز من سر 2 ساعت ریستارت میشه و بنا به نظر دوستان ایراد از کرک بوده
ایا با این کرک میشه حلش کرد یا باید دوباره ویندوز نصب کنم و اون وقت حل میشه
نسخه ی جدیدش رو اجرا کردم و بعد از مدتی گفت تموم شده و ویندوز پچ یا همون کرک شده . ولی من باز هم همین مشکل رو دارم
و سیستم بعد از 2 ساعت ریستارد میشه
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید چون از پست های قبلی هیچی حالی نمیشم
عزیز همچین ییهو ریست میشه ؟ این مشکل کرک نیست و شما بهتره فن CPU رو چک کنی. بعد پاور رو . برای چک کردن کرک هم به properties از راست کلیک روی computer و در پایین ترین قسمت مطمئن شو که این کار انجام شده یا نه . از کرکی که چن تا پست بالاتر فرستادم استفاده کن . خیلی آسون و عملیه . موفق باشی .
SaeedEminem2
09-07-2011, 03:14
اکتیو کنید و حالشو ببرید :دی
هیچ کدوم از کرک های اینجا کار نکرد
البته اینی که شما گذاشتی رو خودم داشتم کرک می کنه اما وقت روشن شدن لپ تاپ حدود 40 ثانیه همون اول مکث می کنه
اون 3 تایی هم که در اولین پست اومده هیچ کدوم کار نکرد
REZAt1980
09-07-2011, 09:05
اين روشي كه در پست اول توضيح داده شده، آيا براي لپتاب هم جواب ميده؟
من آخري رو دانلود كردم، اما اجرا نكرد. و گفت ساپورت نميشه... .
REZAt1980
09-07-2011, 10:06
اي بابا.
لپتابم ديگه ويندوز بالا نمياره.
از اين روش استفاده كردم:
چي كار كنم اين رو؟
peyman_nn
09-07-2011, 16:50
عزیز همچین ییهو ریست میشه ؟ این مشکل کرک نیست و شما بهتره فن CPU رو چک کنی. بعد پاور رو . برای چک کردن کرک هم به properties از راست کلیک روی computer و در پایین ترین قسمت مطمئن شو که این کار انجام شده یا نه . از کرکی که چن تا پست بالاتر فرستادم استفاده کن . خیلی آسون و عملیه . موفق باشی .
نه نه
ممنونم
اینا رو بلدم
سر 2 ساعت خاموش میشه ، دقیق سر 2 ساعت
دوستان باالتفاق ( درست نوشتم ؟ ) گفتن کرک ویندوزه
peyman_nn
10-07-2011, 09:52
ممنون میشم راهنماییم کنید
من هر چند وقت یک بار یک لودر یا یک کرک جدید رو اجرا میکنم که شما اینجا کیذارید
بعد ریستارت میشه ولی باز هم همون اش و همون کاسه هستش و سیستم بعد از 2 ساعت ریستارت میشه
K.N.I.G.H.T
10-07-2011, 22:09
سلام
احتیاج به کرک Windows 7 Enterprise نسخه 64 بیتی دارم
ممنون
دوستان من میخواستم نسخه Enterprise وین 7 رو دان کنم بخاطر نحوه Active شدنش که فقط با یه کد انجام میشه مثل xp
حالا مایکروسافت راحت میتونه بفهمه که من از کدی که قبلا استفاده شده ، استفاده میکنم (و چه جوری میفهمه)
برای این میخواهم نسخه Enterprise رو دان کنم چون فکر میکنم مشکل کم تر داره (کرش ، صفحه آبی و...) برای این که کرک نشده :31:
حالا این فکر من درسته :20:
یعنی هیچ کس جوابی برای من نداره :18::19:
K.N.I.G.H.T
11-07-2011, 13:48
سلام
احتیاج به کرک Windows 7 Enterprise نسخه 64 بیتی دارم
ممنون
دوستان ممنون میشم جواب بدید
تا یه روز دیگه ویندوزم غیر فعال میشه
berendji
12-07-2011, 00:49
شماابتدابه وسیله این برنامه MBR_Regenerator کرک قبلی رو کامل پاک کنید درمرحله ازآخرین کرک داخل تاپیک پایین استفاده کنید تا ویندوزتون جنیون بشه
[
واقعا ممنون دوست عزیز بعد از ده تا برنامه مشکل مارو حل کردی خدا بچه هاتو برات نگه داره
masood.ashoori789
12-07-2011, 00:57
دوستان ممنون میشم جواب بدید
تا یه روز دیگه ویندوزم غیر فعال میشه
عزیز شما یه کم وقت بذاری چن صفحه قبل ترو هم نگاه بندازی جوابتو زود تر میگیری . اکثر اکتیو ها فرق نمیکنن . شما چرا از interprise استفاده میکنی ؟ ultimate چشه ؟
kamran3dmax
12-07-2011, 08:39
ممنون میشم راهنماییم کنید
من هر چند وقت یک بار یک لودر یا یک کرک جدید رو اجرا میکنم که شما اینجا کیذارید
بعد ریستارت میشه ولی باز هم همون اش و همون کاسه هستش و سیستم بعد از 2 ساعت ریستارت میشه
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و 1 سال هست که دارم تو این تایپک این مشکل رو میگم اما یه آدم با سواد پیدا نمیشه که جواب بده همه راه ها هم رفتم هر کرکی هم که بگید نصب کردم و پاک کردم اما بازم درست نشده ویندوز هم نمیتونم دوباره بریزم آخه برنامه های زیادی دارم رو این ویندوز اما دیگه عادت کردم سر این دو ساعت که خاموش میشه !!! شما هم بسوزو بساز آخه هیچکس سوادش اینقدر نمیشه که بتونه این مشکل رو حل کنه !! :19:
underworld
12-07-2011, 15:30
سلام
من ویندوزم همراه با نصبش خودش آکتیو شده بالا میومد و نیازی به سریال و کرک نداشت
یه مدتی آپدیتش کردم و بعدش Genuine از بین رفت
اولین پست این تاپیک رو خوندم ولی این برنامه RemoveWAT رو که گذاشته شده رو نمیتونم دانلود کنم بعد از یه چند درصد دانلود شدن دیگه ادامه نمیده . . میتونین یه لینک برای این نرم افزار بدین؟
jafarian
12-07-2011, 15:38
سلام
من ویندوزم همراه با نصبش خودش آکتیو شده بالا میومد و نیازی به سریال و کرک نداشت
یه مدتی آپدیتش کردم و بعدش Genuine از بین رفت
اولین پست این تاپیک رو خوندم ولی این برنامه RemoveWAT رو که گذاشته شده رو نمیتونم دانلود کنم بعد از یه چند درصد دانلود شدن دیگه ادامه نمیده . . میتونین یه لینک برای این نرم افزار بدین؟
این لینک تست کنید:20:
لینک
با سلام
کسی اینجا پیدا می شه ویندوز 7 بدون کرک و اکتیو کردن
داشته باشه من خریدارم ( یعنی نیازی به فعال کردن ویندوز نباشه)
با تشکر
Mohammad King
13-07-2011, 16:35
با سلام
کسی اینجا پیدا می شه ویندوز 7 بدون کرک و اکتیو کردن
داشته باشه من خریدارم ( یعنی نیازی به فعال کردن ویندوز نباشه)
با تشکر
سلام
ویندوز اورجینال خریداری کنید.
+
بعضی ویندوزها موقع نصب کرک روشون روت هست.
shahpoor22000s
15-07-2011, 18:40
سلام
من kb971033 رو کلیک راست کردم وگزینه hide رو زدم حالا دیکه نمیتونم برش گردونم میترسم دانلود شه ونصب بشه شما میدونید این خرابکاری رو چطور میشه درست کرد؟
مرسی
سلام
من kb971033 رو کلیک راست کردم وگزینه hide رو زدم حالا دیکه نمیتونم برش گردونم میترسم دانلود شه ونصب بشه شما میدونید این خرابکاری رو چطور میشه درست کرد؟
مرسی
در صفحه ویندوز ابدیت در کنار صفحه گزینه restore hidden update را کلیک کن
با سلام
اگه امکان داره کرک windows 7 sp1 ultimate رو برام بذارید ممنون می شم
با تشکر
shahpoor22000s
15-07-2011, 22:45
سلام
دوست عزیز تو صفحه اول همیشه اخرین ورژن کرک گذاشته میشه .والبته مرتب به روز میشه .
masood.ashoori789
15-07-2011, 23:18
با سلام
اگه امکان داره کرک windows 7 sp1 ultimate رو برام بذارید ممنون می شم
با تشکر
بابا یه کم زحمت به خودتون بدید چن صفحه برید عقب تر . پیدا میشه . از اینجا دانلود کن .
sajjad044
16-07-2011, 14:31
موقعی که من ویندوز سون خودمو خریدم رو جعبه اش نوشته بود نسخه جنیون .موقعی که نصبش کردم سکوریتی سنتر و ویندوزآپدیت کار نمی کرد.
نمیدونم مشکل چیه عکسش هم اینه:
masood.ashoori789
16-07-2011, 17:25
موقعی که من ویندوز سون خودمو خریدم رو جعبه اش نوشته بود نسخه جنیون .موقعی که نصبش کردم سکوریتی سنتر و ویندوزآپدیت کار نمی کرد.
نمیدونم مشکل چیه عکسش هم اینه:
شما کلا ویندوز رو نباید آپدیت کنی . چه کرک سر خود باشه . چه کرک دستی . احتمال داره اون شرکتی که خریدی خودش آپدیت رو غیر فعال کرده باشه .
سلام دوستان:20:
راستش من الآن 6-7 ساله xp استفاده میکنم وحسابی خو گرفتم باهاش ولی جدیدا خیلی بازی درمیاره میره رو اعصاب! چند بارهم7 نصب کردم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد! خیلی پروسس داره! حتی اگه بهینه هم بشه بازم زیاد حافظه میگیره..سیستمم پنتیوم4 هست:31: ولی خیلی دوست دارم مثل xp یا بیشتر باهاش انس بگیرم:10:
چندتا مشکلم درام تو 7 هر چند واسه شما ابتدایی هست : موقع اتصال به اینترنت یهو قطع میشه اینترنت!
آیکون اینترنت مثل xp واضح نیست! ( منظورم آیکون تاسکباره..معلوم نیست متصله یانه. اون دو تا مانیتور معروف رو چه جوری بیارمش؟) لطف کنید بگید چه پروسسهایی غیر ضروری هست که بشه غیر فعالش کرد؟ که مثلا ویندوز فقط تا 300% حافظه رو بگیره . کلا هر چی راه واسه راحت تر شدن و سرعتی شدن و زیبا شدن به شرط بهینه بودن هست بهم بگید:11:
من نسخه interprice رو دارم که نمیدونم فعلا ورژنش چند هست اگه میشه بهم کمک کنید چه جوری اکتیوش کنم..ممنون:11: ( خواهشا همینجا جواب من رو بدید..باز عذر میخوام اگه پست رو جای اشتباه نوشتم:11:)
masood.ashoori789
17-07-2011, 00:49
سلام دوستان:20:
راستش من الآن 6-7 ساله xp استفاده میکنم وحسابی خو گرفتم باهاش ولی جدیدا خیلی بازی درمیاره میره رو اعصاب! چند بارهم7 نصب کردم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد! خیلی پروسس داره! حتی اگه بهینه هم بشه بازم زیاد حافظه میگیره..سیستمم پنتیوم4 هست:31: ولی خیلی دوست دارم مثل xp یا بیشتر باهاش انس بگیرم:10:
چندتا مشکلم درام تو 7 هر چند واسه شما ابتدایی هست : موقع اتصال به اینترنت یهو قطع میشه اینترنت!
آیکون اینترنت مثل xp واضح نیست! ( منظورم آیکون تاسکباره..معلوم نیست متصله یانه. اون دو تا مانیتور معروف رو چه جوری بیارمش؟) لطف کنید بگید چه پروسسهایی غیر ضروری هست که بشه غیر فعالش کرد؟ که مثلا ویندوز فقط تا 300% حافظه رو بگیره . کلا هر چی راه واسه راحت تر شدن و سرعتی شدن و زیبا شدن به شرط بهینه بودن هست بهم بگید:11:
من نسخه interprice رو دارم که نمیدونم فعلا ورژنش چند هست اگه میشه بهم کمک کنید چه جوری اکتیوش کنم..ممنون:11: ( خواهشا همینجا جواب من رو بدید..باز عذر میخوام اگه پست رو جای اشتباه نوشتم:11:)
خوب اول جواب سوال آخرتو میدم که به تاپیک مربوط بشه . نسخه ی enterprise برای شبکه های چند کاربره هست و امکان کرکش وجود نداره . از نظر امکانات هم هیچ چیزی از ultimate کم نداره . شما نسخه ی ultimate رو نصب کن . با فایل هایی که توی همین تاپیک گذاشته شده کرکش کن . حالشو ببر :5:
قطع شدن اینترنت که مسئله ی مهمی نیست . بعضی وقتا پیش میاد :دی هر چن وقت قط میشه ؟
آیکون اینترنت وقتی وصل نباشی یه علامت خطر زرد رنگ میاد روش . و وقتی وصلی هیچی نیست . همون عکس مانیتوره . اگه هم در حین وصل شدن باشی یه دایره آبی میچرخه . وقتی هم که کلا کابل شبکه یا وایرلس وصل نباشه ضربدر قرمز داره .
نرم افزار وجود داره که شکلشو مثل xp کنه . خودم باهاش کار کردم . ولی واسه خیلی وقت پیشه . اسمش یادم نیست . سرچ کنی پیدا میشه .
خوب اول جواب سوال آخرتو میدم که به تاپیک مربوط بشه . نسخه ی enterprise برای شبکه های چند کاربره هست و امکان کرکش وجود نداره . از نظر امکانات هم هیچ چیزی از ultimate کم نداره . شما نسخه ی ultimate رو نصب کن . با فایل هایی که توی همین تاپیک گذاشته شده کرکش کن . حالشو ببر :5:
قطع شدن اینترنت که مسئله ی مهمی نیست . بعضی وقتا پیش میاد :دی هر چن وقت قط میشه ؟
آیکون اینترنت وقتی وصل نباشی یه علامت خطر زرد رنگ میاد روش . و وقتی وصلی هیچی نیست . همون عکس مانیتوره . اگه هم در حین وصل شدن باشی یه دایره آبی میچرخه . وقتی هم که کلا کابل شبکه یا وایرلس وصل نباشه ضربدر قرمز داره .
نرم افزار وجود داره که شکلشو مثل xp کنه . خودم باهاش کار کردم . ولی واسه خیلی وقت پیشه . اسمش یادم نیست . سرچ کنی پیدا میشه .
من دارم Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 MSDN May 2011 x86 Retail رو میگیرم ..با چه کرکی اکتیو میشه؟..... در مورد قطع شدن اینترنت فقط تو7 واسه من پیش میاد تو xp اینطور نیست و به طور معمول هر 2-3 دقیقه یه بار قطع میشه! یه سوال دیگه هم دارم چه طوره تو xp وقتی وارد یه درایو هارد میشی سریع اطلاعات خونده میشه ولی تو7 طول میکشه عکسها لود بشه؟ آیا راهی هست که سریعتر لود بشه و آیکونها و فولدرها به همون بزرگی باشن؟ ممنون
shahpoor22000s
17-07-2011, 18:29
من دارم Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 MSDN May 2011 x86 Retail رو میگیرم ..با چه کرکی اکتیو میشه؟..... در مورد قطع شدن اینترنت فقط تو7 واسه من پیش میاد تو xp اینطور نیست و به طور معمول هر 2-3 دقیقه یه بار قطع میشه! یه سوال دیگه هم دارم چه طوره تو xp وقتی وارد یه درایو هارد میشی سریع اطلاعات خونده میشه ولی تو7 طول میکشه عکسها لود بشه؟ آیا راهی هست که سریعتر لود بشه و آیکونها و فولدرها به همون بزرگی باشن؟ ممنون
دوست عزیز همش بر میگرده به کانفیگ سیستم .یعنی باید 2 گیگ رم داشته باشی در ضمن 64 بیتی ویندوز7 خیلی سنگینتره پس 32 بیتی نصب کن ضمن اینکه از نسخه های کم پروسس تر اگه میخوای استفاده کنی باید 32 بیتی home premium استفاده کنی . وقت خودت رو هم صرف دانلود نکن (البته اگه سرعتت کمه) برو یه دونه دی وی دی از مارک رویال بخر راحت همه نسخه ها رو هم داره بدون تغییرات البته با دیگران هم مشورت کن .
frankval
17-07-2011, 21:35
ویندوز من قانونی شده؟از یک طرف عبارت windows is activated دیده می شه و از طرف دیگر پایین گوشه سمت راست عبارت ask for geniuine microsoft software دیده می شه!
من با آخرین ورپن ویندوز لودر اکتیوش کردم!
اگر بخوام اون شکله سمت راست هم بره(در صورتی که ویندوزم قانونی نشده) از چه نرم افزار یباید کمک بگیرم؟
پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم
Amir Varasteh
17-07-2011, 22:28
ویندوز من قانونی شده؟از یک طرف عبارت windows is activated دیده می شه و از طرف دیگر پایین گوشه سمت راست عبارت ask for geniuine microsoft software دیده می شه!
من با آخرین ورپن ویندوز لودر اکتیوش کردم!
اگر بخوام اون شکله سمت راست هم بره(در صورتی که ویندوزم قانونی نشده) از چه نرم افزار یباید کمک بگیرم؟
پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم
سلام.
اونی که اون گوشه میبینی ،بهش میگن WaterMark و طریقه ی از بین بردنش رو توی لینک زیر به صورت تصویری توضیح داده :
موفق باشی.
من با استفاده از برنامه RemoveWAT اون نوشته کنار دسکتاب رو از بین بردم و همچنین دیکه پیغامی مبنی بر جنیون نبودن دریافت نکردم ولی در فکر هم نمیکنم جنیون شده باشه اخه کلا جاش خالی شده اینم عکسش:
حتی بعدش این لودر رو Windows Loader v2.0.4 اجرا کردم و ریستارت کردم فرقی نکرد
اون فایل Extreme3 هم الان دیگه اجرا میکنم گزینه instal و unistal غیر فعال شده
چیکار باد کنم؟
shahpoor22000s
19-07-2011, 12:57
سلام
شما پس از اجرای لودر وری استارت سیستم باید انلاین شی وبری به
واز اونجا تاییدیه جنیون رو با دانلود واجرای برنامه جنیون بگیری.
سلام
شما پس از اجرای لودر وری استارت سیستم باید انلاین شی وبری به
واز اونجا تاییدیه جنیون رو با دانلود واجرای برنامه جنیون بگیری.
ماکروسافت متوجه نمیشه که کرک کردم؟
اگه همین طوری بدون جنیون استفاده کنم چی میشه؟
اخه دیگه اخطار نمیده که جنیون نیست.
shahpoor22000s
19-07-2011, 21:45
سلام
ببین دوست عزیز شما کرک میکنی که مایکروسافتو گول بزنی که ویندوزت اصلیه پس اگر کرک رو درست اعمال کرده باشی باید جنیون شه اگر هم نه که دوباره با removeWAT میتونی برگردی به همین حالت .در صورتی که جنیون رو بگیری میتونی همه آپدیتهای رسمی رو از مایکروسافت بدون هیچ مشکلی دریافت کنی والا دوباره vactim میشی یعنی water mark رو دوباره میگیری پس اقدام به جنیون گرفتن مهمه . البته یادت باشه که تنظیمات automatic update رو بذار روی حالت سوم یعنی download update but let me chose to install them یا یه چیزی تو این مایه ها درست یادم نیست یعنی گزینه سوم از خط اول در ضمن تیک گزینه sugest me important update یا یه همچین چیزی رو که فکر کنم خط سومه رو بذار در اینصورت هر وقت ویندوز آپدیتی پیدا کرد بصورت نوتیفیکیشن بهت نشون میده شما هم همه رو بجز بجز جز KB971033 رو تیک بزن تا دانلود شه این آخری هر سه ماه یکبار فعال میشه که ببینه ویندوز اصلیه یا نه پس به خاطر بسپارش که تیکشو نزنی البته اگه تیک خط سومو بزنی در حالت پیش فرض تیک دانلود نداره . من تا به حال چندتا وین7 رو با هین روش کرک کردم وتا حالا هم هیچ مشکلی پیش نیومده .ببخشید طولانی شد و کمی پرت وپلا .
راستی من رفتم توی این سایت اما نفمیدم از کجای سایت باید وارد بشم یعنی به کدوم قسمتش مراجعه کنم؟
چطور تایید کنم؟
shahpoor22000s
20-07-2011, 00:04
راستی من رفتم توی این سایت اما نفمیدم از کجای سایت باید وارد بشم یعنی به کدوم قسمتش مراجعه کنم؟
چطور تایید کنم؟
سلام برو به این آدرس یه برنامه تقریبا 2 مگی هست دانلود کن بعد انلاین باش اجراش کن منتظر بمون وقتی کارش تموم شد ویندوزت جنیون میشه .
سلام.
اونی که اون گوشه میبینی ،بهش میگن WaterMark و طریقه ی از بین بردنش رو توی لینک زیر به صورت تصویری توضیح داده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی.
من روشی که این سایت و گفت انجام دادم ولی همچنان گوشه صفحه نوشته This copy of Windows is not genuine
shahpoor22000s
20-07-2011, 10:49
من روشی که این سایت و گفت انجام دادم ولی همچنان گوشه صفحه نوشته This copy of Windows is not genuine
سلام
دوست عزیز شما کمی حوصله کن صفحه اول همین تاپیک رو بخون بهترین وساده ترین راهو یاد داده شما باید از removeWAT استفاده کنی اینم آدرسش
پس از دانلود اجراش کن و روی کلید removeWATکلیک کن تمام.
سلام
دوست عزیز شما کمی حوصله کن صفحه اول همین تاپیک رو بخون بهترین وساده ترین راهو یاد داده شما باید از removeWAT استفاده کنی اینم آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پس از دانلود اجراش کن و روی کلید removeWATکلیک کن تمام.
دوست عزیز شما هم کمی دقت میکردی در جواب دادن !
من صفحه اول تاپیک و خوندم ! از برنامه ای که قرار داده شده هم استفاده کردم ولی تاثیری نداشت !
دستور mcbuilder.exeهم اجرا کردم ولی فایده ای نداشت !
jafarian
20-07-2011, 13:54
دوست عزیز شما هم کمی دقت میکردی در جواب دادن !
من صفحه اول تاپیک و خوندم ! از برنامه ای که قرار داده شده هم استفاده کردم ولی تاثیری نداشت !
دستور mcbuilder.exeهم اجرا کردم ولی فایده ای نداشت !
این تاپیک پایین ببینید احتمالا مشکلتون برطرف بشه:20:
Davood_titan
20-07-2011, 21:34
خیلی ممنون
من ورژن 2.4 استفاده کردم عالی کار کرد
فقط یه توصیه به دوستان میکنم حتما ویندوز آپدیت رو غیر فعال کنید :31:
سلام برو به این آدرس یه برنامه تقریبا 2 مگی هست دانلود کن بعد انلاین باش اجراش کن منتظر بمون وقتی کارش تموم شد ویندوزت جنیون میشه .
تا نصفه دان میشه یه دفه قطع میشه خطا میده
excessive
24-07-2011, 13:03
سلام.
دوستان راهنمایی کنید که چطور باید اکتیو کنم این نسخه از ویندوز رو؟؟؟
Davood_titan
24-07-2011, 13:19
سلام.
دوست عزیز شما رو برنامه راست کلیک کن بعد Run as رو بزن :27::27:
excessive
24-07-2011, 13:44
دوسته عزیز این کارو هم کردم هیچ دکمه ای فعال نشد و باز هم همین پنجره باز شد!!
jafarian
24-07-2011, 14:02
دوسته عزیز این کارو هم کردم هیچ دکمه ای فعال نشد و باز هم همین پنجره باز شد!!
احتمال میدم که شما باید کرک ویندوزقبلی رو کامل پاک کنید بعدش ازاین لودر استفاده کنید ازبرنامه پست پایین استفاده کنید:20:
Davood_titan
24-07-2011, 16:03
سلام.
الان که به عکس دقت کردم ایراد از ویندوزت هست نسخه ای که داری رو ساپورت نمیکنه
مال شما هم جز این گزینه ها نیست :27::27::27:
Windows 7 Ultimate
Windows 7 Professional
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Starter
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Business
Windows Vista Business N
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Starter
excessive
24-07-2011, 20:03
الان که به عکس دقت کردم ایراد از ویندوزت هست نسخه ای که داری رو ساپورت نمیکنه
مال شما هم جز این گزینه ها نیست :27::27::27:
Windows 7 Ultimate
Windows 7 Professional
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Starter
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Business
Windows Vista Business N
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Starter
خوب پس الان باید چیکارش کنم؟؟؟
این همه نسخه اینجا هست دقیقا همونی که من دارم توش نیست!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Iceboy_LOVE
24-07-2011, 20:08
درود Win 7 Ultimate SP1 64 bit دارم و این اپدیت ها برای نصب سرچ کرده ویندوز
میخواستم مشورت از دوستان بگیرم و ببینم احیاناً کدومو دانلود نکنم بهتره
البته یک مثال همون بود که دوستمون تو پست اول تاپیک ذکر کردند
لینک عکسها :
Davood_titan
24-07-2011, 21:10
درود Win 7 Ultimate SP1 64 bit دارم و این اپدیت ها برای نصب سرچ کرده ویندوز
میخواستم مشورت از دوستان بگیرم و ببینم احیاناً کدومو دانلود نکنم بهتره
البته یک مثال همون بود که دوستمون تو پست اول تاپیک ذکر کردند
این نظر منه
بعضی آپدیت ها باعث میشه کرک بعضی برنامه ها و احیانا اگه ویندوزت اورجینال نباشه پریدن کرک ویندوز
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
این همه نسخه اینجا هست دقیقا همونی که من دارم توش نیست!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این ورژنو Windows 7 Ultimate نصب کن نسخه کاملش هم هست
turokpooria
25-07-2011, 00:24
سلام. آقا ما این کیس رو دادیم بیرون یه ویندوز نسخه اصلیشو نصب کنن حالا بعد دو روز میگه not genue حالا من باید چه کنم؟ممنون میشم هلپ بدید
Davood_titan
25-07-2011, 13:15
سلام. آقا ما این کیس رو دادیم بیرون یه ویندوز نسخه اصلیشو نصب کنن حالا بعد دو روز میگه not genue حالا من باید چه کنم؟ممنون میشم هلپ بدید
خب معلومه ویندوزت اصل نیست :41::41::41:
سلام
من میخواستم با برنامه Windows Theme Installer تم نصب کنم که وقتی ریست کردم صفحه دسکتاپ سیاه شد!.. الآنم با تاسک منیجر دارم فعالیت میکنم همه چیز غیر فعاله...راهی یا کرکی برای این نسخه هست windows 7 ultimate x86 - 7601.win sp1_rtm.... در ضمن نمیتونم دوباره ویندوز نصب کنم تو دانلود منجر هزار تا فایل نیمه کاره هست:41:
لطفا سریع پاسخ بدید..
:5::19:
برای ویندوز که تازه نصب شده (کرک نشده)، توی کرک Windows.Loader.2.0.4 باید اول Uninstalle رو بزنیم بعد Install رو ؟؟؟
ممنون
Davood_titan
25-07-2011, 16:08
برای ویندوز که تازه نصب شده (کرک نشده)، توی کرک Windows.Loader.2.0.4 باید اول Uninstalle رو بزنیم بعد Install رو ؟؟؟
ممنون
اینستال رو بزن اگه trial بود
ولی در هر صورت جواب میگیری
منم برای لپتاپم این نسخه رو نصب کردم اما متاسفانه نسخه 30 روزه هست میدونی نسخه من و شما کدوم نسخه هست عرض میکنم
((این نسخه از نظر امکانات با نسخه Ultimate یکی است ولی سیستم لایسنس آن متفاوت است. سیستم لایسنس این نسخه مانند ویندوز XP می باشد. یعنی با یک سریال رجیستر می شود و نیازی به سیستم Activation ندارد. یک نسخه Enterprise را می توان با یک سریال بر روی چندین سیستم نصب کرد. این حالت به اصلاح VLK یا Volume License Key نام دارد.
این نسخه برای شرکتها و سازمانهای بزرگ ارائه می شود و با این کار به راحتی شرکت می تواند یک نسخه را بر روی سیستمهای مختلف نصب کرده و بدون اتصال به اینترنت آن را Active کرد. در واقع لایسنس به تعداد زیاد خریداری می شود.
اگر مایکروسافت تشخیص دهد که یک سریال مربوط به این ویندوز به دفعات زیادتر از حد مجاز مورد استفاده قرار گرفته ان را بلک لیست می کند و با جایگزین کردن سریال مجددا ویندوز فعال می شود.
فرق نسخه Enterprise با Ultimate :
نسخه Ultimate برای کاربران خانگی ارائه می شود ولی Enterprise برای کاربران خانگی ارائه نمی شود .))
حالا ما هم دربه در دنبالش لودر این نسخه هستیم:13::41:
منم برای لپتاپم این نسخه رو نصب کردم اما متاسفانه نسخه 30 روزه هست میدونی نسخه من و شما کدوم نسخه هست عرض میکنم
((این نسخه از نظر امکانات با نسخه Ultimate یکی است ولی سیستم لایسنس آن متفاوت است. سیستم لایسنس این نسخه مانند ویندوز XP می باشد. یعنی با یک سریال رجیستر می شود و نیازی به سیستم Activation ندارد. یک نسخه Enterprise را می توان با یک سریال بر روی چندین سیستم نصب کرد. این حالت به اصلاح VLK یا Volume License Key نام دارد.
این نسخه برای شرکتها و سازمانهای بزرگ ارائه می شود و با این کار به راحتی شرکت می تواند یک نسخه را بر روی سیستمهای مختلف نصب کرده و بدون اتصال به اینترنت آن را Active کرد. در واقع لایسنس به تعداد زیاد خریداری می شود.
اگر مایکروسافت تشخیص دهد که یک سریال مربوط به این ویندوز به دفعات زیادتر از حد مجاز مورد استفاده قرار گرفته ان را بلک لیست می کند و با جایگزین کردن سریال مجددا ویندوز فعال می شود.
فرق نسخه Enterprise با Ultimate :
نسخه Ultimate برای کاربران خانگی ارائه می شود ولی Enterprise برای کاربران خانگی ارائه نمی شود .))
حالا ما هم دربه در دنبالش لودر این نسخه هستیم:13::41:
برادر اگه نسخه شما Enterprise باشه که 3 سوت با متد KMS Server اکتیو میشه:31:
توی گوگلی مگولی بگرد دنبال KMS Server
میشه کاری کرد که ویندوز همون جور کرک نشده بمونه ، همون جور 30 روز trial بمونه (ثابت 30 روز بمونه و کم نشه)
ویندوز7 رو چطوری میشه به حالت safe modeدرآورد؟ تو xpهنگام ریست f6رومیزدم جواب میداد ولی تو7 جواب نمیده.
دوست عزیز قبل اینکه لوگوی ویندوز ظاهر بشه کلید Tab را فشار بده.
lمن با اون برنامه ها تونستم اون آرم را از گوشه دسکتاب محو کنم و دیگر یغام جنیون نمیده
اما هنوز ویندوزم جنیون نشده
ایا اگه همینجوری استفاده کنم دوباره پیغامه پیداش میشه؟
اگه اره که بگید به کجای سایت ماکروسافت مراجعه کنم و جنیون کنم؟
masood.ashoori789
31-07-2011, 01:02
lمن با اون برنامه ها تونستم اون آرم را از گوشه دسکتاب محو کنم و دیگر یغام جنیون نمیده
اما هنوز ویندوزم جنیون نشده
ایا اگه همینجوری استفاده کنم دوباره پیغامه پیداش میشه؟
اگه اره که بگید به کجای سایت ماکروسافت مراجعه کنم و جنیون کنم؟
کجای ماکروسافت ؟ میدونی لایسنس ویندوز 7 چنده ؟ 4000 دلار . اگه ماکروسافت میخواست توی سایتش راه جنیون کردن و بذاره که دیگه ما کرک نمیکردیم که . چن صفحه بری عقب نرم افزار های کرک زیاده . اما به این شرط کار میکنه که از نصب ویندوز زیاد نگذشته باشه . ویندوز قدیمی رو نمیشه کرک کرد . موفق باشی .
madadnoki
31-07-2011, 14:45
سلام!!!!!!!! سیستم من از حالت قانونی خارج شده.......ویندوزم sp1 است......پایین سمت راست نوشته....
this copy of windows is not geniune
از نرم افزار های Remove Wat و چند تا دیگه که تو صفحه اول این تاپیک هست استفاده کردم ولی جواب نداد:41:
تو رو خدا کمک کنید ..........خسته شدم
چه طور کرک های قبلی رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
shahabaliboys
31-07-2011, 21:37
سلام ، منم همینطور تمام کرک های موجود رو امتحان کردم ولی باز هم سیستمم هر 2 ساعت یه بار ریست میشه ، بکگراند ویندوزمم سیاه شده ، از آخرین نسخه loader 2.0.4 و wat 2.0.6 و extreme 3.0.6 استفاده کردم انگار نه انگار باز هم اول ویندوزمیگفت اکسپایر شده تا این که یه کرک که انگار روسی بود رو نصب کردم تا باخلاره نوشت ویندوز اکتیو شده و دیگه اون پیام هم اول ویندوز نمیاد و اون پایین سمت راست هم دیگه ننوشته کپی ولی همچنان هر 2 ساعت یکبار ریست میشه و مطمئنم که این ریست به خاطر ویندوزه و سخت افزاری نیست چون اون یکی ویندوز سونم درسته راستی این ویندوزم که خرابه win7 ultimate sp1
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
اگه میدونید کمک کنید
madadnoki
31-07-2011, 23:32
یافتم .........یافتم.............
سلام ، منم همینطور تمام کرک های موجود رو امتحان کردم ولی باز هم سیستمم هر 2 ساعت یه بار ریست میشه ، بکگراند ویندوزمم سیاه شده ، از آخرین نسخه loader 2.0.4 و wat 2.0.6 و extreme 3.0.6 استفاده کردم انگار نه انگار باز هم اول ویندوزمیگفت اکسپایر شده تا این که یه کرک که انگار روسی بود رو نصب کردم تا باخلاره نوشت ویندوز اکتیو شده و دیگه اون پیام هم اول ویندوز نمیاد و ................
دوست عزیز این راه رو که من میگم امتحان کن ببین جواب میده.........من جواب گرفتم:8::8::8:
برو به سایت
نرم افزار Crack Windows7 رو دانلود کن....بعد مثل کرک های دیگه اجرا کن و بعد خود به خود restart............موقع بوت شدن دو تا گزینه میاد.....شما 7 windows رو انتخاب نکن.....win boot loader یا یه همچین چیزی هست ......اونو انتخاب کن......بعد هم برو حال کن.......سوال داشتی بگو.....در خدمتم
:11::11::11::11::10::10::10::10::10:
ke2010moha
02-08-2011, 10:13
سلام من لپتاپ asus دارم .ویندوز سون sp1 روش نصب کردم. الآن کرک windows loader 2.04 (آخرین ورژن) روش نصب نمیشه .لطفا راهنماییم کنین ببینم باید چیکار کنم.ممنون
shahabaliboys
02-08-2011, 17:57
madadnoki ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز دست شما درد نکنه اینم قبلا امتحان کردم ، یکی میگفت کرکا رو نباید رو هم نصب کنی خراب میشه به همین دلیل من یه بار یه نرم افزاری که اسمشو یادم نیست رو نصب کردم که کارش از بین بردن کرکا بود ولی اونم جواب نداد ، من خیلی چیزا تو این ویندوزم دارم که نمیخوام دوباره نصبشون کنم لطفا هرکی راهی به جز نصب مجدد ویندوز داره بگه ، یه بنده خدایی هم میگفت اگه اون آپدیت ملعون رو پاک کنی درست میشه ، شما میدونید اون آپدیت رو چه جوری میشه پاک کرد ؟
Dr.FANOOS
02-08-2011, 19:49
من اگر مطابق پست شماره 1 عمل کنم بعد ویندوز رو آپدیت کنم مشکلی بوجود نمی یاد؟؟؟
+
اگر تاپیک خاصی پیرامون آپدیت ویندوز 7 وجود داره لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنون:46:
Mohammad King
02-08-2011, 23:44
من اگر مطابق پست شماره 1 عمل کنم بعد ویندوز رو آپدیت کنم مشکلی بوجود نمی یاد؟؟؟
+
اگر تاپیک خاصی پیرامون آپدیت ویندوز 7 وجود داره لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنون:46:
سلام
خیر آپدیت کنید.
EXXTREME
04-08-2011, 15:15
میگم اگر کرک جدید نصب کنم تاثیری تو عملکر ویندوز داره؟
یعنی کرک الانو پاک کنم جدیدترینشو نصب کنم.
jafarian
04-08-2011, 23:16
میگم اگر کرک جدید نصب کنم تاثیری تو عملکر ویندوز داره؟
یعنی کرک الانو پاک کنم جدیدترینشو نصب کنم.
تاثیری که تو روند کاری ویندوز نداره فقط اگرویندوزتون ازحالت جنیون خارج شد اونو ازنوع جنیون میکنه :20:
با درود
دنبال این کرک هستم
win7_bodmas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجمشم 10مگابایت!
Mohammad King
05-08-2011, 11:26
با درود
دنبال این کرک هستم
win7_bodmas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجمشم 10مگابایت!
سلام دوست من اینجا تاپیک درخواست نیست.
کرک های پست 1 اگر نیاز داشتین استفاده کنید تضمین شده هستن.
ممنون
کجای ماکروسافت ؟ میدونی لایسنس ویندوز 7 چنده ؟ 4000 دلار . اگه ماکروسافت میخواست توی سایتش راه جنیون کردن و بذاره که دیگه ما کرک نمیکردیم که . چن صفحه بری عقب نرم افزار های کرک زیاده . اما به این شرط کار میکنه که از نصب ویندوز زیاد نگذشته باشه . ویندوز قدیمی رو نمیشه کرک کرد . موفق باشی .
صفحه 64 پست 637 گفته که بریم جنیون کنیم.
من 1 ماه پیش با استفاده از برنامه RemoveWAT اون نوشته کنار دسکتاب رو از بین بردم و همچنین دیکه پیغامی مبنی بر جنیون نبودن دریافت نکردم ولی در فکر هم نمیکنم جنیون شده باشه اخه کلا جاش خالی شده و ارم جنیون شده وجود نداره
.
سوال من اینه که ویندوز من دیگه مشکلی نداره؟
یعنی چند روز دیگه نمیگه جنیون کن؟
الان کار دیگه لازمه که انجام بدم یا نه همین کافیه؟
سلام دوست من اینجا تاپیک درخواست نیست.
کرک های پست 1 اگر نیاز داشتین استفاده کنید تضمین شده هستن.
ممنون
عزیزم کرک پست 1جواب نداد!!!
گلم،عزیزم! اگر ناراحت نمیشید لطف کنید! منت سر بنده گذارید!بنده نوازی فرمایید!
همین کرک فعال سازی ویندوز 7 را که خاسته ام را به من معرفی کنید
قبلا این کرک و امتحان کردم جواب داد!
Davood_titan
08-08-2011, 20:50
عزیزم کرک پست 1جواب نداد!!!
گلم،عزیزم! اگر ناراحت نمیشید لطف کنید! منت سر بنده گذارید!بنده نوازی فرمایید!
همین کرک فعال سازی ویندوز 7 را که خاسته ام را به من معرفی کنید
قبلا این کرک و امتحان کردم جواب داد!
این ورژن رو امتحان کردی Windows Loader v2.0.4 ؟؟؟
Turk Oghlan
10-08-2011, 22:19
من یه سالی میشه 7 نصب کردم،چند وقته genuine می خواد و آپدیت هم نمیشه؛با ریمو وات (فقط با ریمو وات) پاک کردم اون فایل معروف ِ مایکروسافت رو ،بعد کرک تاپیک اول رو زدم،ولی:
ظاهرا هیچ راهی غیر از دوباره نصب کردن ویندوز نداره نه؟(حیفم میاد،یه سال ِ آزگار آپدیتش کردم!)
jafarian
10-08-2011, 23:23
من یه سالی میشه 7 نصب کردم،چند وقته genuine می خواد و آپدیت هم نمیشه؛با ریمو وات (فقط با ریمو وات) پاک کردم اون فایل معروف ِ مایکروسافت رو ،بعد کرک تاپیک اول رو زدم،ولی:
ظاهرا هیچ راهی غیر از دوباره نصب کردن ویندوز نداره نه؟(حیفم میاد،یه سال ِ آزگار آپدیتش کردم!)
اول ازروش لینک اول برین ببینید برای شماکار میکنه اگر کارنکرد از از کرک لینک دوم استفاده کنید:20:
[QUOTE=Mohammad King;5643381]با توجه به این که برای استفاده از تمامی قابلیت های ویندوز 7 نیاز به نصب کرک و انواعی از فایل های Patch بوده تا بتوان از این سیستم عامل برای مدت طولانی استفاده کرد امکان از کار افتادن کرک ها قبلی نیز وجود دارد. به همین دلیل کاربرانی که این سیستم عامل فوق موفق را برگزیده اند می بایست در صورت از کار افتادن کرک ها و از بین رفتن License ها نسخه های جدیدی از کرک ها را دریافت کرده و برای فعالسازی سیستم عامل اقدام کنند.
با توجه به درخواست های مکرر کاربران مبنی بر از بین رفتن License فعالسازی برآن شدیم تا تعدادی از کرک های جدید و تست شده را برای دانلود قرار دهیم ، دقت داشته باشید که هریک از این نرم افزارها به صورت جداگانه در هاست قرار داده شده اند و می توانید پس از دریافت هریک از آن ها ابتدا لایسنس قبلی را Uninstall نموده و سپس کرک جدید را اعمال کنید.
دوستان سوالات خودشون را در این زمینه توی این تاپیک سوال کنند.
================================================== ================================================== =========
خب لازم دونستم این مطلب رو هم قرار بدم:
آپدیت kb971033 باعث از کار افتادن ویندوز ۷ می شود
مایکروسافت هر چند وقت یکبار، بعد از عرضه نسخه های جدید ویندوز خود، برای شناسایی و از کار انداختن نسخه هایی از ویندوزکه به طور غیر قانونی اکتیو شده اند و به طور رسمی از مایکروسافت خریداری نشده اند، آپدیتهایی را برروی مرکز آپدیت خود قرار می دهد که دریافت و نصب آنها بر برروی سیستم، در صورتی که ویندوز به طور قانونی تهیه نشده باشد، باعث غیر فعال شدن ویندوز می شود.
با توجه به اینکه بسیاری از کاربران بخش Windows Update را در کنترل پنل ویندوز برروی اتوماتیک قرار می دهند، لذا به هنگام اتصال به اینترنت، آخرین آپدیتها از سرور مایکروسافت دریافت و بدون اطلاع کاربر برروی ویندوز نصب می شود که در صورتی که آپدیت موردنظر هم در میان آنها باشد باعث از کار افتادن ویندوز خواهد شد.
اکنون نیز که چند ماه از عرضه ویندوز ۷ گذشته است مایکروسافت آپدیت جدیدی تحت عنوان KB971033 عرضه کرده است که با نصب آن برروی سیستم ممکن است اکتیویشن ویندوز از کار بیفتد و ویندوز حالت Geniune را از دست بدهد.
راه حلها :
آپدیت KB971033 هنوز نصب نشده است :
۱-بهترین راه حل این است که در Control Panel > Windows Update در منوی سمت چپ برروی Change setting کلیک نمایید و گزینه Install update automatically (recommended) را برروی Check for updates but let me choose whether to Download and install them. تنظیم نمایید.این گزینه باعث می شود ویندوز برای دریافت و نصب آپدیتها از شما اجازه بگیرد و شما می توانید انتخاب نمایید کدام یک از آپدیتها را نصب نمایید و کدام یک را نصب ننمایید.
هر چند توصیه ما این است که این گزینه را به طور کل برروی Never check for updates تنظیم نمایید تا اصولا آپدیتهای ویندوز نصب نشود.
۲-بعد از اینکه ویندوز به سایت مایکروسافت متصل شد و لیست آپدیتها را به شما نشان داد تیک جلوی اپدیت شماره KB971033 را بردارید تا نصب نشود.
آپدیت KB971033 نصب شده ولی ویندوز هنوز از کار نیفتاده است :
شما آدم خوش شانسی هستید ولی ممکن است تا یکی دوروز آینده اکتیویشن از کار بیفتد که در این صورت از روش مرحله بعد استفاده نمایید.
آپدیت KB971033 نصب شده و ویندوز از کار افتاده است :
این بدترین اتفاق ممکن است ولی از یکی از لینکهای زیر فایل RemoveWAT را دانلود نمایید و آنرا اجرا نمایید و دکمه RemoveWat را بزنید تا این مشکل حل شود.
برای از بین بردن آپدیت غیر فعال کننده ی ویندوز7:»»
Remove Wat:دوستانی که بعد از آپدیت ویندوز 7 ویندوزشون غیر فعال شده از این برنامه استفاده کنند:
RemoveWATv2.2.6.0.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
================================================== =========================================
دانلود پچ اکتیو سایز ویندوز7:»»
دقت داشته باشید که 3 کرک از یک شرکت هستند فقط کرکهای آخر جدید تر هست. می توانید تنظیمات مختلف را در کرک کردن اعمال کنید. براي استفاده از كرك جديد حتما با استفاده از كرك قبلي اقدام به حذف كردن كرك نماييد و سپس كرك جديد را نصب نماييد.
قابليت قعالسازي و پشتيباني از ويندوزهاي:
Windows 7 Ultimate
Windows 7 Professional
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Starter
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Business
Windows Vista Business N
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Starter
طریقه استفاده: کرک را دانلود کنید سپس پس از دانلود با کیک راست روی کرک و گزینه Run As Admin اجراش کنید سپس وقتی کرک اجرا شد 2 گزینه به نام های Install و Uninstall وجود داره ابتدا گزینه ی Uninstall را زده .....صبر کنید پیغامی مبنی بر Restart کامپیوتر ظاهر شود سپس کامپیوتر Restart میشود سپس دوباره پس از بالا اومدن کامپیوتر کرک را اجرا کنید و گزینه Install را بزنید صبر کنید پیغامی مبنی بر Restart کامپیتر ظاهر شود سپس کامپیوتر Restart میشود و پس از بالا اومدن کامپیوتر ویندوز شما اکتیو شده است.
***نکته***:3 کرکی که پیوست شده مال یک شرکت هستند فقط کرکهای آخر جدید تره. میتوانید از هر کدام که خواستید استفاده کنید.نسخه هر کرک نوشته شده.
پسورد: p30world
آپدیت شد.
آخرین ورژن کرکها:
من اول برنامه ی remove رو دانلود کردم و بعد از اجراش نوشته ی گوشه ی دسکتاپم حذف شد ، ولی loader ها رو هر سه تاشو وقتی اجرا می کنم، دکمه های install و unistall غیر فعالند.
mehran087
12-08-2011, 15:43
دوستان ویندوز من 7 اورجینال (نسخه اورجینال لب تاب hp dv6 6080) هستش که اکتیو هم بوده ولی دیروز در حین نصب آپدیت حدودا 50mb ویندوز که اسمش service pack 1 بود یه دفعه ویندوز ارور داد که اکتیو نشده و تقلبی هست،وقتی هم پیغام رو دنبال کردم آخرش به این رسید که تو سایت مایکروسافت یه ویندوز جدید خریداری کنم!
راهی غیر از restore کردن هست؟
Turk Oghlan
13-08-2011, 01:53
اول ازروش لینک اول برین ببینید برای شماکار میکنه اگر کارنکرد از از کرک لینک دوم استفاده کنید:20:
ممنونم!
با همون روش اول حل شد!(قابل توجه دوستانی که میگن ویندوز کهنه اکتیو نمیشه،در عرض 20 دقیقه صاحب ویندوز ارجینال شوید!-فقط خدا کنه بعد آپدیت نزنه تو ذوقمنون!-)
Iceboy_LOVE
14-08-2011, 08:58
درود
دوستم ویندوز 7 سی دو بیتی داشت و بک گراند کامپیوترش سیاه نشون میداد و یه پیغام کوچیک میزد که ویندوز شما کپی هست
برنامه Remove Wat بهش پیشنهاد دادم و الان میگه مشکلش حل شده و راست کلیک رو My computer میکنه اون پایین صفحه هیچی نشون نمیده .. ایا ویندوزش ارجینال شده یا هنوز کپی هست و در اینده مشکل داره ؟
ضمناً اپدیت ویندوز هم کاملا خامــوش کرده ..
خودم Win 7 SP1 64 bit دارم و راست کلیک رو My computer کردم و پایین صفحه نوشته بود 29 روز دیگر اکتیو کنید . . .
برنامه Remove Wat استفاده کردم و الان دیگه هیچی پایین صفحه نیست .. ویندوز من هم ارجینال شده ؟
یه سوال دیگر : فرق برنامه Remove Wat با Windows Loader چی هست که میزارن ؟
H.Operator
15-08-2011, 13:43
windows-loader v2.0.5
Supported operating systems
•Windows 7 Ultimate
•Windows 7 Ultimate E
•Windows 7 Professional
•Windows 7 Professional E
•Windows 7 Home Premium
•Windows 7 Home Premium E
•Windows 7 Home Basic
•Windows 7 Starter
•Windows 7 Starter E
•Windows Vista Ultimate
•Windows Vista Business
•Windows Vista Business N
•Windows Vista Home Premium
•Windows Vista Home Basic
•Windows Vista Home Basic N
•Windows Vista Starter
•Windows Server 2008 R2: Enterprise
•Windows Server 2008 R2: Standard
•Windows Server 2008 R2: Foundation
•Windows Server 2008: Enterprise
•Windows Server 2008: Standard
•Windows Server 2008: Foundation
•Windows Small Business Server 2008
•Windows Small Business Server 2011
Note: You must be running build 7600 or greater for Windows 7 and Windows Server 2008 R2
Note: I don’t recommend using any of the Windows 7 E editions
Note: Windows 7 N editions will only be supported when OEM SLP serials leak
Change version 2.0.5 (08/02/2011)
* Added a new GRLDR version
* Added a new option to patch all OEM table ID’s
* Added CCE, Chuangzhicheng and Crea SLIC’s and certificates
* Added CCE Windows 7 Professional serial
* Added KSystems and Crea Windows 7 Starter serials
* Changed the way partitions are identified which should fix boot issues for systems with hidden OS partitions
roshanaeedeh
15-08-2011, 15:00
سلام داداش-اینم جواب سوال هات:
دوستم ویندوز 7 سی دو بیتی داشت و بک گراند کامپیوترش سیاه نشون میداد و یه پیغام کوچیک میزد که ویندوز شما کپی هست
برنامه Remove Wat بهش پیشنهاد دادم و الان میگه مشکلش حل شده و راست کلیک رو My computer میکنه اون پایین صفحه هیچی نشون نمیده .. ایا ویندوزش ارجینال شده یا هنوز کپی هست و در اینده مشکل داره ؟
ضمناً اپدیت ویندوز هم کاملا خامــوش کرده ..
Remove WAT قسمت فعالسازی ویندوز رو کاملا نابود میکنه یه جور دیگه بهت بگم فعالسازی ویندوز یه سره میشه-در مورد نبودن قسمت اکتیوشن ویندوزتون در My Computer - Propertios اصلا نگران نباشید چون ویندوز فعال هست و قسمت فعالسازی ویندوز نابود شده و ویندوزتون کاملا یه سره هست.
فقط موقعی که میخواهی ویندوز رو آپدیت کنی تیک آپدیت KB971033 رو بردار و بقیه آپدیت ها رو دانلود و نصب کن و مطمئن باش هیچ مشکلی برای ویندوز و اکتیوشن اون پیش نمیاد.
خودم Win 7 SP1 64 bit دارم و راست کلیک رو My computer کردم و پایین صفحه نوشته بود 29 روز دیگر اکتیو کنید . . .
برنامه Remove Wat استفاده کردم و الان دیگه هیچی پایین صفحه نیست .. ویندوز من هم ارجینال شده ؟
در مورد ویندوز خودت باید بگم که اول غیر فعال بوده و رو حالت آزمایشی بوده و بعد از Remove WAT کاملا فعال و اکتیو شده اما فایل هایی که ویندوز رو از کا میندازن نابود شدند و ویندوز یه سره شده.
یه سوال دیگر : فرق برنامه Remove Wat با Windows Loader چی هست که میزارن ؟
Remove WAT بیشتر به ویندوز هایی توصیه میشه که از کار افتاده باشه اما Windows Loader به سیستم هایی پیشنهاد میشه که ویندوز تازه روش نصب شده و هنوز آپدیت نشده.
سوالی و مشکلی بود در خدمتم.
التماس دعا-یاعلی مدد
golibaroon
16-08-2011, 09:40
تو سیستم من نوشته 18 روز مانده تا اکتیو از چه راهی استفاده کنم؟
roshanaeedeh
16-08-2011, 11:49
تو سیستم من نوشته 18 روز مانده تا اکتیو از چه راهی استفاده کنم؟
سلام داداش - ویندوز شما هنوز از کار نیوفتاده نگران نباشید اما تا 18 روز دیگه از کار میوفته.
برای فعالسازی اصلا از Remove WAT استفاده نکن.
Windows Loader v2.0.4 بهترین گزینه برای ویندوز شما هست
دانلودش رو برات میزارم:
ضمنا اگه خواستی ویندوز رو آپدیت کنی تیک آپدیت KB971033 بردار و بقیه آپدیت هارو دانلود و نصب کن مطمئن باش هیچ مشکلی برای ویندوزت پیش نمیاد و فعال میمونه.
یاعلی مدد
سلام
من این 2 تارو دانلود کردم ولی کار نکرد لطفا راهنمایی کنید ( انتی ویروسمم غیر فعال بود )
یعنی باید ویندوزو از اول نصب کنم ؟ :41:
jafarian
18-08-2011, 23:01
سلام
من این 2 تارو دانلود کردم ولی کار نکرد لطفا راهنمایی کنید ( انتی ویروسمم غیر فعال بود )
یعنی باید ویندوزو از اول نصب کنم ؟ :41:
این پست پایین ببینید احتمالا مشکلتون برطرف بشه:20:
با سلام
من از صفحه اول برای حذف واتر مارک ویندوز نرم افزار رو دانلود کردم و برنامه اون واتر مارک ویندوز رو حذف کرد اما بعدش هرچی صفحه از دسکتاپ باز میکنم نه میتونم انها رو ببندم نه کوچیک کنم نه بزرگ باید بیام از پائین صفحه راست کلیک کنم و گزینه های بستن یا کوچیک کردن و بزرگ کردن انتخاب کنم
با تشکر
این پست پایین ببینید احتمالا مشکلتون برطرف بشه:20:
این پستو دیدم و اون دو روشو هم تست کردم ولی بازم ویندوز فعال نشد :41:
راه دیگه ای نداره :19:
اگه باید ویندوز دوباره نصب کنم باید چیکار کنم تا دوباره غیر فعال نشه چون من تو این ویندوز تنظیم کرده بودم که اصلا اپدیت نشه ولی ...
ramo_masih
21-08-2011, 13:24
با سلام
باز هم بحث تکراری و اعصاب خردکن (البته جور فری بودن رو باید کشید :31:)
بچه لطفاً کمک
ویندوز من با کرک Windows 7 Loader by DAZ نزدیک 1 سال هست که بدون مشکل کار میکرد تا اینکه 2 روز قبل با پیغام زیر مواجه شدم :
this pre-release version of windows 7 ultimate will expire in 11 days
و نیز از جدید ترین نسخه کرک 2.0.5 نیز استفاده کردم که همه چی به ظاهر در قسمت های چک ویندوز جهت جنیون بودن درست است ولی این پیغام همچنان پابرجاست
لطفاً برای از بین بردن این پیغام کمکم کنید
و درضمن اگه راهی است که بتوان خود ویندوز را از سایت مایکروسافت جهت اکتیو و جنیون بودن چک کرد لطفاً بگوید، البته من از طریق آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با وجود تمام مراحل اقدام کردم ولی به جوابی نرسیدم حتی اکتیو نبودن ویندوز
jafarian
21-08-2011, 15:20
با سلام
باز هم بحث تکراری و اعصاب خردکن (البته جور فری بودن رو باید کشید :31:)
بچه لطفاً کمک
ویندوز من با کرک Windows 7 Loader by DAZ نزدیک 1 سال هست که بدون مشکل کار میکرد تا اینکه 2 روز قبل با پیغام زیر مواجه شدم :
this pre-release version of windows 7 ultimate will expire in 11 days
و نیز از جدید ترین نسخه کرک 2.0.5 نیز استفاده کردم که همه چی به ظاهر در قسمت های چک ویندوز جهت جنیون بودن درست است ولی این پیغام همچنان پابرجاست
لطفاً برای از بین بردن این پیغام کمکم کنید
و درضمن اگه راهی است که بتوان خود ویندوز را از سایت مایکروسافت جهت اکتیو و جنیون بودن چک کرد لطفاً بگوید، البته من از طریق آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با وجود تمام مراحل اقدام کردم ولی به جوابی نرسیدم حتی اکتیو نبودن ویندوز
به وسیله MBR_Regenerator که داخل پست پایین هست کرک قبلی خودتون کامل پاک کنید بعد ببینید درست میشه:20:
shahin666
22-08-2011, 04:02
من بعد از نصب سرویس پک برای ویندوز 7 هر بار که ویندوز رو با Windows Loader اکتیو میکنم ولی بعد از مدتی دوباره از کار می افته
فرقی هم نداره هر بار با نصب سرویس پک این مشکل پیش میاد
یعنی چه ویندوز رو اکتیو کنم بعد سرویس پک رو نصب کنم بعد از مدتی از حالت قانونی میاد بیرون
یا
اگر ویندوز رو نصب کنم و اکتیو نکنم و سرویس پک رو نصب کنم و بعدش اکتیو کنم دوباره بعد از مدتی ویندوز از حالت قاونی میاد بیرون
البته بگم بدون نصب سرویس پک یک بار که ویندوز رو با Windows Loader اکتیو میکنم دیگه کاملا اکتیو میمونه و از این حالت خارج نمیشه
به نظر میرسه باید از خیره نصب سرویس پک گذشت:41:
دوستان عزیز آیا کسی هست سرویس پک 1 ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو نصب کرده باشه و ویندوزش رو اکتیو کرده و بعد از مدتی هم از اکتیو خارج نشده و بدون مشکل کار کنه؟!!!!
ramo_masih
23-08-2011, 11:42
به وسیله MBR_Regenerator که داخل پست پایین هست کرک قبلی خودتون کامل پاک کنید بعد ببینید درست میشه:20:
در ابتدا بابت راهنمایتان تشکر میکنم
ولی شانس آوردم که سیستمم دو ویندوزه بود چون با اجرا کردن برنامه تان بعد از رد کردن مرحله sfc ، ویندوزم ترکید و حتی با ریپیر کردنم هم بالا نیامد
.
.
.
بگذریم ، خلاصه با همون کرک Windows 7 Loader DAZ v2.0.5 و با تغییر دادن تنظیمات قسمت Advanced option تونستم ویندوزم را جنیون کنم و همچنین تائیده ی انرا از مایکروسافت
بگیرم.
farbod_king
24-08-2011, 01:03
سلام
من اگه از برنامه های انلاین windows media center استفاده کنم
تشخیص داده میشه که ویندوز غیر قانونی هست؟
از چه راه های میتونن بفهمن که ویندوز کپی هست؟
ramo_masih
24-08-2011, 13:48
با سلام
برای رفع این محدویدت چه باید کنم
لطفاً نصب نسخه rtm را پیشنهاد نکنید، چون امکان نصب ویندوز جدید را ندارم
mrmostafa
28-08-2011, 19:33
من ویندوز 7 آلتیمیت دارم سری قبل با همین کرک کرده بود مشکلی نبود الان ویندوز رو عوض کردم از نو نصب کردم با کرک های زیر کرک کردم ریست میشه ولی بالا میادب از هم سوال رجیستر کن رو میاره
Windows 7 Loader eXtreme Edition v3.503
Windows7.Loader.v1.77
Windows.7.Loader.v2.0.5
الان من با چی کرک کنم که کار کنه؟؟؟
jafarian
28-08-2011, 23:29
من ویندوز 7 آلتیمیت دارم سری قبل با همین کرک کرده بود مشکلی نبود الان ویندوز رو عوض کردم از نو نصب کردم با کرک های زیر کرک کردم ریست میشه ولی بالا میادب از هم سوال رجیستر کن رو میاره
Windows 7 Loader eXtreme Edition v3.503
Windows7.Loader.v1.77
Windows.7.Loader.v2.0.5
الان من با چی کرک کنم که کار کنه؟؟؟
این پست ببینید احتمالا مشکلتون برطرف بشه:20:
kaivanika
04-09-2011, 23:18
این پست ببینید احتمالا مشکلتون برطرف بشه:20:
جواب نداد
راه حل دیگه ای سراغ ندارید ؟
بعد از نصب سرویس پک 1 اینجوری شد . ویندوز از کار افتتده . کرک مطمئن ؟
ویندوز 7 64 بیتی
The Dreadnaught
06-09-2011, 10:53
جواب نداد
راه حل دیگه ای سراغ ندارید ؟
بعد از نصب سرویس پک 1 اینجوری شد . ویندوز از کار افتتده . کرک مطمئن ؟
ویندوز 7 64 بیتی
من هم مشکل مشابه داشتم ، قبل از اینکه سرویس پک 1 رو نصب کنم ، KB971033 رو نصب کرده بودم و ویندوز رو بعدش با Remove WAT اکتیو کردم ، ولی دیشب بعد از مدتها سرویس پک 1 رو بالاخره نصب کردم و بلافاصله ایراد گرفت که ویندوز Genuine نیست ، البته میذاشت وارد ویندوز بشم ولی هر دفعه قبلش پیغام میداد وارد ویندوز هم که میشد ، اون پایین زده بود که ویندوز Genuine نیست.
اولین کاری که کردم KB971033 رو Uninstall کردم.
دو سه تا کرک از جمله Windows Loader رو امتحان کردم ، با اینکه که پیغام میداد که با موفقیت کرک شده ، ولی باز هم باز هم وقتی ویندوز بالا میومد همون آش و همون کاسه ! تا اینکه این پست دوستمون رو دیدم.
برنامه MBR Regenerator ، اثر تمامی کرک ها و برنامه های مخصوص اکتیو کردن ویندوز رو که قبلا استفاده کردید ، پاک میکنه و Master Boot Record رو کاملا به حالت اولیه برمیگردونه ، دقیقا انگار ویندوز رو تازه نصب کرده باشید.
بعدش از آخرین نسخه Windows Loader استفاده کردم و این بار اکتیو شد !
برای اطلاعات بیشتر و دریافت آخرین نسخه MBR Regenerator به این آدرس مراجعه کنید :
برای دریافت آخرین نسخه Windows Loader هم به این آدرس :
این تاپیک ها رو خود سازندگان این نرم افزارها درست کردن و مرتب هم نسخه های update شده برنامه شون رو اونجا قرار میدن.
البته ظاهرا هر دوی این برنامه ها ، رقبای مشابهی هم دارن که در این تاپیک توضیح داده شده :
امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
در مجموع وقتی یک Activator برای تعدادی از کاربرا جواب میده ، پس خود برنامه درست کار میکنه و باید مشکلی رو که در سیستم ما وجود داره پیدا کنیم و رفع کنیم اونوقت برای ما هم جواب میده.
با تشکر از دوستمون jafarian
سلام دوستان
کامپیوتر من چند روز این پیغام رو میده و هر چند دقیقه یکبار ری استار میشه
This pre-release version of Windows 7 Ultimate will expire in 0 hours
من رای درست شدن ویندوز از برنامه remove wat و یک کرک جدید ویندوز استفاده کردم
الان دیگه کامپیوتر پیغام بالا رو نمیده ولی همجنان مدام ری استار میشه!
لطفا بگید چه باید کرد تا ری استار شدن کامپیوتر هم رفع بشه.
با تشکر فراوان
منتظر جواب سریع شما هستم.
jafarian
06-09-2011, 15:14
سلام دوستان
من رای درست شدن ویندوز از برنامه remove wat و یک کرک جدید ویندوز استفاده کردم
الان دیگه کامپیوتر پیغام بالا رو نمیده ولی همجنان مدام ری استار میشه!
لطفا بگید چه باید کرد تا ری استار شدن کامپیوتر هم رفع بشه.
با تشکر فراوان
منتظر جواب سریع شما هستم.
ازبرنامه MBR Regenerator استفاده کنید مشکلتون به احتمال زیاد برطرف بشه:20:
قله بلند
07-09-2011, 00:13
سلام
من پست اول تاپیک رو خوندم. من هم اجازه نمی دم که آپدیت ها نصب بشن. یک بار این کار رو کردم و نتیجه اش خروج از حالت اکتیو بود.
آنتی ویرویس روی سیستمم که نود 32 هست، هر از چند گاهی پیغام می ده که آپدیت ها آماده اند و نصب کن که در غیر اینصورت، سیستم به خطر می افته ولی من این کار رو نمی کنم.
چند روزی هست که سیستمم یه دفعه ای ریست می شه یا صفحه نمایش به هم می ریزه که مجبورم ریست کنم. آنتی ویروس هم آپدیت هست و نیازی به به روز شدن نداره(پیغام خودش هست). حالا نمی دونم مشکل از کجاست.
بعضی وقت ها هم می گه که IE رو به روز کنم. می ترسم این رو دانلود کنم و بهر وز کنم و ویندوز، غیر فعال بشه
سلام
من پست اول تاپیک رو خوندم. من هم اجازه نمی دم که آپدیت ها نصب بشن. یک بار این کار رو کردم و نتیجه اش خروج از حالت اکتیو بود.
آنتی ویرویس روی سیستمم که نود 32 هست، هر از چند گاهی پیغام می ده که آپدیت ها آماده اند و نصب کن که در غیر اینصورت، سیستم به خطر می افته ولی من این کار رو نمی کنم.
چند روزی هست که سیستمم یه دفعه ای ریست می شه یا صفحه نمایش به هم می ریزه که مجبورم ریست کنم. آنتی ویروس هم آپدیت هست و نیازی به به روز شدن نداره(پیغام خودش هست). حالا نمی دونم مشکل از کجاست.
بعضی وقت ها هم می گه که IE رو به روز کنم. می ترسم این رو دانلود کنم و بهر وز کنم و ویندوز، غیر فعال بشه
بغیر از آپدیت 971033 تا بحال هیچ آپدیتی برای تشخیص ویندوز غیر اصلی ایجاد نشده. با خیال راحت آپدیت کنید. برای احتیاط بیشتر اگر آپدیت جدیدی اومد چند روز صبر کنید و این تاپیک رو در نظر بگیرید بعد نصبش کنید.
قله بلند
07-09-2011, 16:27
سلام
الان 131 مورد برای به روز رسانی ویندوز 7، در صف هستند تا من تایید کنم. دقیقاً 971033 KB هم هست ولی من نمی تونم انتخاب کنم که این رو نصب نکن. همگی با هم نصب می شن.
راستی می شه IE رو هم آخرین ورژنش رو نصب کرد؟ منظورم اینه که ویندوز، غیر فعال نمی شه؟
قله بلند
07-09-2011, 17:38
سلام
یه مشکلی برام پیش اومده و اون اینکه، آفیس نصب شده، امروز از بین رفت. دیکشنری، دیروز محو شد.
نمی دونم والا، یعنی به خاطر آپدیت نکردن ویندوزه؟
kaivanika
07-09-2011, 23:09
بعد از نصب سرویس پک 1 ویندوز از کار افتاده
کرک هم جواب نمیده
KB971033
این رو از کجا باید حذف کنم . تو لیست آپدیت ها فقط دو تا آپدیت هست که KB971033 تو اونا اصلا وجود نداره
The Dreadnaught
08-09-2011, 00:15
بعد از نصب سرویس پک 1 ویندوز از کار افتاده
کرک هم جواب نمیده
این رو از کجا باید حذف کنم . تو لیست آپدیت ها فقط دو تا آپدیت هست که KB971033 تو اونا اصلا وجود نداره
Control Panel --> Programs and Features --> View installed updates
هر Update رو که بخواهید میتونید روش کلیک راست کنید و Uninstall رو بزنید ، اگر اونجا نیست خوب نصب نشده قبلا.
قله بلند
08-09-2011, 03:16
سلام
جناب The Dreadnaught
من IE رو به نسخه 9 ارتقا دادم و حدوداً 126 مورد منتظر تایید من هستند تا ویندوز رو به روز رسانی کنند.
توی اخطار امنیتی گوگل برای کاربران ایرانی، اومده که مرورگر و ویندوزتون رو به روز کنید و به اخطارهاش توجه کنید.
حالا من این 26 مورد رو نصب کنم و بلافاصله 971033 KB رو حذف کنم؟ وبندوز، دچار خرابی نمی شه؟
اتفاقاً من امروز، فایرفاکس رو نصب کردم و وارد میلهام شدم ولی هیچ خطایی صادر نشد یا اینکه جلوی ورودم رو بگیره(در مورد اخطار امنیتی گوگل برای کاربران ایرانی)
ازبرنامه MBR Regenerator استفاده کنید مشکلتون به احتمال زیاد برطرف بشه:20:
دوست گرامی من از برنامه ای که توصیه کردین استفاده کردم و ...
ولی دوباره همون پیام را داد:
و مدام ری استار میشه
چه باید کرد؟
لطفا سریعتر پاسخ بدین
با تشکر و سپاس فراوان
The Dreadnaught
08-09-2011, 04:26
سلام
جناب The Dreadnaught
من IE رو به نسخه 9 ارتقا دادم و حدوداً 126 مورد منتظر تایید من هستند تا ویندوز رو به روز رسانی کنند.
توی اخطار امنیتی گوگل برای کاربران ایرانی، اومده که مرورگر و ویندوزتون رو به روز کنید و به اخطارهاش توجه کنید.
حالا من این 26 مورد رو نصب کنم و بلافاصله 971033 KB رو حذف کنم؟ وبندوز، دچار خرابی نمی شه؟
اتفاقاً من امروز، فایرفاکس رو نصب کردم و وارد میلهام شدم ولی هیچ خطایی صادر نشد یا اینکه جلوی ورودم رو بگیره(در مورد اخطار امنیتی گوگل برای کاربران ایرانی)
نه دلیلی برای به وجود اومدن خرابی وجود نداره. اگر KB971033 رو نصب نکردید ، اون رو Hidden کنید و بقیه Update ها رو کامل Download و نصب کنید ، به خصوص Service Pack 1 خیلی مهمه. در ضمن مایکروسافت مرتب Update های امنیتی برای ویندوز قرار میده که ایراد های امنیتی ویندوز رو رفع میکنه ، مثلا در قضیه مشابه که چند ماه پیش رخ داد ، مایکروسافت یک Update امنیتی ارائه داد. از نظر من Update بودن ویندوز خیلی مهمه.
اگر بعد از Update پیغام Genuine نبودن ویندوز رو گرفتید از روش صفحه قبل استفاده کنید باید مشکلتون حل بشه.
اگر جدیدترین نسخه Firfox رو نصب کردید ، (در حال حاضر 6.0.2) در اون Certificate های شرکتی که ه.ک شده رو کامل حذف کرده ، در کروم هم همینطور. قرار نیست الزاما خطایی صادر بشه ، وقتی که برای ورود به میل ها از Certificate ها ه.ک شده استفاده بشه ، اونوقت به شما پیغام خطا میده.
پیشنهاد میشه برای استفاده از سرویس های Google از Chrome استفاده کنید ، به مصاحبه ای که با مدیر شرکت Fox-IT شده بود رو نگاه میکردم ، میگفت در این زمینه Chrome بهتر عمل میکنه از لحاظ امنیتی.
میتونید به این ویدئو هم نگاهی بندازید :
البته دلیلی برای نگرانی بیش از حد هم وجود نداره ، به خصوص اگر فعالیت 30ya30 خاصی ندارید.
قله بلند
08-09-2011, 15:09
سلام
چه طوری می شه از بین 126 گزینه، 971033 KB رو hidden کرد؟ کلاً یه لیستی می آید که دکمه
run system update
رو داره.
وقتی IE9 رو نصب کردم،5 گزینه از 131 گزینه رو نصب کرد و حالا مونده 126 گزینه.
راستی، امروز سرویس gmail، برای هر پست الکترونیکی که دارم، پیغام عوض کردن پسورد رو داد با اینکه مرورگر رو دیشب، به روز کردم ولی دیشب به راحتی وادر شدم و امروز، این پیغام ها صادر شدند.
راستی، من بین این 126 گزینه، Service Pack 1 رو ندارم.
The Dreadnaught
08-09-2011, 21:24
سلام
چه طوری می شه از بین 126 گزینه، 971033 KB رو hidden کرد؟ کلاً یه لیستی می آید که دکمه
run system update
رو داره.
وقتی IE9 رو نصب کردم،5 گزینه از 131 گزینه رو نصب کرد و حالا مونده 126 گزینه.
راستی، امروز سرویس gmail، برای هر پست الکترونیکی که دارم، پیغام عوض کردن پسورد رو داد با اینکه مرورگر رو دیشب، به روز کردم ولی دیشب به راحتی وادر شدم و امروز، این پیغام ها صادر شدند.
راستی، من بین این 126 گزینه، Service Pack 1 رو ندارم.
شما تو Control Panel که میری وارد Windows Update که میشی ، تعداد important updates و optional updates رو گفته ، روی هر کدوم که کلیک کنی ، لیستشون رو نشون میده.
در اون لیست update های KB بر اساس شماره مرتب شدن.
در سمت راست هم گزینه Change Settings ، یه بخشی داره که نوشته important updates ، دقت کنید که روی Install updates automatically نباشه (من گزینه سوم رو پیشنهاد میکنم.)
شما یا سرویس پک 1 رو نصب کردید ، که در این صورت اگر Properties از My computer بگیری (همون گزینه System در Control Panel) نوشته Service Pack 1 ، اگر نه ممکنه که بعد از نصب یک سری از Update ها Service Pack 1 بیاد تو لیست Update های مهم.
در مورد Gmail ، با کروم وارد ایمیلتون بشید (مطمئن باشید که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال باشه ، البته اگر اشتباه نکنم Google به صورت پیش فرض [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای سرویس ایمیلش فعال کرده ، قبلا باید در تنظیمات فعالش میکردید) و پسوردتون رو عوض کنید. از آخرین نسخه Chrome استفاده کنید ( 13.0.782.220 )
ظاهرا تعدادی از دوستان هم این مشکل رو داشتن ، در این تاپیک :
قله بلند
09-09-2011, 11:54
سلام
دیشب، بخشی از گزینه ها برای ویندوز، نصب شد ولی هنوز یرویس پک 1، در صف انتظار است. هر بار که یک سری نصب می شن، سری جدیدی برای نصب آماده می شن. دیشب، پیغام اومد که 4 گزینه مونده که 66 مگ حجم داشت. تا 20 مگ رو نصب کردم و دیگه حوصله نداشتم منتظر بمونم تا 66 مگ نصب بشه. امروز که سیستم رو روشن کردم، پیغام اومده که Restore کن تا سیستم درست کار کنه. من هم قبول کردم و ددیم که همون دو گزینه ای که دیشب نصب شده بود رو پاک کرده.
اصولاً از وقتی که سیستمم رو به اینترنت متصل نکرده بودم، یه سری مشکل رو نداشتم ولی از وقتی که سیستم به اینترنت متصل شد، هر دفعه یه مشکل وجود داره. مثلاً 7 روزی می شه که یه دفعه ای تمام اشیاء روی دستکتاپ مثل گوشت چرخ کرده در هم می ریزند که باید سیستم رو ریست کنم.
ویندوز 7، اینجوریه یا مشکل دیگه ای وجود داره؟ ویندوز که به روز رسانی هم می شه، IE هم که به روز رسانی می شه و انتی ویروس هم که فعاله، پس مشکل چیه؟
mansourfcb
09-09-2011, 21:52
آپدیت ویندوز من روی اتوماتیک بود و kb971033 رو نصب کرد. من برنامه removeWAT رو استفاده کردم ولی هنوز اسم آپدیت kb971033 توی لیست Installed update هست.
بعد از نصب واجرای برنامه هم علامت اکتیو بودن ویندوز رو دیگه نشون نمیده.
چیکار باید بکنم ؟؟
The Dreadnaught
10-09-2011, 01:51
سلام
دیشب، بخشی از گزینه ها برای ویندوز، نصب شد ولی هنوز یرویس پک 1، در صف انتظار است. هر بار که یک سری نصب می شن، سری جدیدی برای نصب آماده می شن. دیشب، پیغام اومد که 4 گزینه مونده که 66 مگ حجم داشت. تا 20 مگ رو نصب کردم و دیگه حوصله نداشتم منتظر بمونم تا 66 مگ نصب بشه. امروز که سیستم رو روشن کردم، پیغام اومده که Restore کن تا سیستم درست کار کنه. من هم قبول کردم و ددیم که همون دو گزینه ای که دیشب نصب شده بود رو پاک کرده.
اصولاً از وقتی که سیستمم رو به اینترنت متصل نکرده بودم، یه سری مشکل رو نداشتم ولی از وقتی که سیستم به اینترنت متصل شد، هر دفعه یه مشکل وجود داره. مثلاً 7 روزی می شه که یه دفعه ای تمام اشیاء روی دستکتاپ مثل گوشت چرخ کرده در هم می ریزند که باید سیستم رو ریست کنم.
ویندوز 7، اینجوریه یا مشکل دیگه ای وجود داره؟ ویندوز که به روز رسانی هم می شه، IE هم که به روز رسانی می شه و انتی ویروس هم که فعاله، پس مشکل چیه؟
دقیقا یک سری از Update ها پیش نیاز یک سری دیگه هست و در ضمن بعضی از Update ها رو نمیشه با هم در یک فاز نصب کرد ، برای همین ویندوز تیک بعضی از Update ها رو برمیداره و وقتی بقیه نصب شدند اونها رو انتخاب میکنه.
در مورد اون دوتا Update شاید درست نصب نشده بودن یا مشکل دیگه ای میتونسته داشته باشه خیلی از این دست مسائل میتونه موقتی باشه و با نصب مجدد Update حل بشه.
شما که نمیتونید به اینترنت وصل نشید که یک وقت سیستم به هم نریزه ، باید مشکل رو در جای دیگه جستجو و حل کنید. همینطور در مورد Update کردن ویندوز. به نظر من Update های ویندوز خیلی مهم هستن به خصوص Service Pack ها ، و این بحث برای تمامی ویندوز ها صدق میکنه.
ویندوز 7 اتفاقا خیلی ویندوز خوب و بهترین ویندوزی هست که مایکروسافت تا به حال تولید کرده ، تعداد خیلی زیادی از کاربران هم دارن از نسخه های غیر اورجینال استفاده میکنن و Update هم میکنند بدون هیچ مشکلی.
شما میتونید مشکلاتی رو که وجود داره لیست کنید و در یک تاپیک جدا مطرح کنید خیلی از دوستان اینجا هستن که تجربه و دانش بیشتری از من دارن و میتونن کمک کنن ، زودتر هم به نتیجه میرسید. خود من هم تا جایی که کمکی از دستم برمیاد هستم در خدمتتون.
در ضمن یک چیزی که ما ایرانیها خیلی کم ازش استفاده میکنیم ، Backup هست. در خیلی مواقع به جای اینکه دوباره سریع بریم سراغ ویندوز عوض کردن خیلی راحت با استفاده از Backup که قبلا تهیه کردیم میشه مشکل رو حل کرد و سیستم رو به حالتی بازگردوند که هیچ مشکلی نداشته. باز System Restore ویندوز تا حدی کمک میکنه ولی هیچ وقت جایگزین Backup نمیشه.
برای مثال شما میتونستی قبل از شروع کل این پروسه یه Backup از سیستم تهیه کنی و با خیال راحت کارت رو انجام بدی (هنوز هم دیر نشده البته) اگرچه با Update کردن ویندوز نباید مشکل خاصی به وجود بیاد.
احتمالا restore point مربوط به قبل از تمام این کارها هم هنوز در System Restore باشه.
موفق باشید
آپدیت ویندوز من روی اتوماتیک بود و kb971033 رو نصب کرد. من برنامه removeWAT رو استفاده کردم ولی هنوز اسم آپدیت kb971033 توی لیست Installed update هست.
بعد از نصب واجرای برنامه هم علامت اکتیو بودن ویندوز رو دیگه نشون نمیده.
چیکار باید بکنم ؟؟
خوب Remove WAT که نمیاد KB971033 رو Uninstall کنه ، جلوی عملکرد اون رو میگیره. ولی به هر حال استفاده از Loader گزینه بهتری هست ضمن اینکه RemoveWAT دیگه Update و ساپورت نمیشه :
p3yman_xl
10-09-2011, 15:49
سلام
ویندوز 7 من Ultimate و 32 بیتی هست .. و محدودیت 30 روزه داره. چطور میتونم این محدودیت رو بردارم؟
مرسی
The Dreadnaught
10-09-2011, 18:45
سلام
ویندوز 7 من Ultimate و 32 بیتی هست .. و محدودیت 30 روزه داره. چطور میتونم این محدودیت رو بردارم؟
مرسی
از Windows Loader v2.0.6 استفاده کنید.
لینک دانلود بالا رو از سورس اصلی گذاشتم ، اینجا :
سلام من ویندوز سون التیمیت 32 بیتی دارم که میخوام اکتیوش کنم چون نسخه قدیمی هست کراکش دیگه کار نمیکنه میشه کمکم کنین.Version 6.1.7127 Build 7127
Mohammad King
11-09-2011, 14:38
سلام من ویندوز سون التیمیت 32 بیتی دارم که میخوام اکتیوش کنم چون نسخه قدیمی هست کراکش دیگه کار نمیکنه میشه کمکم کنین.Version 6.1.7127 Build 7127
سلام
پست اول همین تاپیک رو ببینید
The Dreadnaught
11-09-2011, 17:22
راستی اون طور که در تاپیک Windows Loader خوندم نسخه های جدیدش با آپدیت KB971033 مشکلی نداره و نصب این Update نباید مشکلی ایجاد کنه.
اکثر دوستانی که قبلا ویندوز رو کرک کردن و به مشکل برخوردند و نمیتونن مجددا کرکش کنن ، با استفاده از برنامه MBR Regenerator و بعدش استفاده از Windows Loader مشکلشون به احتمال زیاد حل میشه و به راحتی میتونن تمام Update های ویندوز 7 رو دریافت کنن.
قله بلند
13-09-2011, 13:29
سلام
من دیشب به سرم زدم که برم و بقیه آپدیت های ویندوز رو کامل کنم. اگه یادتون باشه گفتم که تا 20 درصد، آپدیت کردم و دیگه حال نداشتم و کنسلش کردم. وقتی اومدم اپدیت ها رو کامل کنمف چننی پیغامی اومد. رفتم و فایر وال رو از کار انداختم و آنتی ویروس رو غیر فعال کردم ولی اوضاع، تغییر نکرد.
اتصال اینترنت هم از کار افتاد و تا صبح امروز هم اینگونه بود.
خدایش دیگه از هر چی آپدیت هست می ترسم چون اتفاقاتی تولید می کنه که پیشبینی نشده است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad King
13-09-2011, 15:12
سلام
من دیشب به سرم زدم که برم و بقیه آپدیت های ویندوز رو کامل کنم. اگه یادتون باشه گفتم که تا 20 درصد، آپدیت کردم و دیگه حال نداشتم و کنسلش کردم. وقتی اومدم اپدیت ها رو کامل کنمف چننی پیغامی اومد. رفتم و فایر وال رو از کار انداختم و آنتی ویروس رو غیر فعال کردم ولی اوضاع، تغییر نکرد.
اتصال اینترنت هم از کار افتاد و تا صبح امروز هم اینگونه بود.
خدایش دیگه از هر چی آپدیت هست می ترسم چون اتفاقاتی تولید می کنه که پیشبینی نشده است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه 3 تا آپدیت مهم انتخاب کنید گزینه review important updates رو بزن اونجا باید بشه انتخابشون کنی
جواب مایکرو سافت هم بخون:
قله بلند
13-09-2011, 23:32
سلام
من اگه ویندوز قبلی رو حذف نمی کردم نمی تونستم ADSL رو راه بندازم. مشکل عجیبی بود. دوباره که ویندوز ریختم، این بار یه پیام ای می ده که تا حالا چنین پیامی نیومده بود. تایید کنم یا نه؟
سلام دوستان
من برای درست شدن ویندوز از برنامه remove wat و MBR Regenerator و یک کرک جدید ویندوز استفاده کردم
ولی باز کامپیوتر پیغام بالا رو میده و همجنان مدام ری استار میشه!
چه باید کرد تا درست بشه؟
با تشکر فراوان
منتظر جواب سریع شما دوستان هستم.
قله بلند
15-09-2011, 00:44
سلام
دوستان، چه کنم؟ تایید بکنم یا نه؟ این پیام، اولین باره که اومده. دیگه اینقدر می ترسم که باید آهسته اهسته قدم بردارم
The Dreadnaught
15-09-2011, 11:39
سلام
دوستان، چه کنم؟ تایید بکنم یا نه؟ این پیام، اولین باره که اومده. دیگه اینقدر می ترسم که باید آهسته اهسته قدم بردارم
Accept کن اون مشکلی نداره.
سلام دوستان
من برای درست شدن ویندوز از برنامه remove wat و MBR Regenerator و یک کرک جدید ویندوز استفاده کردم
ولی باز کامپیوتر پیغام بالا رو میده و همجنان مدام ری استار میشه!
چه باید کرد تا درست بشه؟
با تشکر فراوان
منتظر جواب سریع شما دوستان هستم.
این پیغام ربطی به کرک نداره که ، میگه ویندوزی که شما داری استفاده میکنی نسخه نهایی نیست !
شما منوی Start رو باز کن و تایپ کن Winver نسخه ویندوزت رو ببین چی زده.
Accept کن اون مشکلی نداره.
این پیغام ربطی به کرک نداره که ، میگه ویندوزی که شما داری استفاده میکنی نسخه نهایی نیست !
شما منوی Start رو باز کن و تایپ کن Winver نسخه ویندوزت رو ببین چی زده.
------------------------------------
این کاری که شما گفتین انجام دادم،(Start رو باز کردم و تایپ کردم Winver)
جواب داد که ویندوز شما تا 2011/1/9 اعتبار داشته...
الان باید چیکار کنم؟
ویندوز مدام ری استار میشه و پیغام میده
با تشکر
قله بلند
16-09-2011, 13:52
سلام
من بعد از اینکه سری دوم آپدیت رو با پذیرفتن پترجه تایید لایسن انجام دادم، چنین چیزی اومد. این دو رو تیک بزنم و اجازه بدم که آپدیت بشه؟ مگه خود ویندوز، نباید تیک ها رو بزنه؟
Farshid72
16-09-2011, 13:59
سلام من ویندوز 7 64 بیت ultimate دارم..سه روز بیشتر برای فعال سای وقت ندارم لطفا جدید ترین کرک رو بهم معرفی کنید
قله بلند
16-09-2011, 17:08
سلام
امروز دو تا گزینه دیگه هم اضافه شد برای آپدیت
حالا همراه این دو گزینه، دو گزینه قبلی رو هم تیک بزنم و آپدیت کنم؟
The Dreadnaught
16-09-2011, 17:44
------------------------------------
این کاری که شما گفتین انجام دادم،(Start رو باز کردم و تایپ کردم Winver)
جواب داد که ویندوز شما تا 2011/1/9 اعتبار داشته...
الان باید چیکار کنم؟
ویندوز مدام ری استار میشه و پیغام میده
با تشکر
شما وقتی اون دستور رو میزنید یه پنجره باز میشه مثل این :
یه عکس ازش بگیر بذار اینجا.
اگر ویندوز نسخه Final نباشه باید یه نسخه Final رو جایگزین کنی.
سلام
من بعد از اینکه سری دوم آپدیت رو با پذیرفتن پترجه تایید لایسن انجام دادم، چنین چیزی اومد. این دو رو تیک بزنم و اجازه بدم که آپدیت بشه؟ مگه خود ویندوز، نباید تیک ها رو بزنه؟
خوب گاهی اوقات ویندوز خودش تیک نمیزنه مثلا اگه دو تا Update رو نشه همزمان با هم انجام داد و ...
سلام من ویندوز 7 64 بیت ultimate دارم..سه روز بیشتر برای فعال سای وقت ندارم لطفا جدید ترین کرک رو بهم معرفی کنید
صفحه قبل پست شماره 722
Windows Loader v2.0.6
سلام
امروز دو تا گزینه دیگه هم اضافه شد برای آپدیت
حالا همراه این دو گزینه، دو گزینه قبلی رو هم تیک بزنم و آپدیت کنم؟
چرا گزارش لحظه به لحظه میدی ؟! :31:
مشکلی نداره همه update ها رو بگیر . فقط اگه از یه کرک دیگه استفاده کرده باشی ممکنه بعد از نصب سرویس پک 1 ویندوزت گیر بده مثل خود من که با MBR Regenerator و بعد Windows Loader مشکل حل میشه.
قله بلند
22-09-2011, 11:28
سلام
آپدیت های ویندوز در چه مسیری ذخیره می شن تا اونها رو بردارم ودیگه مجبور به آپدیت نباشم. توی همین تاپیک سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم. ببخشید اگه سوالم تکرای است.
سلام
آپدیت های ویندوز در چه مسیری ذخیره می شن تا اونها رو بردارم ودیگه مجبور به آپدیت نباشم. توی همین تاپیک سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم. ببخشید اگه سوالم تکرای است.
سلام
باید در جای درست خودش مطرح میکردید .
درخواست برنامه برای دانلود آپیدتهای آفلاین ویندوز سون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید :40:
mrmostafa
23-09-2011, 10:47
من امروز آپدیت کردم و الان ویندوز رو که کرک کرده بودم با اون کرک دیگه کار نمیکنه. چیکار باید بکنم؟؟؟؟
در ضمن موقع آپدیت گشتم اونی که مربوط به سریال نامبر میشه رو hidden کنم ولی وقتی روی فایل کلیک راست میکنم اصلا گزینه Hidden نمیاره. چیکار باید بکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. فایل کرک هم بزارین.
قله بلند
23-09-2011, 12:27
سلام
ویندوز سیستم من بدون اینکه اخیراً آپدیتی شده باشه، به ناگهان از حالت اکتیو خارج شد و با لودر خودش هم فعال نشد. از برنامه MBR_Regenerator_4_4_keygen استفاده کردم ولی متاسفانه اتفاقی نمی افته یعنی انگار اجرا نمی شه. آیا زمان اجراش طولانیه و به نظر می رسه که کاری انجام نمی ده؟
با کمال تعجب دیدم که kb971033T تصب شده و نمی دونم چه طوری؟
ویندوز تا چند روز به حالت غیر فعال می مونه و من چقدر زمان دارم؟
قله بلند
23-09-2011, 12:51
من با RemoveWAT v2.2.6.0، مکشل رو حل کردم. البته قبلش، kb971033T رو حذف کردم و با RemoveWAT v2.2.6.0، ویندوز رو اکتبو کردم. یعنی دیگه مشکل حل شد؟
MBR_Regenerator_4_4_keygen هم کماکان، حالت اجرایی نداره یعنی عملی اتفاق نمی افته
قله بلند
23-09-2011, 21:55
با RemoveWAT، مشکل، ظاهری و موقت حل می شه ولی دوباره ویندوز، فعالیتش رو از دست می ده.
الان دیگه با RemoveWAT هم مشکل حل نمی شه.
می تونم خواهش کنم که MBR_Regenerator_4_4_keygen رو یه جایی آپلود کنید که بشه دانلودش کرد؟ آخه فیلتره. من این برنامه رو دانلود کردم ولی کاری انجام نمی ده
نمی دونم چقدر وقت دارم برای اینکه ویندوز رو اکتبو کنم. قبلاً می زد که مثلاً 30 روز وقت داری ولی الان فقط می گه که ویندوز، فعال نیست.
mrmostafa
24-09-2011, 01:24
دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟؟؟
The Dreadnaught
24-09-2011, 01:32
با RemoveWAT، مشکل، ظاهری و موقت حل می شه ولی دوباره ویندوز، فعالیتش رو از دست می ده.
الان دیگه با RemoveWAT هم مشکل حل نمی شه.
می تونم خواهش کنم که MBR_Regenerator_4_4_keygen رو یه جایی آپلود کنید که بشه دانلودش کرد؟ آخه فیلتره. من این برنامه رو دانلود کردم ولی کاری انجام نمی ده
نمی دونم چقدر وقت دارم برای اینکه ویندوز رو اکتبو کنم. قبلاً می زد که مثلاً 30 روز وقت داری ولی الان فقط می گه که ویندوز، فعال نیست.
لینک از MediaFire :
MBR Regenerator v4.4
Windows Loader v2.0.6
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟؟؟
بعد از استفاده از آخرین نسخه Windows Loader دیگه نیازی نیست هیچ آپدیتی رو Hidden کنید.
قله بلند
24-09-2011, 02:11
سلام
با MBR_Regenerator، ویندوز، 30 روزه شد و با ویندوز لودر، اکتیو شد
پس الان با خیال راحت، به صورت اتوماتیک، ویندوز رو آپدیت کنم و نگران هیچ چیز نباشم
The Dreadnaught
24-09-2011, 15:20
سلام
با MBR_Regenerator، ویندوز، 30 روزه شد و با ویندوز لودر، اکتیو شد
پس الان با خیال راحت، به صورت اتوماتیک، ویندوز رو آپدیت کنم و نگران هیچ چیز نباشم
بله ، از لحاظ کرک و اکتیویشن دیگه نباید مشکلی داشته باشید.
mrmostafa
24-09-2011, 18:38
من هم مشکل مشابه داشتم ، قبل از اینکه سرویس پک 1 رو نصب کنم ، KB971033 رو نصب کرده بودم و ویندوز رو بعدش با Remove WAT اکتیو کردم ، ولی دیشب بعد از مدتها سرویس پک 1 رو بالاخره نصب کردم و بلافاصله ایراد گرفت که ویندوز Genuine نیست ، البته میذاشت وارد ویندوز بشم ولی هر دفعه قبلش پیغام میداد وارد ویندوز هم که میشد ، اون پایین زده بود که ویندوز Genuine نیست.
اولین کاری که کردم KB971033 رو Uninstall کردم.
دو سه تا کرک از جمله Windows Loader رو امتحان کردم ، با اینکه که پیغام میداد که با موفقیت کرک شده ، ولی باز هم باز هم وقتی ویندوز بالا میومد همون آش و همون کاسه ! تا اینکه این پست دوستمون رو دیدم.
برنامه MBR Regenerator ، اثر تمامی کرک ها و برنامه های مخصوص اکتیو کردن ویندوز رو که قبلا استفاده کردید ، پاک میکنه و Master Boot Record رو کاملا به حالت اولیه برمیگردونه ، دقیقا انگار ویندوز رو تازه نصب کرده باشید.
بعدش از آخرین نسخه Windows Loader استفاده کردم و این بار اکتیو شد !
برای اطلاعات بیشتر و دریافت آخرین نسخه MBR Regenerator به این آدرس مراجعه کنید :
برای دریافت آخرین نسخه Windows Loader هم به این آدرس :
این تاپیک ها رو خود سازندگان این نرم افزارها درست کردن و مرتب هم نسخه های update شده برنامه شون رو اونجا قرار میدن.
البته ظاهرا هر دوی این برنامه ها ، رقبای مشابهی هم دارن که در این تاپیک توضیح داده شده :
امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
در مجموع وقتی یک Activator برای تعدادی از کاربرا جواب میده ، پس خود برنامه درست کار میکنه و باید مشکلی رو که در سیستم ما وجود داره پیدا کنیم و رفع کنیم اونوقت برای ما هم جواب میده.
با تشکر از دوستمون jafarian
دوست عزیز این KB971033 رو چطوری و از کجا باید unistall کرد؟؟؟ ممنونم.
قله بلند
24-09-2011, 19:02
سلام
مسیر زیر رو برید
control panel->system and security->windows update->view installed updates
اونجا لیست آپدیت ها رو می بینید. روی KB971033 کلیک کنید و uninstall رو انتخاب کنید. عجب گزینه ای شده این KB971033 . آدم رو بیچاره می کنه و اینجوری می کنه:19:
reza.0000
25-09-2011, 17:05
سلام
من ویندوز 7 خودمو با نرم افزار Remove WAT اکتیو کردم ..
حالا یک سوال مهم دارم :
آیا این نرم افزار Remove WAT معتبر هست؟ برای ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟
Rahpooyan
25-09-2011, 19:25
نه مشکل خاصی ندارد و بیشتر کاربران از ان استفاده می کنند ولی تا حد امکان از سایت های معتبر کرک دانلود نمایید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.