مشاهده نسخه کامل
: این ارور لعنتی واسه چیه this device can perform faster
سلام دوستان.چند وقتیه نمی دونم usb های لعنتیم چه مرگش شده هرچی بهشون وصل می کنم مثل فلش یا گوشی این ارورو میده و سرعتش افتضاح پایینه.بعضی وقتهام وسط کپی کردن فایل ها میاد و ارتباط قطع میشه:41:.چند بار ویندوز عوض کردم بازم درست نمیشه.ویندوزم ایکس پیه.لطفا کمکم کنید.خیلی اعصابمو خورد کرده:41:
sahand_rhm
25-11-2010, 14:43
سلام. تازگی تغییرات سخت افزاری دادی؟
این ارور مال اینه که پرتی ک وصل میکنی بهش usb 2 نیست. من یه بار dvd writer ساتا خریده بودم اینجوری شدم چون به پرت ساتای primary وصل نکرده بودم.
فقط کارت گرافیکمو عوض کردم.ولی قبل اونم همینجوری بود.نمیدونم واسه چیه:41:.
به USB های خود مادربرد وصل کنید هم همین ارور رو میده ؟
آره به usb های خود مادر بورد وصل میکنم بازم همینجوریه:41:
هیچکس نیست جواب منو بده:41:
sajjad256
29-11-2010, 18:24
سلام منم این مشکل رو دارم
رم ریدر و موبایل رو وقتی وصل میکنم این ارور رو میده!!!:37::question:
آره منم وقتی موبایلم رو هم وصل می کنم اینجوری میشه.فکر می کنم مشکل از usb های کامپیوتر باشه:41:
منم همین مشکل رو دارم درمورد ----T وقتی وصلش میکنم بعد 2-3 دقیقه همین ارور رو میده و قطع میشه باید از پورت درش بیارم و دوباره وصل کنم
راه حل Pleeeeeeeeeeeease :11:
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
هــیــچــکــس راه حلی برای این مشکل نداره؟
مدیران و همکاران این بخش ؟ هیچکس ؟
Hamid323
29-11-2010, 23:07
ویندوز رو عوض کن درست میشه
ویندوز رو عوض کن درست میشه
نه داداش ربطی به وین نداره
(من خودم عوض کردم فرقی نکرد)
sajjad256
30-11-2010, 08:28
اره راست میگه ربطی به ویندوز نداره
من هم ایکس پی هم سون دارم و هر دوتا ایراد میده:13:
Electronic-Arts
30-11-2010, 09:54
مال منم بعضی وقت ها فلشم این جوری میشه راه حلش چیه؟
نه ربطی به ویندوز نداره.من چند بار ویندوز عوض کردم بازم درست نشد.حتی گفتم شاید ویروس باشه تمام هاردو فرمت کردمو دوباره پارتیشن بندی کردم.اصلا فرقی نکرد!!!!
یکی بیاد یه راه حل بده :19:
rahim_ttl
01-12-2010, 03:34
به به عجب راه حل هایی !!!!!!!!!!!
دوستان برای حل این مشکل از قسمت بایوس کامپیوتر Mode یو اس بی رو به Hi Speed تغییر بدید
قسمت دقیقش یادم نیست و نمی تونم pc رو restart کنم دنبال تنظیمات USB باشید
مطمئنا مشکلتون حل می شه
من میگم شاید از power باشه.آخه من خودم یه power 480w دارم که خیلی ضعیفه.ولی تمام قطعات دیگه مثل cpu و 'گرافیکم همه بالاس.میگم شاید power برق کافی به usb ها نمیده:13:
sajjad256
01-12-2010, 13:12
خیلی خیلی بی ربط بود مگه یه فلش یو اس بی چند ولت برق مصرف میکنه ؟؟
به به عجب راه حل هایی !!!!!!!!!!!
دوستان برای حل این مشکل از قسمت بایوس کامپیوتر Mode یو اس بی رو به Hi Speed تغییر بدید
قسمت دقیقش یادم نیست و نمی تونم pc رو restart کنم دنبال تنظیمات USB باشید
مطمئنا مشکلتون حل می شه
من میگم شاید از power باشه.آخه من خودم یه power 480w دارم که خیلی ضعیفه.ولی تمام قطعات دیگه مثل cpu و 'گرافیکم همه بالاس.میگم شاید power برق کافی به usb ها نمیده:13:
این ها هم جواب نمیدن
ببینم کاربران این انجمن هیچ راه حل درست و حسابی برای این مشکل ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
خب من گفتم شاید از power باشه.نه از bios هم نیست.من همون اول چک کرم مال من رو usb2 بود
ess_1362
01-12-2010, 13:22
سلام
توجه کنید که مادربرد های رایج همه پورتهای usb از نسخه 2 نیستند و اگر بردی مثلا 10 تا پورت usb داشته باشه 4 یا 6 پورت اون usb2 هست و بقیه usb 1.1 هستند
دلیلش هم این هست که شرکت سازنده مادربر هزینه زیادی بابت لایسنس پورتها نمی تونه بپردازه چون قیمت کل بورد به شکل محسوسی افزایش پیدا می کنه(همون موردی که در مورد usb3 وجود داره و فقط دو پورت usb3 روی بوردها نصب میشه)
شما اول باید تشخیص بدی که پورتهای اصلی usb 2 سیستم شما کدوم پورتها هستند
بعدش باید از درون بایاس گزینه usb latency را فعال کنید
البته ممکن هست که پورتهای اصلی usb شما به پنل جلو مربوط باشه یا بلعکس
hamid.5574
01-12-2010, 13:40
این مشکل هم میتونه از وسیله usb باشه که مشکل پیدا کرده هم میتونه از port باشه بعضی وقتا از درایور usb -اگه میتونی درایوراشو دوباره نصب کن
من همرو امتحان کردم بازم همین ارورو میده:41:
الان دفترچه مادربوردمو نگاه کردم نوشته همه 8 تا usb هم v1.1 و هم v2.0 رو ساپورت میکنه
سلام
توجه کنید که مادربرد های رایج همه پورتهای usb از نسخه 2 نیستند و اگر بردی مثلا 10 تا پورت usb داشته باشه 4 یا 6 پورت اون usb2 هست و بقیه usb 1.1 هستند
دلیلش هم این هست که شرکت سازنده مادربر هزینه زیادی بابت لایسنس پورتها نمی تونه بپردازه چون قیمت کل بورد به شکل محسوسی افزایش پیدا می کنه(همون موردی که در مورد usb3 وجود داره و فقط دو پورت usb3 روی بوردها نصب میشه)
شما اول باید تشخیص بدی که پورتهای اصلی usb 2 سیستم شما کدوم پورتها هستند
بعدش باید از درون بایاس گزینه usb latency را فعال کنید
البته ممکن هست که پورتهای اصلی usb شما به پنل جلو مربوط باشه یا بلعکس
من همرو امتحان کردم بازم همین ارورو میده:41:
الان دفترچه مادربوردمو نگاه کردم نوشته همه 8 تا usb هم v1.1 و هم v2.0 رو ساپورت میکنه
درسته ، آقا khashak درست میگن
روی همه پورت ها این ارور اتفاق میفته
لطفا یکی جواب بده :37:
sajjad256
01-12-2010, 18:27
من به دفترچه بردم نگاه کردم همشون یو اس بی 2 هستن
آخرم هیچکس این مشکل مارو حل نکرد که:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا عکسشم میزارم سره فرصت شاید یکی جواب داد:41:
آقا احسان که توضیح دادند، این پیغام به علت پایینتر بودن ورژن یو اس بی مادربرد یا هاب شما از ورژن یو اس بی وسیله ای که بهش وصل کردین هستش. رو همون پیغام ویندوز امکان جستجو برای پورت های پرسرعت تر رو داره و اگه بگه همچین پورتی موجود نیست شما اقدام به تهیه یک کارت usb2 که بر روی اسلات pci نصب میشه بفرمایید. قیمت اون کارت هم پنج هزار تومان هستش.
مگه میشه آخه؟تمام usb های من v2.0 هستش.ورژنش پایین تر نیست از وسیله ای که وصل میکنم.در ضمن من کارت usb2 هم دارم.هر دو تا خروجی اون هم همین ارورو میده!!!
Armagedon
07-12-2010, 13:38
سلام.
تو بایوس یه تنظیم کوچولو واسه ساپورت usb2 هستش. اونو فعال کنین تا همه چی درست بشه.
موفق باشید.
تو بايوس در قسمت usb مال من 2تا گزينه داره يكي v1.0 و v1.0 + v2.0 كه ماله من رو دوميه.ولي بازم اين ارورو ميده
king_of_chaf
08-12-2010, 15:32
:46:سلام به همگی .
مال منم اینجوری شده بود و مشکل سرعت داشتم.همین پیغامی که شما میگین رو میداد.
این اتفاق بعد از آپدیت bios مادربردم این افتاد.فکر کنم این مشکل به خاطر بعضی تغیرات سخت افزاری پیش میاد.
راه حل :
بعد راه اندازی مجدد کامپیوتر وارد setup مادربرد بشید بگردید دنبال تنظیمات مربوط به usb mode .این گزینه رو به full speed یا highe speed تغییر بدید.
معمولا تنظیمات usb در سربرگ Advance قرار داره (مادر برد Asus که اینجوره ).
به یاری خدا جواب میگیرید.
hamed987
09-12-2010, 18:27
وقتي رو پيغام كليك مي كني تعداد يو اس بي هاتو نشون ميده و ميگه كدوم ورژن 2 هست. آيا ويندوز يو اس بي ورژن دويي را نشان مي دهد؟؟؟
اره ديگه.8 تا پورتم رو نشون ميده و مينويسه از اين 8 پورت استفاده كنيد براي سرعت بيشتر.جلوي همه ي پورت ها مينويسه unused.من كه ديگه بيخيال شدم.فكر نكنم راه حلي داشته باشه.فقط ميخوام بدونم اگه از مادر بورده ببرمش گارانتي.آخه هنوز گارانتي داره
من که نمیتونم بیخیال بشم یا مادربورد عوض کنم ، آخه لپتاپ دارم :41:
چی کار کنم؟
shabe.saket
15-12-2010, 00:52
خب من یه راه حل میگم شما امتحان کنید.
1. همه وسایل usb متصل به کامپیوتر رو در بیارید. حتی کیبرد و موس اگه usb هستند. اگه تبدیل usb به PS/2 دارید موقتا به موس وصل کنید. اگه موس PS/2 ه که نیاز نداره. اگه هم ندارید ناچارن فقط موس رو usb وصل کنید. بقیه چیزا رو در بیارید.
2. مسیر زیر رو طی کنید.
My Computer---Propertises---Hardware---Device Manegar
مجموعه Universal Serial Bus Controlers رو باز کنید.
هر جا کلمه Enhanced میبینید روش کلیک راست و Unistall کنید.
OK کنید.
کامپیوتر رو ریستارت کنید.
مشکلی داشتید بصورت عکس این سایت رو ببینید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من اصلا تو هيچ كدوم از گزينه هاش كلمه enhaced نداره:41:
چرا کسی دیگه جواب مارو نمیده:41:
تورو خدا یکی بگه چیکار کنیم.هروقت یه چیزی با usb وصل میکنم دیوونم میکنه:41:
نه خیر !
مثل اینکه هیچ کس بلد نیست !
BLACK-BLACK
18-01-2011, 21:48
شما برو درایور های مادر بردت علی الخصوص یو اس بیشو درست کن انشالاه درست میشه.
دوستان عزیزی که این مشکل رو دارند. من این مشکل رو داشتم و الان موقع وصل کردن یو اس بی که این مشکل رو باهاش داشتم ، به جای اتصال مستقیم از کابل رابط استفاده میکنم. الان مشکلم کاملا حل شده. شما هم امتحان کنید احتمالا مشکلتون حل میشه
star Walker
11-11-2011, 15:23
دوستان عزیز من هم همین مشکل رو داشتم ولی درستش کردم .
میرید به Control Panel\System and Security\Device Manager\Universal Serial Bus controllers
2 تا گزینه ی همنام هست به نام : Standard Enhanced PCI to USB Host Controller
که اگر دقت کنید روی هر دوی آن ها یک علامت تعجب زرد رنگ آمده و اگر روشون راست کلیک کنید و به Properties بروید ارور :
Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)
را در قسمت Device status خواهید دید .
حالا بریم سر اصل مطلب :
روی هر دو تا گزینه ی Standard Enhanced PCI to USB Host Controller راست کلیک کرده و هر دوی آن ها را uninstall کنید و بعد از تب بالای صفحه گزینه ی Scan for hardware changes بزنید تا دوباره آن ها نصب شوند .
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hamed DC
12-11-2011, 14:33
سلام.
بایوس سیستم رو اپدیت کنید.
بعد از آپدیت IRQپورتها رو چک کنید.
اگر نیاز بود اون رو به صورت دستی شماره گذاری کنید.
farsitools
18-06-2017, 18:52
راهکار:
نکته: دیدم پست قدیمی شده و جوابی اساسی نگرفته گفتم بالا بیارمش بالا مشکل مردم حل بشه:n02:
دوستان و اساتید گرامی اگر از ابتدا این مشکل را با usb دارید که هیچ . به تنظیمات بایوس مراجعه کنید.
اما اگر جدیدا با این مشکل مواجه شده اید که فکر کنم 90% کاربران اینچنین بوده است باید بگم و بدونید که یک نرم افزار یا سخت افزار پورت های usb شما را تحت کنترل گرفته است و در روند کار و پردازهای لازمه دخالت میکند
راه حل: تاسک منیجر را باز کنید و هر برنامه ای را که حدس می زنید در مورد usb دخالت می کند را غیرفعال کنید (end task) مانند یو اس بی پروتکتها یا یو اس بی شرینگ ها و....
در مرحله بعد ممکن است اون برنامه سرویس خاصی را برای کنترل یو اس بی شما فعال کرده باشد که باید با مراجعه به سرویسس ها services (در منو سرچ کنید) سرویس مربوطه را یافته و آن را متوقف کنید و پس از اطمینان 100% اون را دیسیبل کنید
مثلا برای دوستانی کهvmware نصب کرده اند باید از سرویسهای ویندوز گزینه VMware USB Arbitration Service را موقتا متوقف یا آن را disable کنند
قابل ذکر است اگر از مفاهیم بالا سر در نمی آورید کار را به یک نفر ماحر بدهید و این متن را به وی نشان دهید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.