مشاهده نسخه کامل
: پراید یا MVM110؟
سلام
از بین 2 ماشین پراید و MVM110 کدام برای خرید مناسب تر است؟ چرا؟
مرسی:11:
armin_punisher6
25-11-2010, 13:41
شما معیارتون رو از ماشین بگین.اگه جواد بودن ماشین براتون مهم نیست پراید بهتره ولی خیر از نظر آپشن و هندلینگ و مصرف سوخت ام وی ام بهتره.
بستگی به خودت داره اگه کم مصرف میخوای 110اگه جادارتر و موتور قوی تر میخوای پراید البته111-132جدید منظورمه که امکانات و ایمنی بیشتری داره....
farshad bugatti
26-11-2010, 22:38
بستگی به خودت داره اگه کم مصرف میخوای 110اگه جادارتر و موتور قوی تر میخوای پراید البته111-132جدید منظورمه که امکانات و ایمنی بیشتری داره....
ام وی ام از هر لحاز (به جز جاداری که اونم کلا کلاسش فرق داره) به پراید برتری داره!
از لحاز مصرف
هندلینگ
اپشن!
ترمز
ایمنی!
تو قدرت موتور هم بهتر نباشه کم هم نمیاره!
ام وی ام از هر لحاز (به جز جاداری که اونم کلا کلاسش فرق داره) به پراید برتری داره!
از لحاز مصرف
هندلینگ
اپشن!
ترمز
ایمنی!
از لحاظ ایمنی و ترمز شما مطمئنی بهتره؟!؟:13:
farshad bugatti
07-12-2010, 16:13
البته این ترمز پراید جدیدا کمی بهتر شده و قضیه کمی فرق کرده شاید بشه گفت در یک سطح هستن!
پراید بازم از ام وی ام بدنش محکم تره مخصوصا این مدلهای جدید که سنگین تر شده اما مصرف سوختش بیشتر شده و شتابش کمتر!
farshad bugatti
08-12-2010, 16:33
پراید بازم از ام وی ام بدنش محکم تره مخصوصا این مدلهای جدید که سنگین تر شده اما مصرف سوختش بیشتر شده و شتابش کمتر!
منبع؟
مدرک؟
King.Reza
01-04-2011, 00:11
تا جایی که من میدونم پراید بیشتر میره. چون یه بار این مساله رو امتحان کردیم و شتاب پراید بیشتر بوده.
البته طی این یکی دو ساله به دلیل افزایش قیمت بنزین، قیمت خودرو رو هم بیشتر کردن و این واقعا END نامردی هست :41:
از این مساله اطلاع کافی ندارم ولی مثل اینکه 110 زود چپ هست! به دلیل ریز و سبک بودنش و سایز تایر های کوچیکش این رو گفتم:20:
با اینکه احتمالا این دوستمون تا الان دو تا ماشین دیگه هم خریده و فروخته برای دوستان دیگه میگم :31:
من با دوتاش رانندگی کردم.به نظرم رانندگی با پراید لذت بیشتری داره,شتاب پراید به طور محسوسی بیشتره(نمیدونم دوستان بر چه اساسی موتور MVM رو بهتر میدونن,احتمالا از لحاظ مصرف بررسی کردن),ظرفیتش هم که کاملا مشخصه بیشتره!اگر شما یه مدل abs دار پراید بگیری مطمئن باش خیلی انتخاب بهتری کردی.
بازم به نظر من اگر خودت بشینی تو دو تا ماشین و امتحانشون کنی خیلی راحتتر تصمیمتو میگیری بستگی به سلیقه ی خودت داره.
Ship Storm
01-04-2011, 11:09
شما معیارتون رو از ماشین بگین.اگه جواد بودن ماشین براتون مهم نیست پراید بهتره ولی خیر از نظر آپشن و هندلینگ و مصرف سوخت ام وی ام بهتره.
بکاربردن عبارت جواد بودن زیاد برای یک مقایسه خودرویی جالب نیست
درسته که این خودرو سال های درازی هست که داره تولید میشه و این از سیاست های کشوره که خودرویی که تولیدش برای صنعت کشور هزینه کمی داشته باشه و فروش خوبی داشته باشه روند کاریش ادامه پیدا میکنه و سالهای متوالی تولید میشه ، همین پژو 405 هم از این قاعده مستثنا نیست
در مورد بازار خرید و فروش هم بخواهیم مقایسه کنیم پراید رتبه 1 رو تو خرید و فروش داره و اکثر کسانی که تو بازار هستند میدونند که پراید پول نقده ولی MVM اینطور نیست ، نمیگم بازار خوبی نداره ولی افت قیمت خودرو موقع فروش بیشتر به چشم میاد
بین این این دو خودرو هم میشه گفت MVM بیشتر مناسب خانم ها باشه البته نه انحصارا
پراید ماشین خوبی میتونه باشه به شرطی که مراعات اون بشه و توقع زیادی ازش نداشته باشی و MVM مسلما بروز تر و با تکنولوژی امروزی هماهنگ تر پیش رفته
از نظر قیمت هم همین الان تو بازار بیرون فولش با ایربگ و abs و دنده اتوماتیک حدود 12 میلیون تموم میشه و این یعنی چیزی حدود 4 میلون بیشتر از پراید که با این قیمت به نظر من ریو 1 مدل پایین تر خیلی برتری داره به این خودرو
Johan lopez
13-04-2011, 11:17
100% پراید
چون هم بزرگتره
هم ایمنیش با این که کمه اما از این ماشین چینی ها بیشتره
کیفیت ساختش با این که کمه اما از این ماشین چینی ها بیشتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.