مشاهده نسخه کامل
: دسترسی به اطلاعات دیتاگرید
aliaghaaaaa
24-11-2010, 20:50
سلام.
دو تا سوال از سی شارپ داشتم:
1- من می خوام وقتی روی یه دکمه کلیک می کنم اطلاعات یه تکست باکس رو تو دیتاگرید بنویسه.
باید چه کدی تو دکمه بنویسم؟
2- اگه بخوام اطلاعات یه خونه خاص از دیتاگرید رو بخونم و تو یه لیبل نمایش بدم باید چه کدی بنویسم؟
ممنون.
aliaghaaaaa
25-11-2010, 16:43
سلام.
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::19::19:
anvar.net
25-11-2010, 23:37
سلام, خوبی علی آقا؟
هر کنترل دیتاگرید شامل مجموعه ای از ردیف ها و ستون ها می شود. در واقع کاری که شما می خواهید انجام بدید اضافه کردن یک ردیف جدید به دیتا گریده (البته دیتاگریدما باید حداقل 1 ستون داشته باشه تا بتونیم ردیف جدیدی اضافه کنیم)
برای اضافه کردن ستون در زمان طراحی از کلیک راست و زیر منوی edit column استفاده میکنی. هر چقدر ستون لازمه add می کنی. در زمان اجرا هم میشه با متد add به مجموعه ستون ها یک ستون جدید اضافه کرد
DataGrid1.columns.add (columnName, ColumnHeaderText)
پارامتر اول نام ستونی است که اضافه میشود و پارامتر دوم هم متنی که در سرستون نمایش داده میشود
واسه گرفتن مقدار یک سلول خاص هم از شماره سطر یا ردیف و شماره سلول مورد نظر (که مشخص کننده ستون هم هست) استفاده می کنیم. مثلا
Lable1.text=Datagrid1.Rows(0).cells(1).value.tostr ing
مقدار برگشتی , مقدار موجود در ستون دوم و سطر اول جدول هست. (ایندکس های ردیف و ستون ها از صفر شروع میشوند)
واسه اضافه کردن ردیف جدید هم
Datagrid1.rows.add(Parameters)
پارامترها هم مقادیری هستند که باید در ستون های مختلف یک ردیف قرار بگیرند, اگه سه تا ستون داشته باشیم
('set1',"Set2","Set3")
aliaghaaaaa
26-11-2010, 18:20
سلام دوست عزیز. ممنون از جوابتون.
حالا من می خوام به سلول های دیتاگرید با کد نویسی اطلاعات بدم. چطور میشه؟
میشه یه نمونه برام بنویسی؟
ممنون.
سلام دوست من.
همونطور که دوستون گفتن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کافیه جای کدها رو عوض کنی:31::
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.