ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در Gadgets

AMIR REZAs
24-11-2010, 10:02
سلام
من ویندوز 7 - 64 بیت دارم ... اوایل که نصب کرده بودم با گدجت ها مشکلی نداشت ولی تازگی اونا رو که میکشم تو دسکتاپ به رنگ سیاه در میان و هیچ چیز نشون نمیدن :41:
مشکل کجاست؟

ebicross
24-11-2010, 10:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
24-11-2010, 19:15
سلام
این کار رو میکنم کلا استفاده امکان گدجت ها برداشته میشه و درست نمیشه !

ebicross
24-11-2010, 19:31
خب یک بار باید کلا گجت ها حذف بشن و ریست کنید و دوباره نصبشون کنید.
شاید با یک گجت جدید که ریختین مشکل داره. بهتره در Start بنویسید Gadget و از قسمت Unistall a gadget یکی یکی حذف کنید تا مشکل اگر از اون باشه رفع بشه.

AMIR REZAs
24-11-2010, 19:59
نه اصلا من نصف گدجتهایی که از اول نصب بودن هم پاک کردم ولی درست نشد !
مثلا گدجت ساعتی که پیشفرض نصب هست رو که میارم یه شکل سیاه تبدیل میشه که امکانات ساعت و تغییر ظاهر ساعت و... هم حذف شده فقط میشه Move انجام داد....

svb93
24-11-2010, 21:39
اقا منم این مشکلو دارم ساعت و بقیه گجت ها از کار افتادن و بعضی ها سیاه دیده میشن :41:
لطفا راهنمایی کنید
ویندوز من windows 7 ultimate 32 bit

به ناچار از vista rainbar استفاده می کنم :13:

FAR_FA
24-11-2010, 22:16
شاید از ویروسها باشه . معمولا" اینچنین مشخصه هایی مربوط به ویروس میشه . ممکنه مثلا" یکی از گجتهایی
که نصب کردید آلوده بوده . بهر حال یه اسکن با آنتی ویروس بروز کنید بد نیست .

moas
26-11-2010, 10:37
خب یک بار باید کلا گجت ها حذف بشن و ریست کنید و دوباره نصبشون کنید.
شاید با یک گجت جدید که ریختین مشکل داره. بهتره در Start بنویسید Gadget و از قسمت Unistall a gadget یکی یکی حذف کنید تا مشکل اگر از اون باشه رفع بشه.

من هم گجت هارو پاک کردم هم از uninstall program ریستش کردم ولی بازم ناقص لود میشه

mahs
26-11-2010, 11:12
با سلام منم این مشکل رو دارم .مشکل از ویروس نیست و با حذف کردن هم کار راه نمی افته...........

xxsoh
27-11-2010, 17:18
منم همين مشكل و دارم يعني كسي نيست خبر داشته باشه چرا گجت هاي ويندوز 7 ناقص لود ميشن تازه يه ايراد ديگه هم هست كه تازه متوجه شدم به اين ربط داره .ياهو مسنجرم وقتي توش چيزي مينويسم پيام و نشون نميده يعني هيچ پي امي رو نميبينم اما پي ام و ميفرسته.
من خودم فكر ميكنم تو ويندوز م يه اشكالي شده كه فايلهاي فلش خود ويندوز نمايش داده نميشن .

یه جا یکی گفت اینکارو کن کردم نشد
CMD رو باز کنید,این دستور ها رو توش کپی کنید و بعد از هر دستور Enter بزنید.

regsvr32 msxml3.dll

regsvr32 scrrun.dll

regsvr32 jscript.dll

بعد دوباره از قسمت program and feature گجت هاتون رو دوباره فعال کنید.

این کاری که گفتید انجام دادم ولی بازم نشد.
دستور sfc \scsnnow رو هم انجام دادم نشد.
adobe flash player دوباره نصب کردم نشد.
من فکر میکنم قسمتی از ویندوزم که تصاویر گرافیکی که روش قابلیت کلیک داره رو نشون نمیده.
چون تازه متوجه شدم این مشکل رو با برنامه babylon هم دارم. تو بابیلون یه جا بود که عکس بلندگو بود وقتی روش کلیک میکردم تلفظ میکرد.
الان دیدم که تو بابیلون هم این ایکون شده مثل گجت های ویندوز.یعنی یه مربع هست که دورش کادره همین!!!!!!

ضمنا با دو نوع آنتی ویروس east و norton که آپدیت بود ویروس چک کردم نداشتم.
برنامه ی windows7 manager رو هم نصب کردم که توش قسمتهایه خوبی برای تعمییر ویندوز داشت . اما اونم کار ساز نشد

.net framwork 4 رو هم دوباره نصب کردم.
c++ 2008 رو دوباره نصب کردم.
یاهو مسنجر و که تو اونم مشکل دارم و نوشته ها رو نشون نمیده دوباره نصب کردم.

بالاخره یکی پیدا میشه بفهمه قضیه چیه؟ اساتید کجان؟

ALIREZA 2010
01-12-2010, 15:11
من هم این مشکل رو با سون 32 بیتی ultimate دارم گجت هام همش سیاه شدن .
من اصلا هیچ گجتی هم اضافه نکردم.!!!!

masoud8
01-12-2010, 15:45
بهترین کاری که به ذهنم رسید:
یه یوزر دیگه بساز ین و اگه خواستین اطلاعات این یوزر رو به جدیده منتقل کنید، مشکلتون کاملا منحل میشه!

vista7
01-12-2010, 18:00
بهترین کاری که به ذهنم رسید:
یه یوزر دیگه بساز ین و اگه خواستین اطلاعات این یوزر رو به جدیده منتقل کنید، مشکلتون کاملا منحل میشه!

دوستان اگه به این روش عمل کردند ، بگن کار میکنه یا نه ؟

ebiverdi
05-12-2010, 20:27
من روش زیر رو تست کردم ردیف شد . میتونید از این طریق مشکل رو حل کنید
این روش رو دوست عزیز sasyfro2 گذاشته بود
اینم لینکش

قابل توجه دوستانی که این مشکل رو دارن)
من مشکل اساسی با گجت ها و کلآ سایدبار داشتم.تا جایی که حتی ویندوزم رو مجبور شدم دوباره نصب کنم و دوباره همون بلا سرم اومد ( مشکل سیاه شدن ساعت گجت و ...)
به هر حال بعد از یه عالمه جستجو متوجه شدم که فقط یه راه حل وجود داره و اونم اینه:(دقت کنید)
به این مسیر برید:
1.اول از همه با راست کلیک رو نوارtaskbar ویندوز (قسمت پایین ویندوز) و بعد start taskmanagar رو بزنید و بعد عنوان processes رو انتخاب کرده و در لیست موجود sidebar.exe رو انتخاب و گزینه end process رو بزنید تا گجت ها غیر فعال بشوند...
start .2 رو بزنید و در قسمت search programs and files دستور regedit رو تایپ کنید بعد yes رو بزنید.
3. حالا در قسمت registry editor دقیقآ به این مسیر برید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
4. حالا در قسمت zones اعدادی رو میبینید که از 0 شروع شده (0 1 2 3 ...) قبل از 0 یعنی در اولین ردیف چیزی شبیه حرف L رو خواهید دید. باید این گزینه(L) رو delete کنید .مطمئن باشید مشکل حل خواهد شد... امیدوارم کمکی کرده باشم...

AMIR REZAs
06-12-2010, 14:08
سلام
ebiverdi واقعا دستت درد نکنه این روش واسه من جواب داد ....:11:

پیشنهاد میکنم بقیه هم امتحانش کنن......

sepehr saremi
07-12-2010, 13:13
سلام منم این مشکلو داشتم ولی از شانس "خوب یا بدم" ویندوزم مشکل پیدا کرد,با ریکاوری که درستش کردم اون مشکل گجتا هم حل شد.
الانم من با گجتام خیلی خوشحالیم!!!!!!!!!!!!

aminel_messi
10-12-2010, 21:53
آقا من يه مشکل جديد با gadget پيدا کردم.اصلآ دسترسيم به gadget از بين رفته.مشکل کجاست؟کمکم کنيد.

saeb2
20-12-2010, 23:29
خدا خیرتون بده مشکل من هم حل شد! :11:

dooboori
26-12-2010, 22:52
سلام،دستت درد نکته،من سیستمم یه ساعت اینجوری شد،الان درست شد،دمت گرم

hrmm
27-12-2010, 23:48
اقا برای من این مشکل رو داره اما تو این شاخه از ریجیستری حرف نیست اینو نوشته
d2 e3 4f 88 b2 85 cb 01 با یه سری دیگه حرف که نمیشه خوند مشکل سیستم من از چیه

heterodox
13-01-2011, 19:44
آقا دم کسی که این راه حل رو پیدا کرده گرررم..
واقعا مررسی .. منم اعصابم از دست این مشکل به هم خورده بود .. حسابی حال دادی داداش وو
موفق باشین