ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هاردم کار نمیکنه WD MyPassport Essential 160GB

mansour5550
23-11-2010, 21:46
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال دارم که نمیدونم چرا کار نمیکنه در حالی که چراغش روشن میشه و ویندوز هم میشناستش یه عکس گزاشتم از تسک منیجر و دیوایس منیجر که هاردو شناخته ولی توی My Computer هیچی نمیاد و نمیتونم به هارد دسترسی داشته باشم البته با آپدیت کردن درایورش هم درست نشد وقتی زدم از طریق اینترنت آپدیت بشه پیغام داد که بهترین درایور همونی هستش که نصبه.
ممنونم دوستان همیشه پاسخگو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mansour5550
25-11-2010, 05:13
دوستان راهنماییم نمیکنین؟ ممنون میشم

ata.royalfalcon
26-11-2010, 01:05
برو تو قسمت computer management و در قسمت disk management ببین وضعیتش چطوره
اگه Unallocated زده که پارتیشنت پریده بخاطر همین توی My Computer نشون نمیده
اگه همینه روی فضای Unallocated راست کلیک کن و سپس پارتیشن جدید بساز ولی اطلاعاتت میپره

mansour5550
26-11-2010, 03:57
سلام ، مرسی ata.royalfalcon جان بابت راهنماییت، دوست من با اینکار هم درست نشد من وقتی روی فضای Unallocated راست کلیک میکنم هیچ گزینه ای فعال نیست که پارتیشن جدید بسازم یه عکس گزاشتم شاید بهتر متوجه بشین ،در ضمن هاردم نو هستش و هیچ اطلاعاتی روی اون نیست و پاک شدنش مشکلی برام نداره ممنونم.

ata.royalfalcon
26-11-2010, 15:11
شما اول باید روی فضای Unallocated شده {disk 1} کلیک کنید تا انتخاب شود
وقتی که انتخاب شد {هاشور خورده میشه} راست کلیک میکنی و سپس گزینه new simple volume را میزنی
فکر کنم شما فضای Unallocated را انتخاب نکردین چون هاشور خورده نیست
بعنوان مثال اگر عکس هاردمو نگاه کنی میبینی که یک قسمت کوچیک پارتیشن بندی نشده داره که انتخابش کردم {هاشور خورده میشه} و سپس روی آن راست کلیک کردم

mansour5550
26-11-2010, 23:47
ممنون دوست من ولی من انتخاب کردم و هاشور هم میخوره شما ببینین:

ولی گزینه new simple volume فعال نیستش.

ata.royalfalcon
27-11-2010, 09:39
فكر كنم مشكل شما Write Protected باشه
به رجیستری برید و در اونجا به

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/StorageDevicePolicies برید و در اونجا writeprotect را Value اش را 0 کنید . در صورت وجود ControlSet001 و ControlSet002 این کار را برای اون ها هم بکنید .

دستورات رجيستريشو اجرا كن ببين ميشه يا نه
اگر از حالت Write Protected دراومد پس برو پارتيشنو بساز
نكته : اينو از يه فرومي كپي كردم خواستم آدرس بزارم ----- شده بود

mansour5550
27-11-2010, 13:33
بازم ممنونم دوست گلم شرمندم ولی بازم درست نشد البته Value از قبل 0 بود، نمیدونم والا شاید باید این هارد نو رو بندازم دور

ata.royalfalcon
27-11-2010, 14:44
بازم ممنونم دوست گلم شرمندم ولی بازم درست نشد البته Value از قبل 0 بود، نمیدونم والا شاید باید این هارد نو رو بندازم دور

نه ننداز دور ايندفعه با اكرونيس امتحان كن

Namdarian
27-11-2010, 15:02
با سلام . کامنتهای دیگران را نگاه نکردم چه نوشتند . اینکار را که میگویم بکن
بروید به Disk Managment
روی هارد کلیک راست کنید و Change Driver Letter and path را بزنید و نام را عوض کنید
ببنید حل شد یا نشد ؟

mansour5550
27-11-2010, 23:38
مرسی دوستان گلم ، ata.royalfalcon جان میگی دقیقا چیکار کنم آخه منظورتو نفهمیدم.
Namdarian جان این گزینه ای که شما میگین وقتی روی هاردم کلیک میکنم اصلا وجود نداره من یه عکس گزاشتم که توش توی دو قسمت نشون دادم که شماره 2 مربوط به هاردم هست :

مرسی عزیزان

Namdarian
28-11-2010, 00:00
با سلام . شما از ویندوز هفت استفاده میکنید ! پس بروید سراغ Paragon Partition Manager یا نسخه ی کامل ان یعنی Paragon Hard Disk Manager suite
آکرونیس و ..... در برابر پاراگون بازیچه ای بیش نیستند . وقت خود را تلف نکنید

mansour5550
28-11-2010, 06:21
یعنی Paragon Hard Disk Manager 2010 Suite رو نصب کنم وتوی اون برنامه هاردمو تعمیر کنم؟ کار خاصی نداره که؟ چون من با اون برنامه کار نکردم... ممنونم

Namdarian
28-11-2010, 18:31
یعنی Paragon Hard Disk Manager 2010 Suite رو نصب کنم وتوی اون برنامه هاردمو تعمیر کنم؟ کار خاصی نداره که؟ چون من با اون برنامه کار نکردم... ممنونم
تقریباً شبیه پارتیشن مجیک . ولی بسیار قویتر و کاملتر

mansour5550
29-11-2010, 06:13
سلام دوست من ، من برنامه Paragon Hard Disk Manager 2010 رو دانلود کردم حالا باید چیکار کنم؟ توی هر قسمتی که میرم بعد از اسکن کردن ارور میده که فکر کنم به خاطر هاردمه چون تا هارد رو از سیستم جدا میکنم دیگه ارور نمیده مثلا توی قسمت دیفراگ یا فورمت

Namdarian
29-11-2010, 06:34
سلام دوست من ، من برنامه Paragon Hard Disk Manager 2010 رو دانلود کردم حالا باید چیکار کنم؟ توی هر قسمتی که میرم بعد از اسکن کردن ارور میده که فکر کنم به خاطر هاردمه چون تا هارد رو از سیستم جدا میکنم دیگه ارور نمیده مثلا توی قسمت دیفراگ یا فورمت
مال من 2009 است . این راه را بروید :
Advanced options
HDM 2009 Professional Edition
حالا بخش پیشرفته ی مدیریت پارتیشنها باز میشود
روی آن درایو کلیک راست کنید و از ایزارهای متنوع بهره بگیرید . البته یک عکس نیز از منوی راست کلیک ان پارتیشن بگذارید خوبست .

amd>intel
29-11-2010, 10:17
روي سيستم ديگه تست كرديد ؟

mansour5550
29-11-2010, 13:20
دوست من Namdarian همچین گزینه ای پیدا نکردم منظورتون Hard Disk Migration هستش؟
amd>intel جان آره روی یه سیستم دیگه هم تست کردم

mansour5550
30-11-2010, 22:44
سلام دوستان ببینین من یه عکس گزاشتم ،همانطور که میبینین هر کاری میخوام بکنم ارور میده و در عکس پایینیش هم میبینین اصلا هاردمو نمیشناسه در حالی که توی Device Manager هاردمو شناخته و اسمشو درست نوشته :

Namdarian
01-12-2010, 22:43
ببرید به گارانتی .

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

البته می توانید ان را باز کنید و مانند یک هارد اینترنال به داخل لپتاپ گذاشته و از ان راه نیز پارتیشن بندی را امتحان کنید ولی با باز کردن ان گارانتی اش بهم میخورد .

mansour5550
01-12-2010, 22:55
Namdarian عزیز ممنون بابت اینکه این چند روز همفکری میکردی ، دوست من ، من توی قشمم و ما اینجا زیاد با گارانت و این حرفا سروکار نداریم و این هارد هم برای دوست من هستش که از این جور جنسها داره و اونم بهم گفته اگه درستش کنم نصف قیمت بردارم منم نه به خاطر پول بلکه میخوام یه تجربه ای برام بشه . پس لطفا بگو چطور بازش کنم و به لپتاب وصل کنم ممنون میشم

Namdarian
01-12-2010, 23:54
با سلام . هاردهای اکسترنال از هر مدل و رقم , اندازه که باشند . در اصل هاردهای اینترنال معمولی 3.5 یا 2.5 اینچی هستند که داخل قوطی قرار داده شدند و مدار مبدل دارند . باید ببینید درب یا قاب باز شدنش کجاست و باز کنید سپس هارد را راحت دربیاورید .
بعد یک لپتاپ پیدا میکنید و هارد خودش را خارج کرده و ان هاردتان را در جای ان میگذارید و با cd ویندوز بوت میکنید تا برسید به مرحله ی پارتیشن بندی و پارتیشن بندی کردن .

mansour5550
02-12-2010, 00:10
مرسی دوست گلم ،میگما هیچ پیچی روی کاور هارد نیست و هیچ جای بخصوصی نداره که بتونم بازش کنم اگه میخوای عکسشو بزارم شاید بهتر متوجه بشی

Namdarian
02-12-2010, 00:21
ببین دوست عزیز منم دو تا وسترن دارم البته اکسترنال بزرگ . هیچ جای باز شدن در ظاهر ندارند ولی در اینجا نشان داده چطور باید باز ککنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مدلهای پاسپورتی هم باید با یک آچار پیچ گوشتی یی چیزی بیندازی و درب قاب مانند را باز کنی . از گوگل کمک بگیر .

Namdarian
02-12-2010, 00:29
How to open the Western Digital “My Passport” Drive.

December 8th, 2009 Dale ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Leave a comment ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Go to comments ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Step 1. Don’t bother. As there are “user serviceable parts inside.”
Step 2. Well if you insist on opening this piece of crud, the actual steps follow.
Step 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- using a blunt, thin object (say a small screwdriver), slide it along the gap between the “body” and the “case”.
- work the screwdriver around the edge.
Step 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- slide the body away from the case

Step 2a
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(the drive separated from the case)
Step 3
Drive details
Model: WD5000BMVU-11A08S0
Why I don’t like it?: It was a SATA drive which Western Digital has grafted a permanent USB interface. It sucks.

Namdarian
02-12-2010, 00:34
ویدئوهایی که روش باز کردن انرا نشان میدهد هم زیاد است
Disassembly of the Western Digital My Passport

How to: Opening a WD My Passport Portable Hard Drive

How to: Open a WD My Passport Hard Drive Portable

و.....

mansour5550
02-12-2010, 04:01
دوست من بازم ممنون بابت راهنماییهای واقعا خوبت ، میگما من هارد رو با کمک شما دوست گرامی در آوردم ولی نمیدونم چطور هارد لپتاب رو در بیارم و اینو جایگزینش بکنم 2 تا عکس از هارد و پشت لپتاب گزاشتم ببین چیزی میفهمی راستی نمیشه این هارد رو به سیستم خونه وصل کنم؟ اینجوری دردسرش کمتره مرسی:
1. هارد اکسترنال :

2. پشت لپتاب :

Namdarian
02-12-2010, 06:30
خیلی راحت هارد لپتاپ را که در پایین راست عکس نمایان است با برداشتن پوشش نازک و باز کردن پیچ در صورتیکه جود داشت و با قدری کشیدن به بیرون دربیاورید و اکسترنال را جاش جا بزنید . مثل اب خوردن است
به سیستم دسکتاپ هم شاید شد وصل کنید . کابل ساتا لازم دارد و ولتاژش را اگر بتوانید از همان پورت USB تأمین کنی حل است . یا از راه خود همان کیس هارد که بازش کرده اید و البته به پورت USB هم باید وصل کنید تا برق بگیرد . ولی اینکار را اصلاً توصیه نمیکنم چون جا زدنش داخل لپتاپ از هر کار دیگری ساده تر است . برای بار اول یکمی تلاش لازم دارد.......

mansour5550
02-12-2010, 13:36
ممنون دوست من ،میگما منظورتون از اینکه میگین به سیستک دسکتاپ وصل نکنم چیه؟ مشکلی برای هارد پیش میاد؟ اگر مشکلی نداره که به همون سیستم خودم وصلش بکنم آخه خیلی راحت تره .روی هارد لپتابم یه برچسب داره که فکر کنم باید پاره بشه یه خورده قلق داره

Namdarian
02-12-2010, 19:07
ممنون دوست من ،میگما منظورتون از اینکه میگین به سیستک دسکتاپ وصل نکنم چیه؟ مشکلی برای هارد پیش میاد؟ اگر مشکلی نداره که به همون سیستم خودم وصلش بکنم آخه خیلی راحت تره .روی هارد لپتابم یه برچسب داره که فکر کنم باید پاره بشه یه خورده قلق داره
شما اگر ان هارد را از راه کابل ساتا به مادربورد سیستم دسکتاپتان وصل کنید از چه راهی میخواهید برق هارد را تأمین کنید ؟ ولتاژ مورد نیازش روی خودش نوشته شده و در حالتیکه بوسیله ی کابل ساتا وصل کنید باید فکر تأمین ولتاژش هم باشید

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

.روی هارد لپتابم یه برچسب داره که فکر کنم باید پاره بشه یه خورده قلق داره نباید چیز مهمی باشد

mansour5550
03-12-2010, 01:08
بازم ممنونم دوست گلم ، من هارد رو به کامپیوتر وصل کردم با USB و کابل ساتا ،هارد روشن شد ولی کابل ساتا 4 مدل میخوره به هارد آخه 2 ردیف سیم داره که کابل بهش میخوره بالا و پایین نمیدونم دقیقا کابل رو چه شکلی بزنم، در ضمن هر کاری میکنم نمیتونم هارد لپتاب رو باز کنم

Namdarian
03-12-2010, 13:12
قبلاً هارد IDE لپتاپ را بارها و بارها بمنظورهای گوناگون از جمله تعویض با مدل پرظرفیت تر دراوردم و جا زدم
وقت خیلی کمی میگرفت حدوداً یک چهارم مدت زمان باز کردن دربهای کیس دسکتاپ و دراوردن هارد دسکتاپ وقت میبرد

mansour5550
03-12-2010, 13:45
والا نمیدونم ،لینک آموزش تصویری یا ویدئویی در آوردن هارد لپتاب نیست؟ هر کاری میکنم نمیشه دربشو که باز کردم باز 2 تا پیچ داره اونام باز کردم ولی بازم در نمیاد یخورده زور زدم ترسیدم بلایی سرش بیارم

Namdarian
03-12-2010, 18:44
از روی عکسی که از لپتاپ گذاشتید باید hp باشد . پس دیدن این صفحه را کاملاً توصیه میکنم

بدقت نشان داده چگونه تک تک قطعات را به چه روش باید جدا کرد . شاید مجبور باشید از فـــــــــــــیلترشکن کمک بگیرید

mansour5550
04-12-2010, 03:44
مرسي دوست گرامي ، بالاخره با کمک شما هارد رو درآوردم ولي اين يکي هارد اصلا نميخوره به لپتاب ، لبه هاشون فرق دارن توي عکس شماره 1 هارد مشکل دار هست و 2 هارد لپتاب وعکس اولي هم مربوط به جاي هارد در لپتاب هستش ببينين:

1.

2.

Namdarian
04-12-2010, 21:02
نباید اینترفیس ساتا و برق ان به این شکل باشد . از ان پورت پشت هارد سمت چپ که شبیه esata یا همچین چیزی است میتوانید عکس واضحتری بگذارید .

mansour5550
05-12-2010, 03:36
بفرما دوست عزیزم :

mansour5550
07-12-2010, 05:25
دوست من عکسها رو دیدی؟ چیزی متوجه نشدی؟

Namdarian
07-12-2010, 06:15
دوست من عکسها رو دیدی؟ چیزی متوجه نشدی؟
با سلام . این پورت چهارگوشش درست شبیه HDMI است ! ولی باید sata بخورد .

mansour5550
07-12-2010, 23:02
دوست من اون پورت USB هستش

Namdarian
09-12-2010, 06:47
چه عجیب ! چون USB تا حالا اینشکلی هیچ جا ندیده بودم ! دوست عزیز هاردهای اکسترنال 3.5 اینچی همچین اینترفیس ضعیفی ندارد که وسترن امده عمداً روی هارد لپتاپی گذاشته . متأسفانه هیچ راه دیگری به ذهن نمیرسد .

mansour5550
09-12-2010, 13:13
آهان ،ممنون به هر حال فقط شما بودین که کمکم کردین موفق باشی