مشاهده نسخه کامل
: گوشی تاچ تا 350 تومان
A L I E N
23-11-2010, 12:03
سلام دو3تان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@$S%20%281%29.gif
میشه یه گوشی تا 350 تومان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه تمام لمسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با امکانات خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا صدای بلند :8:
خودم 5800 اکسپرس موزیک رو در نظر داری ام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم کهnokia x6 بگیری بهتر باشه.تاچ بهتر و دوربین بهتر و صدای بهتر و...
A L I E N
23-11-2010, 12:11
به نظرم کهnokia x6 بگیری بهتر باشه.تاچ بهتر و دوربین بهتر و صدای بهتر و...
دستت مرسی دوسته عزیز:11:
الان مشخصاتشو خوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیه خوبیه دوربینشم از 5800 بیشتره
احتاملا همین
rawen.west69
23-11-2010, 13:45
پیشنهاد من هم nokia x6 - 16Gig هست
همه ی نیاز هاتونو براورده میکنه...
گرافيكار
23-11-2010, 14:06
اچ تي سي Wildfire
به نظر من بهتره
هم سيستم عاملش بهتره
هم مولتي تاچه
كلا به نظر من از x6 بهتره
rawen.west69
23-11-2010, 14:11
مخصوصا صدای بلند
فکر نکنم htc wildfire مناسب باشه...
گرافيكار
23-11-2010, 15:17
فکر نکنم htc wildfire مناسب باشه...
آره اين يكي رو انصافا x6 بهتره
ولي به نظر من باقيه موارد رو اچ تي سي بهتره
من كه درك نميكنم به خاطر صداي بلندتر از يه سيستم عامل خفن گذشت
rawen.west69
23-11-2010, 16:33
به جز صدا در بقیه موارد با Wildfire موافقم...
سلام
x6 میشه روش سیستم عامل دیگه ای نصب کرد؟ (خیلی وقت پیش یکی بهم گفت n93 میشه روش ویندوز موبایل نصب کرد با اینکه خودش سیسمبیانه)
ممنون
hasanmotori
23-11-2010, 16:52
نه سیستم عامل دیگه ای نمیشه روش نصب کرد ... قبلاً رو ان95 و... ویندوز 98 میریختن ولی کاربردی نداشت
اگه سیستم عامل دیگه ای به جز سیمبین میخای میتونی با 390 تومن ویو بگیری
ویو یک مکلی که داره اینه که edge کلاس 10 هست و من برای نت هم می خواهم که سرعتش پایینه
در کل یک گوشی می خواهم صفحش بزرگ باشه + لمسی + خروجی تی وی + سیستم عامل خوب که نرم افزار خوب زیاد داتشه باشه + دوربین 5 مگاپیکسل + edge کلاس 32 که برای نت خوب باشه
قیمت هم تا همین حدودای 350 باشه دیگه بیشتر هم یکم باشه مشکلی نیست
ممنون
A L I E N
23-11-2010, 17:27
آره اين يكي رو انصافا x6 بهتره
ولي به نظر من باقيه موارد رو اچ تي سي بهتره
من كه درك نميكنم به خاطر صداي بلندتر از يه سيستم عامل خفن گذشت
من اینو برای خودم نمیخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم که ان 85 دارم
اینو دوستم میخواد که عشقش موزیک پلیر گوشیاست
زیاد هم دنبال برنامه و سیستم عامل نیست
فقط دوربین
فلش دوربین و
صفحه لمسی براش مهمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rawen.west69
23-11-2010, 17:44
اگه موزیک پلیر میخواد که واسه wildfire خیلی قشنگه..کلاً واسه اندروید خیلی قشنگه
ولی اگه منظور از موزیک پلیر همون صدا و کیفیته x6 بهتره...
خب ویو هم بد نیست خیلی خوبه تنها مشکلش همین اینترنت سرعت پایینشه که البته من e250 میگیرم برای نت با کامپیوتر که نه به اون فشار بیاد نه سرعت پایین باشه
اما یک مشکلی هست
این ویو میشه روش سیستم عامل دیگه ای نصب کرد؟ مثلا ویندوز موبایل یا اندورید و...؟ چون برای من bada یا سیمبیان همچین فرقی هم نمی کنه
خب این بادا بدرد می خوره؟
ممنون
ویو یک مکلی که داره اینه که edge کلاس 10 هست و من برای نت هم می خواهم که سرعتش پایینه
در کل یک گوشی می خواهم صفحش بزرگ باشه + لمسی + خروجی تی وی + سیستم عامل خوب که نرم افزار خوب زیاد داتشه باشه + دوربین 5 مگاپیکسل + edge کلاس 32 که برای نت خوب باشه
قیمت هم تا همین حدودای 350 باشه دیگه بیشتر هم یکم باشه مشکلی نیست
ممنون
ویو خروجی tv داره.
کلاس 10 با کلاس 32 تفاوتشون کمه دقیقا یادم نیست ولی حدود 220k , 240k و هیچ موقع سرعت ایرانسل به این حد نمیرسه که بخواد اون 20-30 k مهم باشه.چیزی که برای نت مهمه روی خود گوشی اینه که cpu قوی داشته باشه که صفحات رو سریع لود کنه و رزولیشن بالا و سایز صفحه بزرگ و مولتی تاچ.
حرف شما کاملا درسته
اما من با گوشی w810 میرم نت که سرعت دانلود هست 20 که کلاس 10 هست و با e250 هم میرم که سرعت 28 هست و کلاس 32
خب به نظرتون ویو یا x6 ؟
در مورد سیستم عامل چه نظری دارید؟ با توجه به جوان بودن بادا میشه الان روش یک سیستم دیگه نصب کرد؟
ممنون
red white
23-11-2010, 21:42
با این مشخصاتی که شما گقتید
x6 نوکیا
حرف شما کاملا درسته
اما من با گوشی w810 میرم نت که سرعت دانلود هست 20 که کلاس 10 هست و با e250 هم میرم که سرعت 28 هست و کلاس 32
خب به نظرتون ویو یا x6 ؟
در مورد سیستم عامل چه نظری دارید؟ با توجه به جوان بودن بادا میشه الان روش یک سیستم دیگه نصب کرد؟
ممنون
سخت افزارش قوی هست ولی باید یک هکر قوی بخواد این کار رو انجام بده .در کل معلوم نیست .
به نظر من ویو خیلی بهتر هست.فیلم برداری hd .مولتی تاچ .صفحه super amoled .یاتری بهتر و ....
برنامه های بادا هم زیاد هست بهتره یک سر به samsungapps.com بزنی.برای دیدن برنامه های پولی که به تازگی تونستن مجانی نصبشون کنن کشور رو از ایران به انگلیس عوض کن.
ممنون فکرا مو می کنم ببینم کدومو بگیرم از نظر سیستم مثل اینه فرق نمی کنه سیمبیان با بادا
فقط نت می مونه که ضعف داره و همینم برام مهمه
تاپیک برنامه هاشم توی یک تاپیکی از همین فروم دیدم
ممنون
بادا خیلی از سیمبین s60 بهتر هست .
سرعت گوشی خیلی بالاست.
با وجود cpu قویش میتونی اکثر فرمت های ویدیویی رو روی ویو بدون تبدیل تماشه کنی.
گرافيكار
23-11-2010, 22:06
كي گفته ويو با اينترنت مشكل داره:18:
بابا بيخيال خانم من اين گوشي رو داره سه سوت كلي برنامه باهاش دانلود ميكنه
دم صبح به راحتي به 40 كيلو بايت هم ميرسه
بله براي 15 سال ديگه كه انشاالله سرعت اينترنت توي ايران رفت بالاي 300 كيلو بايت ديگه ويو بدرد نميخوره
در مورد برنامه هم يه بار با برنامه samsung apps كه روي خود گوشيه وصل بشين و تعداد برنامه ها رو ببينين بعد خودتون قضاوت كنين
ممنون اگه سرعت ویو 40 کیلوبیت رو مشکلی نداره با ادج که حالا میگم 100 درصد ویو و x6 رو بیخیال شدم
این طور که شما ها دوستان عزیز گفتید و خودمم تحقیق کردم پس هیچ برتریی x6 نسبت به ویو نداره فقط نت بود که اونم برطرف شد شکم
فقط این خروجی تلویزیونه ویو مثل همون x6 فیش هاش av یا همون composite که به تی وی های crt قدیمی بخوره و بشه باهاش فیم تماشا کرد؟
اما حالا یک رقیب دیگه دیدم به نام satio که تمام مشخصاتش مثل ویو هست اما با دوربین 12 مگاپیکسلی (فقط پردازندش کمی کمتره که نمی دونم اصلا چه فرقی به حالم می کنه)
حالا کدومو بگیرم؟ واقعا فرقشون چیه که satio ارزون تره با اینکه دوربینش بهتره
ممنون
گرافيكار
23-11-2010, 23:49
ممنون اگه سرعت ویو 40 کیلوبیت رو مشکلی نداره با ادج که حالا میگم 100 درصد ویو و x6 رو بیخیال شدم
این طور که شما ها دوستان عزیز گفتید و خودمم تحقیق کردم پس هیچ برتریی x6 نسبت به ویو نداره فقط نت بود که اونم برطرف شد شکم
فقط این خروجی تلویزیونه ویو مثل همون x6 فیش هاش av یا همون composite که به تی وی های crt قدیمی بخوره و بشه باهاش فیم تماشا کرد؟
اما حالا یک رقیب دیگه دیدم به نام satio که تمام مشخصاتش مثل ویو هست اما با دوربین 12 مگاپیکسلی (فقط پردازندش کمی کمتره که نمی دونم اصلا چه فرقی به حالم می کنه)
حالا کدومو بگیرم؟ واقعا فرقشون چیه که satio ارزون تره با اینکه دوربینش بهتره
ممنون
سرعت 40كه چيزي نيست بالاتر از اينارم راحت كشش داره
مثل اينكه اين گوشي ساخت كشوريه كه سريعترين اينترنت دنيا رو داره ها
من نميدونم كي x6 رو با ويو مقايسه كرده
اين دو گوشي اصلا در يك سطح نيستن
و x6 هيچي نداره كه بشه با ويو مقايسه اش كرد
اما در مورد satio دوربين خوبي داره ولي از باقي جهات باز هم قابل مقايسه با ويو نيست
خصوصا از نظر اينترفيسو پردازنده
دوست من همين الان ديگه يواش يواش پردازنده 1گيگ همين ويو و گالكسي و... هم داره قديمي ميشه
چه برسه به كمتر از اين
ضمن اينكه ويو هرچند دوربينش 5 مگاست ولي خيلي خوبه
satio هم اگه ارزونتره به اين خاطره كه دوربين توي ارزشگذاري گوشي زياد مهم نيست
به همين خاطره كه پيكسون با يه دوربين عالي و فلاش زنون قوي 300 قيمتشه
بازم سلام
خب چون جک 3.5 میلیمتری برای خروجی صدا این satio نداره بازم میگم ویو
خب حالا قیمتش الان تهران چنده؟
x6 تهران 305 بود که کرمان میگفت 315 یعنی 10 تومن بیشتر
اگه میشه هم قیمت 2 گیگ و هم 8 گیگشو بدید
ممنون
rawen.west69
24-11-2010, 17:17
x6 مگه 2 گیگ هم داره؟!:18:
شما چند گیگش رو قیمت کردین 305 تومن؟ احتمالاً همون 8 بوده!
amirpcp30
24-11-2010, 18:27
x6 مگه 2 گیگ هم داره؟!:18:
شما چند گیگش رو قیمت کردین 305 تومن؟ احتمالاً همون 8 بوده!
سلام
در مورد ایکس 6 اره 8 گیگ
من ویو 2 گیگ رو میگم قیمت چنده
ممنون
rawen.west69
24-11-2010, 18:47
نه...بنده با abc.abc بودم!! میگن قیمت 2گیگ و 8گیگ چنده؟!
نه...بنده با abc.abc بودم!! میگن قیمت 2گیگ و 8گیگ چنده؟!
در مورد اون 2 گیگ و 8 گیگ در مورد ویو گفتم نه ایکس 6
من گفتم ایکس 6 قیمتش 305 تومن تهران و 315 کرمانه (8 گیگ)
و می خواستم ببینم قیمت 2 گیگ و 8 گیگ ویو چنده
دیروز هم رفتم پرسیدم یک جا میداد 435 بدون مموری و گارانتی و می خواست سرم کلا بزاره یک جا هم گفت 410 با گارانتی و مموری که گفت شنبه بیا
:11:
bibak_fa
25-11-2010, 13:39
سلام دو3تان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@$S%20%281%29.gif
میشه یه گوشی تا 350 تومان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه تمام لمسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با امکانات خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا صدای بلند :8:
خودم 5800 اکسپرس موزیک رو در نظر داری ام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظره من با 350 هزار تومان و با توجه به انتظاراتون حتمن ایکس6 بگیرین.پشیمون نمیشی
سلام
سلام
من امروز رفتم گوشی رو ویو بگیرم بعضی جاهل میدادن 410 و بعضی 425 تا 470 تومان
یکجا هم بهم اومد گفت اصلا سامسونگ نگیر ضرر می کنی بعد چند چیز هم برای اینکه متوجه بشم گوشی اصله یا نه بهم گفت بعد گفت برام فرق نمی کنه چه گوشیی بهت بدم گفتم خودت بدونی از یکی دیگه هم بخری فرق نمی کنه فقط گفتم ضرر نکنی بعد قیمت ویو رو گفت 200 و خرده ای :18: و گفت الان نداره و زنگ زد یک جا دیگه برام بیاره همون موقع و اونم بسته بود و گفت فردا صبح بیا ببر البته چند تا گوشی هم بهم پیشنهاد داد و گفت بادا ساین نمیشه و اندروید بهتره و...
خب حالا چیکار کنم بد جور دودل شدم؟
خب یک جا هم گفت ویو 2 داره مگه اومده؟ فرقشون فقط همون صفحه نمایششونه؟ قیمتش چنده؟ چون اونم تا اونجا یادمه گفت 200 و خرده ای
اگه ویو 2 اومده به نظرتون بهتر نیست ویو 2 بخرم به از نظر بزرگتر بودنش و البته اگه همه ی امکاناتشون یکیه جز صفحه نمایش؟
ممنون میشم سریع تر جواب بدین چون فردا صبح میرم بگیرم
با سپاس
میخواسته سرت رو کلاه بزاره
شما باید بگی samsung s8500 wave میخوام
اون مدل ارزوناش بازی های ویو روشون اجرا نمیشه در کل قابل مقایسه با s8500 نیستن
سلام
من گوشی رو گرفتم اما نه از اون از یکی دیگه
قیمت ها رو گرفتم کمترین جا 400 بیشترین هم 4697 تومن میداد
من یکی دیگه رفتم که گفت 400 اما مموری همراهش نبود گفت اونایی دارن که گارانتی دارن من هم گفتم تخفیف بده مشکلی نیست گفت باشه نگاه کنم ببینم خریدش چند بوده بعد دید 403 خریده گفت شرمنده زنگ زد قیمت ها رو گرفت 425 و اینا بود و بهم آخرش 410 داد گفت مموری رو به خاطر اشتباهم ارزون میدم 4 گیگ 11 تومن داد
خب حالا چند تا سوال دارم که جواب بدید خیلی ممنون میشم
من اول نگاه کردم به خود گوشی ببینم اصلیه یا نه که روش هم زده بود made by samsung که خب اصلیه
ولی شارژر زده چین باتری هم زده کره و پایان در چین و کابل usb هم چین
در ضمن روی باتری زده 1500ma ولی روی گوشی زده 1000 بالاخره چیه؟ کلا رفت سرم؟ باتری قلابیه؟
من دنبال رنگ زرشکی بودم ولی مجبور شدم به خاطر قیمت ها مشکی رو بخرم
خب اینا برچسب برای نمایشگرشون هست؟ اینا که ضد خشه نیاز داره یا نه؟
سریال جعبه با گوشی و 2 تا برچسب جداگانش یکی بود
الان باتری رو کمی باهاش کار کردم برای تست بعد گذاشتم برای شارژ چقد باشه خوبه؟ در ضمن باتریش آک بود و از این آک هایی نبود که مارک داشته باشه پلاستیکش هم انگار مثل بقیه بود و به نظر نمیومد تقلبی باشه
خب خروجی تی وی چنده؟ منظورم کابلشه برای تی وی هم تنظیمات می خواد یا نه ؟
بازم ممنون
با سپاس
t2download
03-12-2010, 23:55
ایکس 6 خودم دارم صداش به 5800 نمیرسه ولی از همه جهات برتره و تاچ خازنی داره و تنها کمی ظریف و حساسه .:20:
loramina123
05-12-2010, 13:59
سلام دوستان نظرتون راجع به ویواز چیه منم میخام گوشی یخزم
بین رنوا --پیکسون --ویوتی اسمارت --و یواز موندم
چیکار کنمممم
بیشتر از 300 تومنم نمیخام پول بدم
دوربین و صدا هم برام مهمه
در حد معمول برنامه هم روش نصب بشه مثلا اگه رنوا برنامه بیشتر از 3 مگ را ساپورت میکرد میگرفتمیش
راهنماییم کنید
ممنون
xt3 --- 380 هزار
آندروید ارزون قیمت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.