ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف گراب به صورتی خاص

Arashdn
22-11-2010, 22:42
سلام
من رو سیستم یه دونه ایکس پی و یه دونه 7 دارم
اومدیم و یه غلطی کردیم و مینت نصب کردم (آخه یکی نیست بگه فدورا چه ایرادی داشت که مینت زدم ؟؟؟)
حالا اگه بوت لودر رو پاک کنم و با سی دی ایکس پی برم فیکس بوت کنم فقط ویندوز ایکس پی میمونه و اگه با 7 برم و استارت آپ ریپیر کنم فقط وین 7 رو نگه میداره
چجوری باید اینو حذف کنم؟
ممنون

taia
24-11-2010, 18:10
این سوال شما مربوط میشه به انجمن سیستم عامل ها، اگر مشکل گراب دارید مطرح کنید ولی ترمیم بوت های ویندوز مربوط به این انجمن نمیشه.
سوالتون رو در اون انجمن با این فرض مطرح کنید که mbr رو پاک کردید و حالا می خواهید ویندوزها بر گردند، نظر خود من ترمیم فایل boot.ini در xp و ساخت دوباره ی گراب با سی دی ویندوز xp هست ولی با نظر بیشتر در انجمن مربوطه بیشتر خواهد بود

موفق باشید

یه دوست کوچولو
13-12-2010, 23:43
سلام
من ویندوزام رو از اول ریختم بعد لینوکسم پریده ، حالا چه جوری برش گردونم؟
متوجه شدم که باید گراب رو ریپیر کنم تا درست شه ، و این کار رو با لینوکس لایو هم می شه کرد
می شه بگین با چه دستوری؟
ممنون

m a j r i x
15-12-2010, 11:00
دستوراتش برای هر دیستروی فرق میکنه
مشخص کنید از چه دیستروی استفاده میکنید

یه دوست کوچولو
15-12-2010, 12:20
از اوبونتوی 10.10 استفاده می کردم
منظورتون از دیستروی رو نفهمیدم!

یه دوست کوچولو
20-12-2010, 21:10
می شه لطفا یکی منو راهنمایی کنه ؟
من چه جوری گراب رو ریپیر کنم؟ :(

ممنون

Ahmad24
18-01-2011, 01:48
لازم نیست گراب رو تعمیر کنید از داخل ویندوز میتونید لینوکس یا لینوکسها تون رو اضافه کنید به منوی بوت ویندوز.
من در ماشین مجازی 120 گیگابایتی خودم 3 لینوکس به همراه 2 ویندوز دارم که همگی از منوی بوت ویندوز 7 براحتی بوت میشن. در کامپیوتر حقیقی هم چند ویندوز و یک لینوکس دارم.
به سه نرم افزار نیاز هست.
grub4dos
winhex
یک LiveCD که شخصا از WinPE استفاده میکنم.در این سی دی شما باید امکان دستکاری MBR رو داشته باشید.من از Paragon Hard Disk Manager تحت ویندوز استفاده میکنم.

همه کاره grub4dos هستش. این تصویر رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر بخوام توضیح بدم یه 300-400 خطی باید بنویسم.سایت reboot.pro میتونه کمکتون کنه.