ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد اس ام اس

shuhin
22-11-2010, 21:47
سلام دوستان
یه سوال خیلی حرفه ای دارم :31:
من یه گوشیه 1662 خریدم حالا میخوام بدونم نمیشه زبان گوشی انگلیسی باشه و اس ام اس فارسی بنویسی؟
یعنی برای فارسی نوشتن حتما باید زبان گوشی هم فارسی باشه؟:13:

magi1991
22-11-2010, 22:38
writing languge رو پیدا کنی همهچی حله.. :دی

Help118
23-11-2010, 00:08
سلام دوستان
یه سوال خیلی حرفه ای دارم :31:
من یه گوشیه 1662 خریدم حالا میخوام بدونم نمیشه زبان گوشی انگلیسی باشه و اس ام اس فارسی بنویسی؟
یعنی برای فارسی نوشتن حتما باید زبان گوشی هم فارسی باشه؟:13:
تمامی گوشی های ساده نوکیا که معمولا بالاشون چراغ قوه هم دارند:31: برای پیامک فارسی نگاری حتما باید زبان گوشی فارسی بشه تا امکان ارسال فارسی داشته باشه البته وقتی زبان گوشی فارسیه میتونی انگلیسی هم پیامک بفرستی ولی اینکه بخوای زبان گوشیت انگلیسی باشه و فارسی بفرستی امریست محال!

shuhin
23-11-2010, 00:39
writing languge رو پیدا کنی همهچی حله.. :دی

خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز :31:

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

تمامی گوشی های ساده نوکیا که معمولا بالاشون چراغ قوه هم دارند:31: برای پیامک فارسی نگاری حتما باید زبان گوشی فارسی بشه تا امکان ارسال فارسی داشته باشه البته وقتی زبان گوشی فارسیه میتونی انگلیسی هم پیامک بفرستی ولی اینکه بخوای زبان گوشیت انگلیسی باشه و فارسی بفرستی امریست محال!

عجب درد سریه
وقتی منوی گوشی فارسیه اصلا حال نمیده :41:
اس ام اس خارجکی هم که گرونه:19:

magi1991
23-11-2010, 07:55

نه دوست عزیز..
میشه!!!! :دی

رمانی که گوشی انگلیشه میشه فارسی نوشت!!!

وقتی توو نیو مسیج بودی برو توو آپشن و آخر دیکشنری (dictonary) رو پیدا کی..
اوونجا بزارش رو عربی و بعو برگرد همونجا که داشتی مینوشتی 1 بار # رو بزن و بنویس !!! :دی

shuhin
23-11-2010, 11:53
نه دوست عزیز..

اوونجا بزارش رو عربی و بعو برگرد همونجا که داشتی مینوشتی 1 بار # رو بزن و بنویس !!! :دی

داداش خیلی لطف کردی:10: منوی فارسی رو اصلا نمیتونستم تحمل کنم:31:
:7:

Help118
23-11-2010, 20:56
نه دوست عزیز..

داداش خیلی لطف کردی:10: منوی فارسی رو اصلا نمیتونستم تحمل کنم:31:
:7:
اینو بیخیال ولی دوست عزیزمون ذکر کردند فارسی! اینجوری که گ چ پ ژ نداره! من یکی که فارسی نویسم عربی بدم میاد! چون شعر که میخوای بفرستی کلا رو زمین می مونی.البته اصلش انگلیسی نویس بودم ولی افسوس که گرونه

shuhin
23-11-2010, 23:56
اینو میدونستم ولی دوست عزیزمون ذکر کردند فارسی! اینجوری که گ چ پ ژ نداره! من یکی که فارسی نویسم عربی بدم میاد! چون شعر که میخوای بفرستی کلا رو زمین می مونی.البته اصلش انگلیسی نویس بودم ولی افسوس که گرونه

:37:
درست میگین دوست عزیز پ ژ گ چ نداره :19:
عجب بد بختی دارم من :45:

Ehsank2
29-11-2010, 21:22
:41:کاری نمیشه کرد یا منو فارسی اس ام اس فارسی یا منو انگلیش اس ام اس انگلیش