ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک این سیستم فوری

soroshea
22-11-2010, 12:58
سلام ... بچه ها من سیستمم اینه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فن هم استوک ...

پاور 385 Green جدید گرفتم و هارد Samsung 500G

دفعه پیش تا 4 اور کردم هاردم ( Maxtor ) به فنا رفت و چون پاور ضعیف بود 2 تا هارد دیگه هم سوزوند

:31:

یه راهنمایی بکنید ... اگه سیستم خوبه اور کنم ...

:40:

Hessam_7800gtx
22-11-2010, 14:14
به نظر شما اور نکنی بهتره چون هرچی اور کنی اونقدر ها کارایی اضافه نمیشه کلا پنتیوم ها اینطورین فقط گرما و مصرف برقشون زیاد میشه!

soroshea
22-11-2010, 14:22
مهم نیست ...

من حداکثر 2-3 ماه دیگه میندازمش دور میخوام یه اوری کرده باشم ...

الان تا 4 اور کردم بدون ولتاژ به نظرتون چه ولتاژی بدم ؟

---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

آقا تا 3.52 اور کردم یه تست گرفتم توی Using 100% دمای سی پی یو 71-72 بود :18:

یه کمی زیاد نیست ؟؟

soroshea
22-11-2010, 14:42

Hessam_7800gtx
22-11-2010, 16:40
با برنامه realtemp دما رو چک کنید تا 4 بدون ولتاژ؟؟؟ بعید میدونم پایدار بوده باشه خوب هیشکی توی این دنیا نمیتونه مقدار دقیق ولتاژ رو بهت بگه اگه میخوای همینجوری (لحظه ای ) اور کنی فکر کنم تا 4.5 هم بتونی بری ولی برای اور 24/7 نهایت تا 3.6 با کولر استوک بتونی که اونم بعید میدونم با چه برنامه ای تست گرفتی؟؟ از prime استفاده کن و همزمان دما رو هم با ریل تمپ چک کن

behruz_godrat
22-11-2010, 16:46
توصیه میکنم با فن استوک بیشتر از 3.66 آور نکن چون فن های LGA 775 اینقدر بخار ندارند که بتونه گرمای حاصل از آورکلاک زیاد رو مهار کنه
توجه داشته باشید شما هر چقدر بیشتر CPU رو آور کنید همراه با اون رم شما هم باهاش آور میشه و رم هم تا حدودی با تایمینگ CL دیفالت آورکلاک میشه
CPU با یه سیستم تهویه و PSU مناسب تا 4.1 هم مشکلی پیدا نمیکنه به شرطی که تعادل فرکانس رم رو نگه دارید چون آورکلاک بالای شما در اولین وهله به رم شما ضربه میزنه
و اینکه تا بحال 2 تا هارد به خاطر آورکلاک سوزوندید ربطی به کمبود برق سیستم نداره و در نهایت سیستم ریسیت میکنه و بس
چون پاور شما مشکل سخت افزاری داشته زده هارد شما رو سوزونده
چون خود من با پاور 15 تومانی هم CPU و هم رم رو ماکسیم آور کردم که هیچ مشکلی برای قطعات پیش نیومده. این رو هم اضافه کنم CPU من AMD بوده

soroshea
22-11-2010, 22:24
توصیه میکنم با فن استوک بیشتر از 3.66 آور نکن چون فن های LGA 775 اینقدر بخار ندارند که بتونه گرمای حاصل از آورکلاک زیاد رو مهار کنه
توجه داشته باشید شما هر چقدر بیشتر CPU رو آور کنید همراه با اون رم شما هم باهاش آور میشه و رم هم تا حدودی با تایمینگ CL دیفالت آورکلاک میشه
CPU با یه سیستم تهویه و PSU مناسب تا 4.1 هم مشکلی پیدا نمیکنه به شرطی که تعادل فرکانس رم رو نگه دارید چون آورکلاک بالای شما در اولین وهله به رم شما ضربه میزنه
و اینکه تا بحال 2 تا هارد به خاطر آورکلاک سوزوندید ربطی به کمبود برق سیستم نداره و در نهایت سیستم ریسیت میکنه و بس
چون پاور شما مشکل سخت افزاری داشته زده هارد شما رو سوزونده
چون خود من با پاور 15 تومانی هم CPU و هم رم رو ماکسیم آور کردم که هیچ مشکلی برای قطعات پیش نیومده. این رو هم اضافه کنم CPU من AMD بوده

4 پایدار نبود ...

3.83 با یه 5ولت پایداره ولی دماش بالاست ...

آره مشکل از پاور بود ....

:40: