ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه دیدن برنامه های موجود در دی وی دی های پک پرند

moslem47
22-11-2010, 01:08
سلام
من می خوام بعضی از نرم افزار های موجود در پک "مجموعه نرم افزاری پرند " را از داخل dvd روی هارد بریزم ولی داخلش که میری هیچ کدوم از برنامه ها دیده نمیشه. راه حل چیه؟

mehdi1368
22-11-2010, 01:18
سلام
من می خوام بعضی از نرم افزار های موجود در پک "مجموعه نرم افزاری پرند " را از داخل dvd روی هارد بریزم ولی داخلش که میری هیچ کدوم از برنامه ها دیده نمیشه. راه حل چیه؟
سلام
دوست عزیز قفل شده و به راحتی قابل شکستن نیست!
موفق باشید.

mohsen_2006
22-11-2010, 01:28
سلام
شما می تونید از نرم افزار Iso Buster و ProcessExplorer استفاده کنید:5:

simorgh_m3
22-11-2010, 01:55
نرم افزاری برایشما معرفی میکنم که برای این کار طراحی شده است
اسم برنامه king cracker هستش
طرز کار برنامه به این صورته که بعد از اجرای برنامه تیک پایینی رو میزنی
بعد از تایید نام درایوی رو که دی وی دی کینگ توشه رو انتخاب میکنی و watching رو میزنی(البته بگم که قبل از زدن این دکمه باید اتوران کینگ رو اجرا کنی)
حالا برو هر برنامه ای که میخوای بیرون بکشی رو فقط از اتوران دی وی دی اجراش کن(فقط نصب رو بزن تا اجرا شه ولی نصب نکن)
بعد برو تو برنامه king cracker میبینی یه فایلی با یه شماره رو نشون میده که اون همون برنامه ایه که میخواستی نصب کنی یه کلیک روش بکن و get file رو بزن مسیر رو انتخاب کن تا به اون مسیر کپی شه والسلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

moslem47
22-11-2010, 14:44
بعد از تایید نام درایوی رو که دی وی دی کینگ توشه رو انتخاب میکنی و watching رو میزنی(البته بگم که قبل از زدن این دکمه باید اتوران کینگ رو اجرا کنی)
حالا برو هر برنامه ای که میخوای بیرون بکشی رو فقط از اتوران دی وی دی اجراش کن(فقط نصب رو بزن تا اجرا شه ولی نصب نکن)
بعد برو تو برنامه king cracker میبینی یه فایلی با یه شماره رو نشون میده که اون همون برنامه ایه که میخواستی نصب کنی یه کلیک روش بکن و get file رو بزن مسیر رو انتخاب کن تا به اون مسیر کپی شه والسلام

فقط می تونم بگم محشر بود........... دستت درد نکنه

***Spring***
22-11-2010, 19:50

سلام ...

این برنامه برای کدوم ورژن هستش ؟ ... یعنی آخرین ورژن ( با ذکر شماره و تاریخ ماه میلادی ) که با این برنامه قابل دسترسی هست و چک شده رو بفرمایید ... ممنون ...

hossein13756
22-11-2010, 21:33
پک برند یعنی چه؟؟؟؟؟؟/؟

simorgh_m3
25-11-2010, 00:29
سلام ...

این برنامه برای کدوم ورژن هستش ؟ ... یعنی آخرین ورژن ( با ذکر شماره و تاریخ ماه میلادی ) که با این برنامه قابل دسترسی هست و چک شده رو بفرمایید ... ممنون ...

این برنامه برای تمامی ورژن ها قابل اجراست حتی 2011 و فک کنم میتونه بعدی هارو هم ساپورت کنه

salmankhan9989
25-11-2010, 09:34
چرا این کارو بکین با این روشی که من میگم میشه از روی دی وی دی ها ایمیج گرفت ورایت کرد به این پست مراجع کنید

simorgh_m3
25-11-2010, 12:48
چرا این کارو بکین با این روشی که من میگم میشه از روی دی وی دی ها ایمیج گرفت ورایت کرد به این پست مراجع کنید

مگه ما میگیم رایت کنیم ؟
میخوایم برنامه های توشو در بیاریم:2:

Mr. M.S.R
26-11-2010, 13:31
سلام
امکان داره یک جایه دیگر اپ کنید؟
ممنون

simorgh_m3
27-11-2010, 23:55
بفرما

R0D3N4
28-11-2010, 03:10
می تونین برنامه ها رو از Ram بیرون بکشین
می تونین مسیر اجرای فایل رو از داخل دی وی دی پیدا کنین بعد بهش نفوذ کنین
که توی کینگ 2010 پوشه ای به نام غیر مجاز و داخل یکی از فولدر های روت سی دی می باشید که همه فایل ها همراه با عکسشون داخل اون فولدر هستش
جالبش اینجاست که اینبار یک ترفند جالب بکار برده بجای اینکه روش قدیمی و تابلوی افزایش حجم 2 گیگابایتی استفاده کنه از حجم های محدود 100 یا 50 و حتی 30 مگی استفاده کرده که اگه بخواین کل اطلاعات رو بیرون بگشین و رایت کنین امکانش نباشه
چناسایی این فایل هم کاری نداره یادم نیست ولس به محض اینکه پیدا کردم این رو اموزش می دم

موفق باشید