مشاهده نسخه کامل
: نبرد مرگبار 3:بحران
parvizamd
21-11-2010, 20:58
با عرض سلام و خسته نباشید به شما دوستان
نام بازی :نبرد مرگبار 3: بحران
موتور بازی :UNITY 2.6.1 PRO
نوع بازی :فعلا معلوم نیست
سبک :اول شخص - رانندگی خودرو
نرم افزار استدیو سه بعدی :Cienma 4D
تصویری از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاح های کنونی :
چاقو-کلت دوبل- یوزی دوبل - m4 - وینچستر (shotgun)
هوش منصوعی:
فعلا هیچ گونه طراحی نشده
tovamohammad
21-11-2010, 22:43
سلام
بازیهات که همیشه امکاناتش خوبه، ایشالا این دفعه رو گرافیکش هم کار کن که یه بازی توپ در بیاد.
موفق باشی. بای.:8:
mahdiking
22-11-2010, 13:29
خوبه روی گیم پلیش زیاد کار کن که خسته کننده نشه بازیت :8:
Prince_ of _Persia
22-11-2010, 20:14
پرویز جان چرا روی یک بازی arcade کار نمی کنی اینطوری بعدا هم شاید بتونی از طریق سایتهای خارجی بفروشی.
نمونش همین بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلی فروش داشته . همین سبک ماشین سواری هم هست.با یونیتی هم ساخته شده
RatAtouille
22-11-2010, 21:17
چرا به یکی نمیگی روی گرافیکش برات کار کنه ؟ (همین انجمن 3بعدی خودمون )
parvizamd
23-11-2010, 06:43
پرنس جان خودت بهتر میدونی راستش دیگه از بازی رایگان خسته شدم .راستش واسه پادشاه خیابان قفل نوشتم ولی بعدا چون گفتم می خواد بره تو مجموع مستقل دیگه قفل رو برداشتم در مورد بازی arcade زیاد بلد نیستم البته با گیم میکر زیاد ساختم اما بزارید یک اعتراف بکنم من هنوز بلد نیستم tertis یا snake بسازم و این خیلی منو آزار میده
راستش کار رو اینترنتی واقعا دنگ و فنگ زیاده ولی تو همین آموزشکده پیدا می شد عالی بود من همین الان کار با vetrex تو cimena4d یاد میگیرم .
Prince_ of _Persia
23-11-2010, 11:56
پرنس جان خودت بهتر میدونی راستش دیگه از بازی رایگان خسته شدم .راستش واسه پادشاه خیابان قفل نوشتم ولی بعدا چون گفتم می خواد بره تو مجموع مستقل دیگه قفل رو برداشتم در مورد بازی arcade زیاد بلد نیستم البته با گیم میکر زیاد ساختم اما بزارید یک اعتراف بکنم من هنوز بلد نیستم tertis یا snake بسازم و این خیلی منو آزار میده
راستش کار رو اینترنتی واقعا دنگ و فنگ زیاده ولی تو همین آموزشکده پیدا می شد عالی بود من همین الان کار با vetrex تو cimena4d یاد میگیرم .
حالا حتما که نباید تتریس یا اسنیک باشه که . مثل اینکه لینکی که بهت دادم ندیدی. بازیهای آرکید الان به بازیهای کوچک و سرگرم کننده گفته می شه که خرج کمی در بر داره و به شدت اعتیاد آوره نمونش هم زیاده . مثلا تو سایت
یا سایت reflexive که هر کسی تا الان حداقل یک بازیش رو دیده.
سبک های بازیش هم می تونی racing ، adventure,puzzle,tower defence,time managment,hidden objects , .... غبره باشه.
parvizamd
24-11-2010, 06:23
پرنس جان یعنی ساخت این بازی بی خیال بشم؟
Prince_ of _Persia
24-11-2010, 10:43
اگر میخوای تجاری بشه آره بی خیالش شو. چونکه گرافیک این سبک بازیها باید حرفه ای باشه.
یک پیشنهاد چرا با همین هلی کوپتر یک بازی آرکید نمی سازی که توش مثلا باید بارها رو از روی زمین برداری و به مقصد برسونی تو یک زمان خاص. می شه براش موانع و دشمن هم تعیین کنی که بهت شلیک کنن و تو هم بهشون شلیک کنی . سبک خاصی می شه . نیاز به گرافیک بالایی هم نداره فقط باید روی گیم پلی اش خوب کار کنی.
AMIR REZAs
24-11-2010, 10:52
سلام
اگر میخوای تجاری بشه آره بی خیالش شو. چونکه گرافیک این سبک بازیها باید حرفه ای باشه.
یک پیشنهاد چرا با همین هلی کوپتر یک بازی آرکید نمی سازی که توش مثلا باید بارها رو از روی زمین برداری و به مقصد برسونی تو یک زمان خاص. می شه براش موانع و دشمن هم تعیین کنی که بهت شلیک کنن و تو هم بهشون شلیک کنی . سبک خاصی می شه . نیاز به گرافیک بالایی هم نداره فقط باید روی گیم پلی اش خوب کار کنی.
منم با این نظر موافقم ... میتونی مثل بازی آخرین پرواز بسازیش که خیلی خوب داره فروش میره !
گرافیک خاصی نمیخواد فقط بیشتر رو زمین باید کار کنی و رو چند تا هلی کوپتر ....
parvizamd
26-11-2010, 08:19
پس بازی من به نام گرگ صحرا تغییر نام داد.
parvizamd
27-11-2010, 06:55
دوستان قبل از ساخت مرحله هیلی کوپتر من این رو ساخته بودم
البته دارم کنار اینها directX یاد می گیرم راستش سر یک لجی به لجی افتادم می خوام موتور بنویسم:27:
parvizamd
27-11-2010, 07:02
دوستان راستی به هیلی کوپتر قابلیت شلیک مسلسل در زوایه دلخواه اضافه شد
این اسکرین شات جدید
alidata2010
27-11-2010, 07:20
یه 3 دی مکس کاری چیزی پیدا کن رو گرافیک بازیت کار کنه اینجوری فوق العاده میشه. کارت هم عالیه ادامه بده.
AMIR REZAs
27-11-2010, 13:14
خیلی خوبه فقط علاوه بر بالا بردن گرافیک مدلها تنوع تکسچر یادت نره :8:
ehsan_wwe
27-11-2010, 14:19
اينجا بحث بحث داغ جون جون بود ( پرويز جون - پرنس جون )
پس احسان جون كجاست ؟
خارج از شوخي
بازي جالبي ميشه مث بازي قبليت فقط يه چيزي ...
گرافيك رو پدر مارد دار كن ... همين !
كشته مرده بازي جنگي حستيا فك كنم اگه جنگ شه يه لشكرو به حلاكت برسوني
soha is the beSt
27-11-2010, 14:40
ایده های بازیات خیلی خوبن
برنامه هارم که خوب بلدی
پس رو مدلینگت کار کن
گرافیکه بازی رو ببر بالا
خیلی بهتر میشه
RatAtouille
27-11-2010, 15:11
سعی کن بازی را بر مبنای داستانی کوچک بنا کنی تا بهتر بشه ...
Prince_ of _Persia
27-11-2010, 23:32
اينجا بحث بحث داغ جون جون بود ( پرويز جون - پرنس جون )
پس احسان جون كجاست ؟
خودت نیستی دیگه چی کار کنیم. غیبت داری احسان جون.
-------------------------------------
پرویزجان مدلت هلی کوپتر خوبه . فقط یک تکسجر آهنی چیزی بهش بده اینجوری خیلی سادس.
ترین رو هم که یکسری تکسچر خود یونیتی براش داره یکم باهاش کار کنی ترین قشنگی می تونی از آب در بیاری.
ترین bootcamp خودش مثال خیلی خوبی برای آموزش هست با دقت بررسیش کن. درخت هم تو مپ پر کن البته نه خیلی
parvizamd
29-11-2010, 15:59
دوستان چند روز پاور کامپیوتر خراب بود نتواستم کار کنم . راستش دیگه فقط می خواهم روی Arcade کار کنم چرا:
BO با اینکه بازی ساده بود بسیار مورد استقال قرار گرفت
Fire Cold چون سبک جالبی و گرافیکی خوبی داشت مورد استقبال قرار گرفت و...
دلیل اینکه این بازی مورد استقبال گرفتند این بازی FPS-TPS بودن یا داشتن امکانات نبود
دوستان بزودی یک نوع هیلی کوپتر دیگه هم به بازی اضافه می کنم
parvizamd
01-12-2010, 07:55
دوستان یک سوال این هیلی کوپتر بهتره یا هیلی کوپتر سیاه تو تصویر قبلی ؟ نمی دونم جفت ات خوبه
ehsan_wwe
01-12-2010, 10:37
هيچكودوم
جفتشون زشتن :31:
فكر ميكنم اين بعتر باشه
مشاهده عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMIR REZAs
01-12-2010, 10:52
یه کم تو تکسچرهاش کار کن مخصوصا اگر میخوای نظامی جلوه بده :
اینم GTA 5 :
parvizamd
01-12-2010, 19:04
من دیگه اینقدر تو cinmea 4d حرفه ای نسیتم .میگیم احسان سایتی چیزی برای blueprint سراغ نداری ؟
saeed_cpu_full
01-12-2010, 19:31
خوب از مدل های آماده استفاده کن ! این همه مدل آماده ی پر جزئیات از هلی کوپتر ریخته توی اینترنت. یه سرچ بکن یکیش رو دانلود کن
در ضمن پرویز جان ... به نظر من با Unity 3.1 بازیت رو بساز. حتی اگه خواستی با نسخه ی Free کار کن چون از هر نظر که فکر کنی نسبت به ورژن 2.6 بهتره
anti-military
01-12-2010, 19:40
خوب از مدل های آماده استفاده کن ! این همه مدل آماده ی پر جزئیات از هلی کوپتر ریخته توی اینترنت. یه سرچ بکن یکیش رو دانلود کن
در ضمن پرویز جان ... به نظر من با Unity 3.1 بازیت رو بساز. حتی اگه خواستی با نسخه ی Free کار کن چون از هر نظر که فکر کنی نسبت به ورژن 2.6 بهتره
والا تا جایی که من خبر دارم ساخت بازی با مدلهای آماده هیچ ارزشی نداره و هیچ وقت هم مورد استقبال قرار نمی گیره . ارزش کار آقا پرویز هم همینه که خودش مدلهارو طراحی میکنه ! اینکه یه سری میان چندتا آبجکت آماده میزارن تو محیط و اسمش رو میزارن بازی فقط باعث میشه آبروی موتورها رو ببره ...
از نظر استفاده تجاری هم بازی که مدلهاش آماده باشه حتی تو ایران بهش اجازه پخش نمیدن
saeed_cpu_full
01-12-2010, 21:05
والا تا جایی که من خبر دارم ساخت بازی با مدلهای آماده هیچ ارزشی نداره و هیچ وقت هم مورد استقبال قرار نمی گیره . ارزش کار آقا پرویز هم همینه که خودش مدلهارو طراحی میکنه ! اینکه یه سری میان چندتا آبجکت آماده میزارن تو محیط و اسمش رو میزارن بازی فقط باعث میشه آبروی موتورها رو ببره ...
از نظر استفاده تجاری هم بازی که مدلهاش آماده باشه حتی تو ایران بهش اجازه پخش نمیدن
پس شما این رو بدون که توی 95 % بازی های بازیساز های مستقل از مدل آماده استفاده شده.
این هم مثالش :
شرکت Introversion جایی میگوید:" تنها محتوایی که ما برای بازی DFECON ساختیم صدا بود. بقیهی چیزهایی که در بازی هست، همه از منابع رایگانی که در اینترنت وجود دارد گرفته شده." این بازی در کمتر از یک سال ساخته شده است.
از سوی دیگر بازی Darwiniaکه آن هم ساخت این شرکت است با کمتر از 10 ساعت گیم پلی، 3 سال زمانبرده است
خودت داری میگی بازیساز ... به نظرت بین بازیساز و مدلساز نباید یه فرقی وجود داشته باشه ؟ کی گفته آبجکت آماده آبروی بازیساز رو میبره ؟ کی گفته توی ایران یا جاهای دیگه نمیزارن بازی پخش بشه ؟ حتی گیمر ها و منتقد ها توی بخش نقد گرافیک نمیان بگن مدلش آماده بوده پس گرافیکش پایینه ! هیچ وقت به این مسئله توجه نمیکنن . در ضمن فکر کنم خود شما با UDK کار میکنین ... پس اگه از توی Content Browser چیزی رو وارد بازیتون کردید بدونید آبروی انجین رو بردید چون از مدل آماده استفاده کردید !
parvizamd
02-12-2010, 06:59
دوستان لطفا این جور بحث رو را نیااندازید
هیلی کوپتر قشنگ تر کردم:
saeed_cpu_full
02-12-2010, 10:45
خیلی بهتر شد ... برای شیشه از Reflective Shader استفاده کن
ehsan_wwe
02-12-2010, 11:15
براي اينكه زمين اينطوري تكرار تكسچر نباشه دوتا تكسچر رو ادغام كن يكي از تكسچر هارو تعداد tile رو كمتر كن
مثلا تعداد تكراا تكسچر خاك اگه 200
تعداد تكرار تكسچر سنگ ريزه رو بزار 1
اينطوري اين تكسچر دوميه برات يه حالت تيره روشن درست ميكنه كه مشكلت حل بشه
ehsan_wwe
02-12-2010, 11:22
بيا با اينكه سرم شلوغ بود برات يه سمپل گذاشتم
اينم بعد از كامباين تكسچر كه بالا گفتم
parvizamd
05-12-2010, 14:04
یک تصویر جدید از بازی :
راستی دوستان به نظر شما کدام سبک ادامه بدم همین نوع بازی Aracde ادامه بدم یا همون سبک Fps-Driving?
(سیستم سوار و پیاده شدن به صورت دیانامیک پیاده شده!)
AMIR REZAs
05-12-2010, 14:29
همین سبک خیلی بهتره... به نظرم سعی کن از بازی آخرین پرواز بهتر بشه...
شات بازی ایرانی آخرین پرواز (البته فکر میکنم این بازی رو چهار-پنج نفر ساختن ):
اینم تاپیکش تو پرشین دیزاین:
ببین مخصوصا دریاش خیلی تکسچر طبیعی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NINJA0098
06-12-2010, 12:50
آقا پرویز شما برای پره هلیکوپتر از اون روشی که آقا امید تو پشتیبانی یونیتی گفته بود استفاده نکردی؟
مدل سازیت تو بازی هم زیاد جالب نیست . همین دیوار قلعه(یا هر چیز ی که هست) یا همون دیش .
Prince_ of _Persia
06-12-2010, 20:27
پرویز جان اگه می خوای ضعف تو مدلهات زیاد دیده نشه بزن تو کار مدلهای فانتزی . یعنی از واقع گرایی بیا بیرون برو سمت محیط فانتزی
اگه هم می خوای همین سبک رو ادامه بدی یک کم رو مدل سازیت کار کن البته مدل سازی بد نیست بیشتر تکسچرینگ و uv رو روش کار کن. کلی آموزش تو اینترنت هست بلاخره هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد.
Reza Azimy_RW
07-12-2010, 20:38
پرویز جان با 3D Game Studio که کار میکردی فریم ریت پایینو بهونه میکردی ! حالا دیگه چی میخوای بگی ؟! خیلی عالی بازی میسازی فقط مشکل بازیهات گرافیکه . ما گرافیک بالا میخوایم ! شات جدیدی چیزی نیست از بازیت ؟
parvizamd
07-12-2010, 21:21
دوستان پس مدت ها فهمیدم هیچی تو بازی سازی نیستم نه مدل سازیم خوبه و نه برنامه نویس قدری هستم
شما لطف دارید میدونید :
بازی رو با بدبختی می سازم با منت آپ می کنم آخر کار یک کار ضعیف می دم بیرون
AMIR REZAs
07-12-2010, 21:37
سلام
دوستان پس مدت ها فهمیدم هیچی تو بازی سازی نیستم نه مدل سازیم خوبه و نه برنامه نویس قدری هستم
شما لطف دارید میدونید :
بازی رو با بدبختی می سازم با منت آپ می کنم آخر کار یک کار ضعیف می دم بیرون
به نظر من شما از نظر برنامه نویسی که هیچ مشکلی نداری....
فقط می مونه مدلسازی که اونم مشکل اصلی شما اینه که خودت رو محدود میکنی به cinema 4d سراغ مکس و مایا نمی ری :41:
بعد نکته ی خیلی خیلی مهمی که تو گرافیک بازی تاثیر داره ( حتی ممکنه از گرافیک مدلها هم تاثیرش بیشتر باشه) ساخت سیستم ذره ای ( پارتیکل سیستم) قوی هست اگر چند تا پارتیکل قوی داشته باشی اصلا مدلهات به چشم نمیان :31:
:11:
parvizamd
07-12-2010, 22:46
امیررضا جان چند نکته را باید بگم :
CIMENA4D یکی از بهترین استدیو های سه بعدی هست و تنها عیب این برنامه نداشتن راهنمای تعبیه شده (حجم خود برنامه 55 مگ و حجم راهنما 35x مگ )
برای مثال شرکت سونی پیکچیر از cimena4d و polar express (قطار سریع سیار قطب شمال)کارکوتی بیشتر به خاطر گرافیک جذابش مورد توجه گرفت از cimean4d استفاده کرده . عیب از خود منه هیچی بلد نیستم اومدم بازی بسازم!
ehsan_wwe
07-12-2010, 23:46
بازی رو با بدبختی می سازم با منت آپ می کنم آخر کار یک کار ضعیف می دم بیرونمجبورم حرف بد بزنم
دوستان گوشاشونو بگيرن
آخه ك..مخ نه من از شكم مادرم مدل ساز بيرون اومدم نه اميد نه بقه
هممون يكي دوتا بازي مثل تو ساختيم بعد براي يه مدت بازي سازي رو بوسيديم گذاشتيم كنار يه مدت رفتيم اينجا و تميرن كرديم رو گرافيك
پس تو هم همين كارو كن
من خودم به شخصه فقط با blender كار ميكنم يه چيز در پيت 7 مگابايتي ( ورژن اوليا كه دانلود كردم اين حجم رو داشت ) اما حالا انقدر توش قوي شدم كه همه چيزي ميتونم باهاش بسازم
+
هيچ منبا آموزشي يي هم نداشت بلندر همين الانشم نداره (خيلي كمه )
اينم تاريخ كار من :
اين موقع اولين روزي بود كه رفتم تو كار قوي كردن 3d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم چند وقت بعد اين موضوع سوال هام پيشرفته تر ش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])د :27:
اينم بعد اون قضيه باز حرفه اي تر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم سوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين مدل سازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين ساخت كله آدم (اولين صورتي كه ساختم ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم تمرين مدل سازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين كاركتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كله خودمو ساختم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(البطه با اين زشتي نيستم )
بازم سوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال حرفه اي در باره ريگ كردن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين مت پينت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين ديجيتال پينت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل تفنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گل رز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كيبرد آهنگ سازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اوتوبان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آر پي چي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جوجه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ......
اينا رو ببين
دست از بازي سازي تو اين دو سال برداشتم و فقط رو گرافيك كار كردم از كاراي خوشك و مزخرف به كاراي قابل قبول رسيدم (البطه الان ديگه قدرتم خيلي بالا تر از اين حرفا رفته :دي )
نبينم ديگه كم بياريا :47:
Prince_ of _Persia
08-12-2010, 09:29
مجبورم حرف بد بزنم
دوستان گوشاشونو بگيرن
هممون يكي دوتا بازي مثل تو ساختيم بعد براي يه مدت بازي سازي رو بوسيديم گذاشتيم كنار يه مدت رفتيم اينجا و تميرن كرديم رو گرافيك
پس تو هم همين كارو كن
من خودم به شخصه فقط با blender كار ميكنم يه چيز در پيت 7 مگابايتي ( ورژن اوليا كه دانلود كردم اين حجم رو داشت ) اما حالا انقدر توش قوي شدم كه همه چيزي ميتونم باهاش بسازم
+
پسر صفا دادی . عجب پستی . چند وقت بود از این پستا ندادی بودی ها . روشن شدم . حظ کردم واقعا:8:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم همین رو می خواستم بگم پرویز جان هیچ کدوم از ما مدل ساز زاده نشدیم. من خودم مدل قوطی کبریت هم به زور می زدم . دو سال رو هیچ بازی کار نکردم . دو تا پک آموزشی مایا از همین پی سی ورلد گرفتم افتادم به مدل سازی .
البته راه دیگه ای هم داره اینه که با یکی از مدل سازها مچ بشی یا کار گروهی کنی که مدل سازیش با اونا باشه و برنامه نویسیش با تو.
پرویز جان تو برنامه نویسی کارت خیلی هم خوب هست . هیچ وقت نا امید نشو تو کار ما از این مشکلات زیاد هست ولی همیشه راهی هست.
parvizamd
08-12-2010, 18:15
احسان جون یک وقت نیای بیای بزنی تو گوشم:31:
امروز ساخت این بازی کلا تعطیل میشه می خواهم به کار های عقب مونده و اون مدل ماشین کار کنم
مدیران گرامی لطفا این تاپیک رو حذف کنند با تشکر پرویز بازگشا
lord arthas
08-12-2010, 20:18
مجبورم حرف بد بزنم
دوستان گوشاشونو بگيرن
پس تو هم همين كارو كن
+
اينم تاريخ كار من :
اين موقع اولين روزي بود كه رفتم تو كار قوي كردن 3d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم چند وقت بعد اين موضوع سوال هام پيشرفته تر ش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])د :27:
اينم بعد اون قضيه باز حرفه اي تر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين مدل سازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين ساخت كله آدم (اولين صورتي كه ساختم ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم تمرين مدل سازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين كاركتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كله خودمو ساختم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال حرفه اي در باره ريگ كردن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين مت پينت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمرين ديجيتال پينت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل تفنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گل رز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كيبرد آهنگ سازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اوتوبان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آر پي چي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جوجه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ......
اينا رو ببين
دست از بازي سازي تو اين دو سال برداشتم و فقط رو گرافيك كار كردم از كاراي خوشك و مزخرف به كاراي قابل قبول رسيدم (البطه الان ديگه قدرتم خيلي بالا تر از اين حرفا رفته :دي )
نبينم ديگه كم بياريا :47:
سلام میشه بگی از کجا میتونم blender رو یاد بگیرم؟:31::46:
ehsan_wwe
08-12-2010, 22:00
نه پاكش نميكنم پرويز جون
نه قفل ميكنم:21:
بايد باشه تا درسي بشه براي آيندگان
نه اين رزومه كاريه توه بعدآ شايد باعث شد از همين شهرتت كه تو نت داري برات درخاست استخدام بازي ساز بفرستن
فقط برگشتي ادامش بده
ok ?
__________________________________________________ __________________________________________
سلام میشه بگی از کجا میتونم blender رو یاد بگیرم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به درد شماها نميخوره من اگه بر ميگشتم به چند سال پيش ميرفتم سراغ يه چي ديگه اما حالا چون اينو ياد گرفتم اسير برنامه شدم
من كه خودم كشف كردم اما اگه خيلي مايلي برو تو نت سرچ كن blender tutorial
سلام.
می شه کله خودت رو دوباره اپلود کنی!
parvizamd
09-12-2010, 07:53
ما که کسی نیستم راستی دوستان بزودی یک سوپرایس دارم !
lord arthas
24-12-2010, 11:03
چی هست؟این سوپرایز؟
parvizamd
24-12-2010, 19:46
داشتم روی یک انجین کار می کردم
parvizamd
24-02-2011, 07:34
دوستان اینم دموی از بازی :
حجم 8.1 مگابایت با قابلیت resume
من دانلود کردم خیلی باحال بود :11:
واقعا لذت بردم :20:
فقط کافیه روی جزئیاتش بیشتر کار کنی.
الان به هدفی که بازی داره رسیدی ... یعنی کار اصلی رو انجام دادی که پلایر با هلی کوپتر بتونه به دشمنا تیر بزنه و اونارو نابود کنه. حالا روی جزئیات گیم دیزاین و گرافیک و گیم پلی کار کن تا بازیت از این نظرم قوی تر شه.
مثلا روی طبیعی شدن تکسچر های Terrain و آب و بقیه مدل ها کار کن و همچنین صداگذاری بازی.
انفجازاتم طبیعی تر کن :31: مثلا وقتی به ماشین تیر میزنی قطعا باید یه انفجار بزرگتر از این ایجاد بشه.
اگه میتونی سعی کن گیم پلی هلی کوپتر رو بهتر کنی. مثلا با موس که این ور اون ور میشه خود هلی کوپترم بچرخه.
البته نمیدونم این قسمت کاملا سلیقه ایه و مربوط به خودته.
در کل بدون طارف بگم خیلی باحال بود :11:
AMIR REZAs
24-02-2011, 12:56
سلام
وای ! من نمیدونم چرا این چند روزه با پرشین گیگ مشکل اساسی دارم ! دانلود نمیشه
Unable to connect
میشه یه جا دیگه آپ کنی؟ به غیر ریپیدشر و پرشین گیگ...
anti-military
24-02-2011, 13:37
به عنوان دمو خیلی عالی بود . خیلی جالب برنامه نویسی میکنی برای بازیهات ...
parvizamd
24-02-2011, 13:45
مجید جان لطف داری ولی خیلی وقته روی بازی کار نمی کنم موتور فعلا بیخیال شدم تا این ترم تموم بشه راستش گفتم خیلی وقته زیاد تو این انجمن کمرنگ شدم گفتم یک حرکتی کرده باشم.ایشال... بعد ترم نم نم روش کار می کنم:31:
animty-matrily لطف داری .
امیررضا جان اینم لینک بازی تو mediafire
سلام
پرویز جان تبریک میگم:46:دانلود کردم قشنگ شده بود.فقط یه چیزی به نظرم از پارتیکل واسه انفجار هم استفاده می کردین خیلی بهتر میشد.راستی شما چرا از مدلهای آماده استفاده نمیکنید؟خیلی کیفیت کار میره بالا:46:به هر حال قشنگ بود خسته نباشید
parvizamd
24-02-2011, 14:08
راستش استفاده از مدل های آماده زیاد خوشم نمی یاد!
به هر حال ممنون بابت اینکه بازی رو دانلود کردی.برای انفجار قبول دارم انفجار خود یونتی بود.
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
راستی دوستان میشه با راست کلیک هدف گیری خودکار داشت!
anti-military
24-02-2011, 14:10
.راستی شما چرا از مدلهای آماده استفاده نمیکنید؟خیلی کیفیت کار میره بالا:46:به هر حال قشنگ بود خسته نباشید
فکر کنم آقا پرویز بازی سازه نه اینکه مدل آماده دانلود کنه و وارد موتور کنه :31:
ارزش همین گرافیک و مدلها خیلی بیشتر از اینه که از مدلهای آماده استفاده کنه ...
AMIR REZAs
24-02-2011, 14:19
خیلی خوب بود ، مخصوصا فیزیک و کنترل هلیکوپتر ....فقط اگه چرخش بالا و پایین هلیکوپتر با موس بود جذاب تر میشه. و همچنین پایین اومدن هلیکوپتر با کلیدهای حرکتی باشه بهتره.
معلومه اینقدر واسه برنامه نویسیش وقت گذاشتی نرسیدی رو زمین بیشتر کار کنی .... درک میکنم چون خودم که
گیم استدیو کار می کردم برنامه نویسیش اونقدر زیاد بود که وقت نمی کردم زیاد به محیط بازی برسم :31:
موفق باشید...
parvizamd
24-02-2011, 14:35
آقا گفتی گیم استدیو بابا پدرش رو بیا موزه بازم تو لیان به دادم رسید
تابع گذاشته الگورتیمش نوشته !دمتش گرم
تابع VEC_TO_ANGLE رو می گم!
Reza Azimy_RW
24-02-2011, 18:50
سلام
پرویز بازیت خیلی عالی شده . دانلودش کردم . ولی نفهمیدم باید چیکار کنی !
راستش استفاده از مدل های آماده زیاد خوشم نمی یاد!
به هر حال ممنون بابت اینکه بازی رو دانلود کردی.برای انفجار قبول دارم انفجار خود یونتی بود.
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
راستی دوستان میشه با راست کلیک هدف گیری خودکار داشت!
هلی کوپترم خودت ساختی ؟ :31:
فکر نکنم هدف گیری خودکارش کار کنه من که چیزی ندیدم :20:
parvizamd
24-02-2011, 19:39
راستش رضا جان قرار بود وقتی پایگاه نابود کردی . یک صحنه سینماتیک نمایش داده بشه هیلی کوپتر سقوط می کنه ولی افراد داخلش با چرت میان پایین که بازی کنسل شد .
بله مجید جان کار خودمه ولی در برابر کار دیگران عددی نیست.راستش خودم تو VERTEX خیلی ضعیف ام.
بله کار می کنه با راست کلیک
بله مجید کار خودمه ولی در برابر کار دیگران عددی نیست.راستش خودم تو VERTEX خیلی ضعیف ام.
بله کار می کنه با راست کلیک
دیگرانم اولاش اینجوری مدل میساختن اینقدر تمرین کردن تا حرفه ای شدن :31:
Prince_ of _Persia
25-02-2011, 08:47
خیلی خوب بود پرویز جان . کارت از نظر گرافیک بهتر شده. یکم رو سیستم حرکت هلی کوپتر و نشانه گیری و تیر اندازیش کار کنی خیلی بهترم می شه . موشک یادت نره
parvizamd
25-02-2011, 18:20
موشک با space پرتاب میشه هدف گیری خودکار داره
parvizamd
01-03-2011, 18:13
دوستان احتمالا این بازی پروژه پایانی کادرانی هستم اگه بود جدا دوستان کمک کنید تا چیزی خوبی در بیاید! خیلی می ترسم :41:!
دوستان احتمالا این بازی پروژه پایانی کادرانی هستم اگه بود جدا دوستان کمک کنید تا چیزی خوبی در بیاید! خیلی می ترسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
پروژه پایانی کاردانی ؟!!
مگه رشته ت چیه که واسه کاردانی باید بازی ببری ؟ :31:
نترس ما هواتو داریم :46:
parvizamd
01-03-2011, 22:45
نرم افزار -کامپیوتر موندم چی واسه پروژه پایانی ببرم ! استاد گفته اشکال نداره ولی نمدونم آخرش چی میشه؟!اینو بدم یا چیز دیگه؟
نرم افزار -کامپیوتر موندم چی واسه پروژه پایانی ببرم ! استاد گفته اشکال نداره ولی نمدونم آخرش چی میشه؟!اینو بدم یا چیز دیگه؟
چه دانشگاه خوبی :31:
من که با مدیر گروهمون صحبت کردم سر اینکه پروژمو با VB.NET بنویسم قبول نکرد گفت حتما باید c# یا java باشه ... چه برسه به اینکه بش بگم میخوام بازی بسازم :20:
آخرش هیچ چی دیده نمیشه :31:
اگه روی همین پروژه بیشتر کار کنی بدک نیست همینو بدی ...
ولی معمولا نرم افزار مینویسن ...
نمیدونم واللا :31:
بستگی داره مدیر گروهت چی بخواد
parvizamd
01-03-2011, 23:00
انگار برم سایت بسازم بعضه !
parvizamd
17-04-2011, 20:03
دوستان دارم همه مدل ها از اول می زنم اینم
کلاش بدون رنگ:
M4 واقعی:
RatAtouille
17-04-2011, 20:27
این مدلا با چه برنامه ای ساخته و پرداخته شدن ؟ :20:
parvizamd
17-04-2011, 21:16
با CINEMA4D نسخه 11
anti-military
17-04-2011, 22:09
خیلی خوبه تو مدل سازی داری پیشرفت میکنی . به نظر من الان سعی کن که کاربرد قسمت های مختلف Edit Poly رو یاد بگیری . که هر قسمت چه کاری انجام میده . اینطوری طراحی خیلی خیلی برات راحت تر میشه . دقیقا مثل یه ماشینی که مثلا ندونی کلاچش به چه دردی میخوره و بخواهی به زور دنده هاشو جا بزنی . اینم همینطوریه اگه کاربرد قسمت های مختلف Edit Poly رو بفهمی هر چیزی که تو ذهنت باشه میتونی بسازی . البته یکم که تو Edit Poly قوی شدی یه سری اسکریپت هایی هم هست مثل Poly Boost که خیلی کارت رو راحت تر میکنه ...
parvizamd
17-04-2011, 22:12
آنی متریال جان cinema4d ابزار edit poly نداره ! ولی دارم طراحی صورت هم یاد می گیرم
anti-military
17-04-2011, 22:24
شرمنده فکر کردم با تری دی مکس کار میکنی . البته تو cinema4d هم به همین صورته حالا احتمالا اسمش فرق میکنه . اما به نظر من cinema4d بیشتر برای انیمیشن خوبه تا مدلسازی ...
اگه تازه شروع کردی به نظرم سریع برگرد رو تری دی مکس ...
ehsan_wwe
17-04-2011, 22:34
اين حرفا چيه به نظر من اونايي كه معروف نيستن بهترن
من از blender هيچيز كمي نديدم
خيلي هم سريع تر از مكس ميشه باهاش مدل ساخت (و دقيق تر )
parvizamd
17-04-2011, 22:37
اين حرفا چيه به نظر من اونايي كه معروف نيستن بهترن
من از blender هيچيز كمي نديدم
خيلي هم سريع تر از مكس ميشه باهاش مدل ساخت (و دقيق تر )
منم اتفاقا باهات خیلی موافقم .این cinema4d دویست دلار از مایا و 1500 دلار از مکس گرون تر هست .
احسان جان دارم تمرین می کنم یک بازی تجاری بدم بیرون.
باور کن این cinema4d از مکس و مایا خیلی باحال تره.
با CINEMA4D نسخه 11
ایول ... پس اینجا سینما کارم داریم :20:
باور کن این cinema4d از مکس و مایا خیلی باحال تره.
سینما 4 بعدی خیلی قدرتمنده !! واقعا دست کمی از مکس و مایا نداره. تازه 3D Paint هم با امکانات پیشرفته ای داره که خیلی فاز میده :11:
parvizamd
18-04-2011, 20:24
بله من خودم اصلا از مکس خوشم نمیاد ولی انصافا مایا چیز خوبیه ولی مکس واقعا برنامه دلچسبی نیست!مکس و مایا به علت تبلیغات گسترده autodesk معروف شدند!
anti-military
18-04-2011, 20:44
مکس و مایا به علت تبلیغات گسترده autodesk معروف شدند!
پرویز جون مکس و مایا به خاطر تبلیغات معروف نشدن به این خاطر معروف شدن که همیشه یه قدم از بقیه جلوتر بودن . یه زمانی هم که اصلا بی رقیب بود . شما خودت به نظرت اون زمان که مثلا مکس 6 اومد چه نرم افزارهای دیگه ای بودن که بتونن باهاش رقابت کنن ؟
هنوز هم از نظر مدلسازی به نظرم مکس بهترین و ساده ترین هست ...
parvizamd
18-04-2011, 21:00
پشتبانی خوب مکس و مایا رو قبول دارم اما شما به این صفحه یک نگاه بکن بعدشم اگه واقعا همین طور بود cinema4d نمی اومد نرم افزار شو 3600 دلار بفروشه در حالی مکس 839 دلار هست و مایا 3400 دلاره.
بله من خودم اصلا از مکس خوشم نمیاد ولی انصافا مایا چیز خوبیه ولی مکس واقعا برنامه دلچسبی نیست!مکس و مایا به علت تبلیغات گسترده autodesk معروف شدند! بر عکس تو من از مکس خیلی خوشم میاد ... و با این حرفت که گفتی به علت تبلیغات گسترده معروف شدند موافق نیستم.
اونا هر چقدرم واسه محصولاتشون تبلیغ کنن اگه جواب نیازهای کاربرا رو نده صد در صد فروش نمیره. پس استقبال فوق العاده از مکس و مایا به خاطر اینه که واقعا نرم افزارهای خوبین.
پشتبانی خوب مکس و مایا رو قبول دارم اما شما به این صفحه یک نگاه بکن بعدشم اگه واقعا همین طور بود cinema4d نمی اومد نرم افزار شو 3600 دلار بفروشه در حالی مکس 839 دلار هست و مایا 3400 دلاره.
خب سینما چار بعدی تریدی پینت پیشرفته ای داره !! این دلیل نمیشه که نرم افزار ضعیف قیمتش ارزون باشه. شاید شرکتش بخواد یه نرم افزار قوی رو ارزون بفروشه.
یه چیزی هست که البته نظر شخصی خودمه. از شرکت اتودسک بعید نیست که نرم افزار سینما چاربعدی رو بخره و امکاناتش رو به مکس و مایا اضافه کنه !!!
شاید در آینده ای نه چندان دووووووررررر .... :31:
parvizamd
19-04-2011, 12:00
یه جا شینده بودم مثل شرک رو با مایا ساختن بعد در مراسمی تجلیل از دستکاران سازنده شرک تمامی دستکاران رفتند لباس های با آرم مایا پوشیندن .ولی بازم میگم خودم من از مایا خوشم میاد ولی از مکس نه
تنها بدی که من از cinema4d دیدم یکی پشتبانی ضعیف
دوستان اینجا بهتره مقایسه راه نیااندازیم .:40:
lord arthas
19-04-2011, 13:24
مکس به خاطر gui خوب معروف شد :d
parvizamd
19-04-2011, 13:36
گفتم بحث رو تمام کنید لطفا .:40:
تو پیغام بازید کننده جواب میدم.
ehsan_wwe
19-04-2011, 13:58
پرویز جون مکس و مایا به خاطر تبلیغات معروف نشدن به این خاطر معروف شدن که همیشه یه قدم از بقیه جلوتر بودن . یه زمانی هم که اصلا بی رقیب بود . شما خودت به نظرت اون زمان که مثلا مکس 6 اومد چه نرم افزارهای دیگه ای بودن که بتونن باهاش رقابت کنن ؟
هنوز هم از نظر مدلسازی به نظرم مکس بهترین و ساده ترین هست ...مكس 2008 - شيدينگ blender رو دزديد
مكس 20010 - سايه پردازي blender و امكانات uv بلندر رو دزديد
مايا 2009 امكانات face selection رو از blender دزديد
مكس 2011 امكانات اسكالپينگ بلندر رو دزديد
بلندر هنوز خيلي چيزا داره كه نه مكس داره نه مايا
مثل - يو وي پخش كن هوشمندش كه كمتر از چند ثانيه يه مدل رو يوي ميكنه ( مثل ريلكس تو پنجره يويه اما 2 ساعت نيايد وايسي )
- برگردوندن نرمال ها به بيرون ابچكت (تو مايا 2010 اضافه شد ولب هنوز تو مكس نه )
- سافت سلكشن خاص خودش ( مكس فقط يك حالت سافت سلكشن داره كه خيلي چنگي به دل نميزنه )
- اكسپورت و ايمپورت هاي خيلي زياد
- سازگار بودن با تمام موشن كپچر ها (اكسرشون فقط با بلندر كار ميكنن)
و ....
من هر وقت كه دلم خاست برم مكس رو ياد بگيرم يا مايا انقد كمبود توشون ديدم كه برگشتم سراغ بلندر دباره
به نظر من مايا به درد انيميشن مي خوره مكس به درد تكسچر كردن و رندر بلندر هم به درد كار من مدل سازي و انيميشن بازي
parvizamd
19-04-2011, 19:38
به نظر من اکثر دوستان چون فکر می کنند آموزش برای 3d max و مایا زیاده خیلی چیز خوبیه مگرنه blenderتو انتطاف پذیری از همه شون بهتره .
lord arthas
19-04-2011, 19:56
من از بلندر خوشم میاد ولی پیچیدست
parvizamd
19-04-2011, 20:40
blender اینفریس یه جورییه خاصه البته تو خارج به خاطر رایگان و اوپن سورس بودنش خیلی طرفدار داره.
Modo هم چیز خوبی هست و از همشون تو مدلینگ سریع تر هست .
parvizamd
19-04-2011, 20:54
بله modo تعریف شو زیاد شیندم.
جای این حرف ها خبر از بازی بدین :31:
به کجا کشید.
عکس از جایی که با پای پیاده میریم هم بذارین دیگه :5:
parvizamd
19-04-2011, 21:17
سلام هات سان جان .
این بازی فعلا تعطیل شده تا بعد پایان ترم چهار .
قسمت های پیاده دارم مدل ها شو میسازم:
عکس های قدیمی :
دارم مدل سازی کار می کنم.
parvizamd
22-04-2011, 10:57
خوب اگه یادتون باشه من دارم یک تحول های تو خودم میدم اگه یادتون باشه همیشه من تو بازی هام به علت گرافیک شکست می خوردم ولی این دفعه جدی نشستم که گرافیک یاد بگیرم و دارم تمامی مدل ها از اول میزنم.
اینم کلت جدید:
آفرین :11: ... این همون بازی هلی کوپتره س ؟ بعدش پیاده میشه ؟ :31:
به نظرم رو محیط بازی کار کن ... خیلی خالیه :20:
دستارو خودت ساختی ؟ :10:
خب این که احتمالاً محیط تستیه :20:
خیلی خوب شده تبریک میگم.
راستی یکم زیادی براق شده وگرنه خیلی مدلش خوب شده.
saeed_cpu_full
22-04-2011, 11:20
یه خورده پهناش کوچیکه از پهنا Scale کن
Modo برای مدل زدن سریع خوبه .. مثلا در و پنجره و اینجور چیزا
Blender و مایا و Cinema 4D عالین برای هر نوع مدلینگی
lord arthas
22-04-2011, 11:25
اگه دستاش یک ذره جمع تر باشه تو تفنگ بهتره اینجوری ادم فک میکنه یک تیر دیگه بزنه تفنگ از دست پلیر میفته :31:
parvizamd
22-04-2011, 13:04
دسته کار من نیست ولی کلت کار خودمه
ایشال... بعد ترم جدی بیام بشیننم پشتتش.
parvizamd
07-05-2011, 20:08
دوستان دارم روی هوش منصوعی کار می کنم در بازی های قبل ام مثل هسته جنگ و سرباز وطن نیست :
الگوریتم قدیمی :
دشمن تا زمانی که به انداز ه کافی به پلیر نزدیک نشده باشد حرکت می کند اما تیراندازی نمی کند در محض بودن در فاصله کافی همان جا می ایستد و شروع به تیر باران می کند
الگوریتم جدید:
دشمن در صورت لو رفتن وجود شما کار های زیر را انجام می دهد:
در حین تیراندازی در صورت بیش از حد نزدیک بودن به شما به سمت عقب حرکت کرده در صورت دور بودن نزدیک شدن و در صورت بودن در محدوده خاص به سمت چپ یا راست به صورت اتفاقی حرکت می کند و در همین به شما تیراندازی می کند
در ضمن شما می توانید با چاقو دشمن را هم بکشید!
RatAtouille
07-05-2011, 21:44
در حین تیراندازی در صورت بیش از حد نزدیک بودن به شما به سمت عقب حرکت کرده
من اين كار رو كرده بودم قبلا ولي هر كاري ميكردم نميتونستم به دشمن برسم كه بكشمش
anti-military
07-05-2011, 21:47
من اين كار رو كرده بودم قبلا ولي هر كاري ميكردم نميتونستم به دشمن برسم كه بكشمش
میتونه بعد از 1-2 ثانیه تاخیر دور بشه ...
parvizamd
07-05-2011, 21:52
فرقی نمی کنه البته این قضیه خیلی وقت پیش ها می خواستم پیاده کنم ولی ترکیب انیشمن بلد نبودم ....
RatAtouille
07-05-2011, 22:20
میتونه بعد از 1-2 ثانیه تاخیر دور بشه ...
به جاي اين كار مسافت مورد برسي رو كمتر ميكنيم :5:ولي اين هم جواب نميده ... به نظرم بايد سرعت پلير از مجموع سرعت دشمن بيشتر باشه تا پلير بتونه با دويدن از دشمن جلو بزنه و يا بهش برسه :8:
parvizamd
08-05-2011, 05:22
کد دشمن رو برات پیغام خصوصی می کنم محمد جان
parvizamd
13-05-2011, 06:24
چند تا عکس جدید:
با چاقو (دشمن هنوز متوچه بازیکن نشده) قابلیت Snakeing::21:
حلمه دشمن:
RatAtouille
13-05-2011, 08:46
چرا از مدل هاي آماده براي اسلحه استفاده نميكني ؟
online_amin
13-05-2011, 09:42
چرا از مدل هاي آماده براي اسلحه استفاده نميكني ؟
الان هست که بحث های طولانی و مفصل و مقالات و کتاب ها و مجلات و همایش ها و نمایشگاههای مختلف در مورد استفاده و عدم استفاده از مدلهای آماده در بازی مطرح بشه!
AMIR REZAs
13-05-2011, 10:31
تکسچر و متریال فقط همین ....
مهمترین مشکلت همینه ! آقا مدل آماده اشکال داره تکسچر آماده یا متریال آماده که مشکلی نداره:
parvizamd
13-05-2011, 11:30
این اسلحه بزودی عوض میشه !
parvizamd
13-05-2011, 11:44
من 3 بازی ساختم انداختمشون تو اینترنت هر 3 تاش هوش منصوعی اش یکی بود! ولی این یکی را بهتر کردم شما هنوز دارید به گرافیک گیر میادن!دارم مدل سازی یاد می گیرم.
parvizamd
06-02-2012, 17:26
بازی از سر گرفته شده
مرحله اول:
داستان یک سرباز
علی سیلمانی -نیرو های ویژه واحد مقاومت
تابستان 2011
تنگک - بوشهر -ایران
پیشرفت کردی ولی تکسچر دیوارت افتضاحه و مثل همونه که تو بی باک بود بهت گفتم عوضش کن نه تنها عوض نکردی بلکه تو بازی های دیگه ات هم داری استفاده میکنی.
وقتی عکس میذاری از بازی هوش مصنوعی رو کسی نمیتونه ببینه پس باید کار از نظر گرافیکی خوب باشه.
انقدر ضعیف این تیکه رو کار کردی Draw callات رو 48 در صورتی که یه لول تا یکی دو هزار جا داره برای سیستم های معمولی.
جزئیات بده به محیط تکسچرهای بهتر استفاده کن,کلی Built in shader داره یونیتی از اونا بذار با یه نرمال مپ معمولی هم باشه بازم بهتر از این میشه.
اصلاً من موندم چرا به جای اینکه اینجا رو بیای Terrain بذاری با کوه دور محیط رو ببندی اومدی دیوار گذاشتی آدم احساس خوبی نداره تو چنین محیطی.
آقا یه سری کلاس دیزاین برو به نفعته کارت رو ارتقا میده.
parvizamd
07-02-2012, 17:40
قبول دارم .البته باید یه توضیح راجع draw calls اون چیزی که فکر می کنی نیست یعنی vertex نیست.چون من o..... culling کردم
یونیتی batached کرده و draw call اومده پایین.
parvizamd
14-02-2012, 21:26
مرحله دوم:
سرباز خوب راننده خوب
علی سیلمانی -واحد نیروی های ویژه مقاومت
تابستان 2011
تنگک -بوشهر - ایران
قبول دارم .البته باید یه توضیح راجع draw calls اون چیزی که فکر می کنی نیست یعنی vertex نیست.چون من o..... culling کردم
تو به چه حقی حرف گذاشتی تو دهن من,من کی گفتم Draw Call همون Vertex هست که میگی.
خودت میدونی از وظیفه های اصلیه خودم هست که توی کار بیارم پایین,یاد هست که چه سمتی دارم.
برای اونایی که نمیدونن,برای رسم کردن هر شی توی محیط نیازه که یه بار نرم افزار یا انجین به VGA دستور پردازش بده که بهش میگن Draw Call .
در ضمن این محیط کوچولویی که تو داری در حد و اندازه OCC Culling نیست جاهایی که 2 تا باکس میندازی دیگه این حرفا رو نداره,مهم اینه که تو لول های بزرگ بزنی مثلاً خودم یه لول رو روی یه سیستم 3 فریم در ثانیه میگرفتم بعد از بهینه سازی رسوندمش به 40 فریم :18:
در ضمن اون فلش هم که گذاشتی خیلی بد شده باید یجور درست کنی Vertex هاش معلوم باشه رنگ بندیش هم یجوری باشه قشنگ دیده بشه.
اون نیروی مثلاً ویژه مثلاً مقاومتتون هم ماشینشون بیشتر بدرد مسافر کشی توی شهر میخوره تا نبرد توی صحرا,یه ذره فکر کنی میبینی برای نیروی ویژه مقاومت یه ماشین کت و کلفت تر و با جذبه تر باید بذاری بیشتر هم روش کار کنی. :2:
من به خاطر خودت میگم چون میشناسمت میدونم کد خوب میزنی اگه بقیه کارت بد باشه کدهات هم خودشون رو نشون نمیدن.
در ضمن تکسچر زمین Terrain رو 2 یا 4 برابر واحد تکرارش رو کوچک تر کن خیلی پیکسل پیکسل شده الان.
یه بامپ هم بذار روی Terrain بلدی بذاری که؟؟؟
همیشه بهت گفتم الان هم میگم از نظر بصری خیلی باید بیشتر کار کنی اینجوری مستقل به جایی نمیرسی حداقل تو یه شرکت برنامه نویس خالص باشی یه چیزی.
parvizamd
15-02-2012, 08:00
ببنینم من مگه با ات دعوا دارم...مرد حسابی :19:
ببنینم من مگه با ات دعوا دارم...مرد حسابی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعوا نداریم عزیزم,فقط گفتی اون چیزی نیست که فکر میکنی یعنی فلان نیست که ترجمه اش میشه تو فکر کردی این 2 تا یکی هستن برای همینم بهم بر خورد یکم. :31:
parvizamd
15-02-2012, 13:45
دعوا نداریم عزیزم,فقط گفتی اون چیزی نیست که فکر میکنی یعنی فلان نیست که ترجمه اش میشه تو فکر کردی این 2 تا یکی هستن برای همینم بهم بر خورد یکم. :31:
من از ترجمه اش نفهمیدم واقعا تست کردم. و نگفتم پیام جان شما هیچی از فنی سرت نمیشه.فکر کردم چون draw call اومده پایین می گی گرافیک پایینه.
برای ماشین هم درست می گی ولی این مرحله آموزشی هست مطممنا یک تانک یا ماشین جنگی رو به یک سرباز آموزشی نمی دن.
در کل خودمونیم چرا جوش آوردی :31:
هیچ وقت نگفتم یکیه بزار یک مثال بزنم.
راستش بخواهی من خودم تا ماه پیش فکر می کردم همونه ...
به دوتا تصویر نگاه کنید در تصویر no bateched
draw Call پنچ تا ست که چرا که 5 mesh در فریم draw میشن.
در عوض batced 0 است چرا که میگه هیچ mesh توسط motor ترکیب نشده...
در تصویر batecd
draw call یکی هست که چون که کره ها تماما isStatis شده اند تک mesh شده به خاطر همین شده فقط یک draw Call
در عوض batced شده 5 تا.
پیام جان به شما قصد جسارت نداشتم.:11:
فکر کردم چون draw call اومده پایین می گی گرافیک پایینه.نه بابا منظورم این بود که حالا چون کمه جزئیاتشو زیاد کن بازیت بهتر بشه چون حتی چند برابر هم بشه بازم انقدر مناسب هست که هر سیستمی بکشه:20:
راستی اگه خواستی تکسچر دیوارت رو عوض کنی بعدش بهم بده برات یه نرمال توپ بذارم :46:
parvizamd
15-02-2012, 14:55
باشه چشم فعلا گرفتار این مرحله دومی هستم.
parvizamd
15-02-2012, 20:16
اشتباه شد...
armin_555
15-02-2012, 20:51
مث این که یه بازی توپ دگ هم توراهه!!!!!:31::46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.