مشاهده نسخه کامل
: تعمیر فلاپی درایو
راستش دوستان من کل سایت رو زیر رو کردم وجائ یمناسبتر پیدا نکردم
من هرچی سیستم دور و برم هست فلاپی درایوشون خرابه ،با اونکه اصلا کار هم نکردن اما برا خودشون خراب شدن چرا؟ نم یدونم و مشکل بنده اینه که چون ارگ یاماها 1000 خریدم نیاز مبرم به فلاپی درایو دارم و فلاپی درایو هم برای خرید پیدا نکردم تنها اکسترنالش هست که زورم میاد و اسه یه فلاپی درایو مبلغ 20 و اندی پرداخت کنم خواستم ببینم راهی واسه تعمیر و یا رفع مشکلم هست شدیدا نیازمند کمک تون هستم
mehdi1368
21-11-2010, 19:58
راستش دوستان من کل سایت رو زیر رو کردم وجائ یمناسبتر پیدا نکردم
من هرچی سیستم دور و برم هست فلاپی درایوشون خرابه ،با اونکه اصلا کار هم نکردن اما برا خودشون خراب شدن چرا؟ نم یدونم و مشکل بنده اینه که چون ارگ یاماها 1000 خریدم نیاز مبرم به فلاپی درایو دارم و فلاپی درایو هم برای خرید پیدا نکردم تنها اکسترنالش هست که زورم میاد و اسه یه فلاپی درایو مبلغ 20 و اندی پرداخت کنم خواستم ببینم راهی واسه تعمیر و یا رفع مشکلم هست شدیدا نیازمند کمک تون هستم
سلام
دوست عزیز اگه یه سری به مغازه هایی که سیستم های دست دوم میفروشن بزن فکر کنم مشکلت به راحتی حل بشه!
موفق باشید.
سلام
دوست عزیز اگه یه سری به مغازه هایی که سیستم های دست دوم میفروشن بزن فکر کنم مشکلت به راحتی حل بشه!
موفق باشید.
از شما چه پنهون یه دست دوم گرفتم بردم خونه جواب نداد با چه مصیبتی دوباره به فروشنده برگردوندم اما بازم ممنون از توجه جنابعالی
mehdi1368
22-11-2010, 17:47
از شما چه پنهون یه دست دوم گرفتم بردم خونه جواب نداد با چه مصیبتی دوباره به فروشنده برگردوندم اما بازم ممنون از توجه جنابعالی
خواهش میکنم دوست عزیز!
شما یه زحمتی بکش و کلا کیس رو ببر همون جا تست میکنه اگه مشکلی هم باشه دیگه حرف و حدیثی نیست!
موفق باشید.
سلام خدمت دوستان
سیستم رو ارتقا دادم الان دیگه سیستمم فلاپی درایو رو نمی شناسه و سرویکار هم میگه شاید مادربورد ساپورت نکنه مگه همچین چیزی ممکنه مادربرد هم گیگاست که 135 تومن به ما انداخت الان اصلا ایکون فلاپی درایو مشاهده نمیشه ضمن اینکه کابلش رو هم جابجا کردم ولی نشد که نشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.