PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نو رو خدا کمکم کنید

livan322
21-11-2010, 11:39
سلام. من یه سوال دارم . من تو کامپیوترم چند ساله که بعضی فایلها رو مخفب کرده بودم. هفته پیش کامپیوتر ویروسی شد و وقتی ویروس کشی کردم دیگه نمیتونم اون فایل ها رو بیارم. هر چی از تو فولدر آپشن روی شو هایدن کلیک میکنم فایل ها ظاهر نمیشه. ولی بدونید که پاک نشده اند چون از حجمش خودم فهمیدم. تو رو خدا کمکم کنید از مدیر سایت هم کمک میخوام.

Bobby Sands
21-11-2010, 16:48
صفحه اول این تاپیک تمام راه حل ها نوشته شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر دوباره از mahdi7610 عزیز :20:

R0D3N4
28-11-2010, 01:47
دوست عزیز این که ترسی نداره رایانه شما ویروس داره و نمی زاره مخفی ها رو فعال کنی از ویندوز پرتابل همون Windows Live یا داس برای بیرون کشیدن فاییل هات استفاده کن و اگه می خوای ویروس پاک بشه من با NOD32 این ویروس رو پاک کردم بعد پاک کردن یک بار ویندوز رو عوض کن
تمام

bmwwww
20-01-2011, 10:17
سلام دوست عزيز من هم همين مشكل رو داشتم با آنتي ويروس norton 2010 يا 2011 آپديت شده به راحتي ويروس پيدا ميشه يه نرم افزار هم هست به نام RRT كه حجمش هم كمه و اين مشكلو پرطرف ميكنه

ehsan30
21-01-2011, 10:49
سلام

دوست عزیز اول ویندوزت را عوض کن و بعد از اتمام نصب،بدون اینکه هیچ درایوی را باز کنی برو توی حالت سیف مود
و انتی ویروس Nod32 و یا اسمارت سکوریتی همین شرکت را نصب کن به همراه آپدیتهاش و تمام داریو هارو ویروس
یابی کن،بعد از اتمام کار سیستم را ریست کن و به حالت نرمال ویندوز برو و ببین که ویروس پاک شده یا نه،به احتمال
زیاد پاک شده،در ضمن من آنتی ویروس نورتون را پیشنهاد نمی دهم و شما هم قوانین را رعایت کنید و سوالا تتون را
در محل مناسب بپرسید(برای مورد شما تابیک مخصوص وجود دارد)با تشکر.

بای

HORROR
24-01-2011, 02:04
اول با یه آنتی ویروس آپدیت سیستمو اسکن کن و بعد دوباره ویندوز نصب کن درست میشه.....

oqba
10-03-2011, 08:11
سلام. من یه سوال دارم . من تو کامپیوترم چند ساله که بعضی فایلها رو مخفب کرده بودم. هفته پیش کامپیوتر ویروسی شد و وقتی ویروس کشی کردم دیگه نمیتونم اون فایل ها رو بیارم. هر چی از تو فولدر آپشن روی شو هایدن کلیک میکنم فایل ها ظاهر نمیشه. ولی بدونید که پاک نشده اند چون از حجمش خودم فهمیدم. تو رو خدا کمکم کنید از مدیر سایت هم کمک میخوام.
با سلام به همه دوستان
دیدم با این مشکل تو کامپیوتر بعضی از دوستام قبلا برخورد کرده بودم گفتم نظرمو بگم شاید مفید واقع بشه!
دوست من!یه فایل هست به نام unhidden.bat که واست ضمیمه اش می کنم dl ش کن یه جایی اکسترکتش کن بعد روش راست کلیک بعد گزینه Edit رو بزن،فایل تو محیط Notepad ویندوز باز میشه!
محتویات فایل فقط این یک خط :(attrib -s -h J:\*.* /s /d) هست!!
شما میای بجای اون حرف (J) اسم درایوی که فایل ها و فولدرهات توش مخفی هستن رو مینویسی(البته اگه خواستی میتونی کاری کنی که تمامی فایل ها و فولدر های مخفی شده تو هاردت از حالت هایدن در بیاد!!)
چطوری؟!.... به این صورت که:
همین خطی که تو فایل می بینی رو به تعداد درایوهایی که تو سیستمت داری کپی کنی!مثلا:
attrib -s -h C:\*.* /s /d
attrib -s -h D:\*.* /s /d
attrib -s -h E:\*.* /s /d
و .....
یادت باشه هر تغییری که تو این فایل میدی رو باید ذخیره کنی!!!
البته اینو بگم که اگه اسم درایو C ویندوزتو اضاف کنی،زیاد جالب نیس!چون این کار باعث میشه که تمامی فایل ها و فولدرهای سیستمی که توسط خود ویندوز Super Hidden شدن (تو درایو C)،از حالت هایدن در بیاد که چیز خوبی نیست!چون ممکنه یکی اشتباها این فایل های سیستمی رو پاک کنه که در نتیجه ویندوزت ممکنه آسیب ببینه!!البته اگه قصد تعویض ویندوز رو داری و فایل های مهمی تو درایو C داری و میخوای به یه درایو دیگه منتقل شون کنی، این کار اشکالی نداره!چون در هر صورت میخوای وین عوض کنی!!
در آخر هم روی فایل دبل کلیک می کنی و منتظر میشی تا فایل ها و فولدرهای مخفی شده در درایو مورد نظر از حالت مخفی در بیاد!!!
نمی دونم مطلبو واضح رسوندم یا نه!!به هر حال اگه باز سوالی بود در خدمتم.:11: