مشاهده نسخه کامل
: چند سوال مبتدیانه
statue of liberty
21-11-2010, 01:49
1-این که میگن می خوایم هاستمون روانتقال بدیم منظورش domain هست یا فضایی که خریدن؟؟؟مثلا اگه من از یه سایت دامنه و فضا بخرم و بعد از یه مدت از عملکرد سایت راضی نیاشم باید چی کار کنم؟
2-اگه حالا دامنه و فضا خریدیم بعد از یه مدت در سایت میزبان تخته شد چه بلایی سر سایت ما میاد؟یابد چه کار کرد؟
3- مثلا اگه من یه دامنه ثبت کردم در یه سایت میزبان و کار سایتم گرفت اون وقت اون میزبانه می تونه بزنه زیر همه چی و دامنه رو ور داره واسه خودش/؟باید چیکار کرد/؟
4-اگه از یه میزبان دامنه ثبت کنم ولی فضام جایی دیگه باشه ( اصلا میشه ؟ ) از کدومشون باید پشتیبانی بگیرم؟/ ایا باید هم دامنه هم قضا از به میزبان بگیرم؟
ممنون میشم توضبح بدین ......شرمنده اگه سوالاتم مسخره است.............فغلا اینها رو داشته باشین ..ممنون
tabriz-info
21-11-2010, 10:32
1- يعني اينكه ميخوان سرور رو عوض كنن در نتيجه فقط هاست عوض ميشه دومين هم اگر دي ان اس به صورت دومين ست شده تغيير لازم نيست ولي اگه اي پي داده شده باشه بايد عوض بشه
شما ميتونيد از يه جاي ديگه هاست بخريد بعد دي ان اس دومينتون رو روي هاست جديد ست كنيد
2- همونطور كه گفتم بايد پنل دومين دسترسي داشته باشيد تا بتونيد هاست جديد بخريد و دومين رو روي اون ست كنيد
3- شما بايد پنل دومين رو داشته باشيد و دومين روي ايميل شما ثبت شده باشه
4- نه فرقي نميكنه شما ميتونيد دومين رو جدا بخريد هاست رو هم از يه جاي ديگه
دوست عزيز تنها چيزي كه يك دومين رو به يك هاست متصل ميكنه دي ان اس هست و اين دوتا هيچ ارتباط ديگري به هم ندارن
statue of liberty
21-11-2010, 11:04
1- يعني اينكه ميخوان سرور رو عوض كنن در نتيجه فقط هاست عوض ميشه دومين هم اگر دي ان اس به صورت دومين ست شده تغيير لازم نيست ولي اگه اي پي داده شده باشه بايد عوض بشه
شما ميتونيد از يه جاي ديگه هاست بخريد بعد دي ان اس دومينتون رو روي هاست جديد ست كنيد
2- همونطور كه گفتم بايد پنل دومين دسترسي داشته باشيد تا بتونيد هاست جديد بخريد و دومين رو روي اون ست كنيد
3- شما بايد پنل دومين رو داشته باشيد و دومين روي ايميل شما ثبت شده باشه
4- نه فرقي نميكنه شما ميتونيد دومين رو جدا بخريد هاست رو هم از يه جاي ديگه
دوست عزيز تنها چيزي كه يك دومين رو به يك هاست متصل ميكنه دي ان اس هست و اين دوتا هيچ ارتباط ديگري به هم ندارن
با یه مثال می گم میشه یه کم توضیح بدین ... البته واقعا از جوابتون ممنونم :
مثلا من دومین رو طریق سایت X ثبت کردم ، حالا از کجا بدونم این دومین دی ان اس است یا ای پی؟فرق این دوتا با هم چیه؟از کجا بدونم این دومین رو ایمیل من ثبت شده؟و وقتی می خوام دومین ثبت کنم پنل دومین رو باید از سایتی که دومین ثبت می کنم بخوام ؟
خب حالا دومین دارم ، مثلا از همون سایت x فضا هم خریدم خب می خوام بعد از یه مدت از هاست x برم رو هاست y دومین که دیگه مال خودمه فقط فضای مورد نظرم از سایت x ور می دارم یعنی سایت x رو بیخیال میشم , و می رم رو هاست y و مقدار پولی هم که بابت فضا از هاست x خریدم دیگه میپره درسته؟
============
یه سوال دیگه :
وقتی دومین رو از طریق یه سایت ثبت می کنی و هزینشو می دی به سایت دیگه این ادرس واسه خودته خب این سایت مورد نظر که واسه شما ثبت می کنه و پول ازتون میگیره این پول همش واسه خودشه یا مثلا درصدی هم به جای خاصی میده؟
sina1415
22-11-2010, 19:35
یه سوال دیگه :
وقتی دومین رو از طریق یه سایت ثبت می کنی و هزینشو می دی به سایت دیگه این ادرس واسه خودته خب این سایت مورد نظر که واسه شما ثبت می کنه و پول ازتون میگیره این پول همش واسه خودشه یا مثلا درصدی هم به جای خاصی میده؟
درصد کمی از پول به خودشون میرسه ..اینها کار واسطه رو انجام میدن ..مثلا اگه دامین ir باشه در nic ثبت می کنن ...
tabriz-info
22-11-2010, 22:47
با یه مثال می گم میشه یه کم توضیح بدین ... البته واقعا از جوابتون ممنونم :
مثلا من دومین رو طریق سایت X ثبت کردم ، حالا از کجا بدونم این دومین دی ان اس است یا ای پی؟فرق این دوتا با هم چیه؟از کجا بدونم این دومین رو ایمیل من ثبت شده؟و وقتی می خوام دومین ثبت کنم پنل دومین رو باید از سایتی که دومین ثبت می کنم بخوام ؟
خب حالا دومین دارم ، مثلا از همون سایت x فضا هم خریدم خب می خوام بعد از یه مدت از هاست x برم رو هاست y دومین که دیگه مال خودمه فقط فضای مورد نظرم از سایت x ور می دارم یعنی سایت x رو بیخیال میشم , و می رم رو هاست y و مقدار پولی هم که بابت فضا از هاست x خریدم دیگه میپره درسته؟
============
یه سوال دیگه :
1- دومين از طريق دي ان اس به هاست متصل ميشه
( وقتي مثلا مينويسيم ns1.host.com يعني اينكه يك آي پي داريم به شماره xxx.xxx.xxx.xxx كه دومين host.com روش ست شده
پس آي پي و دومين فرقي ندارن براي اينكه آي پي ممكنه عوض بشه يه دومين بهش اختصاص ميدن تا وقتي اي پي عوض شد شما مجبور نشي دي ان اس عوض كني )
زياد رو اين موضوع گير نده چون من خلاصه توضيح دادم
2- اگر شما يك هويز از دومين بگيري متوجه ميشي به اسم كي ثبت شده به اين صورت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جاي siteshoma.com آدرس سايت خودتون رو بنويسيد
3- بله بايد از جايي كه ثبت كرديد پنل رو بخواهيد
4- بله ، در صورتي كه تو قراردادتون صحبتي در رابطه با اين موضوع نشده باشه پول شما رو پس نميدن
اگر شرطي داشتيد كه مثلا اگر شما راضي نبوديد پول شما رو پس بدن خوب اين يه قضيه ديگست
5- ببين چند مركز اصلي براي فروش دامنه هاي مختلف وجود داره
توسط واسطه هاي مختلف يكي مياد ميشه فروشنده دومين
شما به عنوان خريدار و من به عنوان فروشنده پول رو از شما ميگيرم
مثلا من دومين رو 15 تومن به شما ميفروشم
در صد خودم رو برميدارم و بقيه پول رو ميدم به واسطه ي بالاتر
اونم درصد خودش رو برميداره ميده به واسطه بالاتر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.