ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نمایش صفحه اول سایت

mhravh
21-11-2010, 00:30
با سلام خدمت همه عزیزان صفحه اول سایتم را با فرانت پیج 2003 طراحی و اپلود کردم و به باقی مطالب لینک دادم اما نکته جلب اینکه فقط در اینترنت اکسپلورر جواب می ده و در اپرا و موزیلا و سافاری و ......درهم و برهم و بدون لینک ممنون می شم کمکم کنید

vahid216
23-11-2010, 09:33
به علت اینکه Front Page کلا یک ویرایشگر غیر استاندارد هست یا بهتر بگم اصلا اسمش رو نمی شه ویرایشگر گذاشت و استانداردی رو رعایت نمی کنه. شما می تونید با نرم افزار Dream Weaver این کار رو انجام بدید.
شما می تونید از طریق لینک زیر چک کنید ببینید ایراد های صفحه تون چیه و اونا رو تصحیح کنید. احتمالا با تعداد خطای زیادی مواجه می شید نگران نباشد :)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید

mhravh
25-11-2010, 17:37
این سایت مرجع خوبی برای چک کردن ایرادات سایتها نیست من سایت سازمان سنجش مثلا باهاش چک کردم خروجی 52 خطا را نشان می ده باز پدر سایت خودمو بیامرزه 40 تا خطا داره

vahid216
25-11-2010, 18:00
من نمی دونم چه جوری به این نتیجه رسیدید که سایت خوبی نیست . این سایت همون گروهی هست که قوانین طراحی وب رو ابلاغ و معرفی می کنه به همه. اگر سایت سنج Valid نیست به این علت هست که طراحاش بلد نبودن ، حدود 99 درصد از پروژ های بزرگ اجرایی در ایران چیزی جز پارتی بازی و کلاه گذاشتن نیست.

amins2007
25-11-2010, 18:22
میتونین صفحتون رو اینجا بزارین تا بقیه هم یه نگاهی به کد هاتون بزنن و نظر بدن. استاندارد ها رو حتما رعایت نکردید.

ninjavb
20-10-2011, 15:23
با سلام
چیکار کنیم که هدر سایت تو همه ی مانیتورها یه اندازه باشه.
من وقتی سایتم رو تو بعضی سیستم ها باز میکنم بعضی وقتا از پایین و بعضی وقت ها هم از راست عکس رو تکرار میکنه یا اصلا خاطر اینکه اون مانیتور طولش بیشتره اون عکس کل صفحه رو پر نمیکنه!!

DaRiOuShJh
25-10-2011, 12:45
خوب شما باید درصدی طراحی کنید و در هدر های گرافیکی از چند تیکه مختلف استفاده کنید