ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میزان اهمیت گرافیک برای ادیت عکس چقدره؟

GHAGHALEELEE
20-11-2010, 16:38
سلام
میزان اهمیت گرافیک برای ادیت عکس چقدره؟ با فوتوشاپ میخوام کار کنم.ایا درسته که سی پی یو و رم تاثیر خیلی زیادی داره ولی کارت گرافیک تقریبا بی تاثیره؟

Airwolf
20-11-2010, 18:56
کاملا درسته :10:

Ali*Reza
20-11-2010, 19:10
سلام
میزان اهمیت گرافیک برای ادیت عکس چقدره؟ با فوتوشاپ میخوام کار کنم.ایا درسته که سی پی یو و رم تاثیر خیلی زیادی داره ولی کارت گرافیک تقریبا بی تاثیره؟

منم موافقم ، ولی نمیشه گفت گرافیک کاملا بی تاثیره.

mjzaret
20-11-2010, 19:42
كارت گرافيك در كار با عكس زياد تأثير نداره ولي در ويرايش و ميكس فيلم يكي از موثرترين موارد محسوب ميشه.

شاد باشيد :40:

behrooz747
20-11-2010, 22:28
تاثیر کارت گرافیک در نرم افزارهایی مثل فتوشاپ بسیار کمه.تا جایی که یه کارت گرافیک on boardهم میتونه کارتون رو راه بندازه
بهتره بیشترین هزینه رو روی سی پی یو و رم انجام بدید

Airwolf
20-11-2010, 22:40
كارت گرافيك در كار با عكس زياد تأثير نداره ولي در ويرايش و ميكس فيلم يكي از موثرترين موارد محسوب ميشه.

شاد باشيد :40:
بله دیگه...اینجور مواقع شما دارین Render انجام میدین که مستقیما به کارت گرافیک مربوط میشه که اینجا دیگه اوضاع برعکس فتوشاپ هست...یعنی تاثیر پردازنده و رم خیلی کمتره. :20:

kiarash3500
22-11-2010, 19:29
تقریبا صفر
بی تاثیره
با یه کارت 16 مگابایتی هم میشه ادیت کرد

S 7 N
09-01-2011, 00:12
فتوشاپ برای رندر از فضای هاردیسک استفاده میکنه.برای این هرچی هاردیسک سریعتر داشته باشید سرعتتون بیشتره تو این.
رم 4گیگ کاملا جواب میده.سی پی یو هم تاثیر اصلی داره.

sinaxex
06-02-2011, 03:23
البته من بر خلاف نظر دوستان نظر ام این هست که از فتوشاپ cs4 به بعد فتوشاپ بیشتر از رم گرافیک و جی پی یو استفاده میکنه تا سی پی یو و رم خوده سیستم. این رو همه گرافیست ها تجربه کردند که هر چه گرافیک اشون قوی تر باشه محیط فتوشاپ نرم تر راحت تر اجرا میشه این تجربه شخصی خودم ام هست. اصلا هم این حرف رو نزنید که در فتوشاپ که حرفه ایی ترین نرم افزار ادیت عکس هست یا کلا پکیج CS که برای طراحی و ادیت عکس هست از این دیزاین گرفته تا فلش و فتوشاپ و ایلسترایتور همه و همه به گرافیک مرتبط هستند درسته مثل نرم افزار هایی مثل مایا و 3 دی مکس همه اش وابسته به گرافیک نیستند اما بسیار گرافیک کارت در کار با این برنامه ها مهم هست

dusti55
06-02-2011, 06:14
با نسخه ۵ و نسخه‌های بالاتر فتوشاپ کار کردم... و ادعایی هم ندارم؛ نظرم بر اساس تجربه است و شاید با پشت صحنه فناوری نرم‌افزارهای ویرایش عکس فرق داشته باشد!
وقتی می‌گویید «ادیت عکس» باید مشخص کنید حد و حدود ویرایشتان چقدر است. یک وقت می‌خواهید بخشی از عکس برش بزنید یا تنضیم رنگ و روشنایی و از این دست کارها بکنید باید بگویم همه نرم‌افزارهای ویرایش عکس این توانایی را دارند؛ براحتی نسخه ۷ فتوشاپ از پس این کار برمی‌آید، در ضمن برای این رده کار نرم‌افزارهای رایگانی نیز هستند مانند:

Paint.NET.3.5.6-
Released on November 18th, 2010
3.5 MB
"Impressive." - PC World, Top 100 Products of 2007

System Requirements
Minimum System
* Windows 7 (recommended),
or Windows XP SP3,
or Windows Vista SP1 (SP2 and Platform Update recommended)
* 800MHz processor (dual-core recommended)
* 512MB of RAM
* 1024 x 768 screen resolution
* 200+ MB hard drive space
* Optional: 64-bit mode requires a 64-bit CPU and a 64-bit edition of Windows
Paint.NET also depends on Microsoft's .NET Framework 3.5 SP1, which is automatically installed if it isn't already on the system.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همان‌گونه که در فهرست نیاز نرم‌افزار پینت.نت ۳.۵.۶ می‌بینید اشاره ویژه‌ای به کارت گرافیک نکرده است و برای آشکاری پرده نمایش (screen resolution) نیز اکنون هر کارت گرافیک روبردی (onboard) از پس آن برمی‌آید.
اهمیت کارت گرافیک برای نسخه‌های فتوشاپ زیر سی.اس در حد نمایش تصاویر دوبعدی سیستم عامل است ولی برای نسخه‌های سی.اس کمی بیشتر اهمیت دارد.
عکس‌ها تصاویر دوبعدی و نقش‌بیتی (bitmap) هستند که رَستِر نیز می‌گویند، در واقع نیاز پردازش گرافیک آنها به اندازه نمایش تصاویر دوبعدی است!
در نسخه سی.اس ۵ اندکی امکان سه‌بعدی‌سازی و رندر ایجاد شده و در نتیجه نیاز به پردازش گرافیک داریم.

یادآوری می‌کنم گونه‌ای دیگری از تصاویر هستند که به آنها برداری (vector) می‌گویند که در آنها از ساختار (فرمت) برداری برای ترسیم تصاویر استفاده می‌شود. ساختار برداری افزون بر پردازش ریاضی امکان دارد نیاز به پرداخت بافت و سایه‌زنی داشته باشد و از این لحاظ کارت گرافیگ اهمیت بسیاری پیدا می‌کند.
هر نرم‌افزاری با توجه حجمی که دارد هنگام بارگذاری و بستر کار نیاز به رم کافی دارد و با توجه به اندازه پردازش نیاز پردازنده (سی.پی.یو) کمینه‌ای دارد مثلاً هنگامی که بخواهیم جلوه‌های زیادی را یکجا اعمال کنیم، تمام این‌ها در فهرست نیاز (System Requirements) نرم‌افزار موجود است و معمولاً در راهنمای (Help) آن آورده شده است.