مشاهده نسخه کامل
: عدم شتاب 206 صندوقدار موتور 1600CC
mehrdad_a
20-11-2010, 09:51
سلام دوستان
من 206 صندوقدار مدل v8 سفارشی دارم ولی ماشینم اصلا شتاب نداره یعنی اون چیزی که من از موتور TU5 شنیده بودم و میگفتن 16 سوپاپه و خیلی شتاب داره اصلا اینطوری نیست و تو سر بالایی هم زور نداره میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟ماشین من ایراد داره یا همشون اینطورین؟ واقعا زده شدم میخوام ردش کنم با 22000 هزار کارکرد مدل دی 88 چون اصلا به من حال نمیده!
سلام دوستان
من 206 صندوقدار مدل v8 سفارشی دارم ولی ماشینم اصلا شتاب نداره یعنی اون چیزی که من از موتور TU5 شنیده بودم و میگفتن 16 سوپاپه و خیلی شتاب داره اصلا اینطوری نیست و تو سر بالایی هم زور نداره میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟ماشین من ایراد داره یا همشون اینطورین؟ واقعا زده شدم میخوام ردش کنم با 22000 هزار کارکرد مدل دی 88 چون اصلا به من حال نمیده!
بهتر بود تو همون تاپيك 206 ميگفتي
بستگي به انتظار شما هم داره مثلا tu5 در حد ماكسيما كه نميره ولي خوب اين جديدا در حد اون قديميام نميره ...
شما سوار يك 7.4.5 ديگه بشو شايد ماشين شما ايراد داره اگه اونم اينطوري بود همشون همينه !
ولي طبعا 7.4.4 سرتره و بيشتر تعريف ها و معروفيت تيپ 5 ها با همون سري هست !
total_overdose
20-11-2010, 11:52
سلام دوستان
من 206 صندوقدار مدل v8 سفارشی دارم ولی ماشینم اصلا شتاب نداره یعنی اون چیزی که من از موتور TU5 شنیده بودم و میگفتن 16 سوپاپه و خیلی شتاب داره اصلا اینطوری نیست و تو سر بالایی هم زور نداره میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟ماشین من ایراد داره یا همشون اینطورین؟ واقعا زده شدم میخوام ردش کنم با 22000 هزار کارکرد مدل دی 88 چون اصلا به من حال نمیده! ممکنه ماشینتون ایراد داشته باشه یا خودت انتظارت بالاست.
ماکه 3تاشو تو این 3ماه برای نزدیکام گرفتم واقعا راضین. همشون هم قبلا 405 و پارس و ال90 داشتن.
البته همچین هم فکر نکن خیلی شاخه نه اصلا ولی خوب تو این رنج قیمت بدک نیست:46:
farshad bugatti
20-11-2010, 16:13
با سلام خدمت مهر داد خان!
باید بگم اگه سوالتون رو تو تاپیک 206 بپرسید بهتره! هم زود تر جواب میگیرید و دیگران هم که 206 دارن میتونن استفاده بکنن! و هم نظم انجمن به هم نمیخوره!
ممنون
این تاپیک مخصوص 206 که تو بخش ایران خودرو هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.