ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب ویندوز

khelane
20-11-2010, 09:39
سلام
من یه لپ تاپ قدیمی دارم که سی دی رایتر ش خرابه الان هم نمیتونم ویندوز رو اجرا کنم هر نوع کاری کردم نشد بجز نصب ویندوز ولی مشکل من اینه سیستم قدیمیه و نمیتونه فلش رو بوت کنه الان متونم با چه راهی ویندوز رو نصب کنم ایا میشه با فلاپی یات نه؟
یا راه دیگه رو به من بگید
با سپاس

fardis_7
20-11-2010, 11:11
سلام برادر گرامی اگه واست امکان داره این کار رو با یه سی دی درایور اکسترنال انجام بده .
اگه نشد باید زمان بالا آمدن ویندوز یعنی قبل از اینکه بالا بیاد کلید del رو بزن که بری تو صفحه تنظیمات بوت کردن قطعات سیستم
از اونجا می تونی هم سی دی درایو و هم فلش رو بوت کنی . اگه باز به مشکل خوردی بهم بگو.

khelane
21-11-2010, 20:38
ممنون از کمکت ولی اینا نمیشه من درایور اکسترنال ندارم دوم سیستم انقدر قدیمیه که فلش رو بوت نمیکنه toshiba tecra m1 هست فقط واسه کپی کردن اطلاعات و تماشای تلویزیون میخوامش خیلی بدردم میخوره الان نه میتونم با فلش فرمتش کنم نه با سی دی هیچی دیگه اگه راهی نیست یه دی وی دی رایتر معرفی کنید برم بخرم دیگه مجبوریم
ولی خدایش اگه راهی هست دریغ نکنید چون واسه من خیلی خوبه 40 تا 50 تومن هزینه اضافی برگرده برام
با سپاس

H@mid-Vista
22-11-2010, 19:44
دوست عزیز راهی نداره باید ببرین تعمیر كنین

Ahmad24
23-11-2010, 00:08
شما باید با یه فلاپی بوتیبل که درایور USB رو داره بوت کنی و مجتویات سی دی ویندوز رو از usb روی یه پارتیشن کپی کنی.حالا اگر همون فلاپی منو داشته باشه باید یه گزینه بوت از گراب(grub) بهش اضافه کنی.فایل grub.exe در محیط داس میتونه فایل i386/setupldr.bin رو که همون setup ویندوزه لود کنه و ویندوز نصب میشه.

البته این 2 خط رو اگه بخوام باز کنم یه مثنوی میشه.بهترین راه همون تعمیر کاره.فقط میخواستم بگم برای نصب ویندوز حتما نیازی به سی دی نیست.یا لازم نیست بایوس کامپیوتر بوت از usb رو ساپورت کنه.

khelane
23-11-2010, 19:55
یه درس عبرتی شده برام دوستم میگفت اگه ویندوز بکاپش رو داشته باشی تو حافظه سیستم میتونی بری راحت با چند دستور و داشتن برنامه برگردوند ولی حیف
بهر حال ممنون من دیگه باید خرج کنم تا کی دیگه سمجی:41::31:
باسپاس