ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : windows 7 و طراحی cd

naser57
20-11-2010, 08:45
سلام بچه ها
نمیدونم این سوالم مطرح شده است یا نه..که اگر مطرح بود منو به تایپیک مورد نظر راهنمایی کنید در غیر اینصورت خوشحال میشم کمکم کنید.
من میخوام ویندوز 7نصب کنم.چون ramمن 4 گیگا هستش و در ویندوز ایکس پی بیشتر از دوگیگا ساپورت نمیشه واگر ویندوز7 نصب کنم به نظرم سرعت سیستم وکار با نرم افزارهای مثل افتر بیشتر میشه.. ایا افتر افکت با ویندوز 7 مشکل خاصی نداره.. در این مورد کسانی که تجربه دارن ممکن برام توضیحاتی بدهند . کمال تشکررو دارم.
سوال بعدی من اینه که من یه سی دی میخواستم بسازم یه سی دی اموزشی که سفارش مشتری هست... قبل از اشنایی با افتر میخواستم با فلش و سویچ بسازم..اما با افتر که اشنا شدم کلی ایده به نظرم اومد وکلا کار با فلش رو تعطیل کردم.. ایا به نظرتون میتونم با افتر و افکتهای جالبش مولتی مدیا رو بسازم. ایا این امکان هست که در افتر لینک به صفحات بدهم وو سوالهای از این دست.... ممنون میشم کسانی که تجربه دارن کمکم کنند
با تشکر

reza2kn
20-11-2010, 11:37
سلام دوست عزیز:40:
اول راجع به ویندوز 7 نه مشکلی با افتر نداره ، فقط سعی کن ویندوز 64 بیتی و افتر CS5 نصب کنی...
راجع به مولتی مدیا هم افتر نرم افزار Composite هست ، یعنی تلفیق. میتونی تیکه تیکه کارهات رو تو افتر کار کنی ، مثلا ترنزیشن بین قسمت ها ، یا خود فیلم ها یا منو ها و ... ولی نیاز به یه نرم افزار دیگه برای درآوردن پکیج نرم افزاری داری...
افترافکت فقط فیلم تحویلت میده ، مثل فلش نیست که امکان کلیک کردن یا لینک دادن یا گرفتن اطلاعات از کیبورد رو داشته باشه
میتونی هم از افتر اطلاعات پروژه رو بگیری و بدی به فلش و با اون کار کنی. Adobe Director هم اگه اشتباه نکنم برای ساخت فیلم های آموزشی کمکت میکنه:46:
موفق باشید:11:

naser57
21-11-2010, 08:47
با سپاس دوست عزیز
در موردن ویندوز 7 اخه سخت افزار من قابلیت 64 بیتی نداره... :(
منم متوجه هستم که باید لینک به لینک از نرم افزارهای جانبی استفاده کرد..اما به نظر میاد افتر هم باید یه همچیین امکاناتی در خودش داشته باشه که بشه لینک داد یا چیزهای از این قبیل.
با نرم افزار مولتی بیلدر و ادوب دارکتو رهم کار باید بشه چون جمع کردن نرم افزار باید با این نرم افزارها باشه..
بازم ممنونم از راهنمایی .. اما اگر اطلاعات کاملتر بود بازم متشکر میشم..

alidata2010
21-11-2010, 08:53
اگه cpu شما 64 بیتی نباشه که بیشتر از سه گیگ رم شناسایی نمیشه چون دیگه نمیتونین ویندوز 64 بیتی نصب کنین.

reza2kn
21-11-2010, 16:01
با سپاس دوست عزیز
در موردن ویندوز 7 اخه سخت افزار من قابلیت 64 بیتی نداره... :(
منم متوجه هستم که باید لینک به لینک از نرم افزارهای جانبی استفاده کرد..اما به نظر میاد افتر هم باید یه همچیین امکاناتی در خودش داشته باشه که بشه لینک داد یا چیزهای از این قبیل.
با نرم افزار مولتی بیلدر و ادوب دارکتو رهم کار باید بشه چون جمع کردن نرم افزار باید با این نرم افزارها باشه..
بازم ممنونم از راهنمایی .. اما اگر اطلاعات کاملتر بود بازم متشکر میشم..
دوست عزیز همون طور که alidata2010 گفتند ، شما اگه نتونی ویندوز 64 نصب کنی ، کلا نمیتونی بیشتر از 3 گیگ رم استفاده کنی ، حالا چه ایکس پی چه سون.
راحع به افترم نه بهش نمیاد:31: خودش همچین قابلیتی نداره فقط فیلم بهت میده.
موفق باشید:11:

naser57
23-11-2010, 11:12
مرسی از راهنماییتون
چون این تایپیک رو شروع کردم برای ساخت این سی دی اموزشی با اجازه سوالهامو اینجا عنوان میکنم.
من تو اینجا یا سایت دیگه یه کلیپ افتر افکت دیدم که پروانه دور عکس وتصاویر پرواز میکنه وپشت سر خودش هم خط نورانی بصورت گل افشانی حرکت میدهد.. میخواستم ببینم کلیپی چیزی اماده مثل پرواز پروانه دور یه شی همراه با نور افشانی دارید ..مممنون میشم اموزش یا لینکشو اینجا بذارید مرسی