PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید Cpu intel 3.4 Ghz full cache socket 478

Alirezafy
20-11-2010, 04:03
یک عدد سی پی یو اینتل سوکت 478 فول کش میخوام برای ارتقای سیستم قدیمیم. 3ghz به بالا باشه چون الان رو سیستم یه 2.8 256 cache دارم. لطفا اگه کسی داره عنوان کنه، سر قیمت هم با هم کنار میایم.

Alirezafy
21-11-2010, 01:47
اگر کسی جایی رو سراغ داره که بشه این پردازنده رو نو یا دست دوم گیر آورد لطف کنه آدرس یا شماره تماس بده خودم اقدام میکنم.

Ali*Reza
21-11-2010, 18:39
چون نسلشون منقرض شده ، نو که نمی تونین پیدا کنین ، دست دوم هم بعیده.

Alirezafy
23-11-2010, 23:36
چون نسلشون منقرض شده ، نو که نمی تونین پیدا کنین ، دست دوم هم بعیده.
تا چند وقت پیش فروشگاههای رایانه دات کام و رایان صبا نوش رو واسه فروش داشتن و دسته دومش هم ریخته بود تو بازار ولی حالا که من اقدام کردم به خرید انگار آب شدن رفتن تو زمین البته تو اینترنت یه چندتایی پیدا کردم ولی اونقدر قیمت بالا میدن که نمیشه خرید.

Ali*Reza
24-11-2010, 18:37
تا چند وقت پیش فروشگاههای رایانه دات کام و رایان صبا نوش رو واسه فروش داشتن و دسته دومش هم ریخته بود تو بازار ولی حالا که من اقدام کردم به خرید انگار آب شدن رفتن تو زمین البته تو اینترنت یه چندتایی پیدا کردم ولی اونقدر قیمت بالا میدن که نمیشه خرید.

این سایتها معمولا اینجور قطعه ها رو تو سایتشون میزنن موجوده ولی وقتی که بهشون زنگ میزنی میگن تموم کردن!!

Dj_aghamajid
24-11-2010, 18:45
برو یه سیستم جدید بخر! با این کارا به نتیجه نمیرسی! چون اگه الانم اونو پیدا کنی بازم خیلی قدیمیه! بهتره یکبار خرج کنی! نه چند بار!

Alirezafy
24-11-2010, 23:56
برو یه سیستم جدید بخر! با این کارا به نتیجه نمیرسی! چون اگه الانم اونو پیدا کنی بازم خیلی قدیمیه! بهتره یکبار خرج کنی! نه چند بار!
قصد خرید سیستم جدید هم دارم، 500 تومن جمع کردم که هنوز واسه اون سیستمی که میخوام بگیرم کمه ولی حتی اگه سیستم جدید هم بگیرم دوست دارم این سیستم رو هم نگه دارم. متشکر میشم اگه جایی چنین پردازنده ای دیدین بهم خبر بدین.

Alirezafy
30-11-2010, 00:59
دیگه نبود؟ دوستان اگه کسی داره پ خ کنه حالا سر قیمت کنار میایم با هم.