PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا آموزش های 3D Palace رو برای تازه کار پیشنهاد میدید؟

Lord-Babak
19-11-2010, 21:09
سلام
من حدود 3-4 ماهی تری دی مکس کار کردم
و مدلینگ و انیمیت و این چیزا رو در حد ساختن یک کاراکتر معمولی و به حرکت در آوردنش بلدم
آیا به نظرتون این آموزشی که همین سایت پی سی ارائه کرده ، برای من چطوره؟ (3D Palace)

Wolf of aria
20-11-2010, 07:46
سلام

آره شما میتوانید با خرید این پک با دنبال کردن آموزشاش به مکس آشنای خوبی پیداکنید این پک درحدود 300 ساعت آموزش
دارد. من که میگم بخرش.

younes ebrahimi
20-11-2010, 08:56
یه نظر من اگه با آموزش های دیجیتال توتورز شروع کنی بهتره.... این فقط نظر شخصی منه..

Lord-Babak
20-11-2010, 12:22
یه نظر من اگه با آموزش های دیجیتال توتورز شروع کنی بهتره.... این فقط نظر شخصی منه..
دوستان ، تائید میکنید؟

younes ebrahimi
20-11-2010, 13:09
سلام دوست عزیز

سری 3d Palace رو من یه چیزایی ازش دیدم.... اگه میخوای بخری بخر ... خوبه واست رات میندازه.... اون بالا هم نظر شخصی من بود فقط....

خلاصه.....بخرش ضرر نمیکنی...

یا علی

.:PAR3A:.
20-11-2010, 22:05
اگه طرف با محیط سه بعدی آشنا باشه هر چی آموزش حرفه ای تر بخره بهتره...
آموزشای ایرانی رو آدم میبینه همونجا میخواد خودکشی کنه نیم ساعت میشینه کلیک کردنو توضیح میده!!!
آموزشایی خیلی خوبن که در نهایت این که آدم بفهمه حاشیه نرن و سریع تکنیکشون رو به آدم یاد بدن...
کلا این جور آموزشا واسه یاد گرفتن تکنیک ها و تاکتیک ها خیلی خوبن...
ولی شما بعد از این آموزشا با توجه به اندوخته های خودت میتونی خودت روشایی واسه کارات ابداع کنی که هم نتیجت بهتر میشه هم دستت روش روون تر باشه...

PrimeP30Master
21-11-2010, 00:38
اگه طرف با محیط سه بعدی آشنا باشه هر چی آموزش حرفه ای تر بخره بهتره...
آموزشای ایرانی رو آدم میبینه همونجا میخواد خودکشی کنه نیم ساعت میشینه کلیک کردنو توضیح میده!!!:grrr:
آموزشایی خیلی خوبن که در نهایت این که آدم بفهمه حاشیه نرن و سریع تکنیکشون رو به آدم یاد بدن...
کلا این جور آموزشا واسه یاد گرفتن تکنیک ها و تاکتیک ها خیلی خوبن...
ولی شما بعد از این آموزشا با توجه به اندوخته های خودت میتونی خودت روشایی واسه کارات ابداع کنی که هم نتیجت بهتر میشه هم دستت روش روون تر باشه...

تاييد ميشه علي الخصوص اون جمله^^^:16::39::31:
اگه ميخواي از ابتدا شروع كني بهتره كه اول بري سراغ كتابهاي فارسي ترجمه شده كه بهترين كتابها، كتابهاي مهندس رسول نصيريه كه واقعا خودش هم استاده و غير از اون (البته به جز چندتاي ديگه مثل داريوش فرسايي كه كتابهاش ميگن زياد هم بد نيست ولي به رسول نصيري نميرسه)بقيه رو بايد دور بندازي علي الخصوص....
(اسم نميارم چون كه نمي خوام نون كسي رو ببرم و گناه بار بشم!!!) ولي خب فقط نصيري رو بچسب و بس!!!
در ضمن بهتره كه سراغ آموزشهاي مالتي مدياي ايراني نري كه دليلش رو دوست خوبمون گفتن و واقعا مفت هم گرونن!!!:22:
براي آموزش مالتي مديا فقط و فقط و فقط آموزشهاي زبان اصلي ميتونن در انتخاب شما بهترين گزينه باشند!!!
موفق و سربلند باشيد%100%:10:

Lord-Babak
21-11-2010, 20:25
همونطور که گفتم با محیط کاملا آشنام و Particle و شبیه سازی و خیلی از این چیزا رو در حد ابتدایی بلدم
تقریبا 9 % مکس (شاید:31:)
از کمک همه ممنون
فکر کنم احتمال بسیار قوی تهیه کنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:11:

3d-meysam
21-11-2010, 20:53
منم با دوستمون younes ebrahim موافقم. اگه خواستی آموزش زبان اصلی ببینی از Digital-Tutors استفاده کن. من همشون رو دیدم واقعاً خسلی روشن توضیح میده، یعنی نیازی هم به دونستن زبان انگلیسی نداره، چون کاربرد ابزارها رو تو کار نشون میده.

younes ebrahimi
22-11-2010, 00:03
منم با دوستمون younes ebrahim موافقم. اگه خواستی آموزش زبان اصلی ببینی از Digital-Tutors استفاده کن. من همشون رو دیدم واقعاً خسلی روشن توضیح میده، یعنی نیازی هم به دونستن زبان انگلیسی نداره، چون کاربرد ابزارها رو تو کار نشون میده.

ممنون...

ولی به هر حال اگه میخوای بخری بخرش .... یه عیب آموزش های دیجیتال توتورز اینه که تعدادشون کمه ... حداقل واسه 3ds max ولی اگه در سطح ابتدایی بلدی همون آموزش های 3d Palace رو بگیر خوبه ... چون 300 ساعت آموزشه !!! که این خیلی عالیه ....

یا علی

PrimeP30Master
22-11-2010, 00:06

تاييد ميشه،واقعا عالي هستن و حتي براحتي ميتوني با اندكي دقت خود حرفهاي آموزش دهنده رو هم متوجه بشي!!!
كارشون واقعا بيسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسته!!!:46:

موفق باشي.