PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار کردن با دو سیستم مختلف و دو رزولوشن متفاوت

H A M A S
19-11-2010, 17:02
سلام
من برای ساخت پروژه با دو تا سیستم کار میکنم
اولی سیستم خونه که مانیتورش وایده با رزولوشن 1360X768
دومی سیستم دانشگاه با مانیتور معمولی که رزولوشنش 1024X768 هست

چکار کنم که اتوماتیک فرم ها و کنترل ها اتوماتیک خودشون رو با رزولوشن متفاوت وفق بدن.یعنی کاربر مجبور نباشه هی رزولوشن مانیتورش رو تغییر بده؟بعضی ها میگن برای طراحی فرم ها رزولوشن سیستم رو روی 1024X768 تنظیم کن.اما این کار زیاد جالب نیست.
ممنون

L u K e !
20-11-2010, 18:03
می تونی از wpf استفاده کنی دیگه این مشکلو نداری توی همه Resoulation ها یه جوره

H A M A S
20-11-2010, 19:07
می تونی از wpf استفاده کنی دیگه این مشکلو نداری توی همه Resoulation ها یه جوره

یعنی باید فرم هایی که ساختم رو پاک کنم به جاش فرم WPF بزارم؟؟
میشه بیشتر توضیح بدبد
ممنون

god of war 2
21-11-2010, 12:03
یعنی باید فرم هایی که ساختم رو پاک کنم به جاش فرم WPF بزارم؟؟
شما باید کل پروژ رو توسط WPF دوباره پیاده کنی.
اگر از زبانهای #C یا VB.net استفاده کرده باشی در بخش کد نویسی میتونی بیشتر قسمتهارو کپی و Paste کنی و بجز چند مورد از کلاسها بقیه موارد در WPF و Windows Form با هم مشترک هستند ولی رابط کاربری و کلا عناصر روی فرم رو دوباره باید طراحی کنی.
WPF با اندازه گیری DPI در هر رزولوشنی که با فرمول مشخصی محاسبه می شود، می تواند سایز مناسب عناصر شما را محاسبه کند. این روش باعث می شود که نمایش یک کنترل مانند Button در رزولوشن 1024*786 و با 96 DPI تراکم، با نمایش آن در رزولوشن 1600*1200 و با تراکم 120 DPI یکسان باشد.

برای استفاده از WPF در #C و VB.net

File>New Project>C#>WPF Application
File>New Project>Visual Basic>WPF Application
موفق باشید.

anvar.net
22-11-2010, 00:29
کنترل های Table Layout Panel و Flow Layout Panel و چندین خصوصیت این چنینی رو در بسیاری از کنترل ها واسه حل همچین مشکلی درست کردند.

اگه به اینترنت مناسب دسترسی دارید به این سه تا ویدئو نگاهی بندازید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi7s
22-11-2010, 01:43
با سلام

این که برنامه با WPF باشد یا ویندوز فرم هیچ فرقی نمی کند و هیچ کدام هم مشکل شما را حل نمی کند
اگر می خواهید UI هوشمندی طراحی کنید باید کنترلهایتان را داخل پنل های هوشمند نگهداری کنید(که WPF در این زمینه پنل های بیشتر و امکانات بیشتری رو ارائه کرده) که این پنلها در ویندوز فرم Table Layout Panel و Flow Layout Panel هستند(البته جدا از این پنلها از خصوصیت های Anchor و Dock هم در جاهایی می توانید استفاده کنید) و در WPF هم اکثر پنل ها به جز Canvas هر کدام پنلی هوشمند با چیدمانی متفاوت دارند و ...

موفق باشید

aliaghaaaaa
22-11-2010, 08:05
سلام.
خسته نباشید.
میشه در مورد Table Layout Panel و Flow Layout Panel و نحوه استفاده از اونا و ... یه کم توضیح بدین؟
اینجوری هم من و هم دوستمون hamas و هم بقیه اونایی که بلد نیستن می تونن یاد بگیرن و استفاده کنن.
ممنون.

کمالزاده
03-06-2013, 18:48
با سلام به همه دوستان
من دو صفحه مطلب در مورد کاربرد flowlayoutpanelتو سی شارپ برا ارائه به استاد می خوام اگر کسی می تونه لطف کنه کمکم کنه در صورت امکان برام به آدرس kamalan0042@gmail.comپیغام بذاره لطف کنید سریع جواب بدین خیلی لنگ این مطلب هستم

کمالزاده
03-06-2013, 19:03
کسی نیست جواب به من بده

کمالزاده
03-06-2013, 19:04
کسی نبود بابا لنگ هست کمکم کنید