PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل save نشدن هیچ فایلی در ویندوز 7

sanaz_203
19-11-2010, 15:45
سلام.من رو لپ تاپ asus ویندوز 7 دارم.بعد چند روز از نصب ویندوز مشکلی پیدا کردم که هیچ فایلیو نمیتونم ذخیره کنم.طبق دستور مایکروسافت از دستور Sfc /scannow و یه راه حل دیگه تو msconfig هم استفاده کردم اما بازم درست نشد.یعنی فقط باید هی ویندوز عوض کنم؟؟؟

ebicross
19-11-2010, 16:01
سلام؛
یعنی چی نمیتونید ذخیره کنید؟
پیام میده یا نه؟
واضح تر توضیح بدین و اگر میشه عکس بزارید.

sanaz_203
19-11-2010, 20:35
سلام؛
یعنی چی نمیتونید ذخیره کنید؟
پیام میده یا نه؟
واضح تر توضیح بدین و اگر میشه عکس بزارید.

سلام.
کلا با پنجره Save مشکل داره.حتی نمیتونم پیامشو ذخیره کنم که عکسشو براتون بفرستم.
هر جایی به غیر از دسکتاپ ذخیره کنم این پیغامو میده:
There are no more files.
اگه رو دسکتاپ بخوام ذخیره کنم این پیغامو میده:
The file name is not valid.
قبلا ویندوز عوض کردم درست شد اما بازم بعد چند وقت این پیغامو میده.بازم اگه ویندوز عوض کنم بازم ممکنه این مشکل پیش بیاد. تو سایت مایکروسافت گفته تو Safe mode از دستور sfc /scannow استفاده کنید که بازم با این مشکلم حل نشد.
وقعا برام دردسر شده.لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه

ebicross
19-11-2010, 23:39
از Safe Mode وارد بشین. برای این کار سیستم رو ریست کرده و F8 بزنید تا گزینه ها ظاهر بشه و Safe Mode رو انتخاب کنید.

بعدش یک برنامه ی ساده که قبلا مشکل داشته مثل Notepad یا Paint باز کنید و چیزی Save کنید.
اگر مشکلی نیست و در این حالت پیام نمیده توی RUN بنویسید Msconfig و از سربرگ Startup تمام گزینه ها رو غیر فعال کنید به جز آنتی ویروس رو و از سربرگ Services هم از پایین گزینه ی Hide all microsoft services رو تیک بزنید و از گزینه های باقی مونده به جز آنتی ویروس بقیه رو بردارید و Apply کنید و سیستم رو ریست کنید.

اگر هم توی Safe Mode مشکل باز هم پا برجا بود دیگه معلوم میشه مشکل ویندوزیه. باز راه پیدا میشه به امید خدا... :دی

sanaz_203
20-11-2010, 00:54
از Safe Mode وارد بشین. برای این کار سیستم رو ریست کرده و F8 بزنید تا گزینه ها ظاهر بشه و Safe Mode رو انتخاب کنید.

بعدش یک برنامه ی ساده که قبلا مشکل داشته مثل Notepad یا Paint باز کنید و چیزی Save کنید.
اگر مشکلی نیست و در این حالت پیام نمیده توی RUN بنویسید Msconfig و از سربرگ Startup تمام گزینه ها رو غیر فعال کنید به جز آنتی ویروس رو و از سربرگ Services هم از پایین گزینه ی Hide all microsoft services رو تیک بزنید و از گزینه های باقی مونده به جز آنتی ویروس بقیه رو بردارید و Apply کنید و سیستم رو ریست کنید.

اگر هم توی Safe Mode مشکل باز هم پا برجا بود دیگه معلوم میشه مشکل ویندوزیه. باز راه پیدا میشه به امید خدا... :دی

مرسی از جواب.اما تست کردم نشد.باید ویندوز عوض کنم؟؟اگه ویندوز عوض کردم بازم این مشکل پیش اومد چی؟!؟
مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری!!!؟؟؟

ebicross
20-11-2010, 08:25
مشکل سخت افزاری که نیست.
ویندوزیه.
ولی خود ویندوز همچین مشکلی نداره. این از نصب یک برنامه پیش میاد. باید ببینید چه برنامه ای باعث این اختلال میشه. شاید یک نرم افزار قدیمی دارید و یا یک نرم افزار پرکاربرد که توی همون دو سه روز اول نصب میکنید و از شانس بد با ویندوز 7 تداخل داره.
این مشکل با دستکاری نرم افزارها حل میشه و نیازی به نصب ویندوز نیست. باید با صبر نرم افزارهاتون رو یکی یکی چک کنید، در صورت لزوم Uninstall کنید و هربار چک کنید مشکل حل میشه یا نه.

من از دیروز دارم Search میکنم برای این مشکل؛ مایکروسافت خودش جوابی نداره و فقط همون پیشنهاد قبلی منو داده یعنی Clean Boot یا حذف تمام برنامه های Startup و در نهایت هم همون Scannow رو که خودتون انجام دادین پیشنهاد کرده.
فرومهای دیگه هم هیچ کدوم به نتیجه نرسیده بودن و ویندوز عوض کرده بودن.

نکته مهم: نرم افزار Folder Lock نصب نیست روی سیستمون؟؟؟

sanaz_203
20-11-2010, 11:01
مشکل سخت افزاری که نیست.
ویندوزیه.
ولی خود ویندوز همچین مشکلی نداره. این از نصب یک برنامه پیش میاد. باید ببینید چه برنامه ای باعث این اختلال میشه. شاید یک نرم افزار قدیمی دارید و یا یک نرم افزار پرکاربرد که توی همون دو سه روز اول نصب میکنید و از شانس بد با ویندوز 7 تداخل داره.
این مشکل با دستکاری نرم افزارها حل میشه و نیازی به نصب ویندوز نیست. باید با صبر نرم افزارهاتون رو یکی یکی چک کنید، در صورت لزوم Uninstall کنید و هربار چک کنید مشکل حل میشه یا نه.

من از دیروز دارم Search میکنم برای این مشکل؛ مایکروسافت خودش جوابی نداره و فقط همون پیشنهاد قبلی منو داده یعنی Clean Boot یا حذف تمام برنامه های Startup و در نهایت هم همون Scannow رو که خودتون انجام دادین پیشنهاد کرده.

سلام.از راهنمایی و وقتی که برای search گذاشتید ممنونم.
پس مشکل بخاطر عدم سازگاریه ویندوز با بعضی نرم افزاراس.بهتره مستقیما برم سراغ نکته مهم شما.:20:
من برنامه Folder Protect نصب کردم فرداش این مشکل بوجود اومد.:41:
الانم Uninstall نمیشه.ویندوز عوض کنم؟از دیشب هم بعضی از دکمه های Fn لپتاپم کار نمیکنه!
چه راهی وجود داره برای پاک کردن این برنامه؟

ebicross
20-11-2010, 11:57
این برنامه های امنیتی رو باید از طریق خودشون حذف کرد.
توی محیط خودشون گزینه ی حذف داره.

از توی ویندوز قابل حذف نیستند.

اگر دیگه هیچ چاره ای نداشتید ویندوز عوض کنید.

برای رمز گذاری روی اطلاعات شخصی میتونید از ابزار خود ویندوز استفاده کنید. حالا وقتی مشکلتون حل شد براتون توضیح میدم. طرز کار Bitlocker بسیار ساده و 100 درصد ایمنه.

sanaz_203
20-11-2010, 15:20
این برنامه های امنیتی رو باید از طریق خودشون حذف کرد.
توی محیط خودشون گزینه ی حذف داره.

از توی ویندوز قابل حذف نیستند.

اگر دیگه هیچ چاره ای نداشتید ویندوز عوض کنید.

برای رمز گذاری روی اطلاعات شخصی میتونید از ابزار خود ویندوز استفاده کنید. حالا وقتی مشکلتون حل شد براتون توضیح میدم. طرز کار Bitlocker بسیار ساده و 100 درصد ایمنه.

آره وقتی میومدم Uninstall کنم پیغام میداد که باید از setting خود برنامه استفاده کنم.اما وقتی می خواستم باز کنم با اینکه رجیستر شده بود پیغام میداد که آزمایشیه.نمیدونم انگار قاطی کرده بود.بعضی دکمه های Fn هم که کار نمی کرد یهو ویندوز عوض کردم.درایور هم دوباره نصب کردم درست شد.
مرسی از راهنماییاتون.فقط اگه میشه بگید برای حفاظت بعضی از فایل هام باید چیکار کنم که مجبور به استفاده این برنامه نشم که سیستمو بریزه بهم!!؟؟

ebicross
20-11-2010, 17:33
ابزار Bitlocker هست که یکی از درایوهاتون رو قفل میکنه.

راهنمایی در وبلاگم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sanaz_203
21-11-2010, 01:04
ابزار Bitlocker هست که یکی از درایوهاتون رو قفل میکنه.

راهنمایی در وبلاگم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی از راهنمایی.دیگه باید موقع نرم افزار نصب کردن حواسمو بیشتر جمع کنم.:20:
اما یه سوال در مورد قفل درایو اینکه من فقط رو درایو c این گزینه هست.رو درایو های دیگه نیست.

ebicross
21-11-2010, 11:18
در Start Search بنویسید Bitlocker و گزینه ی Bitlocker drive Encryption رو انتخاب کنید.
از اونجا میتونید فعالش کنید.

amr.fatemeh
13-11-2016, 16:01
مشکل سخت افزاری که نیست.
ویندوزیه.

من هم عینا همین مشکل رو داشتم
تمام مشکل از همین فلدرلاک بود.
واقعاااااااااا ممنون از راهنماییتون