مشاهده نسخه کامل
: درایور کارت گرافیک حذف نمیشه
درایور کارت گرافیک رو عوض کردم و داریوری که مال ایکس پی بود نصب کردم که به 7 نخورد حالا هر کاری میکنم درایورش حدف نمیشه.چطوری میتونم داریورش رو حذف کنم؟
یه ویندوز 7 دیگه رو یه هارد دیگه هم دارم اونو هم خواستم حذف کنم نشد (کلیک راست و انتخاب ان اینستال)
کاربر حرفه ای هستم.
joe_satriani
19-11-2010, 13:27
با سلام
معمولا درایور مال ویندوز دیگه باشه همون اول اخطار میده که با ویندوز سازگار نیست و دیگه ادامه نمیده !!! چه برسه نصب بشه و ...
--
پاک کردن ویندوز به این گونه هست که زمانی که شما میخواید مثلا ویندوز XP رو نصب کنید ، همون اول درایو ویندوز 7 رو انتخاب کنید و وقتی که فرمتش کرد بیاید بیرون از ادامه نصب
یکی هم اینکه داخل ویندوز روش راست کلیک کنید و Format رو انتخاب کنید
البته توصیه میشه که اگه ویندوزتون توی درایو سیستمی نباشه که بوت منوی سیستم هم از بین بره
موفق باشید.
با سلام
معمولا درایور مال ویندوز دیگه باشه همون اول اخطار میده که با ویندوز سازگار نیست و دیگه ادامه نمیده !!! چه برسه نصب بشه و ...
پاک کردن ویندوز به این گونه هست که زمانی که شما میخواید مثلا ویندوز XP رو نصب کنید ، همون اول درایور ویندوز 7 رو انتخاب کنید و وقتی که فرمتش کرد بیاید بیرون از ادامه نصب
یکی هم اینکه داخل ویندوز روش راست کلیک کنید و Format رو انتخاب کنید
البته توصیه میشه که اگه ویندوزتون توی درایو سیستمی نباشه که بوت منوی سیستم هم از بین بره
موفق باشید.
درایور نه درایو
نمیخوام ویندوز نصب کنم .ضمنا با سیستم عامل هیچ مشکلی ندارم .
aliupdate
19-11-2010, 16:58
درایور کارت گرافیک رو عوض کردم و داریوری که مال ایکس پی بود نصب کردم که به 7 نخورد حالا هر کاری میکنم درایورش حدف نمیشه.چطوری میتونم داریورش رو حذف کنم؟
یه ویندوز 7 دیگه رو یه هارد دیگه هم دارم اونو هم خواستم حذف کنم نشد (کلیک راست و انتخاب ان اینستال)
کاربر حرفه ای هستم.
شما درایور جدیدش رو داری؟
joe_satriani
19-11-2010, 18:25
درایور نه درایو
نمیخوام ویندوز نصب کنم .ضمنا با سیستم عامل هیچ مشکلی ندارم .
با سلام
دوست عزیز از شما معذرت میخوام اون درایو بود....
تصحیح میکنم
موفق باشید.
Amir Varasteh
19-11-2010, 19:15
کاربر حرفه ای هستم.
سلام.
اول شما برو و جدیدترین درایورت رو دانلود کن.
بعد ویندوزت رو از Safe Mode بیار بالا.
سپس برو به Device Manager و به قسمت Display Adapters و اونجا اگر چیزی نصب هست رو کلیک راست کن و Uninstall بزن.
بعد هم درایوری که دانلود کردی رو همونجا نصب کن و سیستم رو Restart کن.
موفق باشی.
Kianoosh
19-11-2010, 19:20
Driver Sweeper ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][Guru3D.com].exe)
سلام.
اول شما برو و جدیدترین درایورت رو دانلود کن.
بعد ویندوزت رو از Safe Mode بیار بالا.
سپس برو به Device Manager و به قسمت Display Adapters و اونجا اگر چیزی نصب هست رو کلیک راست کن و Uninstall بزن.
بعد هم درایوری که دانلود کردی رو همونجا نصب کن و سیستم رو Restart کن.
موفق باشی.
با Safe Mode هم حذف نمیشه
ebicross
20-11-2010, 10:42
نیازی به حذف نیست و اصلا شما نمیتونید درایو کارت گرافیک رو حذف کنید. کارت گافیک اگر درایور نداشته باشه از کار میفته و تصویر میره پس اصلا فکر حذف درایور رو نکنید.
اون چیزی که به اسم درایور خیلی ها میگن یک نرم افزاره که اینترفیسی برای کاربر داره و درایور رو برای کاربر قابل برنامه ریزی میکنه و البته شامل ورژن جدید درایور هم میشه. شما باید اینو حذف کنید و موقع حذف درایور حذف نمیشه بلکه با ورژن پیشفرض جایگزین میشه.
در کل هم نیاز به حذف نیست.
شما ورژن جدیدش رو دانلود کنید و نصب کنید. خودش جایگزین قبلی میشه. مشکلی نداره که.
در نهایت اگر با اصل درایور مشکل دارید باید اون رو Rollback کنیدو در Properties درایور در Device manager این گزینه موجوده.
نیازی به حذف نیست و اصلا شما نمیتونید درایو کارت گرافیک رو حذف کنید. کارت گافیک اگر درایور نداشته باشه از کار میفته و تصویر میره پس اصلا فکر حذف درایور رو نکنید.
اون چیزی که به اسم درایور خیلی ها میگن یک نرم افزاره که اینترفیسی برای کاربر داره و درایور رو برای کاربر قابل برنامه ریزی میکنه و البته شامل ورژن جدید درایور هم میشه. شما باید اینو حذف کنید و موقع حذف درایور حذف نمیشه بلکه با ورژن پیشفرض جایگزین میشه.
در کل هم نیاز به حذف نیست.
شما ورژن جدیدش رو دانلود کنید و نصب کنید. خودش جایگزین قبلی میشه. مشکلی نداره که.k
در نهایت اگر با اصل درایور مشکل دارید باید اون رو Rollback کنیدو در Properties درایور در Device manager این گزینه موجوده.
بازم نشد...
راهی نداره؟ ویندوز رو عوض کنم؟
mahammad_reza
28-11-2010, 19:36
Driver Sweeper ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][Guru3D.com].exe)
سلام دوست من
شما این برنامه رو دانلود کن و تمام اجزاء درایور رو با این حذف کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.