ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل من کجاست؟

iranch
19-11-2010, 11:38
سلام خسته نباشید
من چند وقتی هست که یک مشکل پیدا کردم و نمیدونم اسمش چی هست و برای درمانش باید کجا برم
یک مثال میزنم مثلا من امسال تغیر دانشگاه دادم هر سال هزاران نفر این تغیر رشته رو انجام میدهند در سراسر ایران
من هم طبق مقررات و روال عادی رو طی کردم و ثبت نام در دانشگاه جدید کردم اما هر روز و همیشه فکر میکنم که وضعیت من با بقیه فرق داره و چند روز دیگه میگن تو مشکلی در پرونده داشتی و مجاز به ادامه تحصیل نیستی
این یک مثال بود و در ابعاد دیگه هم این مشکل رو دارم:41:
به طور کلی همیشه منتظر یک خبر بد هستم :41:

Life24
19-11-2010, 11:43
درود
من دکتر نیستم و مجاز به تجویز و یا معرفی دارو هم نیستیم.
اما گمان کنم وسواس فکری پیدا کردید
نظر دقید رو morsadr عزیز میگن.

p30 arman
19-11-2010, 12:04
به روان پزشک مراجعه کن حتما کمکت میکنه من هم همین مشکل رو داشتم ولی رفع شد :20:

Old_Chater
19-11-2010, 12:14
به روان پزشک مراجعه کن حتما کمکت میکنه من هم همین مشکل رو داشتم ولی رفع شد

ميشه از روند درمانتون و داروهاتون يكم بيشتر توضيح بدين

morsadr
20-11-2010, 15:18
سلام خسته نباشید
من چند وقتی هست که یک مشکل پیدا کردم و نمیدونم اسمش چی هست و برای درمانش باید کجا برم
یک مثال میزنم مثلا من امسال تغیر دانشگاه دادم هر سال هزاران نفر این تغیر رشته رو انجام میدهند در سراسر ایران
من هم طبق مقررات و روال عادی رو طی کردم و ثبت نام در دانشگاه جدید کردم اما هر روز و همیشه فکر میکنم که وضعیت من با بقیه فرق داره و چند روز دیگه میگن تو مشکلی در پرونده داشتی و مجاز به ادامه تحصیل نیستی
این یک مثال بود و در ابعاد دیگه هم این مشکل رو دارم:41:
به طور کلی همیشه منتظر یک خبر بد هستم :41:

دوست عزیز اینکه شما دائم منتظر یک خبر بد هستید نشانه یک اضطراب می باشد که مدام شما را اذیت می کند . اینکه آیا واقعا اتفاقات ناگوار فقط برای شما پیش می آید مساله علمی نیست و از دست بنده کمکی بر نمی آید و این حالت بیماری نیست .
بنده بیشتر فکر می کنم که شما دچار اضطراب و همچنین بد بینی و به قول دوستمون دچار وسواس شده اید . شاید مراجعه به یک مشاور و یا روان شناس و یا روان پزشک کمک کننده باشد .
موفق باشید :11:

iranch
20-11-2010, 18:08
سلام خودم فکر نمیکنم بهبود پیدا کنم

Old_Chater
20-11-2010, 20:56
به طور کلی همیشه منتظر یک خبر بد هستم

اگه به طور دايم باشه اين حس ميتونه نشانه اي از شيزوفرني باشه

Life24
23-11-2010, 20:50
درمان رفتاري( behavioral therapy )، درمان شناختي رفتاري (cognitive behavioral therapy) و درمان دارويي(medications)از روشهاي متداول در درمان اين اختلال مي باشد. ار تکنيک هاي موثر که در دو روش اول از آن استفاده مي شود مي توان به ممانعت از پاسخ به افکاروسواس گونه و انجام اين اعمال، اشاره نمود. براي مثال ممکن است شخصي با تصور اينکه يک وسيله مانند يک پارچه آلوده مي باشد از لمس آن خودداري نمايد. در حاليکه آن پارچه تنها به پارچه اي ديگر که باته يک خلال دندان تماس داشته، برخورد داشته است. اين يک رفتار وسواس گونه مي باشد که براي ممانعت از پاسخ دادن به آن مي توان از شستن آن پارچه خودداري نمود و به تدريج بر اضطراب ناشي از انجام ندادن رفتارهاي عادت شده،غلبه کرد. با دارو و روان درماني تلاش در بهبود بيماري مي شود. از موثرترين راهکارهاي تجربه شده جهت رهايي از اين اختلال فکري ، درمان شناختي رفتاري يا Cognitive behavioral therapy است. از داروهاي مهارکننده بازجذب سروتونين مانند فلوکستين و ضدافسردگيهاي سه حلقه‌اي به خصوص کلوميپرامين نيز استفاده مي‌شود.

pegah16
24-11-2010, 19:31
من به شما پيشنهاد ميكنم دارو درماني نكني.يعني پيش روانپزشك نري.چون داروهايي كه براي مشكلات روحي رواني ميدن خيلي عوارض دارن و ممكنه مشكلات بيشتري براتون درست كنن.به نظر من روان شناس يا مشاور بهتر كمكتون ميكنن.

Old_Chater
25-11-2010, 13:56
من به شما پيشنهاد ميكنم دارو درماني نكني.يعني پيش روانپزشك نري.چون داروهايي كه براي مشكلات روحي رواني ميدن خيلي عوارض دارن و ممكنه مشكلات بيشتري براتون درست كنن

نه عزيز اصلا اينجوري نيست داروهاي اعصاب و روان اگه درست و زير نظر پزشك مصرف شن هيچ عوارضي ندارن

pegah16
26-11-2010, 00:08
نه عزيز اصلا اينجوري نيست داروهاي اعصاب و روان اگه درست و زير نظر پزشك مصرف شن هيچ عوارضي ندارن

راستش ايني كه گفتم چيزي بوده كه با چشم خودم ديدم.كسي كه 1مشكل كوچك داشته دچار مشكلات بزرگ شده.البته حاذق بودن پزشك هم شرطه اينو انكار نمي كنم.

Old_Chater
26-11-2010, 09:54
راستش ايني كه گفتم چيزي بوده كه با چشم خودم ديدم.كسي كه 1مشكل كوچك داشته دچار مشكلات بزرگ شده.البته حاذق بودن پزشك هم شرطه اينو انكار نمي كنم.

عزيزم شما اب هم زياد بخوري حالت بد ميشه چه برسه به داروهاي شيميايي

Hasan.M
26-11-2010, 10:25
سلام
مشكل اصلي اينه كه باور كردي كه همچين اتفاقاتي ميخواد برات بيافته و به قول خودت منتظر يه اتفاق بد هستي !‌ تاثير افكار روي اجسام هم معلومه و شما حتي اگر اين تاثير رو روي اجسام نگذاري حداقل روي خودت ميگذاري يعني حتي اگه اتفاق خوبي هم بيافته برداشت بد ازش ميكني!
سعي كن كه افكار بد رو كه مطمئنا يه منشااي درون خودت داره از بين ببري !
اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم چون اين مشكل براي خودمن هم پيش اومده بود ولي فقط در يك روز معين وفكر ميكردم كه هميشه در اون روز هفته يك اتفاق بد برام ميافته ! وجالب اين كه ميافتاد !

iranch
29-12-2010, 16:17
دکتر روانپزشک بهم قرص کلرودیازپکساید 10 با تری فلوئوپرازین 1 تجویز کرد و باید 15 روز د یگه مراجعه کنم این قرص ها به چه منظور است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

morsadr
31-12-2010, 23:39
دکتر روانپزشک بهم قرص کلرودیازپکساید 10 با تری فلوئوپرازین 1 تجویز کرد و باید 15 روز د یگه مراجعه کنم این قرص ها به چه منظور است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ضد اضطراب و کم کننده افکار نابجا و استرس شما می باشند