ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با برنامه پی سی سوئیت

hamid1002
19-11-2010, 09:55
دوستان من نرم افزار پی سی سویت ورژن 7.1.40.1 رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم فونتهای اس ام اسها و اسامی دفترچه تلفن رو بصورت خیلی کوچک و بصورت فونت کوفی نشون داده میشه که اصلا واضح نیستن راهی هست که بشه این فونت ها رو تغییر داد

باتشکر

hamid1002
21-11-2010, 15:10
کسی نبود راهنمایی کنه

iman_s
21-11-2010, 15:40
اين مشكل واسه همه هست.ميشه از تنظيمات كنترل پانل(Regional and Language Option) درستش كرد ولي اونجوري بقيه جاهاي ويندوز بهم ميريزه و مثلا تو نوت پد ديگه نميشه فارسي ديد يا نوشت.

hamid1002
22-11-2010, 07:19
دوست عزیز رو ویندوز قبلی اینجوری نبود (ایکس پی) لطفا بفرمایید که از توی Regional and Language Option)چجوری درستش کنم من با نوت پد زیاد کار نمیکنم

باتشکر

aydin_eb7777
22-11-2010, 11:24
دوست عزیز رو ویندوز قبلی اینجوری نبود (ایکس پی) لطفا بفرمایید که از توی Regional and Language Option)چجوری درستش کنم من با نوت پد زیاد کار نمیکنم

باتشکر
-----------------------
برو به Control Panel و Regional And Language Optionsرا انتخاب کن و از قسمت بالا وارد Languages شو و تیک چک مارک اول یعنی Install files for Complex را بزن و ok کن در این لحظه از شما میخواد سی دی ویندوز را داخل سیستم قرار بدی و بعد از نصب از قسمت بالا وارد Advanced شو و English(United States) را به Farsi تغییر بده وبعد دوباره از بالا وارد Regional Options شو و اینجا هم English (United States) را به Farsi تغییر بده و در آخر سیستم را ری استارت کن
موفق باشی