مشاهده نسخه کامل
: هارد نو گرفتم خر خر می کنه! 7200 هستش
hitman_hs
18-11-2010, 15:44
با سلام
عرض ادب
دو تا هارد سیگیت 7200 rpm گرفتم و Raid 0 بستم. حدود 3-4 هفته ای میشه که خریدمش
الان که دقت کردم، می بینم وقتی چراغ هارد قرمز میشه (مثلا وقتی ویندوز یک فایل رو می خونه) یه صدای خرخر میاد و به محض اینکه چراغ خاموش میشه صدای خر خر تموم میشه.
می خواستم بپرسم این صدا عادیه؟ یا بدم عوض کنه؟اگه مشکل داره، گارانتی مشکل رو می تونه حل کنه؟
طرف مثلا 2 تا هارد مطمئن بهم داده بودا ! ای خدا :41:
hitman_hs
21-11-2010, 09:49
دوستان کسی جواب بنده رو نمی ده؟ :41:
Saeed System
21-11-2010, 09:58
فکر کنم تمام سگیتها همینطورن...
منم 1 هراد 1 ترا سگیت دارم موقعی که چراغ هارد قرمز میشه خر خر میکنه
فکر کنم یه امر طبیعیه ..
ولی شنیدم وسترن دیجیتال خیلی سایلنته
omidbooter
22-11-2010, 00:27
سلام.
این خرخر که میگید چقدره صداش؟
در کیس بسته ویا بازه؟منظورم اینه که در کیس بسته و باز هم صدای خرخر واضح شنیده میشه؟
اگه اینطوره که صداش غیر طبیعیه چون که میگید تازه خریدید.
خودم الان هارد 500 سیگت و سامسونگ دارم که حدود یه ساله گرفتم اما صدا نداره
مگه اینکه گوشتو بزاری رو کیس اونوقت یه صدای کم میاد.
حالا هاردتون نو هست یا کارکرده بهتون انداختند:31:
اما هارد های قدیمی مکستور بعد از چند مدت صدای خر خر بسیار زیاد داشت که خودم الان یه 200 گیگ دارم وقتی کار میکنه صداش واضح و بلند میاد و حتی میز کامپیوترم به لرزش میوفته:27::18:
اما وسترن ها که من دیدم بدون صدا و لرزش بودند
hitman_hs
22-11-2010, 14:04
سلام.
این خرخر که میگید چقدره صداش؟
در کیس بسته ویا بازه؟منظورم اینه که در کیس بسته و باز هم صدای خرخر واضح شنیده میشه؟
اگه اینطوره که صداش غیر طبیعیه چون که میگید تازه خریدید.
خودم الان هارد 500 سیگت و سامسونگ دارم که حدود یه ساله گرفتم اما صدا نداره
مگه اینکه گوشتو بزاری رو کیس اونوقت یه صدای کم میاد.
حالا هاردتون نو هست یا کارکرده بهتون انداختند:31:
اما هارد های قدیمی مکستور بعد از چند مدت صدای خر خر بسیار زیاد داشت که خودم الان یه 200 گیگ دارم وقتی کار میکنه صداش واضح و بلند میاد و حتی میز کامپیوترم به لرزش میوفته:27::18:
اما وسترن ها که من دیدم بدون صدا و لرزش بودند
در کیس که همیشه بازه :31:
من تمام فن های کیس رو به جز فن CPU قطع کردم(واسه اینکه مطمئن شم صدا از هارده) و توی خونه که ساکت بود صداش براحتی از 1 متری شنیده میشه
نمیگم صداش زیاده ولی به هر حال صدا داره!
به نظر میومد نو باشه، خیر سرم 1 ساعت تو مغازه نشستم که هاردو رفت از نمی دونم کجا پیدا کرد :31: پشت تلفن که انگار داشت سفارش می داد!
مکستور که داشتم اوایل صدا نداشت ولی چند وقت بعد از اینکه صداش در اومد رفت به دیار باقی!
واسه همین ترسیدم نکنه این هارد مشکل داشته باشه. می ترسم تمام اطلاعتم خراب شه، آخه Raid0 بستم ریسکش خیلی رفته بالا:41:
omidbooter
23-11-2010, 02:24
واسه ذخیره ساری ظاهرا وسترن گرین بهتر هست و البته خیلی کم صدا تر.
به نظر میرسه هاردتون صداش یکم زیاد از حد معمولیه.
به فروشنه بگو صدا میده و ریسک خرابی و از بین رفتن اطلاعات زیاده که یا عوض کنه با یه وسترن یا پس بگیره
hitman_hs
23-11-2010, 13:33
واسه ذخیره ساری ظاهرا وسترن گرین بهتر هست و البته خیلی کم صدا تر.
به نظر میرسه هاردتون صداش یکم زیاد از حد معمولیه.
به فروشنه بگو صدا میده و ریسک خرابی و از بین رفتن اطلاعات زیاده که یا عوض کنه با یه وسترن یا پس بگیره
میخواستم وسترن بگیرم ولی بخشکی شانس 5200 rpm بود، فکر کردن 7200 بهتره اینو خریدم
والا بهش گفتم ولی گفت مشکلی نداره اگه یهو خراب شد که میدیم واست گارانتی !!! فعلا فکر کنم باید باهاش بسازم و اطلاعات مهم رو توی یه هارد دیگه بکاپ بگیرم
amin fear
23-11-2010, 17:21
دوستان منم دقيقا مشكل اين دوستمون رو دارم اما هارد من وسترن گرين هست ( Western Digital 1 TB Green 64 MB Cache ) ...
با اين كه شنيده بودم گرين بي صدا هست اما بازم كاملا صداش به گوش ميرسه !
كسي ميتونه يك جواب قانع كننده به من بده ؟
اين تاپيك رو هم ببينيد !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر میومد نو باشه، خیر سرم 1 ساعت تو مغازه نشستم که هاردو رفت از نمی دونم کجا پیدا کرد
رفته یه دست دوم توپ توی اون یه ساعت پیدا کرده :31::21: (شوخی)
شما با Seagate های دیگه مقایسه کنید ببینید آیا همشون همین طورین یا نه ؟
amaranth_silent
23-11-2010, 22:23
منم همین مشکلو دارم هاردم مکستوره....دلیلشو فهمیدید به ما هم بگید.......:13:
hitman_hs
24-11-2010, 15:22
رفته یه دست دوم توپ توی اون یه ساعت پیدا کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی)
شما با Seagate های دیگه مقایسه کنید ببینید آیا همشون همین طورین یا نه ؟
نه، خودش تو مغازه نشسته بود :31:
آخه اگه تو دست و بالم سیگیت داشتم که اینجا مطرح نمی کردم :41:
Emran6630
09-12-2010, 07:55
من هم فكر كنم همين مشكل دارم دوتا عكس از عملكرد هاردم در زمان صدا دادن در لينك زير قرار دادم
از دوستاني كه اين مشكل رو دارن مي خوام با برنامه hdd tune در قسمت ديسك مانيتورينگ تست كنن ببينن مشكل همه يكيه يا نه؟
از مدير ان سايت هم مي خوام بررسي كنن اين مشكل در هارد سيگيت عادي كه همه اين مشكل رو دارند.
ممنون.
SevenCity
09-12-2010, 13:14
من که تجربه زندگی با 4..5 تا هاردو داشتم همشونم صدا میدادند 3 تا مکستور و 1 وسترن و 1 سامسونگ F3
ولی یه چی گفتید مارو ترسوندید امکان داره اطلاعات بپره؟ مگه الکیه؟من تمام زندگیم تو هاردمه
بک آپگیری هم سخته چون هاردم هر روز فایلای جدید و مهم بهش اضافه میشه
یه هارد قدیمی هم دارم که شاید بیشتر از 10 سال عمر داشته باشه ولی هنوز کار میکنه
اطلاعاتشم از دست نرفته
فقط یه بار وسترن پرصدام پارتیشنش مشکل دار شد که با برنامه های ریکاوری تمام فایلا بدون نقص برگشت داده شد!
چجوری میتونیم از خطر پریدن اطلاعات جلوگیری کنیم بدون بکاپ البته
Ce-masoud
23-12-2010, 00:07
منم یه سیگیت ا ترا 7200.12 دارم که همین صدای خِر خِر رو میده البته هاردم یک هفتس کار میکنه و صداش زیاد و دائمی نیست. با hdd tune هم تست کردم ارور نداره و کاملاً سالمه! میانگین سرعت خواندنش هم حدود 99 مگابایت در ثانیه و اکسس تایمش هم بین 13 تا 15 میلی ثانیه هست. به نظرتون این صداها اونقدر غیرعادی هست که ببرمش گارانتی؟
almas1355
06-01-2011, 03:04
من قبلا مکستور داشتم اصلا صدا نداشت الان رفتم ا ترا سامسونگ گرفتم یک کم صداش بیشتر شده نسبت به قبلیه
ولی فکر کنم طبیعی باشه چون تعداد دورش بیشتر هستش
البته با توحه به اینکه نو هستش نباید صدا بده !!!
ali_ir_bsd
06-01-2011, 03:55
من که همینو دارم از صدای خرخرش سرم داره می ترکه .
طبیعیه , سابقا 500 داشتم بی صدا بود ولی 1 ترا صداش خیلی بالاست .
reza1281
02-03-2011, 14:23
منم یک هارد هیتاچی یک ترا 7200 نو خریدم صدا داره به منم بگید چیکار کنم؟ البته صداش زیاد نیست ولی اگه خونه ساکت باشه صداش از یک متری بصورت خفیف شنیده میشه:41:
SevenCity
08-03-2011, 10:46
حذف شود .....................
Dead Space
15-03-2011, 23:45
دوستان منم دقيقا مشكل اين دوستمون رو دارم اما هارد من وسترن گرين هست ( Western Digital 1 TB Green 64 MB Cache ) ...
با اين كه شنيده بودم گرين بي صدا هست اما بازم كاملا صداش به گوش ميرسه !
كسي ميتونه يك جواب قانع كننده به من بده ؟
اين تاپيك رو هم ببينيد !
چطوریه؟! منم دقیقا همینو دارم! مدلش هم: WD10EARS-00Y5B1
ولی هیچ صدایی ازش در نمیاد! نمی دونم چطوریه حالا! شاید تخم مرغ شانسیه! ولی واسه من هیچ صدایی نداره! یه دونه سامسونگ 160 هم دارم اونم هیچ صدایی نداره ولی نسبت به وسترن بیشتر می لرزه! یعنی وسترن که اصلا نمی لرزه...
mojtaba007h
26-03-2011, 23:29
منم دقیقا همین مشکلو داشتم ولی بعد از 2 ماه ور رفتن به کامپیوتر و این طرفو اون طرف مشکلم تا حدودی حل شده سر و صداش کاملا قطع شده
توی این صفحه توضیحه کامل دادم : مطمینا مشکلتون حل میشه اگه حل نشد توی همین صفحه بگید کمکتون می کنم
mehran gorji
29-03-2011, 11:45
دوستان کسی جواب بنده رو نمی ده؟ :41:
چرا میدم خر خر هارد به خاطر وجود بدسکتور میباشد البته در درجه اول.بل نرم افزار hdd regenerator این کار رو انجام بده اگر ل نشد مال هدشه
mehran gorji
29-03-2011, 11:49
منم همین مشکلو دارم هاردم مکستوره....دلیلشو فهمیدید به ما هم بگید.......:13:
وجود بدسکتور.در حالت دوم مال هد هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.