مشاهده نسخه کامل
: مشکل با فایلی با پسوند .ocx
سلام
برنامه ای رو به بدبختی که بود بعد از کلی پیغام خطا نصب کردم.حالا که می خوام اجراکنم پیغام زیر رو میده
component "fk524pxn.ocx" or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid
این فایل .ocx اصلا مال چه برنامه نویسیه؟
چطور می شه این پیغام رو رفع کرد؟
فکر کنم می گه این فایل موجود نیست یا از کار افتاده؟
Ship Storm
18-11-2010, 13:12
سلام
برنامه ای رو به بدبختی که بود بعد از کلی پیغام خطا نصب کردم.حالا که می خوام اجراکنم پیغام زیر رو میده
component "fk524pxn.ocx" or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid
این فایل .ocx اصلا مال چه برنامه نویسیه؟
چطور می شه این پیغام رو رفع کرد؟
فکر کنم می گه این فایل موجود نیست یا از کار افتاده؟
ocx ها قطعه برنامه نرم افزاری که بر تکنولوژی OLE و COM مبتنی هستند می باشد و مثلا کاربردهایی رو برای نرم افزار اافه می کنند
تو زبان ویژوال بیسیک این ocx ها رو اگه اضافه کنی به برنامه امکانات جانبی زیادی رو برای برنامه نویس در نظر میگیره
ocx ها رو میشه با استفاده از زبانهای مختلف نوشت اما معمولا از ++VC بیشتر از زبانهای دیگر استفاده میشه
مشکل از ocx هست و رفع اون هم فقط از سرق جایگزین کردن نسخه سالم اون ممکنه البته تنظیماتی هم شاید داشته باشه که معمولا اگه همراه نرم افزاری ocx بدن راهنمایی لازم رو برای این فایل و نحوره کار کردن باهاش قرار میدند
ارور مربوطه داره میگه که کامپوننت و یا یکی از وابستگی هایی که مربوط میشه به این فایل پیدا نمیشه و یا نامعتبره
Amir_Ariamehr2003
15-01-2011, 21:28
ممنون از پاسختون
درخواستی دارم مبنی بر اینکه یه فولدر که تمامی این پسوند ها رو شامل بشه واسه من و دوستان دیگه بزارید واسه دانلود
از همین الان تشکر میکنم واسه لطفی که خواهید کرد
Amir Varasteh
15-01-2011, 21:39
سلام.
توی وب سایت زیر، تمامی این ocx ها موجوده. میتونی سرچ و دانلود کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
Amir_Ariamehr2003
15-01-2011, 23:45
بازم دوست من
راستش اولا لینکی که دادین بالا نمیاد
و دوم اینکه راستش یه سایت پیدا کردم که میشد همه رو دانلود کنم ولی مشکلی که داشت از 0 تا z باید دونه دونه اقدام به دانلود میکردم
و حالا از شما دوست خوبم میخوام اگه میتونید همه رو با هم و داخل یه فایل فشرده و یا معمولی واسه دانلود بزارید
و یا لینکی بدید که به این شکل واسه دانلود گذاشته باشه
Amir Varasteh
15-01-2011, 23:58
خب شما با شیلتر شکن بازش کن ببین میشه یا نه.
این کامل ترین آرشیو فایلهای ocx هست.
Amir_Ariamehr2003
16-01-2011, 00:31
و باز هم ممنون
حالا با هر خفتی که بازش کنم آیا این امکان وجود داره که تمامی فایلها رو در یه فولدر دانلود کنم(آیا خودتون تست کردید؟)
Amir Varasteh
16-01-2011, 00:42
فک نکنم بشه همش رو دانلود کرد.
خیلی ی ی ی زیاده!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.