ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد:این ارور چیه ؟ِDisk on port 0:At risk

V E S T A
17-11-2010, 22:42
سلام

یه مشکل عجیب پیش اومده و از کسانی که کاملا وارد هستن خواهش میکنم راهنمایی کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من 4 ما هست که لپ تاپم خریدم و از ماه اول زمان start شدن و بالا اومدن یه کم هنگ میکرد ...که اهمیت چندانی نداشت

بعد از یه مدت هنگ زمان بالا اومدن ویندوز خیلی طولانی میشد منظورم زمانی هست که برنامه ها میخوان بالا بیان

که آنتی ویروسم که آویرا هست کاملا استارت نمیشد و چترش بسته بود ..همینطور بعضی وقتا

Intel (R) Rapid Storage Technology

روش یه علامت تعجب میومد که یعنی درست استارت نشده...

من وقتی انقد هنگ میکرد defragment disk و check Disk کردم و مشکل حل میشد ..دیگه هم هنگ نمیکرد

این اوخر هم خیلی هنگ میکرد که هر بار با defragment disk و check Disk مشکل حل میشد و با repair system>>repair start up هم دیر بالا اومدنش حل شد..

امروز من با آویرا در حال Full scan بودم در عین حال بروزر رو هم باز کردم ...و شدیدا سیستم هنگ کرد و پیغام زیر اومد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که بعد از اینکه روش کلیک میکردم این میومد

که reset disk to normal رو میزدم

بعدشم این:

بعد از restart کردن ..بعد از بالا اومد نشان vaio و قبل از بالا اومد ویندوز این پیغام رو یه صفحه مشکی میاد

Smart failure predicted on hard disk.
Warning:immediately back-up your data and replace your hard disk drive.
A failure may be imminent.press F1 to continue

مشکل چیه ؟ من الان اصلا سیستمم هنگ نمیکنه خیلی راحت بالا میاد check disk هم کردم وهیچ اروری پیدا

نکرد ..تنها مشکل همین ارور هاست که عکسشون رو گذاشتم و اون پیغام قبل از بالا اومدن ویندوز ...لطفا

راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Rainbow
18-11-2010, 00:13
لپ تاپ شما مشکل هارد دیسک داره و احتمال زیادی داره در آینده ای نه چندان دور سیستم شما دیگه بوت نشه و به شما اعلام می کنه قبل از دست دادن اطلاعات ، از اونها بک آپ تهیه کنید . دلیل هنگ کردن هم همینه . بعد از تهیه بکاپ به فکر تهیه یک هارد دیسک جدید برای لپ تاپ باشید .

EXTREME
18-11-2010, 00:18
ویندوز رو عوض کنید و ذرایور هارو هم مجددا نصب کنید درست نشد با نرم افزار hdd regenerator یه اسکن از هارد بگیرید

V E S T A
18-11-2010, 12:22
سلام

لپ تاپ شما مشکل هارد دیسک داره و احتمال زیادی داره در آینده ای نه چندان دور سیستم شما دیگه بوت نشه و به شما اعلام می کنه قبل از دست دادن اطلاعات ، از اونها بک آپ تهیه کنید . دلیل هنگ کردن هم همینه . بعد از تهیه بکاپ به فکر تهیه یک هارد دیسک جدید برای لپ تاپ باشید .

من از زمانی که لپ تاپ رو خریدم یه کم هنگ داشت خودم فک میکردم برای آنتی ویروس آویراس چون زمان بالا اومدن ویندوز همیشه نصفه و نیمه بالا میومد و چترش بسته بود ...

ویندوز رو عوض کنید و ذرایور هارو هم مجددا نصب کنید درست نشد با نرم افزار hdd regenerator یه اسکن از هارد بگیرید

درایو هارد رو دوباره نصب کردم و تغیری نکرد ..امکان تعویض ویندوز رو ندارم الان ..

به نظرتون اگه کلا ریکاوری کنم و تنضیمات همه به حالت اولش و کارخونه در بیاد مشکل حل میشه ؟

الان نرم افزار رو نصب کردم و داره اسکن میکنه البته درایو H, G و درایو C رو اسکن نکرد ..

الان 75 تا بد سکتور پیدا کرده

و بعد از پیدا کردن هر بد سکتور این پیغام میاد

من گزینه 1 رو انتخاب کردم ...ولی ریکاور نشده هنوز بعد از تموم شدن اسکن همه بد سکتور ها ریکاور میشه ؟

درایو C خارج از محیط ویندوز اسکن میشه ؟ممکنه راهنمایی کنید ؟

ممنون:11:

EXTREME
18-11-2010, 12:38
با توجه به اسکن نرم افزاری که گفتم
هاردتون مشکل اساسی داره اگه بتونید کل پارتیشن هارو پاک کنیدو مجددا پارتیشن بندی کنید و دوباره با hdd regenerator اسکن کنید شاید درست شه

V E S T A
18-11-2010, 23:47
تمام اين کارا رو انجام دادم ... ريکاوري کردم و بعد با اون نرم افزار اسکن کردم و 3تا بد سکتور پيدا کرد

ولي کماکان اون ارور ها هستن:41:

ديگه نميدونم چيکار کنم ..هرچي repair system بود باهاش سيستم رو اسکن کردم ..چيکار کنم :41:

نگيد که بايد هارد و عوض کنم :41: آخه چرا بايد اينجوري شه من هميشه به موقع check disk ميکردم ..علتش چيه ؟ بايد چيکار کنم؟؟؟

Rainbow
19-11-2010, 14:53
تمام اين کارا رو انجام دادم ... ريکاوري کردم و بعد با اون نرم افزار اسکن کردم و 3تا بد سکتور پيدا کرد

ولي کماکان اون ارور ها هستن:41:

ديگه نميدونم چيکار کنم ..هرچي repair system بود باهاش سيستم رو اسکن کردم ..چيکار کنم :41:

نگيد که بايد هارد و عوض کنم :41: آخه چرا بايد اينجوري شه من هميشه به موقع check disk ميکردم ..علتش چيه ؟ بايد چيکار کنم؟؟؟

دلیلی برای نگرانی وجود نداره ... خیلی از سیستم ها دچار خرابی هارد دیسک میشن و باتعویض یک هارد جدید مسئله حل میشه ... تنها کاری که باید انجام بدی ، بکاپ گیری از اطلاعات فعلی سیستم هست و بعد فرستادن لپ تاپ به شرکت گارانتی کننده . البته خودت هم می تونی تعویض رو انجام بدی .
نر م افزارهایی مثل HDD Regenerator بیشتر می تونن بدسکتور نرم افزاری هارد رو تعمیر کنن . اونم نه در همه موارد
اگه هارد دچار مشکلات جدی بشه ، کاری برای اون هارد نمیشه انجام داد .

V E S T A
19-11-2010, 16:28
بيشتر ازين ناراحتم که 4ماه هم نيست اين لپ تاپو خريدم علتش چي ميتونه باشه ؟ يعني از اول مشکل داشته ؟

و اينکه نگرانم ببرم گارانتي اولا بگن گارانتي قبول نميکنه و بهونه بيارن يا مثلا 1ماه نگهش دارن :18: چون اگه بخوام جايي عير از گارانتي بازش کنن ديگه براي دستگاه باز شده در آينده گارانتي ضمانتي براي تعمير نداره ...

گارانتي من ايران رهجوس چقد طول ميکشه هارد عوض شه..

ممنون از همه:11:

Rainbow
20-11-2010, 08:56
بيشتر ازين ناراحتم که 4ماه هم نيست اين لپ تاپو خريدم علتش چي ميتونه باشه ؟ يعني از اول مشکل داشته ؟

و اينکه نگرانم ببرم گارانتي اولا بگن گارانتي قبول نميکنه و بهونه بيارن يا مثلا 1ماه نگهش دارن :18: چون اگه بخوام جايي عير از گارانتي بازش کنن ديگه براي دستگاه باز شده در آينده گارانتي ضمانتي براي تعمير نداره ...

گارانتي من ايران رهجوس چقد طول ميکشه هارد عوض شه..

ممنون از همه:11:

ایران رهجو در حدود یک هفته زمان می بره ... راستی مدل لپ تاپ شما چیه ؟

V E S T A
20-11-2010, 19:47
امروز دادم گارانتي نهايتا1هفته تا10روزميمونه واگه قطعه همونجاموجودباشه 3روز طول ميكشه.
مدل لپ تاپ EA16FG .
به من كه گفتن اولين مورد خرابي اين سري هست البته فروشنده اينو گفت حالا بايد ازشركت هم بپرسم
يه سوال :
من 4ماه نشده كه اين لپ تاپ روخريدم،اگه هارد رو تعويض كنن باتوجه به مدت كمي كه از خريد لپ تاپ ميگذره واينكه ضربه اي هم نخورده، پس اين مشكل هارد از زمان خريدش بوده..بنظرتون گارانتي حاضرميشه يه دستگاه نو بمن بده بعد از 3ماه؟

Rainbow
20-11-2010, 19:51
امروز دادم گارانتي نهايتا1هفته تا10روزميمونه واگه قطعه همونجاموجودباشه 3روز طول ميكشه.
مدل لپ تاپ EA16FG .
به من كه گفتن اولين مورد خرابي اين سري هست البته فروشنده اينو گفت حالا بايد ازشركت هم بپرسم
يه سوال :
من 4ماه نشده كه اين لپ تاپ روخريدم،اگه هارد رو تعويض كنن باتوجه به مدت كمي كه از خريد لپ تاپ ميگذره واينكه ضربه اي هم نخورده، پس اين مشكل هارد از زمان خريدش بوده..بنظرتون گارانتي حاضرميشه يه دستگاه نو بمن بده بعد از 3ماه؟

فکر نمی کنم تا الان ایران رهجو به کسی در طول مدت گارانتی یک دستگاه آکبند تحویل داده باشه ... خیلی بعیده
چند وقت پیش یکی از دوستانم مثل شما VAIO داشت و اونم دقیقا دچار خرابی هارد شده بود که ایران رهجو هاردشو براش تعویض کرد .
نکته جالب اینجاست که با احتساب لپ تاپ شما ، دومین باری که می بینم سونی دچار مشکل سخت افزاری شده !

V E S T A
20-11-2010, 20:13
مدل لپ تاپ دوستتون چي بوده ؟
بعد از چند وقت از خريد لپ تاپ مشكل پيدا كرد؟

Rainbow
22-11-2010, 09:15
مدل لپ تاپ دوستتون چي بوده ؟
بعد از چند وقت از خريد لپ تاپ مشكل پيدا كرد؟

مدلش رو الان خاطرم نیست ولی در حدود 1200000 خریداری کرده بود
البته مشکلی که اون پیدا کرده بود کند شدن فوق العاده شدید بود ... مثلا با اجرای برنامه فتوشاپ ، تقریبا 5 دقیقه طول می کشید که برنامه اجرا بشه ، اونم برای لپ تاپی که 4 گیگابایت رم داشت .

V E S T A
30-11-2010, 20:28
سلام

بعد از 10 روز که لپ تاپم گارانتی بود هارد رو عوض کردن ..الان هارد جدید داره قبلی SAMSUNG بود و این TOSHIBA اینا چه فرقی با هم دارن ؟

بعضی وقتا وقتی چراغ هارد روشن میشه یه صدای قسمات راست پایین کیبورد شنیده میشه ولی خیلی کمه صداش و با دقت

کردن شنیده میشه ممکنه هارد مشکلی داشته باشه ؟ و کلن ممکنه گارانتی که بردم (ایران رهجو) هارد نو نذاشته باشه ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :11:

V E S T A
07-12-2010, 15:04
سلام

بعد از 10 روز که لپ تاپم گارانتی بود هارد رو عوض کردن ..الان هارد جدید داره قبلی SAMSUNG بود و این TOSHIBA اینا چه فرقی با هم دارن ؟

بعضی وقتا وقتی چراغ هارد روشن میشه یه صدای قسمات راست پایین کیبورد شنیده میشه ولی خیلی کمه صداش و با دقت

کردن شنیده میشه ممکنه هارد مشکلی داشته باشه ؟ و کلن ممکنه گارانتی که بردم (ایران رهجو) هارد نو نذاشته باشه ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :11:

کسي نيست جواب بده ؟:19:

صدايي که زمان روشن شدن چراغ هارد شنيده ميشه واسه چيه ؟ مشکلي داره ؟

لازمه دوباره ببرم گارانتي ؟:13: