PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تو ایجاد اکانت ovi suit

mohandes radpoor
17-11-2010, 18:51
سلام
موقع درست کردن اکانت ovi suit تو قسمت mobile phone number هر شماره ای وارد میکنم پیغام زیر رو میده:
"use the international format starting with a + sing
کسی میدونه که چه شماره ای باید وارد کنم؟

یه سوال دیگه:اگه که با pc suit گزینه update software رو اتنخاب کنی احیانا موردی واسه نرم افزارا و بقیه فایل های گوشی پیش نمیییاد؟منظورم اینه که پاک نمیشن؟

ممنون از راهنماییتون:11:

t2download
06-12-2010, 16:51
دوستان واقعیت داره به هر شماره ای بدید برنامه روی اون گوشی ارسال میشه مگه میشه ؟

aydin_eb7777
06-12-2010, 18:25
دوستان واقعیت داره به هر شماره ای بدید برنامه روی اون گوشی ارسال میشه مگه میشه ؟
برنامه ارسال نمی شه و فقط لینک ارسال میشه که باید با بروزر گوشیت لینک را باز کنی که باز هم مشکل آی پی پیدا می کنی
پس بهتره از روش دانلود از طریق فایرفاکس استفاده کنی

hosseinrad
23-02-2011, 22:50
سلام
موقع درست کردن اکانت ovi suit تو قسمت mobile phone number هر شماره ای وارد میکنم پیغام زیر رو میده:
"use the international format starting with a + sing
کسی میدونه که چه شماره ای باید وارد کنم؟

یه سوال دیگه:اگه که با pc suit گزینه update software رو اتنخاب کنی احیانا موردی واسه نرم افزارا و بقیه فایل های گوشی پیش نمیییاد؟منظورم اینه که پاک نمیشن؟

ممنون از راهنماییتون:11:

من که همون شماره ای رو که بصورت پیش فرض و برای راهنمایی داده بود رو با اندکی تغییرات تو اخر شماره بهش دادم و اکانت رو گرفتم
قبل از اپدیت از اطلاعاتتون یه بک اپ بگیرین تا در صورت بروز مشکل راه حل داشته باشین

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

من که یه شماره الکی اونم شماره امریکا رو دادم و هیچ مشکلی پیش نیومد