ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فايل هاي مربوط به فعال سازي منو 3D فتوشاپ CS4 رو كي داره ؟

Jeff hardy M
17-11-2010, 17:54
سلام ،‌دوستان من PHOTOSHOP CS4 دارم و منو 3D‌ فعال نيست كسي فايل هايي كه اين منو رو فعال ميكنه رو داره ؟ روش ديگه اي هست تا فعال كنم ؟‌ خيلي لازم دارم / ممنون

pedramh
17-11-2010, 19:16
سلام
منظورتون از فعال نیست دقیقا چیه؟!
این منو کلا نیست یا اینکه هست ولی غیر فعاله؟!

Jeff hardy M
17-11-2010, 19:23
PS من نسخه ME نيست و اين امكان رو نداره ... منوش هست ولي گزينه هاش فعال نيست
من خودم گرافيستم همهي روش ها رو هم رفتم ولي فعال نشدن و تنها دليلي كه برام باقي مونده هميني هست كه ذكر كردم "نسخه ME نيست"

pedramh
17-11-2010, 20:37
PS من نسخه ME نيست و اين امكان رو نداره ... منوش هست ولي گزينه هاش فعال نيست
من خودم گرافيستم همهي روش ها رو هم رفتم ولي فعال نشدن و تنها دليلي كه برام باقي مونده هميني هست كه ذكر كردم "نسخه ME نيست"
نسخه ME بودن ربطی به این موضوع نداره تنها مزیت نسخه Me اینه که میشه توش فارسی تایپ کرد!
حالا برای فعال شدن قسمت 3D اول باید یک شکل متن و امثال این ها روی صفحه داشته باشید یعد قسمتی از منوی 3D فعال میشه بعد میتونید از قسمت Repousse اون شکل رو 3 بعدی سازی کنید

Jeff hardy M
18-11-2010, 09:34
اينا رو قبلاً امتحان كردم نشد .. حالا 1 بار ديگه امتحان ميكنم ببينم چي ميشه
امتحان كردم نشد

ferij
18-11-2010, 12:21
دوست عزيز:
شما كاري را كه يونيسف عزيز پيشنهاد دادن را انجام دادي؟؟!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبايد حل بشه اين تنها راه فعال كردنه.

Jeff hardy M
18-11-2010, 16:25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامتحان كردم نشد !

2. از منوی Edit وارد مسیر... Preferences> performance شوید و گزینه مشخص شده رو چک کنید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فعال نيست واسه من !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين 2 باكس هم برام كار نميكنه !!! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedramh
18-11-2010, 19:16
شما مطمئنی اصلا منوی 3D داری؟!
+
الان با کامپیوترت بازی میتونی بکنی؟! اینجور که تصویر معلومه درایور کارت گرافیکت نصب نشده

Jeff hardy M
18-11-2010, 21:49
شما مطمئنی اصلا منوی 3D داری؟!
+
الان با کامپیوترت بازی میتونی بکنی؟! اینجور که تصویر معلومه درایور کارت گرافیکت نصب نشده

منو 3D رو دارم ... با PC ‌هم بازي نميكنم ... گرافيك نصبه !

msaeedd
20-11-2010, 09:39
شما بايد يه فايل 3d بازكني تا منوت فعال بشه
مثلا فايلي كه با مكس ساخته باشيش