ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو درایور c برنامه بریزیم یا نه؟

Nocturne
17-11-2010, 16:58
اگه برنامه ها رو تو درایور c (درایو ویندوز) نصب کنیم چه تاثیری بر سرعت کامپیوتر میذاره؟ (با احتساب اینکه فضا به اندازه کافی هست که درایور c پر نشه. یعنی کمبود فضا به وجود نمیاد در درایو c)

shitan
17-11-2010, 17:31
اگه برنامه ها رو تو درایور c (درایو ویندوز) نصب کنیم چه تاثیری بر سرعت کامپیوتر میذاره؟ (با احتساب اینکه فضا به اندازه کافی هست که درایور c پر نشه. یعنی کمبود فضا به وجود نمیاد در درایو c)

بهترین کار نصب برنامه تو همون درایویه که ویندوز نصب کردی تاثیری هم روی سرعت ویندوز نداره .

joe_satriani
17-11-2010, 17:52
با سلام
شما چه نصب كني چه نكني يه سري فايلهاي كتابخانه اي و سيستمي هستن كه خودشون رو قاطي فايلهاي سيستمي شما بايد جاي بدن
پس نتيجه هر چي كه اين فايلهاي سيستمي بيشتر بشن ويندوز زمان لودش بيشتر طول ميكشه ، چون يه سري فايل رو كه احتياج نداره به راه اندازي رو هم پيمايش كنه
البته اين احتساب اين زمان خيلي پايين هست

موفق باشيد.

Nocturne
17-11-2010, 17:58
با سلام
شما چه نصب كني چه نكني يه سري فايلهاي كتابخانه اي و سيستمي هستن كه خودشون رو قاطي فايلهاي سيستمي شما بايد جاي بدن
پس نتيجه هر چي كه اين فايلهاي سيستمي بيشتر بشن ويندوز زمان لودش بيشتر طول ميكشه ، چون يه سري فايل رو كه احتياج نداره به راه اندازي رو هم پيمايش كنه
البته اين احتساب اين زمان خيلي پايين هست

موفق باشيد.

الان شما نظرت بر خلاف shitan هست؟

joe_satriani
17-11-2010, 18:22
الان شما نظرت بر خلاف shitan هست؟

با سلام
ببين؛ من نه گفتم بريزي سرعت مياد پايين نه گفتم نريزي ميره بالا
فقط منظورم اين هست كه شما چه توي اون درايو برنامه نصب كني و چه نكني يه سري فايلها اتومات هست كه بايد توي پوشه هاي سيستمي ذخيره شن و وقتي كه شما برنامه زياد نصب كني طبيعتا سرعت لود شدن ويندوز مياد پايين
اونطوري هم نيست كه هر چقد خواستيد برنامه نصب كنيد سرعت فرقي نكنه؛ اونم اين ويندوز هاي كــرك شده!!
( تقريبا به قول شما برعكس ايشون هست نظرم )

موفق باشيد.

Ali*Reza
17-11-2010, 18:30
به نظر من اگه درایو سی شما به اندازه کافی جا داره ، تاثیری روی سرعتتون نداره.
چون اگه درایوی که روش ویندوز نصب هست ، پر باشه صد در صد روی سرعت سیستم تاثیر میزاره.