مشاهده نسخه کامل
: آموزش راه اندازی یواس بی هاست ان900
توضیحات کلی در مورد USB Host Mode
با فعال کردن USB Host Mode، شما می تونید از تمام وسایلی که پورت USB دارند، روی گوشیتون استفاده کنید مانند فلشها ، هاردهای اکسترنال ، CD-ROMها و DVD-Writer های اکسترنال ، کیبورد و حتی اسکنرها و پرینتر ها.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خیلی خیلی خوشحالم و اومدم که این خوشحالیم رو با دوستان هم تقسیم کنم .
دوستان پروژه host mode تکمیل شد !!!!!!
دیگه از قابلیت usb to host گوشی n900 خودتون مثل n8 لذت ببرید !!!
آپدیت جدید کرنل پاور در مخازن اومد که ترکوند !!!!!! دیگه مشکلات بالا نیومدن گوشی بعد از آپدیت کرنل پاور هم رفع شد !
توی این آپدیت جدید کرنل پاور دیگه نیازی به مولتی بوت و حالت چند کرنله نیست !!!!
کرنل مخصوص اورکلاک و کرنل مخصوص host mode با هم ترکیب شدن !!!!!
یعنی همزمان هم می تونید اورکلاک کنید هم از هاست مود استفاده کنید
نکته خیلی خیلی جالب :
اگه بگم واقعا از خوشحالی پرواز می کنید :دی
دوستان قابلیت writre به خوبی کار می کنه !!
دیگه هم می تونید از فلش به گوشی فایل بریزید و هم از گوشی به فلش فایل بریزید
کاری که شما باید بکنید :
Enhanced Linux kernel for power users (setting رو از مخازن نصب کنید ( آپدیت جدید هست ) گوشی رو ریست کنید . علامت پنگوئن میاد . سرعت بالا اومدن گوشی فوق العاده زیاد شده ! بعدش هم هاست مود رو از مخازن و با نام Hostmode-gui نصب کنید و گوشی رو یه ریست کنید و تموم
حالا بیاید بالا می بینید که هم overclock فعال هست و هم می تونید از هاست مود استفاده کنید .
نکته : توی host mode وقتی مراحل 1 تا 4 رو شروع می کنید بعد از اینکه به مرحله 3 رسیدید و اونو زدید 15 ثانیه با خودتون بشمارید و بعد گزینه 4 یعنی mount رو بزنید . اگه واسه mount زدن عجله کنید آیکون فلشتون توی file manager نمیاد !!
ویرایش : یه نکته رو فراموش کردم بگم اینکه تا موقعی که نرم افزار هاست مود باز هست و از فلشتون استفاده می کنید battery meter گوشی تغییری نمی کنه یعنی شارژتون کم نمیشه !!
اینو گفتم که اگه بعد کندن فلشتون و بستن برنامه host mode دیدید باتریتون یه دفعه اومد پایین تعجب نکنید و کاملا طبیعی هست!
دوست عزیز شما خودت که آموزشش دو گذاشتی تست نکری؟!؟!؟!
چرا من تست کردم جواب داده میخواستم ببینم دوستان هم تست کردن یا نه
ahmad171
25-01-2011, 04:39
sallam mikhastam bedonam barname hayen n900 az koja mitonam begeram?
بچه ها چقدر خوب میشد اصطلاهات کامپیوتری رو به زبان ساده تر بیان کنید یا اینکه توضیحاتی در خصوص انها بدید .تشکر
badraghi
01-02-2011, 17:09
دستتون درد نکنه اگه میشه عکس تنها از کابلش بزارید چون میخوام به یکی سفارش بدم واسم از تهران بیاره .برای همین اول خوب باید متوجهشون کنم .اگه عکسشو بزاری زحمتم کمتر میشه .اگه میشه قیمتش بگید چنده تو تهران .ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.