مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین PC یا لپتاپ
من میخواستم PC را بفروشم به جاش یک لپتاپ بگیرم ولی میخواستم بدونم چه قدر اختلاف بین CPU 920 فعلی خودم و 740 هست پنچمارکی هست که نشون بده
برای رندر میخوام ایا جواب گو هست
و اینکه بین رم نوت بوک و PC با در نظر گرفتن باس و تاخیر یکسان تفاوتی که در پرفومنس هست؟
و تا 1600 چی پیشنهاد میکنید ترجیحا 16 اینچ باشه
tiyam 01
18-11-2010, 12:37
مقایسه سی پی یو ها اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا سی پی یو ، رم، کارت گرافیک و هارد استفاده شده در لپ تاپ از نمونه پی سی ضعیفتره
aridonald
18-11-2010, 15:27
من میخواستم PC را بفروشم به جاش یک لپتاپ بگیرم ولی میخواستم بدونم چه قدر اختلاف بین CPU 920 فعلی خودم و 740 هست پنچمارکی هست که نشون بده
برای رندر میخوام ایا جواب گو هست
و اینکه بین رم نوت بوک و PC با در نظر گرفتن باس و تاخیر یکسان تفاوتی که در پرفومنس هست؟
و تا 1600 چی پیشنهاد میکنید ترجیحا 16 اینچ باشه
core i7 740 qm 3615
core i7 920 5559
این بنچ ماارک دو cpu مورد نظر شماست.من خودم سر و کارم با مایا و طبیعتا رندر گیری هست pc با سی پی یو q6600 رو با یه hp 2170 با پردازنده i7 720 جایگزین کردم تقریبا سرعت رندرگیری تغییر محسوسی نکرد اما با توجه به سیستم شما 100 درصد با افت شدید تو رندر گیری مواجه می شید اگه یه لپ تاپ با i7 740 بگیرید
hasanoooooooo
18-11-2010, 15:45
بنظر من pc رو نفروش . بهیچ وجه بدرد رندر نمیخوره لپتاپ .
برای بازی و کارهای سنگین PC. برای وب گردی و فیلم تماشا کردن و آهنگ گوش کردن لپ تاپ.لپ تاپ زیاد داغ شود می سوزد.PC قابل اطمینان تر است هر قطعش خراب شد بر می دارید عوض می کنید.
Namdarian
18-11-2010, 23:01
برای بازی و کارهای سنگین PC. برای وب گردی و فیلم تماشا کردن و آهنگ گوش کردن لپ تاپ.لپ تاپ زیاد داغ شود می سوزد.PC قابل اطمینان تر است هر قطعش خراب شد بر می دارید عوض می کنید.
با سلام . نه شما خیلی پیاز داغش را بالا بردی . حرف اینجانب روی تجربه است . بله اگر لپتاپت ضعیف باشد حتی بدرد فیلم دیدن هم نمیخورد . قوی باشد راحت جای PC را میگیرد ولی نه اینکه بروی 24/7 زیر بار بگذاری . حداکثر برای نصف روز ان هم گهگاه نه هر روز . چون فن ان و بردش گرد و خاک میگیرد و کمکم داغ میشود . تمیز کردنش هم براحتی PC نیست
موافقم .منظور من هم ایجاد حرارت در اثر زمان استفاده بود. بیشتر کسانی که لپ تاپ دارند .و ازش مثل pc کار می کشند بعد از یکی دو سال بعضی قطعات مثل بیسیم آن از کار می افتد . به نظر من ترکیب یک کامپیوتر 700 تومانی و یک لپ تاپ 1 میلیونی ترکیب خوبی است و احتمالا" تا 5 -6 سال بدون دردسر و هزینه زیادی جوابگوی هر کاری خواهد بود( اون 700 تومن رو بر اساس پلتفرم amd گفتم).
من حقیقتش اگر بعد دوسال لپ تاپ 2 میلیونیم که کارایی یک pc ا میلیونی رو داره مثلا" وایرلسش خراب شه سکته رو می زنم. اما Pc رو هر بلای بخواهم سرش می آرم : cpu کم آورد عوض میکنم 6 هسته ای می ذارم با 300 تومن . گرافیک کم آورد sli یا crossfire می کنم با 200 تومان . usb 3 آومد کارت تبدیل ide به Usb3 می خرم و...
به نظرم شما همین PC را نگه دار ...
در نهایت هم 300 تومن بده یه نت بوک بگیر...
باید اول ببینید سطح انتظاراتون چقدر هست بعد تصمیم بگیرید ...
به عنوان مثال بنچمارک هایی که سیستمون چه در زمینه رندرینگ و چه گیمینگ گرفته را با بنچمارک لب تاپ هایی که مد نظرتون هست مقایسه کنید بعد تصمیم نهایی را بگیرید
تا 1600 چی میتونی از سونی بگیرم
سلام...
F 13-QFX
Ci7 1.7 up to 2.8
4GB
320
DVD RW
16.4 WXGA
G 425 Geforce
7-H
1540
+
من به دودلیل pc رو رد میکنم..
1-بی صدا بودن لپتاپ!!
2-قابلیت حمل!!
pooriya_hp
19-11-2010, 19:48
من به دودلیل pc رو رد میکنم..
1-بی صدا بودن لپتاپ!!
2-قابلیت حمل!!
من هم به همین دلیل رفتم لپ تاپ گرفتم ........
شب ها روشن بودن دسکتاپ شکنجه هست !!!!!!:19:
آخ گفتید صدا و کردید کبابم! من یک پروژه ای رو شروع کردم و چند ماه وقت صرف کردم تا یک دسکتاپ با حداقل صدا - بالاترین قدرت و اقتصادی جمع کنم. فقط بگم که مادربرد رو مستقیم از آمریکا برام آوردند . ( البته به لطف نمایندگی های گران فروش داخلی قیمتش خیلی زیاد نشد حدود 200 تومن.) اما خوب اون چیزی که می خواستم نشد . ( کارت گرافیک گلوگاه بود. کارت های امروزی بخاریند !)ولی خوب وقتی امروز terminator salvation رو 4 ساعت بدون هیچ نگرانی و دردسری بازی کردم مزد زحمتم رو گرفتم .
در مورد صدا موافقم که هیچی جای لپ تاپ را نمی گیرد ولی این رو هم بدانید در کامپیوتر هر معادله ای بنویسید در نهایت گرما مساوی صدا است . پس هر چه دستگاهتون خنکتر باشد بی صداتر است.
Namdarian
20-11-2010, 06:26
من هم به همین دلیل رفتم لپ تاپ گرفتم ........
شب ها روشن بودن دسکتاپ شکنجه هست !!!!!!:19:
همه ی اینا یکطرف حمل و نقل و جابجایی را بچسب . وقتی میخوای خانه را نظافت کنی باید کیس و نمایشگر و میز و صندلی PC را برداری و بذاری جایی دیگر تا نظافت کنی . بیچاره خانوم خونه پدرش در میاد . ولی لپتاپ چی ؟ راحت مثل یک کتاب میذاری زیر بغل و میزنی به چاک
نه میز و صندلی میخواد نه هزار خرت و پرت ریز و درشت جانبی
کیفیت قطعاتش هم بهتره . چون دسکتاپ ها با اسمبل کردن چندین قطعه ی بعضاً ناسازگار یا تقلبی ممکنست سر هم شود و خلاصه اب بیار حوض پر کن
البته بشرطی که موقع خرید لپتاپ ادم گدا صفتی نباشی بروی سیستم ضعیف و اشغال بخری بعد مجبور شی هی یواش یواش 40 تا قطعه ی جانبی بهش وصل کنی تا جبران مافات شه !
اگه از اخرین قدرت لبتابت بخوای استفاده کنی حتما باید به برق وصل باشه.به شخصه موقع بنچمارک با باتری و برق شهر قابل شهود هست.
پس یه نظرم پی سی رو نگه دار.نهایتش یک لبتاب ارزون هم کنارش بگیر.
Namdarian
20-11-2010, 21:47
core i7 740 qm 3615
core i7 920 5559
این بنچ ماارک دو cpu مورد نظر شماست.من خودم سر و کارم با مایا و طبیعتا رندر گیری هست pc با سی پی یو q6600 رو با یه hp 2170 با پردازنده i7 720 جایگزین کردم تقریبا سرعت رندرگیری تغییر محسوسی نکرد اما با توجه به سیستم شما 100 درصد با افت شدید تو رندر گیری مواجه می شید اگه یه لپ تاپ با i7 740 بگیرید
مقایسه ی Core2 Q6600 که رتبه ی 44 دارد با i7 720QM که رتبه ی 27 دارد اشتباه محض است .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.