مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مترچم پارس در ویندور7
hamid1002
17-11-2010, 07:58
سلام
من مترجم پارس ورژن 2.61 را توی ویندوز 7نصب و کرک کردم و برنامه هم درست اجرا میشه ولی وقتی میخوام ترجمه کنم این ارورها رو میده راهی هست که ترجمه این برنامه رو درست کرد همین برنامه در ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 درست کار میکرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
aliupdate
17-11-2010, 11:14
سلام
من مترجم پارس ورژن 2.61 را توی ویندوز 7نصب و کرک کردم و برنامه هم درست اجرا میشه ولی وقتی میخوام ترجمه کنم این ارورها رو میده راهی هست که ترجمه این برنامه رو درست کرد همین برنامه در ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 درست کار میکرد
[/QUOTE]
سلام
شما روی برنامه کلیک است کن و برو به Properties و در تب Capability گزینه ی Run this program as an administrator رو تیک بزن ببین حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid1002
17-11-2010, 14:50
سلام
شما روی برنامه کلیک است کن و برو به Properties و در تب Capability گزینه ی Run this program as an administrator رو تیک بزن ببین حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
سلام
دوست عزیز من قبلا اینکارو کردم و انجا ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 را انتخاب کردم ولی وقتی میخوام برنامه رو اجرا کنم ارور میده که فایلی پیدا نشده قبلا یه جایی خوندم که روی ویندوز 7 میشه یه وینوز مجازی ایکس پی نصب کرد شما در این رابطه میتونین کمکم کنید
باتشکر فراوان
aliupdate
17-11-2010, 15:12
من که نگفتم ویندوز ایکس پی رو انتخاب کنید گفتم اون پایین Run this program as an administrator رو تیک بزنید سپس برنامه رو اجرا کنید اگر نشد سعی کنید برنامه رو Reinstall کنید.
hamid1002
18-11-2010, 16:41
ممنون دوست عزیز فعلا همینجوری داره کار میکنه و گزینه اش هم روی ایکس پی سرویس 3 هست روی ایکون این برنامه در روی صفحه دسکتاپ یه علامت سپر که بصورت ضربدری ابی و زرده نشون داده میشه اون مربوط به چیه
با تشکر
aliupdate
18-11-2010, 16:48
ممنون دوست عزیز فعلا همینجوری داره کار میکنه و گزینه اش هم روی ایکس پی سرویس 3 هست روی ایکون این برنامه در روی صفحه دسکتاپ یه علامت سپر که بصورت ضربدری ابی و زرده نشون داده میشه اون مربوط به چیه
با تشکر
اون مربوط به UAC میشه اگر نمیخواهید اینجوری باشه میتونید غیر فعالش کنید
hamid1002
19-11-2010, 10:08
دوست گرامی خیلی از شما ممنونم
در مورد این UAC میشه یکسری اطلاعات بدین که چی هست و یا جایی رو معرفی کنید که درباره اش توضیح داده باشه و طریقه غیر فعال کردنشو شرح داده باشه
باتشکر
Dew Drop
19-11-2010, 11:07
از چند تا راه می تونید برای غیر فعال کردنش برید
ولی راحت ترینش فکر می کنم اینه که تو search (قسمت start)بنویسید UAC
(change user account control setting)رو براتون میاره
اونو باز کنید و اون قسمت درجه بندی رو بزارید رو Never Nothify
و ok کنید و سیستمتون رو ریستارت کنید.
میشه گفت یه نوع سیستم امنیتی ویندوز هست که برای اجرا یا نصب برنامه هایی
که احتمالاً آسیبی به ویندوز یا رجیستری برسونند برای اجراشون از کاربر اجازه می گیره که
اجرا بشن یا نه.البته به نظر من چیز زیاد مهم و خاصی هم نیست,می تونید راحت غیر فعالش کنید
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
aliupdate
19-11-2010, 11:12
دوست گرامی خیلی از شما ممنونم
در مورد این UAC میشه یکسری اطلاعات بدین که چی هست و یا جایی رو معرفی کنید که درباره اش توضیح داده باشه و طریقه غیر فعال کردنشو شرح داده باشه
باتشکر
توضیحات و روش غیر فعال کردن رو که دوستمون گفتند من هم تکمیلش میکنم:
مایکروسافت خاطر ایراد های امنیتی گرفته شده از ویندوز یه قسمتی رو درست کرد به نام User account control که در قالب یک پرسش از شما درخواست رد کردن یا پذیرفتن رو میدهد البته این قسمت بر خلاف انتظار دارای کارایی های لازم نمیباشد و بعضی وقت ها باعث نصب نشدن و یا Active نشدن برنامه ها میشود اگر شما از انتی ویروس و دیگر برنا مه های امنیتی استفاده میکنی نیازی نیست این قسمت فعال باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.