مشاهده نسخه کامل
: ساخت فرو رفتگی و برجستگی در عکس؟
بهزادlinux
16-11-2010, 21:57
سلام
چطور میشه مثلا یک صفحه سیاه رو با رنگی مثل سفید یا خاکستری طوری سایه زد که بصورت فرو رفته بنظر بیاد یا برجسته؟
معمولا با gradient tool که یک سایه سیاه و سفید میزنم برجسته بنظر میاد
برای فرو رفتگی از چه رنگهایی به چه شکلی باید استفاده کنم؟
یک لوله رو در نظر بگیرید که نصف شده و از داخلش که فرو رفته هست عکس گرفته شده!
ممنون
sayanermia
16-11-2010, 22:36
می تونید به وسیله inner shadow که در پنجره تنظیمات layer style هست این فرورفتگی و ایجاد سایه رو درست کنید!!
با سلام...
برای فرو رفتگی از چه رنگهایی به چه شکلی باید استفاده کنم؟
دوست عزیز شما خودتون اشاره کردید ... مسلما برای برجستگی از سفید یا هر رنگی که روبه روشن نشون داده بشه استفاده میشود و برای فرو رفتگی از رنگ مشکی یا هر رنگی که روبه تیره دیده بشه استفاده میشود
حالا مشکل شما دقیقا چیه...؟
میخواید یه تصویر عکس رو حالت فرو رفتگی بدید یا یک طرح رو میخواید طراحی کنید...؟
بهزادlinux
17-11-2010, 00:13
می تونید به وسیله inner shadow که در پنجره تنظیمات layer style هست این فرورفتگی و ایجاد سایه رو درست کنید!!
من این دو تصویر رو درست کردم سفید و مشکی به همین روش بنظر شما اینها فرو رفته اند یا برجسته؟
میخواید یه تصویر عکس رو حالت فرو رفتگی بدید یا یک طرح رو میخواید طراحی کنید...؟
یه طرح رو میخوام طراهی کنم که پس زمینه فرو رفته باشه و ایتم ها برجسته که تغریبا سه بعدی بنظر برسه و اینکه هرچقدر فاصله ها بیشتر باشه بهتر
تصویر سوم رو با gradient tool درست کردم که هر کاری میکنم برجستست چکار کنم فرو رفته بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Jeff hardy M
17-11-2010, 14:09
براي ايجاد فرو رفتگي يا برجستگي مثل gradient از مسير زير استفاده كنيد :
Layer > layer style > bevel and emboss
براي برجسته كردن يا فرو بردن بعضي از قسمت ها ( مثل كاريكاتور ها ) از مسير زير استفاده كنيد :
Filter > Liquify
خب دوست عزیز همینطوری با قرار دادن 2 رنگ سیاه و سفید نمیشه برجستگی و فرو رفتگی رو ایجاد کرد
باید از چندین رنگ در کنار هم حالت برچستگی و فرو رفتگی رو اعمال کرد مثلا چیدمان دستگیره های این 2 طرح فرو رفتگی و
برجستگی که ایجاد کردم رو نگاه کنید
بهزادlinux
17-11-2010, 18:50
unicef ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان بنظر شما کدوم این لوله ها فرو رفتس؟
همین لوله های که بنده طراحی کردم...؟
خب مشخص دیگه تصویر اولی برجستگی و تصویر 2 فرو رفتگی
موفق باشید
huti_421
18-11-2010, 18:18
فقط علی مشکل کارت اینه، فرورفتگی رو نتونستی به اون شکل نشون بدی، بیشتر سطح رو صاف کردی
برای ایجاد فرو رفتگی کافیه مقدار حاشیه رو کمتر و تیرگی وسط رو بیشتر کنید و بازهی بزرگتر البته
paras2777
16-12-2014, 19:18
چرا من نمیتونم عکس ها رو باز کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.