مشاهده نسخه کامل
: مشاوره
fghdmhmmd
16-11-2010, 21:18
سلام دوستان
من قصد دارم كه يه دوربين بخرم.راستش فيلم برداري زياد برام مهم نيست.
ولي از لحاظ بودجه حداكثر تا 300 ميتونم بدم
يكمي تو اينترنت گشتم و از چندتا مغازه هم سوال كردم
تو اين رنج قيمت سه مدل پيدا كردم.از دوستان ميخام كه نظراتشونو درباره اين سه مدل بدن و اگه مدل ديگري هم تو اين رنج قيمت هست كه خوبه لطف كنن و بگن.مرسي
Fuji F200EXR
Canon IXUS 210
Sony W390
tirdad_60
17-11-2010, 01:03
Canon SX 210 دوربین خوبیه در قسمت مشاوره میتونید توضیحات خوبی پیدا کنید
شما چی براتون مهمه (زوم ,عکس ,فیلم یا ....)
اما این دوربین SX210 که تیرداد جان معرفی کردند عالیه فقط کمی بیشتر از پول شما میشه :46:
fghdmhmmd
17-11-2010, 12:01
مرسي از پاسختون.براي من عكس و زوم مهمه.اصلا فيلم برداري برام مهم نيست.نه عزيز.واسه من پول هم خيلي مهمه.نميخام از 300 بيشتر بشه.لطفا كمكم كنيد؟چون من خودم اصلا از دوربين سر در نميارم
پس SX130 با همه چیزاش کم تر از 300 میشه :46:
این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:
fghdmhmmd
17-11-2010, 17:01
سلام.باز هم مرسي از پاسختون.من در مورد اين مدل چيزي نميدونم.يعني تا حالا دربارش جستجو نكردم.ولي تا جايي كه شنيدم Fuji F200EXR يكي از بهترين دوربين هاي سال 2009 شده!ولي خوب ميگن چينيه!نميدونم.از دوستان ميخام كه اگه ميشه مزايا و معايب اين دوربين ها رو بگن؟مثلا اگه لطف كنيد دوربين هاي Fuji F200EXR و Canon SX130 و Canon IXUS210 رو با هم مقايسه كنيد.ممنون ميشم بگيد كه چرا فلان دوربين بده يا چرا فلان دوربين خوبه . مرسي از همه دوستان
fghdmhmmd
17-11-2010, 18:01
سلام.باز هم مرسي از پاسختون.اگه ممكنه لطف كنيد و بگيد كه چرا فلان دوربين بره يا چرا فلان دوربين خوبه.آخه من هيچ چيز از دوربين نميدونم.ولي مثلا شنيدم كه Fuji F200EXR يكي از بهترين دوربين هاي سال 2009 شده يا Canon IXUS210 خيلي امكاناتش زياده.درباره Canon SX130 هيچ چيز نميدونم يعني راستشو بخاين جستجو نكردم.اگه ممكنه منو بيشتر راهنمائي كنيد.مرسي
سلام دوستان
تو اين رنج قيمت سه مدل پيدا كردم.از دوستان ميخام كه نظراتشونو درباره اين سه مدل بدن و اگه مدل ديگري هم تو اين رنج قيمت هست كه خوبه لطف كنن و بگن.مرسي
Fuji F200EXR
Canon IXUS 210
Sony W390
سلام دوست عزیز
انتظاراتتون را از دوربین نگفتید . من برای خودم تو این رنج قیمت Sx130 میخرم ! چون تنظیمات حرفه ای می خوام داشته باشه . زوم اپتیکال بالا هم داشته باشه . در غیر اینصورت حتما ایکسوز 210 می خرم . دوربین فوق العاده است با قیمت خیلی خوب که حدود 260 تومان است .
دوربین خوشگلی است . :11::11::11:
شك نكن كه فقط Canon IXUS 210 !
سراغ بقيه نرو!
سلام.باز هم مرسي از پاسختون.اگه ممكنه لطف كنيد و بگيد كه چرا فلان دوربين بره يا چرا فلان دوربين خوبه.آخه من هيچ چيز از دوربين نميدونم.ولي مثلا شنيدم كه Fuji F200EXR يكي از بهترين دوربين هاي سال 2009 شده يا Canon IXUS210 خيلي امكاناتش زياده.درباره Canon SX130 هيچ چيز نميدونم يعني راستشو بخاين جستجو نكردم.اگه ممكنه منو بيشتر راهنمائي كنيد.مرسي
سلام اگر فیلمبرداری براتون مهم نیست اون مدل فوجی از نظر کیفیت عکس حرف اول رو میزنه :5:
سلام دوستان
Fuji F200EXR
Canon IXUS 210
Sony W390
بی تردید نه تنها در این رده قیمتی بلکه در سری کامپگت ها بزرگترید CCD مربوط به دوربین F200EXR است اما اگر اطلاعاتت در زمینه post edit عالی نیست سراغ دوربین هایی مثل کنون رفتن خیلی بهتره چون خروجی دوربین های گنون به شکل ملموسی بهتر محسوب میشه.\
راه اول و ةخر مقایسه نمونه ی عکس های این دوربین هاست.
در هر حال ایکسیوس 210 هم دوربین خوبیه برای زوم بالاتر میتونی بری سراغ sx130 کنون
در ضمن فیمبرداری F200 در برابر دو دوربین دیگر اصلا فابل فبول نیست
sajad67music
19-11-2010, 14:04
SONY WX1 هم دوربین خوبیه به بودجه شما هم میخوره
فیلم برداری اچ دی 720 هم داره
کیفیت عکسش هم بنظرم از کنون 210 بهتره ولی زومش کمتره
berendji
20-11-2010, 13:37
دوست عزیز فقط canon
سونی رو که اصلا فکرش رو هم نکنید.
علتش هم فقط تجربه شخصی
دوست عزیز فقط canon
سونی رو که اصلا فکرش رو هم نکنید.
علتش هم فقط تجربه شخصی
یک تجربه بد دلیل بر خراب بودن اون برند خاص نیست
دلیل عقل سلیم :5:
دوست عزیز فقط canon که نمیشه اما بهترین (در مجموع) کنن بدون شک بقیه مارک ها هم یه کارهای دارند میکنند تو یه سری از موارد هم بهتر از کنن کار کردند
نمونه بارز D90 :46:
berendji
21-11-2010, 13:15
یک تجربه بد دلیل بر خراب بودن اون برند خاص نیست
دلیل عقل سلیم :5:
حق با شماست دوست عزیز ولی فقط یک تجربه بد نبوده...در واقع هیچ تجربه خوبی با دوربین های سونی ندارم.اکثر مدل های روز رو هم امتحان کردم ولی طبیعتا این فقط نظر منه.
دوست عزیز فقط canon که نمیشه اما بهترین (در مجموع) کنن بدون شک بقیه مارک ها هم یه کارهای دارند میکنند تو یه سری از موارد هم بهتر از کنن کار کردند
نمونه بارز D90 :46:
حق با شماست اصلاح می کنم.
با هر بودجه ای که دارید اول به مینولتا (اگر کارکرده پیدا کنید حتی با کانن هم قابل مقایسه نیست)؛ نیکون و کانن فکر کنید بعد با مارک های دیگه مقایسه بفرمائید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.