ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای تحصیل جلوه های ویژه

reza2kn
16-11-2010, 13:46
سلام به همه دوستان:40:
من ترم 3 کاردانی کامپیوتر هستم و از هنرستان خوندم. میخوام تو رشته جلوه های ویژه یا انیمشین تحصیل کنم تو شیراز کجا رو پیشنهاد میکنید؟؟
میدونم که تحصیل تو اینجور جاها زیاد فایده نداره و آدم خودش باید بره دنبالش و الان همین کاریه که دارم میکنم ولی من قط مدرک نیاز دارم.
انتخاب هایی که خودم ازشون خبر دارم یکی موسسه آموزش عالی هنر شیراز هست که رشته تلویزیون داره و بعد از 2 سال به 2 شاخه انیمیشن و گرافیک کامپیوتری تقسیم میشه که مشکلاتم باهاش اینه که -1 باید کاردانی کامپیوترم رو بگیر تا بتونم برم اونجا 2- واحد های عمومی رو تطبیق نمیدن یعنی همه درسهای عمومی اینجا رو باید دوباره اونجا بخونم...
یکی دیگه موسسه اپتک هستش که خوشبختانه اصلا درس عمومی نداره و فقط انیمیشن هست. مشکل اینجا اینه که خیلی ها مدرکش رو قبول ندارن و میگن الکیه...
اگه دوستان جای دیگه رو میشناسن ممنون میشم راهنماییم کنن. اگه جایی باشه که درس عمومی نداشته باشه خیلی عالیه.با این سیستم جدید که دبیرستان شده 4 سال و کاردای حذف شد من اگه بخوام از روال دانشگاه هنر برم جلو 3 سال عقب میفتم از رندگی.
خیلی ممنون:40:
موفق باشید:11:

mojtaba_14
05-02-2011, 13:07
سلام به همه دوستان:40:

یکی دیگه موسسه اپتک هستش که خوشبختانه اصلا درس عمومی نداره و فقط انیمیشن هست. مشکل اینجا اینه که خیلی ها مدرکش رو قبول ندارن و میگن الکیه...

من راجع به موسسات اطلاعات کافی ندارم،ولی اگه اینجا جاییه که انیمیشن رو تخصصی آموزش میده پس انتخاب بهتریه نسبت به جایی که مدرک میدن و چیزی یاد نمی دن!
اینکه خیلی ها مدرکشو قبول ندارن واست مهم نباشه،می دونی چند تا موسسه و دانشگاه خیلی معتبر هست که وزارت علوم ایران مدرکشو قبولش نداره؟
تو اینجور کارا توانایی شخص خیلی مهم تره از مدرکش.

Mostafa 3D
05-02-2011, 15:53
سلام
با حرف مجتبی کاملا موافقم
توی ایران شاید مدرک حرف اول رو بزنه ولی توی این یه زمینه نه یعنی اصلا نه
شما اگه میخوای کار جلوه های ویژه سنمایی رو پیش بگیری بهترین راه استفاده از آموزش هایی که توی نت هست و تمرین و تمرین و تمرین اونوقت خودت میبینی که مدرک هیچ ارزشی نداره

reza2kn
05-02-2011, 16:17
ممنون دوست عزیز:40:
درواقع میخوام یه مدرک بگیرم چه بهتر که در زمینه ای باشه که علاقه و کارم هست!
100% رو چیزایی که تو اون دانشگاه میخوان یاد بدن حساب نمیکنم
خودم الان 2 ساله دارم با آموزش های نت و پکیج های این سایت و... کار میکنم و یاد میگیرم
فقط برای کسب مدرک هست اینی که میگم
جون واقعا تو این زمونه دیپلم هنرستان از هیچی هم کمتره
اینجا هم که گفتم دشمن خیلی زیاد داره که میگن نرو و زندگی تو حروم نکن و اینا آخه هر ترم حدود 1 میلیون و 250 هزار تومن میگیرن
ولی کلا رشته مولتی مدیا شون همه چیز رو یاد میدن مایا و افترافکتز و فتوشاپ و مولتی مدیا بیلدر و فلش و ....
خبراشو هم خوندم که رشته انیمیشن تو علمی کاربردی اومده ولی من که جایی رو ندیدم داشته باشه
حالا نمیدونم چیکار کنم!!!
از دوستان کسی هست کمک کنه؟؟؟؟
موفق باشید:11:

حاجی حسین
06-02-2011, 13:01
سلام
یه نصیحت از طرف حاجی قبول کن .
من الان ترم 3 کاردانی گرافیک هستم دو ترم هم است که رتبه اول دانشگاه هستم .بچه ها راست میگن خودت برو دنبالش
اگه میخوای تحصیل کنی توی جلوه های ویژه تو هند عالیه وگر نه شیراز اصلا به درد نمی خوره چون من خودم شیرارهستم
اگه خدا بخواهد پسر داییم داره میاد از انگلستان به او من بتونم برم عالیه.
تو دانشگاه درس کامپیوتر گرافیک داشتیم استادمون از ما کمتربلد بود ما تو کلاس دو نفریم تو کارای کامپیوتر حالا فهمیدم که من اگه کنار دست الکس آلوارز بشینم و اون به من درس به من چیزی یاد نمگیرم فقط خودت باید کار کنی.
تو ایران هچ جاش به درد نمی خوره جه برسه به شیراز کاکو .{همشهری):46:

reza2kn
06-02-2011, 14:12
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حاجی :دی
گفتم که من خودم دارم میرم دنیالش
میخوام مدرک هخم بگریم همین!!!
شما از هنرستان گرافیک خوندی اومدی بالا؟
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حاجی حسین
06-02-2011, 14:58
آره از هنرستان اما هر دوتا الان بسته شده
آوینی و خراجی