ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخیره کردن تنظیمات ویندوز

FAR_FA
15-11-2010, 18:47
سلام

شنیدم نرم افزارهایی هستند که میتونند تمام تنظیمات ویندوز رو ذخیره کنند و هنگام نصب مجدد ویندوز
با یه کلیک ساده ، تمام اون تنظیمات رو در یه چشم بهم زدن روی ویندوز جدید پیاده کنیم .
یا حتی اون تنظیمات رو روی ویندوز جدید یه سیستم دیگه پیاده کنیم . میدونید اون چه نرم افزاریه ؟

ممنون از پاسختون .

ebicross
15-11-2010, 22:55
تنظیمات ویندوز منظورتون چیه؟
ویندوز که تنظیمات خاصی نداره.
شما میتونید تمام تغییرات ظاهری رو در قالب یک Theme ذخیره کنید.
تنظیمات دیگه ای هم نداره ویندوز به اون صورت. اکانت ها و رمز های عبور و این چیزا رو هم دوباره وارد کنید.
دقیقا چه تنظیماتی منظورتونه؟

FAR_FA
16-11-2010, 00:14
مرسي دوست عزيز
ببينيد من عادت دارم بعد از نصب كردن ويندوز ، يه سري دستكاري توي بعضي از كليدهاي رجستري انجام بدم ،
بعضي از انيميشن هاي ويندوز ، چه XP و چه 7 كه كلا" شخصا" خوشم نمياد ازشون رو غير فعال كنم و خيلي ديگر از تنظيمات كه الان يادم نيست رو انجام بدم . البته اين تنظيمات باعث افزايش سرعت سيستم هم ميشن .

انجام اين تنظيمات چند ساعتي از وقت آدم رو ميگيره ، مخصوصا" ويندوز 7 كه خيلي بيشتر هم هستن . مثل غير فعال
كردن Defender ، غير فعال كردن آپديت اتومات ، غير فعال كردن فايروال ويندوز ، غیر فعال کردن Configure schedule در Disk Defragmenter ، فعال کردن Hibernate و ....

من يه نرم افزار خوبي پيدا كردم كه روي XP خوب كار ميكنه ولي فكر نكنم روي ويندوز 7 جواب بده . همين امروز دانلودش
كردم BackRex Expert Backup 2.8.147 كه فقط بك آپ از تنظيمات ويندوز و تنظيمات آفيس ميگيره . در 5 مرحله .

درضمن بكآپ تنظيمات يك ويندوز روي سيستم ديگه هم قابل اجراست .
اين نرم افزار ، تا ويندوز ويستا رو ساپورت ميكنه .

حالا ميخواستم ببينم اينگونه نرم افزارها واسه ويندوز سون هم هست ؟

ممنون

kourosh_sos
16-11-2010, 00:18
شما بهتره از کل ویندوز به همراه درایورها و برنامه ها با برنامه Goust یک Backup تهیه کنی اگر این کارو نخواستی از رجیستری ویندوزت یک Backup تهیه کن البته از NTBackup ویندوز هم میتونی از قسمت AdvanceMode یک نسخه پشتیبان از SystemState که شامل Boot Files,COM+Class...,Registry میشه تهیه کنی .

Amir Varasteh
16-11-2010, 01:42
شما میتونین از ابزار Easy Transfer که خود ویندوز داره هم استفاده کنی.

اگه خواستی بگو تا آموزشش رو بزارم.

FAR_FA
16-11-2010, 10:29
شما بهتره از کل ویندوز به همراه درایورها و برنامه ها با برنامه Goust یک Backup تهیه کنی اگر این کارو نخواستی از رجیستری ویندوزت یک Backup تهیه کن البته از NTBackup ویندوز هم میتونی از قسمت AdvanceMode یک نسخه پشتیبان از SystemState که شامل Boot Files,COM+Class...,Registry میشه تهیه کنی .

خیلی ممنون دوست خوبم ، من سالهاست که با گاست از ویندوز بکآپ میگیرم و هر از چندگاهی راستور میکنم .

حالا چطور میتونم NTBackup رو باز کنم . یه توضیح مختصر هم بدید ممنون میشم .

شما میتونین از ابزار Easy Transfer که خود ویندوز داره هم استفاده کنی.

اگه خواستی بگو تا آموزشش رو بزارم.

شما لطف دارید دوست عزیز ، اگه یه راهنمایی کوچک در باره این ابزار کنید ممنون میشم .

Amir Varasteh
16-11-2010, 12:09
شما لطف دارید دوست عزیز ، اگه یه راهنمایی کوچک در باره این ابزار کنید ممنون میشم .
خواهش میکنم.

خب شما توی منوی Start بزنین Easy Transfer تا براتون باز شه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا یه سری توضیحات نوشته که شما باید بخونین و Next بزنین:

بعد توی اینجا میگه که میخوای اطلاعاتت رو چطوری منتقل کنی ؟ که شما باید USB رو بزنین.
(البته شما باید قبلش Flash رو بزنیت به سیستم)

حالا اینجا This is my old computer رو میزنین. یعنی میگین که میخوام از روش اطلاعات بردارم.

بعد اینجا هم میگه اطلاعات کدوم پروفایلت رو میخوای Save کنی. میتونین Customize کنین که دقیقا چه اطلاعاتی رو Save کنه.

بعد هم Next و ازتون پسورد میخواد و تموم.

موفق باشید.

FAR_FA
16-11-2010, 17:46
amir_varasteh عزیز عالی بود . ممنون ، اصلا" نمیدونستم ویندوز 7 همچین قابلیتی هم داره .

دست شما درد نکنه