ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ورود اولین ویندوز موبایل 7 به بازار ایران

Mohsen-6120
15-11-2010, 16:29
گوشی trophy که از سیستم عامل ویندوز فون 7 بهره می برد به بورس گوشی های همراه ( علاالدین ) رسید.

قیمت این گوشی به صورت بدون گارانتی 738000 تومان میباشد .
این گوشی امکاناتی نظیر دوربین 5 مگاپیکسل ، حافظه داخلی 8 گیگابایتی ، دوربین 5 مگاپیکسلی و .... میباشد.
برای مشاهده مشخصات این گوشی به gsm.irمراجعه كنيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع :
gsm.ir

M@hdi-B
15-11-2010, 20:31
به نظرم این منبع موثق تر از gsm.ir باشه:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohsen-6120
16-11-2010, 18:17
به نظرم این منبع موثق تر از gsm.ir باشه:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باسلام.
دوست عزيز حرف شما درست .
اما در علائدين قيمت ها رو هواست يعني اينكه مثلا در طبقه اول اين گوشي با قيمت 738000 تومان به فروش مي رسه و اگر در طبقات بالا هم بريم مي توانيم همين گوشي را با 10 الي 20 تومان ارزون تر بخريم .
اين فرق قيمت را هم از فروشندگان علائدين هم مي پرسيم مي گن :
ممكن است گوشي هايي كه در طبقات ديگه به فروش مي رسه يا داراي گارانتي نباشد و يا لوازم جانبي كه همراه با گوشي عرضه مي كنند را به مانند كيس كه قطعاتش را جمع مي كنند لوازم گوشي را هم جمع مي كنند و هيچ وقت كيفيت لوازم فابريك گوشي را هم ندارد.

حالا با اين اوصاف نظرشما دوست عزيز در رابطه با اين مطلب چيست؟

:40:موفق باشي:40:

M@hdi-B
16-11-2010, 21:08
باسلام.
دوست عزيز حرف شما درست .
اما در علائدين قيمت ها رو هواست يعني اينكه مثلا در طبقه اول اين گوشي با قيمت 738000 تومان به فروش مي رسه و اگر در طبقات بالا هم بريم مي توانيم همين گوشي را با 10 الي 20 تومان ارزون تر بخريم .
اين فرق قيمت را هم از فروشندگان علائدين هم مي پرسيم مي گن :
ممكن است گوشي هايي كه در طبقات ديگه به فروش مي رسه يا داراي گارانتي نباشد و يا لوازم جانبي كه همراه با گوشي عرضه مي كنند را به مانند كيس كه قطعاتش را جمع مي كنند لوازم گوشي را هم جمع مي كنند و هيچ وقت كيفيت لوازم فابريك گوشي را هم ندارد.

حالا با اين اوصاف نظرشما دوست عزيز در رابطه با اين مطلب چيست؟

:40:موفق باشي:40:

نظرم اینه که یه مشت دزد حرومزاده که پستون ننشون رو هم گاز گرفتن تو علاالدین دارن کاسبی می کنن .. من خودم سه روزه دارم میرم دیزایر اچ بگیرم هر سه روزشم با یکیشون دعوام شد.

والسلام

پست بالایی هم مزاح کردم جدی نگیر:46:

ninja3000sh
16-11-2010, 21:28
نظرم اینه که یه مشت دزد حرومزاده که پستون ننشون رو هم گاز گرفتن تو علاالدین دارن کاسبی می کنن .. من خودم سه روزه دارم میرم دیزایر اچ بگیرم هر سه روزشم با یکیشون دعوام شد.

والسلام

پست بالایی هم مزاح کردم جدی نگیر:46:
کاملا تایید میشه.
من حاضرم ۱۰۰ تومن پول اضافی بدم و جنس رو از مجتمع پایتخت بخرم و به این .... رو نندازم.دیگه این علاالدینیها واقعا شورشو در آوردن :27:.دزدی و حقه بازی هم حدی داره.:13::13: