مشاهده نسخه کامل
: در خواست درایو کارت صدا........
moslem47
15-11-2010, 14:18
سلام
من سی دی کارت صدا سیستم زیر را گم کردم. از کجا تهیه کنم
nvidia
nf-m25
bios phoenix-award bios v6.00pg
amd athlon(tm) 64 x2 dual core p 3800+ mmx 3d
اگه نیاز به مشخصات دیگه است بگید .
لطفا فقط سریع .......
moslem47
15-11-2010, 17:36
لطفا کمک کنید..........
دوست من سلام
بیشتر مادر بردهای جدید اگر از اویدیو چند کانال استفاده نشده باشد کارتهایشان معمولا ac97میباشد از درایو مادربردهای مشابه استفاده کن (giga-asus-elight-,....)
موف باشی
خبر بده
moslem47
16-11-2010, 14:29
دوست من سلام
بیشتر مادر بردهای جدید اگر از اویدیو چند کانال استفاده نشده باشد کارتهایشان معمولا ac97میباشد از درایو مادربردهای مشابه استفاده کن (giga-asus-elight-,....)
موف باشی
خبر بده
از کجا دانلود کنم................
دوست من سلام
یا از سرچ استفاده کن download free driver ac97 for xp یا فارسی هم میتوانی در گوگل سرچ کنی این یک راه
دوم یکی از دوستانت که سیستم داره درایو مین را بگیر امتحان کن
موفق باشی
moslem47
16-11-2010, 21:41
دوست من سلام
موف باشی
خبر بده
راستی از کجا بدونم مادر برد من ac97 است. میشه راهنمایی کنید چون من اصلا از اینا سر در نمیارم
مادربرد من اگه اشتباه نکنم kinger است . در ضمن من درایو مربوط به صدا می خوام
AC97مدل مین نیست مدل کارت صدای 80% از مادر بردها هست اگر پیدا نکردی بگو تا برایت بفرستم مدل مین را کامل بده
moslem47
17-11-2010, 13:21
AC97مدل مین نیست مدل کارت صدای 80% از مادر بردها هست اگر پیدا نکردی بگو تا برایت بفرستم مدل مین را کامل بده
بابت جوابتون ممنون
فقط میشه بگید مدل مین را از کجا پیدا کنم؟
هم میتوانی درب کیس را بازکنی ور وی مین نوشته یا از ابتدای ستاپ که بالا میاد میتوانی بخوانی ایمیلت را بفرست تا فایلش را برایت ارسال کنم
moslem47
18-11-2010, 00:51
هم میتوانی درب کیس را بازکنی ور وی مین نوشته یا از ابتدای ستاپ که بالا میاد میتوانی بخوانی ایمیلت را بفرست تا فایلش را برایت ارسال کنم
مدلش اینه
abit
Mother Board NF-M2 SV
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی توی گوگل بنویسی download driver ac97 xp & 7 برای کارت های دیگه که اسمش رو داشته باشی جواب مید ه
راه حل اول برای این مشکل همان چیزی که دوستمون گفت از اطلاعات اول بایوس استفاده کن اما راهی که من میگم اگه برای سیستمت مقدوره ویندوز 7 نصب کن از این مشکلات نداری اما اگر خیلی جواب نداد شما فقط نصب کن اسم کارت صدات رو از درایور منجر بفهم بعد ویندوز اکس پی نصب کن از اینترنت هم کارت صدا رو دانلود کن
تشکر هم یادت نره
moslem47
19-11-2010, 13:26
می تونی توی گوگل بنویسی download driver ac97 xp & 7 برای کارت های دیگه که اسمش رو داشته باشی جواب مید ه
راه حل اول برای این مشکل همان چیزی که دوستمون گفت از اطلاعات اول بایوس استفاده کن اما راهی که من میگم اگه برای سیستمت مقدوره ویندوز 7 نصب کن از این مشکلات نداری اما اگر خیلی جواب نداد شما فقط نصب کن اسم کارت صدات رو از درایور منجر بفهم بعد ویندوز اکس پی نصب کن از اینترنت هم کارت صدا رو دانلود کن
تشکر هم یادت نره
این درایو منجر کجاست؟
در ضمن تو پست قبلیم من مشخصات مادربرد را داده بودم
moslem47
19-11-2010, 13:38
منظورت اینه:
Drivers Realtek AC'97 Audio
بعد به هر مادربردی جواب میده و صداش در میاد
moslem47
19-11-2010, 23:22
کمک...........
moslem47
20-11-2010, 11:56
چرا کسی کمک نمی کنه.........
amd>intel
20-11-2010, 17:00
از اينجا بگير
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
moslem47
22-11-2010, 14:09
از اينجا بگير
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من مشکلم اینه که ویندوز را عوض کردم ولی درایو مربوط به صدا را ندارم نصب کنم و صداش فعال بشه. حالا می خوام بدونم از کجا میشه فهمید به مادربرد من چه نوع درایوی میخوره؟ مشخصاتش را از کجا پیدا کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.