مشاهده نسخه کامل
: انتقال از دانشگاه آزاد به پیام نور
ali1234567
15-11-2010, 13:25
سلام عرض شد. سریع میرم سر اصل مطلب، فقط هرکی اطلاعات داره بیاد به این آدم بدبخت کمک کنه!
من دانشجوی ترم 1 اقتصاد دانشگاه آزاد تهران هستم(یعنی ورودی 89). حدود 2 ماه از ترم گذشته ولی من به خاطر بیماری که دارم نمیتونم کلاسها رو به صورت حضوری برم.
حالا چندتا سوال دارم:
1.میتونم بدون اینکه ترم 1 رو بگذرونم انتقالی بگیرم به پیام نور؟
2.اگه میشه انتقالی گرفت چه مراحلی رو باید طی کنم؟
3.دانشگاه پیام نور کجاست؟
4.اگه نتونم انتقالی بگیرم، میتونم از آزاد انصراف بدم و بعدش از طریق فراگیر وارد پیام نور بشم؟
با تشکر:11:
ali1234567
15-11-2010, 16:14
سلام عرض شد. سریع میرم سر اصل مطلب، فقط هرکی اطلاعات داره بیاد به این آدم بدبخت کمک کنه!
من دانشجوی ترم 1 اقتصاد دانشگاه آزاد تهران هستم(یعنی ورودی 89). حدود 2 ماه از ترم گذشته ولی من به خاطر بیماری که دارم نمیتونم کلاسها رو به صورت حضوری برم.
حالا چندتا سوال دارم:
4.اگه نتونم انتقالی بگیرم، میتونم از آزاد انصراف بدم و بعدش از طریق فراگیر وارد پیام نور بشم؟
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید:10:
hamidras
15-11-2010, 17:10
1.میتونم بدون اینکه ترم 1 رو بگذرونم انتقالی بگیرم به پیام نور؟خیر:دی حداقل ترم 1 رو باید بگذرونید و احتمالا ترم 2 رو که بتونید 24 واحد بگذرونید.
2.اگه میشه انتقالی گرفت چه مراحلی رو باید طی کنم؟باید موافقت دانشگاه مبدا و مقصدو بگیری بعد به نظام وظیفه اطلاع بدی.
3.دانشگاه پیام نور کجاست؟یه جای خطرناک:دی
تو هر داهات کوره ای هست. شعبه تهرانش تو خیابون ویلاست...
4.اگه نتونم انتقالی بگیرم، میتونم از آزاد انصراف بدم و بعدش از طریق فراگیر وارد پیام نور بشم؟لازم نیست انصراف بدی ...
شما در حین تحصیل تو دانشگاه ازاد باید از طریق فراگیر وارد بشی.
فکر کنم تنها راحت فراگیره...
farshidshd
15-11-2010, 18:52
حالا چندتا سوال دارم:
با تشکر:11:
سلام
انتقالی از آزاد به پیام نور ممکن نیست
این دو دانشگاه کاملا از هم جدا هستن و به هم هیچگونه ربطی ندارن
میتونید انصراف بدید و مجددا در کنکور های پیام نور شرکت کنید
موفق باشید
hasti rs
15-11-2010, 20:35
.اگه نتونم انتقالی بگیرم، میتونم از آزاد انصراف بدم و بعدش از طریق فراگیر وارد پیام نور بشم؟
اگه از طریق فراگیر وارد پیامنور بشید میتونید آزاد رو هم همزمان بخونید ، یعنی دو رشته بخونید .
MOHAMMAD2010
15-11-2010, 21:02
اگه از طریق فراگیر وارد پیامنور بشید میتونید آزاد رو هم همزمان بخونید ، یعنی دو رشته بخونید .
واقعا همچین امکانی هست ؟ شرایطش چیه ؟
ali1234567
15-11-2010, 23:44
با تشکر از دوستان به خاطر راهنماییهاشون،
یه سوال: من اگه بخوام برم فراگیر پیام نور چیکار باید بکنم؟ یعنی کجا برم؟ چی ببرم؟ و کلیه مسائل مربوطه
دوستان لطفا راهنمایی کنید، اصلا نمیدونم چیکار کنم:41:
farshidshd
15-11-2010, 23:58
واقعا همچین امکانی هست ؟ شرایطش چیه ؟
بله ، این قانون برا پیام نور رو جدیدا تصویب کردن ، میتونین این کار رو انجام بدین
با تشکر از دوستان به خاطر راهنماییهاشون،
یه سوال: من اگه بخوام برم فراگیر پیام نور چیکار باید بکنم؟ یعنی کجا برم؟ چی ببرم؟ و کلیه مسائل مربوطه
دوستان لطفا راهنمایی کنید، اصلا نمیدونم چیکار کنم:41:
باید اول ثبت نام کنی
تاریخ ثبت نام ::: 1389/10/21 لغايت 1389/10/26
تاریخ کنکور ::: 1390/02/29,30
سلام دوستان یه کمک فوری داشتم
من امسال نه سال قبلش که کنکور دادم مجازی خواجه نصیر قبول شدم و همون زمان پیام نور هم قبول شدم(انتخاب بعدیم بود)
تو دانشگاه آزاد تا 1.5 ترم میتونی بری.
می خواستم ببینم اینجام میشه کاری کرد؟
خیلی خیلی ممنون.:11:
خیلی برام حیاتی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.