ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یکی به من کمک کنه

mohammadaliarmin
15-11-2010, 13:11
سلام دوستان من بچه کرمانم و به شدت علاقه دارم که انیمیشن رو دنبال کنم
خودم رشتم ریاضیه و پشت کنکوری هستم چیکار کنم تحیق کردم همه بهم گفتن که
برو رشته گرافیک امروز به یکی از دوستام که دانشگاه شهید باهنر کرمانه گفتم بره از دانشجوهای
هنر اونجا بپرسه ببینم باید چیکار کنم
اونم رفت پرسید بهم گفت که کرمان رشته گرافیک نداره:19:
گفت قبولیش هم خیلی سخته بعدشم گفت که دانشجوهای رشته
هنر بیشتر کار با دسته برای اینکه کارای کامپیوتری رو دنبال کنی باید بری رشته
انیمیشن
حالا من نمی دونم رشته انیمیشن چیه اصلا کرمان داره یا نه ؟
ولی مطمئنم اگه برم رشته انیمیشن حتما پیشرفت میکنم
لطفا دوستان راهنماییم کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:

3Dmajid
15-11-2010, 13:40
راستش در مورد رشته نمیدونم که حرفی بهت بزنم ...
ولی به نظر من میتونی همین رشته هم دنبال کنی و در مقابلش انیمیشن و مدل سازی و اینجور چیزام کار کنی :11:

mohammadaliarmin
15-11-2010, 13:54
دوست عزیز ممنون که جوابمو دادی
ولی حقیقت اینه من واقعا از ریاضی بدم میاد نمی تونم کنارش انیمیشن کار کنم
می خوام حتما پیگیر انیمیشن بشم

anti-military
15-11-2010, 13:58
به نظر من برای حرفه ای شدن تو این جور کارها نیاز نیست حتما در دانشگاه درس بخونی !
شما میتونی تو دانشگاه یه رشته ای بخونی که فکر میکنی آینده داره و در کنارش هم خودت شروع کنی به تمرین انیمیشن .
انقدر آموزش های مختلف توی اینترنت هست که 100 تا استاد ایرانی هم به این اندازه نمیتونن بهت یاد بدن ...

اما بازم اگر مدرکش برات مهمه من چند وقت پیش چندبار دیدم تو تلوزیون داره تبلیغ دانشکده انیمیشن سازی صدا و سیما رو میکنه ! یه شماره ای هم زیرش می نوشت و میگفت برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید که نمیدونم شمارش چی بود . سعی کن از 118 بگیری شمارش و زنگ بزن و بپرس ...

3d-meysam
15-11-2010, 14:17
من فکر میکنم تمام بچهای گرافیک کار ، گرافیک رو واسه اوقات بیکاریشون استفاده میکنن و اکثراً شغل و حرفشون با گرافیک و انیمشن متفاوته (تا اونجایی که چند نفر رو میشناسم).
یه گرافیک کار حرفه ای شدن کار آسونی نیست، در کنار درست با گرافیک هم پیش برو، اگه به سطحی رسیدی که احساس کردی میتونی تو این راه پیشرفت کنی اون موقع وقتشه که دست بکار بشی.
البته نظر من بود، شاید نظر باقی بچه ها چیز دیگه ای باشه :10:

mohammadaliarmin
15-11-2010, 17:41
ممنون دوست عزیز ولی من به درسم هیچ علاقه ای ندارم
گفتم که من مطمئنم تو اون راه پیشرفت میکنم و می خوام
از توش پول در بیارم مطمئنا اگه کنار درسم کار گرافیکی هم بکنم
از هر دو طرف ضربه میخورم
خودمم موندم چیکار کنم

PrimeP30Master
15-11-2010, 17:45
با سلام،
دوست عزيز به نظر من اينكه بري و رشته گرافيك رو بخوني و ادامه بدي بد فكري نيست ولي خوب يه چند سال طول ميكشه تا تازه بفهمي كه آره،تو دانشگاه فقط اسم انيميشن و برنامه هاش رو بلد هستند و نشونت ميدن و چيزي بارشون نيست،
البته منظورم همه دانشگاه ها نيست ولي من خودم تو دانشگاه وقتي راجع به انيميشن و موضوعات مرتبت به اون از بچه هاي رشته گرافيك سوال ميكردم باور كن نهايت اطلاعاتشون به دونستن اسم نرم افزار 3DMax ختم مي شد و شايد بعضي ها حتي اونم نمي دونستند و من در طول دوران دانشگاه فقط يه نفر رو گير آوردم كه سه بعدي كار بود و اونم چنگي به دل نمي زد...!!!
(البته اينها كه گفتم مربوط به دوران كارداني بود ولي خوب به قول معروف كه ميگه :سالي كه نكوست از بهارش پيداست،
و وقتي كه كارداني تا اين سطح آموزش بدن،معلومه كه تو مقطع كارشناسي هم تا بيان دستورات عمومي نرم افزارهاي
سه بعدي رو برا دانشجويان هجي كنند،دوره تحصيل به پايان رسيده و...ديگر هيچ)
البته دوست عزيز تصميم با خودته و بهتره قبل از اينكه بري تو اين رشته و...اول خوب تحقيق كني راجع به آيندت وببيني كه ارزشش رو داره يا نه البته اگه كسي بتونه براي تحصيل در اين رشته به خارج از كشور بره،اون موقع ارزشش رو داره چون اونها بهتر قدر و ارزش انيميشن رو ميدونند تا ...؟!!!
خود من هم يه روزي روزگاري دقيقا يه حال و هوايي مثل شما دوست عزيز داشتم،البته با اين تفاوت كه رشته من با رشته شما فرق مي كرد،خلاصه قصد داشتم كه برم رشته گرافيك و همه چيز رو از اول شروع كنم ولي....
ولي با خودم فكر كردم و گفتم به جاي اينكه برم اين همه دردسر بكشم و اين همه هزينه رو صرف هيچ كنم،
ميرم اون هزينه رو صرف مطالعه و يادگيري در اين زمينه و ... مي كنم و عاقبت هم همين كار رو كردم و الان هم خدا رو بي نهايت
مرتبه شكر گذارم كه اين راه رو انتخاب كردم و نرفتم ادامه تحصيل در اين رشته رو در اينجا بدم حالا اگه در آينده شد و رفتيم اونور آب،اون موقع ميرم در رشته انيميشن تحصيل ميكنم آخه همون طور كه گفتن:

* قدر زر زرگر بداند،قدر گوهر گوهري *

دوست عزيز شرمنده اگه با حرفهام سرت رو به درد آوردم ولي اگه اين حرفها رو زدم به خاطر اين بود كه منم خودم يه روزي مثل تو بودم و حس و حال تو رو داشتم و قصدم از اين پست هم راهنمايي و هم درد دل با شما بود!
به هر حال سخن كوتاه مي كنم و در آخر اينو بگم كه تصميمي بگير كه در آينده پشيمون نشي!!!

اين گفته دوستمون رو هم تاييد ميكنم:

اما بازم اگر مدرکش برات مهمه من چند وقت پیش چندبار دیدم تو تلوزیون داره تبلیغ دانشکده انیمیشن سازی صدا و سیما رو میکنه ! یه شماره ای هم زیرش می نوشت و میگفت برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید که نمیدونم شمارش چی بود . سعی کن از 118 بگیری شمارش و زنگ بزن و بپرس ...
.وسلام نامه تمام.

MountainGnome
15-11-2010, 19:12
دوست من اگه میخوای رشنه ای بری که بدرد کارای گرافیکی بخوره به نظر من یا برو هنر نقاشی یاد بگیرو یه کاراکترساز حرفه ای بشو یام اینکه برو معماریو نقشه کشی بخون نما بساز و پیل به چنگ بیار :31:

mohammadaliarmin
15-11-2010, 21:28
دوستان واقعا از همتون ممنونم که منو راهنمایی کردید:10:
امروز رفتم یه مشاور پیدا کردم برا روز شنبه نوبت گرفتم
میرم ببینم اون چی میگه در هر صورت ازتون بسیار ممنونم

PrimeP30Master
15-11-2010, 21:59
موفق باشي برادر،
تصميمت رو گرفتي يه ندايي هم به ما بده،منتظريم؟!:10:

mohammadaliarmin
16-11-2010, 14:00
باشه شنبه که رفتم پیش یارو میام تو همین تاپیک بهتون میگم:10:

3Dmajid
16-11-2010, 17:27
حالا از این حرفا بگذریم :20:
من رشته م فنی حرفه ایه کامپیوتره و الان دانشجوی کاردانیم. :10:
واسه کارشناسی تو رشته ها انیمیشن و گرافیک و اینجور چیزا داره ؟ :31:

AMINGERAMI
07-12-2010, 14:44
در رابطه با این موضوع کسی به جایی رسیده؟؟؟؟؟

من رشته تجربی میخونم ولی هنوز دیپلم نگرفتم!خنگ بازی درآوردم دو تادرسم موند.منتظرم دی امتحان بدم!
اگه دی دیپلمو گرفتم چطوری میتونم برم دانشکده صدا و سیما برای انیمیشن بخونم؟؟؟

کسی کمکمون میکنه؟

3d-meysam
07-12-2010, 15:23
خوب شمارشو گیر بیار تماس بگیر با هاشون، بپرس ببین شرایطش چطوره...

AMINGERAMI
07-12-2010, 20:28
من نمیتونم...شما زحمتشو میکشی برامون!دمت گرم....؟؟؟!

3d-meysam
07-12-2010, 21:10
این سایتشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید